• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

s.a canım nasılsın maalesef yoruluyorum
sabah sabah kan şekerim düştü yine çok kötü oldum işde
direkt mescide gidip biraz uzandım
başımda bir bela var ne yapacağım bilmiyorum kim diye
sorarsan üst katımıza taşınan yeni komşumuz kadın tam bir çirkef
gece saat 12 den sonra yatak odasında bağrışmalar telefon sohbetleri
bunlar yetmezmiş gibi 12 den sonra çamaşır makinası çalıştıryr gece saat 3-4 kadar gürültü bizim
yatak odasında bir türlü uyuyamıyoruz eşimle ilk başlarda yeni taşındılar işleri
vardır dedik yok kadın her gece aynı şeyleri yapıyor
ikide kapısına gidip güzellikle rica ettim bak dedim biz çalışıyoruz lütfen makinanızı geç vakitte
çalıştırmayın yok ben çalıştırmıyorum diyor ısrarla yalan konuşuyor ayrıca makinasıda
sanırım bozuk sanki traktör çalışıyor gibi ses çıkarıyor dün gece çok sinirlendim saa gecenin 1 çıktım kapılarını
çaldım açan olmadı bende şartelini indirdim baktım ses kesildi bide ben çalıştırmıyrm diyor
ama yarım saat sonra yine çalıştırdı şimdi ne yapacağımı bilmiyorum
kadın rezil biri hergece kavgalarından belli evlerinde ne yaptıkları umrumda değil ama
gece 12 den sonra yatak odasında telefon sohbetleri kavgalar yapılırmı
hiçmi komşuluk hakkın bilmiyor bu kadın ayyy canım kafanıda şişirdim
kızlar lütfennn bana bir yol gösterin eşim çıkıp eşiylemi konuşsa
polisemi şikayet etsem ne yapacağımı bilmiyorum her gece aynı işkenceyi yaşamak istemiyorum
ben alt komşuma çok ses gitmesin diye terliklerimi özenle seçip evde ona göre yürüyorum
sonuçta küçük çocukları var diyorum bu kadını anlamadım ruh hastasımı
bir yol gösterin kızlar korkuyorum eşim daha fazla sinirlenip başka olaylar olucak diiye korkuyorum:((((

şulecim benden sana tavsiye eşin komşunun eşini gördüğü yerde konuşsun ama sakın eşini komşunun kapısına yollama. kadın dediğin gibi edepsiz biriyse eşinin başına bela olabilir. bir dosyamda 35 yaşındaki müvekkilim (erkek) 70 küsur yaşında kadının şikayetiyle taciz, hakaret ve haneye tecavüzden yargılanıyor. bizimki apartman yöneticisi, komşuları huzursuz eden, gürültü yapan çirkef yaşlı teyzeyi ikaz etmek için kapısına gitmiş o kadar. moralini bozup korkutmuş olmayayım ama aman diyeyim, eşini kadınla muhatap olacak pozisyona getirme..

Canım benim yavrucagı cennete gitti... Allah ım annesine sabır versin... Ne yapalım herşey Allah tan. Elimizden geleni yapıp tevekkül ediyoruz..

İnşallahhh dediğinn gibi kendimi boşuna üzüyorumdurrr. Yavrum bi gelsinn öpücüklere boğacam onu.. yumuk yumuk ellerinii ısıracammm... Annesinin göbüşünde niye kilo almamış sorucam o zilliyeee...

Ayy özlemcim bide bu şişliği inme meselesi var. Bizimde alabildiğimiz kadar kilo almamız lazım ki, sorun yaşamayalım. 2500 a yaklaşsa süper olucak. Doktor teyzemizde öyle demişti. 2 olsa iyi olur 2500 olursa süper olur demişti.

Rabbimden umut kesilmez. yiyip içip yatıyorum. 67 kilo olmuşum. 15 kilo almışım. Dediğin gibi çıka çıka bizim sarı şekerr çubuk gibi çıkacak:17::17::17::17:

Özlemcim senin bebişinin sağlığı yerinde, yanında öpüp koklayabiliyorsun yaa boşverrr.. insanlar boşboğaz konuşup dururlar. Canımı sıkmalarına inşallah bende izin vermem. Sonuçta elimizde olan bişeyy değil.

inci bebeğin sağlıkla doğacak kuvüze falan girmeyecek tamamı bunu aksini düşünmeni yasaklıyorum.deli oluyoum şu ultrason aletlerine hiçbir şeyi doğru düzgün bilmiyorlar. neolur bebek sağlıkla dünya ya gelecek . kız kardeşime bebeğin 4 kiloy u geçmiş sezaryanla almamız gerek diyerek sezaryan yaptılar bebiş 3300 dü bana 3400 dediler doğdu 3800 gram bak sen sağlıklı besleniyorsun değilmi allahın izniyle oda sağlıklı bir şekilde doğacak.

