• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

nasılsın özlem özledim seni.

Iyiyim dilegim yorgunluk ve uykusuzluk disinda.
Sen nasilsin canim? Bir turludenk gelemedik. Ben de ozledim seni.
Hep kucuk cadinin sucu. Giriyorum okuyorum yazamiyorum.
Zeytin de iyi mi?
Gorumcenin akadasina cok uzuldum. Gencecikmis de. Allah rahmet eylesin.

Son düzenleme:
uykusuzlar kervanına hoşgeldin ben sürmenaj oldum artık uyuyamıyorum dün gece 2.5 tan beri uyumadım .ama nasılım bomba gibi

hoşbulduk canım ablammmm.
aslında uykum var ama acıktık kalktık iyi bir gece yemeği yedik. şimdi ye yat geber olmaın diye sindirmeyi bekliyoruz :34:
Maşaallah bomba gibi ol her daim.
Kuzum yanlış anlama ama unutkanlığa sebap olan şeyler çokk fazla.
Mesela malayani boş işlerşle uğraşmak,gıtbet etemek veya dinlemek,çok tv izlemek. yani tv deki haram sahneleri izlemek.
kadınlar arasında bile göbekle diz kapağı arası haramdır onun gibi yani illa cinsellikle ilgili sahneler değil.
çok yemek çok uyumak balgam yapar oda unutkanlığa sebep olur...
kafanın dolu olması gerekmiyor unutkanlık için.
sen yazınca söylemek istedim. sakın yanlış anlama sende bunlar var unutkansın demek istemedim,derste işlemeiştik aklaıma geldi yazayım dedim :34:

Amin canım elden başka bişey gemiyor...

Canımmm Allah razı olsun bende böyleyim işte,aslında ölen birini duyunca yada görünce kendi ölümüm aklıma geliyor ne yapacağım ben diye korkuyorumm :50: Annemdede öyle olmuştu ben nasıl hesap vereceğim korkusundan yemek yiyemiyordum. tabi arsızlık var zaman geçtikçe unutuyor alılıyor insan...

sana moral vermek isterdim ama sonuuz ne olacak çok merak ediyorum. bir yanda yuvası için mücadele eden gebe bir hanım bir yanda yıkmakta kararlı bebeğini bile düşünmeyen bir idiot :14:
Bak gencecik adam gitti 32 yaşında evlenememiş şimdiye kadar. hasta olduğu için :14:
senin kocan azıcık bunları düşünse Allah eş vermiş iş vermiş sağlık vermiş ama adam kıymaet bilmiyor. sizi hak etmediğini düşünüyorum. üzülme diyeceğim ama ne kadar teselli olursun bilmiyorum arkadaşım...

böyle hassas düşünem biri için rabbim her şeyi kolay kılsın canım benim ama şimdi doğumu düşün bebişin şimdi beni hatırla diye tekmeliyordur annesi.bütün gün kendini çok üzmüşsün. şimdi seni ne neşelendirir.

canim gece nobeti esimdeyken dalio bende emio alt su bu derken gece her kalkista 2saat duruoz sansimauyursa zaten 2saat sonu da yine meme yine gaz derken 3-4saat ayaktayix

Benimki kalkmaz bile. Uyumuyorsa bakarr ama uyursa benimkocam kilini kipirdatmaz. Halbuki sesimizi duyar.
Emecek dedi getirdi iste. Simdi yatar uyur anasisabahlar.

Iyiyim dilegim yorgunluk ve uykusuzluk disinda.
Sen nasilsin canim? Bir turludenk gelemedik. Ben de ozledim seni.
Hep kucuk cadinin sucu. Giriyorum okuyorum yazamiyorum.
Zeytin de iyi mi?
Gorumcenin akadasina cok uzuldum. Gencecikmis de. Allah rahmet eylesin.

