• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

alınman hakkınmış peygamber efendimizin 1 harf için4o yıl köle olacağını söylediği Kuran ı kerim i öğretiyorsun öğretmenler günün kutlu olsun

Allah razı olsun ya çok teşekkürler :16:
Gebeliğimde hep okudum inşaallah zürrüyetimizde hep okur ve alimlerden olurar.
geçende hemşire bir ablaya öğrettim 1 ayda fıstık gibi çalıştı ve öğrendi.
inşaallah Rasulallahın dediği makama ulaşırız. insanların en hayırlısı Kuranı öğrenen ve öğreteninizdir...
Rabbim ayırlmasın bizleri bu yoldan...

Cok tesekkur ediyorum kizlar.
Aminnn dilegim canimsin kiyamam unutmaz da.
Cok opuyorum ikinizi de. Ben yatayimartik. Zorla uyuttum kucuk hanimi. Br saate yine kalkar. Msmesi nin dedigi gibi bizim vardiya basliyor. Iyi bak kendine dilegim. Iyi ol tamam mi? Iyi geceler tatli ruyalar :-) zeytine de iyi geceler yorma anneyi benim yakisikli oglum annen uyusun ki sonra sana iyi bakabilsin.

sağol canım allah razı olsun..

ozayder senide ekledim cnm teşekkürler..

Canım inşaallah manevi tedavin için çalışıyprsun ve dilerim Mevlam en kıza zamanda müjdeni almayı nasip etsiz bizlere...
Bak sana benm yaptığım bir reçeteyi söyleyeyim yap bence.
ben düşük olmasın diye yazdılar bana.
ve yazan hoca emişki çocuğu olmayanlar içinde yazılıyor.
MERYEM SURESİ 5.AYET VE 15. AYETLERİNİ ARAPÇA YAZIYORSUN ZEMSEM SUYUNA KOYUYORSUN YAZI SİLİNİNCE SABAH AKŞAM İÇİYORSUN. Ben yaptım ve hamd olsun meleğim düşmedi.
bence yaz ve en kısa amanda içmeye başla.

Cok tesekkur ediyorum kizlar.
Aminnn dilegim canimsin kiyamam unutmaz da.
Cok opuyorum ikinizi de. Ben yatayimartik. Zorla uyuttum kucuk hanimi. Br saate yine kalkar. Msmesi nin dedigi gibi bizim vardiya basliyor. Iyi bak kendine dilegim. Iyi ol tamam mi? Iyi geceler tatli ruyalar :-) zeytine de iyi geceler yorma anneyi benim yakisikli oglum annen uyusun ki sonra sana iyi bakabilsin.

Böyle tayzeye hayranız bizzz :16:
Çok sağolteyzesi öptük sizi :54:
sizede Allah rahatlık versin...

Benimde uykum geldi kızlar. yediğimi sindirmeden üstüne gofret lokum çikolatalı şeker yedim sindireceğim yok bence.
ayakta gidiyor gözlerim olan oldu uyuyayım bari :52::52::52::52::52::52::52::52:
bu aralar acayip şekerli gıda tüketiyorum. şerbetli tatlı istemiyor canım.
gofret bisküvi falan galiba ben iyice süt üretimine başlıyorum maşaallah. ben ona bağladım süreklü canım isteyince :32::32::32::32:
Haydin biz gittik Msmesi senide çok öptümmm :54::54::54::54:
yarın yoğun birgün olacak kısmette yarıını görmek varsa tabi.
gelemeybilirm :31:

Benimki kalkmaz bile. Uyumuyorsa bakarr ama uyursa benimkocam kilini kipirdatmaz. Halbuki sesimizi duyar.
Emecek dedi getirdi iste. Simdi yatar uyur anasisabahlar.
canim benim kolay gelsin hepimize benimki destek yazik ama napsin memesi yok bebisim de meme ariyor :) uyutma gorevi esimde yoksa ben hic yatamzmisin

Son düzenleme:
günaydın kızlar...

bebişim için dualarınızı eksik etmeyin olur mu?