Canım inşaallah manevi tedavin için çalışıyprsun ve dilerim Mevlam en kıza zamanda müjdeni almayı nasip etsiz bizlere...
Bak sana benm yaptığım bir reçeteyi söyleyeyim yap bence.
ben düşük olmasın diye yazdılar bana.
ve yazan hoca emişki çocuğu olmayanlar içinde yazılıyor.
MERYEM SURESİ 5.AYET VE 15. AYETLERİNİ ARAPÇA YAZIYORSUN ZEMSEM SUYUNA KOYUYORSUN YAZI SİLİNİNCE SABAH AKŞAM İÇİYORSUN. Ben yaptım ve hamd olsun meleğim düşmedi.
bence yaz ve en kısa amanda içmeye başla.

allah razı olsun canım..dediğini denerem kaybedecek birşeyimiz yok..şimdide 7 elmaya 7 gün 7 defa Meryem suresinin 32-44 ayetlerini okuyorum..tefriciyeyede devam ediyorum..inşallah manevi tedavimiz kabul olur..

Canım benim yavrucagı cennete gitti... Allah ım annesine sabır versin... Ne yapalım herşey Allah tan. Elimizden geleni yapıp tevekkül ediyoruz..

İnşallahhh dediğinn gibi kendimi boşuna üzüyorumdurrr. Yavrum bi gelsinn öpücüklere boğacam onu.. yumuk yumuk ellerinii ısıracammm... Annesinin göbüşünde niye kilo almamış sorucam o zilliyeee...

Ayy özlemcim bide bu şişliği inme meselesi var. Bizimde alabildiğimiz kadar kilo almamız lazım ki, sorun yaşamayalım. 2500 a yaklaşsa süper olucak. Doktor teyzemizde öyle demişti. 2 olsa iyi olur 2500 olursa süper olur demişti.

Rabbimden umut kesilmez. yiyip içip yatıyorum. 67 kilo olmuşum. 15 kilo almışım. Dediğin gibi çıka çıka bizim sarı şekerr çubuk gibi çıkacak:17::17::17::17:

Özlemcim senin bebişinin sağlığı yerinde, yanında öpüp koklayabiliyorsun yaa boşverrr.. insanlar boşboğaz konuşup dururlar. Canımı sıkmalarına inşallah bende izin vermem. Sonuçta elimizde olan bişeyy değil.

soracaksın tabikide, sağlığı yerinde olsun yeter :)) doğduktan sonra görürsün nasıl büyüyecek annesi ,sen şimdi üzme kendini boşver kilo işini ben şuan 72 kiloyum 53 kiloyla hamile kaldım,olsun hiç sorun değil,zaten biraz zayıf hamile kalmıştım,sende öleydin bildiğim kadarıyla.bide bebeklerin anne karnında kilo alımı bu haftalarında daha fazla ,2 aralıkta görürsün daha çok kilo almış olacak,sen ye iç soluna yat :)

özaycım az kalmışgögüs ucu kremini gögüs ucun yoksa 1 ay öncesinden gögüs ucun çekip bırakarak masaj yaparak yediriyorsun .gögüs ucun varsa 1 hafta yeterli canım. süt artırıcılara gelince doğumdan donra başlasan iyi olur hiç süt olmasza emzirerek 3 günde iniyor canım. bebiş ağız sütü denilen sütle uzun sure tok kalıyor.birde bebek okadar az emiyorki ilk başta sütün çoğu memede kalıyor oda cok fazla ağrı yapıyor .bana göre doğumdan sonra başla.benim gögüsler doğumdan önce fazlasıyla büyüdü. doğumda onu misliyle geçti bir desüt birikti gögüslerim çatlıyordu.benim tavsiyem böyle diğer arkadaşlar ne derbilemem canım

sağol canım , hani demişsin ya doğumdan önce göğüslerim fazlasıyla büyüdü, benimkilerde bi değişiklik yok,aldığım kiloların büyüklüğü var diye düşünüyorum, acaba nasıl süt gelcek bunlardan, bir anda mı dolacak acaba diye düşünüyorum,hafif sıktığımsa sıvı geliyo ama çok az acaba bebek emdiğinde gelecekmidir bilmiyorum.