Evet canım denk gelemedik.
ben iyiyim şimdi elhamdülillah. Allah annesine sabırlar versin.
babası verfat edeli br yıl dolmamaış daha
Amin Allah rahmet eylesin bizlerede ölümü hatırlayıp ahirete çalışmayı nasip etsin.
zeytin ilk defa bu geçe çok hareket ediyor.
son zmanlarda böyle değildi.
dönüyor habire ve ayacıklarıyla batırıyor meleğim benim. teyzesi şimdi bile batırıyorrrr :52::52::52::52::52:
Galiba erken gelecek diye heveslenmem boşa gitti :31:
sanki daha var gibime geliyor. maşaallah ne diyelim sağlıkla olsunda :31:zmanı gelince gelecek Allahın izniyle

Tazecik anne seni...
dilerim hayatın boyunca herşey Allahın sende görmek istedikleriyle dolar taşar...
eşinle evlatlarınla huzurlu nurlu bereketli nice yıllara kardeşim...

hoşbulduk canım ablammmm.
aslında uykum var ama acıktık kalktık iyi bir gece yemeği yedik. şimdi ye yat geber olmaın diye sindirmeyi bekliyoruz :34:
Maşaallah bomba gibi ol her daim.
Kuzum yanlış anlama ama unutkanlığa sebap olan şeyler çokk fazla.
Mesela malayani boş işlerşle uğraşmak,gıtbet etemek veya dinlemek,çok tv izlemek. yani tv deki haram sahneleri izlemek.
kadınlar arasında bile göbekle diz kapağı arası haramdır onun gibi yani illa cinsellikle ilgili sahneler değil.
çok yemek çok uyumak balgam yapar oda unutkanlığa sebep olur...
kafanın dolu olması gerekmiyor unutkanlık için.
sen yazınca söylemek istedim. sakın yanlış anlama sende bunlar var unutkansın demek istemedim,derste işlemeiştik aklaıma geldi yazayım dedim :34:

yok canım benim ne kusuru.bak yeni şeyler öğreniyorum bunları bilmiyordum.şimdi listeye bakıyorum.ve söylüyorumgıybet edecek yani dedikodu yapacak kimseyi bulamıyorum tek sohbetim burda. bebek görmeye gelenlerle bile oturamıyorum ki servis arası bebek emziriyorum başkalarının yanında emziremiyorum. yaptığım tek eğlence bu saatlerde sizlerle yazışmak .uyumayı başta sil zaten bebek uyurken yapabildiğim kadar ev işi yemek ve kızım dersleri okulu ve anne benimle nezaman ilgileneceksin sitemleri tv gördüğümü algılayamıyorum bile

böyle hassas düşünem biri için rabbim her şeyi kolay kılsın canım benim ama şimdi doğumu düşün bebişin şimdi beni hatırla diye tekmeliyordur annesi.bütün gün kendini çok üzmüşsün. şimdi seni ne neşelendirir.

inan hiçbişey yapasım yoktu bugün. bişeyler okudum ruhaniyetine hediye ettim abinin.
akşam çıktık eşimin işleri vardı eve geldim snaki birz daha neşeliyim.
oğlum gelmek üzere onu üzmemek için benim iyi olmam lazım.
hem eşimde kızdı bana yeter kapatalım bu konuyu dedi.
baktıki çok kötüyüm oda oğlumuz için üzülmemen lazım dedi.
haklısınız hemd olsun daha iyiyim.
bakalım bizim oğlişin saçları olacakmı yada anası gibi kelmi olacak ???

yok canım benim ne kusuru.bak yeni şeyler öğreniyorum bunları bilmiyordum.şimdi listeye bakıyorum.ve söylüyorumgıybet edecek yani dedikodu yapacak kimseyi bulamıyorum tek sohbetim burda. bebek görmeye gelenlerle bile oturamıyorum ki servis arası bebek emziriyorum başkalarının yanında emziremiyorum. yaptığım tek eğlence bu saatlerde sizlerle yazışmak .uyumayı başta sil zaten bebek uyurken yapabildiğim kadar ev işi yemek ve kızım dersleri okulu ve anne benimle nezaman ilgileneceksin sitemleri tv gördüğümü algılayamıyorum bile

Beni doğru anlamana çok sevindim teşekkürler :34:
Evet bendede gıybet yok ama yapanlarla aynı ortamda bulunuyorum alimden geleni yapıyorum ama herkes kendine yapıyor yapacağını.
bende konuşmamak için buda yazıyorum bazen. kimse kimseyi tanımıyor diye.
ama dışarı çıkınca gözümü evire çevire bir hal oluyorum millet yaz kış dinlemiyor illa açılacak sırt ve diz kapakarı.
Allahım hidayet versin önce bana :52:

Son düzenleme:
inan hiçbişey yapasım yoktu bugün. bişeyler okudum ruhaniyetine hediye ettim abinin.
akşam çıktık eşimin işleri vardı eve geldim snaki birz daha neşeliyim.
oğlum gelmek üzere onu üzmemek için benim iyi olmam lazım.
hem eşimde kızdı bana yeter kapatalım bu konuyu dedi.
baktıki çok kötüyüm oda oğlumuz için üzülmemen lazım dedi.
haklısınız hemd olsun daha iyiyim.
bakalım bizim oğlişin saçları olacakmı yada anası gibi kelmi olacak ???

