- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
- Konu Sahibi semplice_signora
- #20.961
s.a canım nasılsın maalesef yoruluyorum
sabah sabah kan şekerim düştü yine çok kötü oldum işde
direkt mescide gidip biraz uzandım
başımda bir bela var ne yapacağım bilmiyorum kim diye
sorarsan üst katımıza taşınan yeni komşumuz kadın tam bir çirkef
gece saat 12 den sonra yatak odasında bağrışmalar telefon sohbetleri
bunlar yetmezmiş gibi 12 den sonra çamaşır makinası çalıştıryr gece saat 3-4 kadar gürültü bizim
yatak odasında bir türlü uyuyamıyoruz eşimle ilk başlarda yeni taşındılar işleri
vardır dedik yok kadın her gece aynı şeyleri yapıyor
ikide kapısına gidip güzellikle rica ettim bak dedim biz çalışıyoruz lütfen makinanızı geç vakitte
çalıştırmayın yok ben çalıştırmıyorum diyor ısrarla yalan konuşuyor ayrıca makinasıda
sanırım bozuk sanki traktör çalışıyor gibi ses çıkarıyor dün gece çok sinirlendim saa gecenin 1 çıktım kapılarını
çaldım açan olmadı bende şartelini indirdim baktım ses kesildi bide ben çalıştırmıyrm diyor
ama yarım saat sonra yine çalıştırdı şimdi ne yapacağımı bilmiyorum
kadın rezil biri hergece kavgalarından belli evlerinde ne yaptıkları umrumda değil ama
gece 12 den sonra yatak odasında telefon sohbetleri kavgalar yapılırmı
hiçmi komşuluk hakkın bilmiyor bu kadın ayyy canım kafanıda şişirdim
kızlar lütfennn bana bir yol gösterin eşim çıkıp eşiylemi konuşsa
polisemi şikayet etsem ne yapacağımı bilmiyorum her gece aynı işkenceyi yaşamak istemiyorum
ben alt komşuma çok ses gitmesin diye terliklerimi özenle seçip evde ona göre yürüyorum
sonuçta küçük çocukları var diyorum bu kadını anlamadım ruh hastasımı
bir yol gösterin kızlar korkuyorum eşim daha fazla sinirlenip başka olaylar olucak diiye korkuyorum(((
şulecim benden sana tavsiye eşin komşunun eşini gördüğü yerde konuşsun ama sakın eşini komşunun kapısına yollama. kadın dediğin gibi edepsiz biriyse eşinin başına bela olabilir. bir dosyamda 35 yaşındaki müvekkilim (erkek) 70 küsur yaşında kadının şikayetiyle taciz, hakaret ve haneye tecavüzden yargılanıyor. bizimki apartman yöneticisi, komşuları huzursuz eden, gürültü yapan çirkef yaşlı teyzeyi ikaz etmek için kapısına gitmiş o kadar. moralini bozup korkutmuş olmayayım ama aman diyeyim, eşini kadınla muhatap olacak pozisyona getirme..