sağol canım , hani demişsin ya doğumdan önce göğüslerim fazlasıyla büyüdü, benimkilerde bi değişiklik yok,aldığım kiloların büyüklüğü var diye düşünüyorum, acaba nasıl süt gelcek bunlardan, bir anda mı dolacak acaba diye düşünüyorum,hafif sıktığımsa sıvı geliyo ama çok az acaba bebek emdiğinde gelecekmidir bilmiyorum.

canım sakın onu sıkma o sütünün en değerlisi ağız sütü bebğin bğışıklık sistemini güçlendiriyor evet canım bir anda geliyor sanki ama bebeğe yetecek kadar bebeği sana getirdiklerinde hafif sık memnin ucunu osarı akıntı gelsin bebek daha istekli emer ozaman emdikçede çoğalıyor canım. bebek doğduğunda çok fazla içer zannetme canım .beimkızımda gögüs ucu myoktu silikon aparatı da bebişim ağzına almadı hemşire bir mama hazırlayıp geldi şişenin dibinde 20 cc ancak onlo cocuk 3 saat uyumuştu.sıvı geliyorsa büyük ihtimalle sütünde olur.gelmezse içersin zaten su içsen bile süt yapıyor enfazla su iç canım

İNCİ
Ben 8 aylık hamileyken beni ilk defa gören bir bayan senin karnın var hamilemisin yoksa dedi. Bende dedim ki gülerek yok yok göbek yaptım biraz:)
Kızım 2.980 doğdu. Şişliği indiğinde 2.910 oldu. Şu an 2.5 aylığız ve 6 kiloyu biraz geçti bile. Bildiğin tosuncuk oldu :)
Üstelik mama ne bilmiyor hep süt verdim yavruma. Demek istediğim küçük olacak diye üzülme. Kilolu doğanlardan daha çabuk kilo alıyorlar. Önemli olan sağlıklı dünyaya gelsin.
Abimin eşi yengemin bebeği 680 gram doğdu 7.5 aylıkken. Maalesef 1 hafta yaşadı kaybettk.
Sonra 2. bebeği 9 aylık gayet kilolu bir şekilde doğdu. Onu da 1 hafta sonra kaybettik. Kalbinin sol kulakçığı gelişmemiş bebeğin.
Şimdi artık bebek düşünmüyorlar. Annenin hayatı tehlikeye girermiş bir daha hamile kalırsa. Çok üzücü kendi bebeğimi bile gösterirken içim acıyor onları düşündükçe. Hiç bahsetmiyorum kızımdan telefonla bile konuşurken. Ancak sorarlarsa cevap veriyorum onu da kısa geçiştiriyorum.
Senin kızın çok şükür sağlıklı sıhhatli sadece kilosu az. o yüzden hiç kafana takma.

Hah işte aynı durumdaymışız demek ki seninle. Göbüşün yok diyolar. Bünye meselesi diyorum bende napimm.
Yengene çok üzüldüm. Rabbim onunda yüzünü güldürür inşallah... Kısmet herşey.
Yarına çıkacagımız belli değil. Hiçbirşeyin garantisi yok. Çok iyi anladım ben bunu.
Senin içinde zor oluyordur eminim. Bebişin hakkında yanlarında konuşmak istememen normal.. Üzülmesinler diye.:50:
Allah verir elbet onlarada mükafatını..
inci bebeğin sağlıkla doğacak kuvüze falan girmeyecek tamamı bunu aksini düşünmeni yasaklıyorum.deli oluyoum şu ultrason aletlerine hiçbir şeyi doğru düzgün bilmiyorlar. neolur bebek sağlıkla dünya ya gelecek . kız kardeşime bebeğin 4 kiloy u geçmiş sezaryanla almamız gerek diyerek sezaryan yaptılar bebiş 3300 dü bana 3400 dediler doğdu 3800 gram bak sen sağlıklı besleniyorsun değilmi allahın izniyle oda sağlıklı bir şekilde doğacak.
Ya beni işte böyle birileri köşeye çekip kulagımı çekince kendime geliveriyorum.:1::1::1:Bende sinir oluyorum bu usg cihazlarına. Hiçbişiyleri dogru göstermiyor. Ayrıntılı usgye girdiğimde doktorda 50 gram eksik, radyoloji uzmanında 50 gram fazla göründüm. Hiçbişi anlamadım. İnşallah benim bebişimde süpriz yaparda herkes şaşırır. :30:
soracaksın tabikide, sağlığı yerinde olsun yeter :)) doğduktan sonra görürsün nasıl büyüyecek annesi ,sen şimdi üzme kendini boşver kilo işini ben şuan 72 kiloyum 53 kiloyla hamile kaldım,olsun hiç sorun değil,zaten biraz zayıf hamile kalmıştım,sende öleydin bildiğim kadarıyla.bide bebeklerin anne karnında kilo alımı bu haftalarında daha fazla ,2 aralıkta görürsün daha çok kilo almış olacak,sen ye iç soluna yat :)