çok üzülüyorum:5::5: Hemen kucagıma alamayıp eve dönmekten çok korkuyorum..Minicik daha o:14:

Kucagım boş kalmasın Allah ım...:5:

kizlar tulumun kol kismi biraz dar geldi bunaltici oldu dir kestik uzunk kollu ama suan dirsege kadar yani yarim kol rahat gibi acindi mi stresi yok Aysecin diyirdun eviniz sicak kisa kollu da olir benimki yarim ii oldu :)
kizlar bebisin gece ac olsa da aglamio sanirim biz uyandirioz bole aglamayan var mi

sağol ayşem Allah razı olsun,büyüdük teyzesi kocaman adam olduk :) az kaldı artık,hayırlı haberlerle gelelim inşallah, habersiz bırakmam canım, hastanedeyken yazarım inşallah durumumu. gözün aydın canım okudum evdeymişsiniz canım çok şükür, bu ameliyatıda başarıyla atlattınız ayşem,Rabbim başka dert vermesin inşallah,bununla geçmişler olsun canım...
Ayy heyecan yaptım hastane falan diyince:52::52: Benimki büyüyünce taze bebekmiş gibi gelmiyor artık :)) Yumuşacık,tombik tombik şişleriyle sesi zor çıkan bi minik olacak kollarında.Allahım pırt diye doğurmayı nasip etsin inşallah:16::16:

Ayşecim geçmiş olsun, dua ediyorum eşin ve senin için..
İnci inşallah sağ salim doğacak bebeğin en sağlıklı şekilde ..
Karapisso zeytini çok merak ediyorum :)
Cadyozi çok tatlı bi anne oldu. Hep okuyorum :)
Diğer kızlar hepinize iyi akşamlar
Hoşgeldin canım.Allah razı olsun.Pili ısırmışsın.Radyasyon vardır onda niye ısırdın hınzır:20: Bebeğin olmasa bile sana zarar Allah esirgesin.Batın da geçmiş.İnşallah hamişsindir de listemize ekleriz seni de.:29::29::29:

AYŞE
canım eşinle ve hifanla beraber nice sağlıklı günlerin olsun inşallah geçmiş olsun..
Allah razı olsun canım.Çok sağol
Kızlar yaaaaaa moralim çok bozuk bebeğimde etkileniyorr biliyorum ama içim içimi yiyor çok üzüldüm bugün.
vefat eden kişiyi hiç göredim bile ama nedense üzülüyorum :14:
gittim ablamda evde yoktu taziyedye gitmiş tekrar onuda göremedim. sonrada gidemedim koca göbişle yoruluyorum hemencecik.
yarın giderim artık görmeye. çok okudum dua ediyorum...
Dilekcim düşünme artık.Allah mekanını cennet etsin ama bebeğini de düşünmen lazım artık.Başka şeylerle ilgilen.Eskiden son ayındaki kadınlardan sorunlar sıkıntılar saklanırmış.Çünkü üzüntüden bebek pozisyon değiştirebilir veya yukarı çıkabilirmiş.O yüzden kapat artık konuyu.Allah sabır versin kalanlara.

kizlar 2haftaligiz bugun ve gobegimiz dusmedi bukadar uzun olur mu
Çocuk druna bi sor.15-20 güne kadar düşer diye duymuştum ben.Kuru tutmaya özen göster göbeğin kenarını.Bezin dışında kalsın hep.İdrar değmesin mikrop kapar Allah korusun.

Kızlar geçen sefer hamile kaldığımda ilk hafta belim çok ağrımıştı şimdi yine 2 gün geçti ve aynı ağrı bi de hissediyorum yine .. Bel ağrısı yaşadınız mı siz ? İlki düştü ya acaba bel ağrısı bende hamişlik belirtisi mi yoksa gebelik mi ? Ama düşük olduğunda belimin ağrısı tamamen geçmişti .. Bi de sanki turulmuş gibi bi ağrı eğilemiyorum bile adet sancısı gibi değil yani
Hadi inşallah geliyordur bebişin.Sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah bu sefer.

En iyisi babasina satmak. Besige koydu. Uyursa garezi banadir. Saatlerce uyutamiyorum.
:9::9::9: Benimki de öyle.1-2 saat uğraşırım.Babası yanına gelir 15 dk sonra uyur zilli.
Ben babasına satamıyorum bu aralar.O da hasta daha.Toparlansın satarım:31::31::31:

hoşbulduk canım ablammmm.
aslında uykum var ama acıktık kalktık iyi bir gece yemeği yedik. şimdi ye yat geber olmaın diye sindirmeyi bekliyoruz :34:
Maşaallah bomba gibi ol her daim.
Kuzum yanlış anlama ama unutkanlığa sebap olan şeyler çokk fazla.
Mesela malayani boş işlerşle uğraşmak,gıtbet etemek veya dinlemek,çok tv izlemek. yani tv deki haram sahneleri izlemek.
kadınlar arasında bile göbekle diz kapağı arası haramdır onun gibi yani illa cinsellikle ilgili sahneler değil.
çok yemek çok uyumak balgam yapar oda unutkanlığa sebep olur...
kafanın dolu olması gerekmiyor unutkanlık için.
sen yazınca söylemek istedim. sakın yanlış anlama sende bunlar var unutkansın demek istemedim,derste işlemeiştik aklaıma geldi yazayım dedim :34:
:53::53::53: Demek bunlar yüzünden unutkanlık oluyor.Bende de alzehiemer seviyesinde oluyor bazen unutkanlık.
Bi sürü kitap aldım tvyi çıkarayım artık hayatımdan.Diğerlerine de daha çok dikkat edeyim en iyisi:29::29:

kizlar tulumun kol kismi biraz dar geldi bunaltici oldu dir kestik uzunk kollu ama suan dirsege kadar yani yarim kol rahat gibi acindi mi stresi yok Aysecin diyirdun eviniz sicak kisa kollu da olir benimki yarim ii oldu :)
kizlar bebisin gece ac olsa da aglamio sanirim biz uyandirioz bole aglamayan var mi
Tamam ben kolsuz alayım tulumu.Çok sağol İpekcim.
2 aydan küçük bebeklerin acıktığında kan şekeri düşer uyku yaparmış.O yüzden ağlayıp meme isteme durumları olmayabilirmiş.En geç 2 saate bi emzirmek gerek diyor drlar.Sonrasında zaten kendi uyanabiliyor,uyandırabiliyor.O yüzden alarm kur uyan mutlaka 2 saatte bir.

kizlar gece uyandiramamaya karsi sutumu sagip versem olur mu biberonu daha kolay alir mi uyurken. sutun sicakligini fln nasil ayarlicaz

OOlur canim daha iyi olur. Benim esim pomp almis lansinoh markasi. Pek kolay oluyor ama ben daha bir kee sagdim gezmeye giderken. Hastaneye giderken filan sagi alcam yanima. Heryerde emziremiyor insan.

Son düzenleme:
Aaa evet ya ben onu tamamen unuttum bugün kafam bende değilki canım... :14::14::14:
Dilerim Rabbim bizlere ev:14:lat eş acısı göstermez :14:
gelsin bakalım senin minik paşa benimki yukarı çıktıkça çıkıyor normalmi bilmiyorum.

Canım inanırmısın bugün mesaj kutumu boşaltırken san yazdığım mesajlarıda siliyordum,dedi acaba nasıl oldu neler yapıyor :34:
İnşaallah canım bi gelse meraktan öldük bizde :52:

Allah razı olsun kızlar. çocuk hastaymış yarın istemeya gelecekelrdi. hatta doktor tamamen iyleştin demiş öyle karar vermiş evliliğe.
en son demiş ben senin ahkkına girmek istemiyorum falan yani iyleştim ama sonum nasıl olur belli değil demiş. çok iyi olanlar erkenden gidyor bence... Amin diyelim mekanı cennet olsun...

Merak etme hiç bişey olmaz.
demek ikigün geçtiii dilerimm bu defa sağlıkla kucağına alırsın kardeşim.

aminnn canım Allah kimseye göstermesin evlat acısını ...sen hiç morelini bozma,çok bekletmiycek hayırlısıyla zeytinin seni :) o yukarda olan ayaklarıdır canım,ittirdikçe yukarı çıkıyor gibi oluyodur belkide.benim sıpanın ayakları tam tersine sol böbreklerimden çıkacak yakında,yani iki büklüm duruyor yaramaz, okadar canım okadar acıyorki o ittirdikçe sanki içinden etimi kesiyolar gibi oluyo.Allah yardımcımız olsun canım...

Kızlar yaaaaaa moralim çok bozuk bebeğimde etkileniyorr biliyorum ama içim içimi yiyor çok üzüldüm bugün.
vefat eden kişiyi hiç göredim bile ama nedense üzülüyorum :14:
gittim ablamda evde yoktu taziyedye gitmiş tekrar onuda göremedim. sonrada gidemedim koca göbişle yoruluyorum hemencecik.
yarın giderim artık görmeye. çok okudum dua ediyorum...

Canım Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,genç ölümü tabi çok daha zor ,Allah ailesine sabır versin, biz bu aralar hormonlardan iyice bütün duyguları son deminde yaşıyoruz,çok normal canım bu halin, sen beni bi görsen,herşeye ağlar oldum,herşeye alınır,kırılır, söylenen şeylerin altında bişeyler arıyorum falan. az kaldı canım , sağlıkla bi kurtulalım inşallah bu hallerimizde geçecek.

OOlur canim daha iyi olur. Benim esim pomp almis lansinoh markasi. Pek kolay oluyor ama ben daha bir kee sagdim gezmeye giderken. Hastaneye giderken filan sagi alcam yanima. Heryerde emziremiyor insan.

kuzum oncelikle dogum gunun kutlu olsun canim nice yillara.
onceden sagsam nasil saklayip nasil ideal sicakligini bilcem

bizde de elle sagilan philips avent var hic denemedik bakalim bide biberona alisirsa die cekiniom bide sicakligi nasi bilirim die

Back