• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

doğurmaya gittin sandım heyecanlanmıştım hoş geldin .paket hala yerindemi?

Canım yaaa gittim bugün şlk defa nstye girdim ama oğlişim hala yerinde :emir_bebek:
Ve gayet iyiyim sancım yok arada kasılmalarım var. durumu biliyorsun kayınvaliemdeyiz kardeşimi yanlız bırakmam bu günlerde. o yüzdden pek giremiyorum bu aralar.
doktor herşey yoklunda dedi.
1 hafta önceki kilosundan az çıktı kilosu 3045 gr iken ugün 3025 gr çıkı.
bir ay önce ise 2900 idi. baya az kilo alıyor. doktor adetinle uyumlusun kilosunu takma dedi.
bende düşünmemeye çalışıyorum.

canım ecdde değilim o yüzden girmeiyorum sık şekilde. dua et bize bakalım bıdık zeytin ne zman gelecek :31:
ailedeki herkes heyecanla bekliyor :emir_bebek:

Canım yaaa gittim bugün şlk defa nstye girdim ama oğlişim hala yerinde :emir_bebek:
Ve gayet iyiyim sancım yok arada kasılmalarım var. durumu biliyorsun kayınvaliemdeyiz kardeşimi yanlız bırakmam bu günlerde. o yüzdden pek giremiyorum bu aralar.
doktor herşey yoklunda dedi.
1 hafta önceki kilosundan az çıktı kilosu 3045 gr iken ugün 3025 gr çıkı.
bir ay önce ise 2900 idi. baya az kilo alıyor. doktor adetinle uyumlusun kilosunu takma dedi.
bende düşünmemeye çalışıyorum.

evet düşünme canım usg cihazlarını ölçümlerine inanmıyorum ben. hiç kimseninki doğru çıkmıyor.kardeşin nasıl.

yine kara kara düşünmelere başlamışsın ne oluyor kız sana :20::20::20::20::20::20:
deli etme beni zaten deprsyona girdik ölüm olayından dolayı. kızın küveze nmüveze girmeden sapasağlam gelecek sana derdin ne senin... kucağına alaamakta neyin nesiymiş. alacaksın be hemde misler gibi emdire emdire. bu yediklerin sadece bebeğemi yarıyor sanada süt olacak ozamana kadar. bak sakın kötü düşünme benim zeytinde son haftalarda ushde hep aynı çıkıyor gıram alamdı. ama ne yapayım aklıma getirmemeye çalışıyorum. okey tatlımmmm :16:

evet düşünme canım usg cihazlarını ölçümlerine inanmıyorum ben. hiç kimseninki doğru çıkmıyor.kardeşin nasıl.

nasıl olsun az daha iyi ma analttıkça içimiz acıyor. pek bağlanmışlar birbirlerine ama elden ne gelir. bizim görevimiz yanlız bırakmamak inşaallah düzelecek çok iyi bir kız. en iyilerine layık dilerim onun bebeği için hazırlıklar yaparım zamaanı gelince...

nasıl olsun az daha iyi ma analttıkça içimiz acıyor. pek bağlanmışlar birbirlerine ama elden ne gelir. bizim görevimiz yanlız bırakmamak inşaallah düzelecek çok iyi bir kız. en iyilerine layık dilerim onun bebeği için hazırlıklar yaparım zamaanı gelince...

amin canım allahım iyilri hep iyilerle karşılaştırsın inşallah. her şerde bir hayır vardır. göremiyor anlayamıyoruz ama bunda vardır bir hayır canım.

$Resim 152.jpg$Resim 167.jpg$Resim 211.jpg$Resim 237.jpg$Resim 266.jpg$Resim 331.jpg$Resim 341.jpg

Emzirirken sanki hamamda terliyorum kese atilcak hale geliyorum uykuda da. Bebisim de terlior bu gecici mi
Canim lohusalikta olyotr. Sonra azaliyor ben eskisi gibi usumuyorum artik. Ama lohusa gibi terlemiyoru?m.
canım ecdde değilim o yüzden girmeiyorum sık şekilde. dua et bize bakalım bıdık zeytin ne zman gelecek :31:
ailedeki herkes heyecanla bekliyor :emir_bebek:
Dualarim sizinle canim gelmyince merak ettim.
Ultrasona takilma canim. Dogru olcum yapamiyoor.
cadıoziym uyuttun mu yatmazı benimkini 8 yatırdım şimdiye kadar 2 kere kalktı artık kakmaz inşallah

Yok canim ya emiyoruz sonra uyuycak m bakalim. Seninki masallah tututuuuuu iyi uyumus. Hadi yakisikli oglum uyu da anne de dinlensin. Yoksa sut biter... ben oyle diyorum kizima. Ne kadar anlior tartisilir :-):-)

karapisso acaba zeytini mi almaya gitti?

canım elim soktuğumda biraz sıcak olacak şekilde ayarlıyorum.37 derece diyorlar o ısı fazla sıcak geliyor.zaten bebişin titremesiyle tepki veriyorsoğuda sıcağada

evet canım lohusa terin o senin o vucudunda kurutursan yada soğuk vurursa eklem kemik ağrıların fazla olur ıslandığında kalk ve değiştir.geçici canım 40 gün den sonra kalmıyor kızın senden dolayı terliyordur. oda geçer büyük ihtimalle.ben o yeri yazın ortasında attm berbatti canım.en azından havalar şimdi serin

canim geciyor mu inanmaya ihyiyacim var. Benim bidikbugun huzursuz memede 1saat duruo terden oluoz napcaz bilmioz ya. Yazik aciorum da cok mizmiz deil de ter fln basinca daral gelio pompayla sagsak mi diom valla. Bide sut yario mu yarin ebe gelcek eve tartilcak bakalim findik oglan nolmus? Haftada kimi 150gr dio kimi ayda 1kg dio. Yine bir gece baslior Allah kolaylik versin

Canim lohusalikta olyotr. Sonra azaliyor ben eskisi gibi usumuyorum artik. Ama lohusa gibi terlemiyoru?m.

Dualarim sizinle canim gelmyince merak ettim.
Ultrasona takilma canim. Dogru olcum yapamiyoor.

Yok canim ya emiyoruz sonra uyuycak m bakalim. Seninki masallah tututuuuuu iyi uyumus. Hadi yakisikli oglum uyu da anne de dinlensin. Yoksa sut biter... ben oyle diyorum kizima. Ne kadar anlior tartisilir :-):-)

valla işlerine nasıl gelirse öyle anlıyorlar bence.aman suyu bol iç ozim süt oluşumunu encok o sağlıyormuş hamilelikteki alışkanlığınızı bırakmayın diyor dr.ayrıca o su göbekte biriken yağlarımızın yakımında da etkiymiş.64 kilo ile hamile kaldım 77 kiloyla doğum yaptım şimdi 66 kiloyum.yemekte sınır tanımıyorumelimde olmayark sıksık acıkıyor ve susuyorum.bu durum nekadar sürüyor caba.kilo verme belli bir zamanda dururda ben bu şekilde yemeye devam edersem yandım yani.

Back