Kuzucum bende 52 ile hamiş kaldım. Zaten çok zayıftım. Hamiş kalınca etlendim butlandım. Yüzüme renk geldi:9:
İnşallahh benimmm sarı şekerimde kilocuklar almış olsun , gelişimini tam tamamlamış olsun.

Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallahhh. Kıpırtılarına o kadar çok seviniyorum kii.. Benim minnoşummmm...

canım sakın onu sıkma o sütünün en değerlisi ağız sütü bebğin bğışıklık sistemini güçlendiriyor evet canım bir anda geliyor sanki ama bebeğe yetecek kadar bebeği sana getirdiklerinde hafif sık memnin ucunu osarı akıntı gelsin bebek daha istekli emer ozaman emdikçede çoğalıyor canım. bebek doğduğunda çok fazla içer zannetme canım .beimkızımda gögüs ucu myoktu silikon aparatı da bebişim ağzına almadı hemşire bir mama hazırlayıp geldi şişenin dibinde 20 cc ancak onlo cocuk 3 saat uyumuştu.sıvı geliyorsa büyük ihtimalle sütünde olur.gelmezse içersin zaten su içsen bile süt yapıyor enfazla su iç canım

sağol canım çok teşekkür ederim, çok şükür göğüs ucum var ama bakalım inşallah sütümüzde iyi olur da aç bırakmayız sıpaları.

Hah işte aynı durumdaymışız demek ki seninle. Göbüşün yok diyolar. Bünye meselesi diyorum bende napimm.
Yengene çok üzüldüm. Rabbim onunda yüzünü güldürür inşallah... Kısmet herşey.
Yarına çıkacagımız belli değil. Hiçbirşeyin garantisi yok. Çok iyi anladım ben bunu.
Senin içinde zor oluyordur eminim. Bebişin hakkında yanlarında konuşmak istememen normal.. Üzülmesinler diye.:50:
Allah verir elbet onlarada mükafatını..

Ya beni işte böyle birileri köşeye çekip kulagımı çekince kendime geliveriyorum.:1::1::1:Bende sinir oluyorum bu usg cihazlarına. Hiçbişiyleri dogru göstermiyor. Ayrıntılı usgye girdiğimde doktorda 50 gram eksik, radyoloji uzmanında 50 gram fazla göründüm. Hiçbişi anlamadım. İnşallah benim bebişimde süpriz yaparda herkes şaşırır. :30:

Kuzucum bende 52 ile hamiş kaldım. Zaten çok zayıftım. Hamiş kalınca etlendim butlandım. Yüzüme renk geldi:9:
İnşallahh benimmm sarı şekerimde kilocuklar almış olsun , gelişimini tam tamamlamış olsun.

Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallahhh. Kıpırtılarına o kadar çok seviniyorum kii.. Benim minnoşummmm...

aynen bende öyleyim, arkadaşlarım fotomu görünce şaşıp kalıyorlar normale dönmüşsün diyorlar :)) bişeye benzedim diyorum bazen eşime :) maşallah sarı şekerine, hem hareketli bebek sağlıklı iyi olur derler annesi,ne güzel bak hiç habersiz bırakmıyor seni :)

şulecim benden sana tavsiye eşin komşunun eşini gördüğü yerde konuşsun ama sakın eşini komşunun kapısına yollama. kadın dediğin gibi edepsiz biriyse eşinin başına bela olabilir. bir dosyamda 35 yaşındaki müvekkilim (erkek) 70 küsur yaşında kadının şikayetiyle taciz, hakaret ve haneye tecavüzden yargılanıyor. bizimki apartman yöneticisi, komşuları huzursuz eden, gürültü yapan çirkef yaşlı teyzeyi ikaz etmek için kapısına gitmiş o kadar. moralini bozup korkutmuş olmayayım ama aman diyeyim, eşini kadınla muhatap olacak pozisyona getirme..

canım bende öyle düşünmüştüm ama yeni taşındıkları için eşini hiç görmedik
bu yıl binamızda birkaç daire boşaldı yeni kiracılar geldi bazen
çıkış kapısında karşılaşıyoruz ama kim hangi katta kimin eşi bilmiyoruz
eşini belki görmüşümdür ama tanımadığım için bilmiyorum
kadının eşi öğretmen belki anlayışlı olur diye düşündüm ama evde yoksa kadınla muhattap olmasını istemiyorum
ruh hastası kadın ben bugun ev sahibi aradım çok sevdiğim bi abla artık utana sıkıla aradım durumu
izah ettim tamam dedi ben akşam eşimle konuşurum duruma göre bize haber verecek umarım düzelir
kimseyle tartışmak istemiyorum Rabbim ıslah etsin ne diyeyim..

kızlar hepinize günaydın, umarım iyisinizdir. ben bişi sorcam size şimdi benim tam 1 haftam kaldı ya bu göğüs ucu kremini ne zaman kullanmaya başlamalıyız, doğumdan sonra mı? bide süt çayı aldım kendime still tea , onuda doğumdan sonra mı yoksa bikaç gün önce başlasam daha mı faydalı olur?

canim hemen basla derim Lansinoh krem epey iyi bence yedirerek kremi sur uca ve kahverengi bolgeye

kizlar bi fikirdaklar nolcak bilmiyorum. Bugun benimkini yataga koydun surekli el kol ayak harrketi ve ikinma gerinme sesler uyutmadi. Allahim zor gunler sabir ve kuvvet ver. Gobek de dusmedi bizim 16gun banyo da olmadi kuzum yazik yuzunde ufak kirmizilkklar cikti bezle silsek de oluo insallah duser bukadar gec olur mu ya

Son düzenleme:
kizlar bi fikirdaklar nolcak bilmiyorum. Bugun benimkini yataga koydun surekli el kol ayak harrketi ve ikinma gerinme sesler uyutmadi. Allahim zor gunler sabir ve kuvvet ver. Gobek de dusmedi bizim 16gun banyo da olmadi kuzum yazik yuzunde ufak kirmizilkklar cikti bezle silsek de oluo insallah duser bukadar gec olur mu ya

kizlar herkes nerede? Benimkiyle mucadeledeyim anlamadim memeyi alio cikario bulamio gibi sinirlenio agizda tam kavramio hayirlisi bakalim :)
epack im canım meme alırken sinirleniyorsa 3 nedeni var gazı olabilir ,burun tıkanıklığı olabilir,süt az geliyor olabilir . canımcım 20 güne kadar normal canım göbek kapalı gazlı bezi falan yo değilmi.bağısak ne kadar kalın olursa okadar geç düşüyor.kuzum bizim paşa ağustosta doğdu ya banyo işini biraz farklı yapyım göbek kısmı hariç ayaklarını ayrı baş kısmını ayrı yıkadım .kuzum pişiyodur ya neyse azkalmış sabır canım

kizlar herkes nerede? Benimkiyle mucadeledeyim anlamadim memeyi alio cikario bulamio gibi sinirlenio agizda tam kavramio hayirlisi bakalim :)

Canim benimki de ikiniyor gazdan oluyor. Poposunu aciyorum zeytinyagi suruyorum. Ayaklarini hareket ettiriyorum gazi cikinv0ca rahatliyor. Cok zor bu gaz isi..
Canim gobegini alt degistirirken kuru gazli bezle sil. Yani hafiften hafiften kurula. Kurursa cabuk dusuyor. Cok da olmzus oy kiyamam ya. Ilik suyla pamukla silebilirsin heryerini gerci banyo gibi olmaz ama.

Kuzuuu nerdesin yaaaa? Iyisiniz dimi? Bir kac gundur ugramadin?
karapisso acaba zeytini mi almaya gitti?
kizlar banyo suyu derecesini nasil ayarliorsunuz
canım elim soktuğumda biraz sıcak olacak şekilde ayarlıyorum.37 derece diyorlar o ısı fazla sıcak geliyor.zaten bebişin titremesiyle tepki veriyorsoğuda sıcağada
Emzirirken sanki hamamda terliyorum kese atilcak hale geliyorum uykuda da. Bebisim de terlior bu gecici mi

evet canım lohusa terin o senin o vucudunda kurutursan yada soğuk vurursa eklem kemik ağrıların fazla olur ıslandığında kalk ve değiştir.geçici canım 40 gün den sonra kalmıyor kızın senden dolayı terliyordur. oda geçer büyük ihtimalle.ben o yeri yazın ortasında attm berbatti canım.en azından havalar şimdi serin

Back