çok güzel kokocak ,gözlerini gözlerinde ayırmayacak,sadece senin kokunla sakinleşecek ,seninle doyacak,uyuyacak.her dokunuşuyla seni sonsuz mutlu edecek saçı olcakmı olmayacakmı onu bilmem ama senin için dünyanın en güzel oğluşu olacak

çok güzel kokocak ,gözlerini gözlerinde ayırmayacak,sadece senin kokunla sakinleşecek ,seninle doyacak,uyuyacak.her dokunuşuyla seni sonsuz mutlu edecek saçı olcakmı olmayacakmı onu bilmem ama senin için dünyanın en güzel oğluşu olacak

ayyyy ne güzel yazdınnn ya içim bir hoşşş oldu....
hemde çok hoşşş oldu :16::16::16::16::16:
İnşaallah bende hayırlısıyla hastaneden yazarım size oğlişim çok kolay doğdu beni yormadan ve güzel kokuyor diye...
Heheeeeeeee cadıozy kayboldu facebooktada yok şimdi kzıyla ilgileniyor heralde. ben vereyim cevabını 30 yaşına girdi :1:
Bende geçen hafat 26.yaşıma girdimmm :16::16::16::16:
çok şükür bu yaşta anne olmayı nasip edecek Mevlam...

öğretmen annişler sizler 2 kere anasıız biliyorsunuz dimi. evlatlarımıza verdikleriniz içi hakkınız ödenmez allahım sizlerden razı olsun öğretmenler gününüz kulu olsun

ayyyy ne güzel yazdınnn ya içim bir hoşşş oldu....
hemde çok hoşşş oldu :16::16::16::16::16:
İnşaallah bende hayırlısıyla hastaneden yazarım size oğlişim çok kolay doğdu beni yormadan ve güzel kokuyor diye...
Heheeeeeeee cadıozy kayboldu facebooktada yok şimdi kzıyla ilgileniyor heralde. ben vereyim cevabını 30 yaşına girdi :1:
Bende geçen hafat 26.yaşıma girdimmm :16::16::16::16:
çok şükür bu yaşta anne olmayı nasip edecek Mevlam...

maşallah canım sizlere:nazar::nazar::nazar: .inşallah canım benim rabbim isteyin vereyim diyor.biz güzelin kolayını diye . inşallah çok kolay olacak canım benim.

öğretmen annişler sizler 2 kere anasıız biliyorsunuz dimi. evlatlarımıza verdikleriniz içi hakkınız ödenmez allahım sizlerden razı olsun öğretmenler gününüz kulu olsun

Üstüme alınmak istedim gece gece bende evlerde Kuaran-i kerim tecvid öğretiyorum isteyenlere...
ne güzel medresedeyken talebelerim hatırlardı öğretmenler gününü :16:

maşallah canım sizlere:nazar::nazar::nazar: .inşallah canım benim rabbim isteyin vereyim diyor.biz güzelin kolayını diye . inşallah çok kolay olacak canım benim.

ayen canım benim.
bende dilerim Mevlamdan bebğimide benide sağlıkla kurtarsın...
Bir hadis-i şerifte rasulallah buyuruyor; gebe hatun gebeliğin başından doğumana kadar Allahın askeri gibidr ve Allahın himayesindedir.
Eğer o yolda vefat ederse şehittir..
ay ne güzel bir mükafat bizler için...
Eğer sağlıkla doğurursak anneden doğduğumuz günki gibtertemiz olıyoruz...
Kendi adıma inşaallah doğumdan sonra tertemiz sayfamı kirletmeden yazılır amellerim...

Son düzenleme:
Üstüme alınmak istedim gece gece bende evlerde Kuaran-i kerim tecvid öğretiyorum isteyenlere...
ne güzel medresedeyken talebelerim hatırlardı öğretmenler gününü :16:

alınman hakkınmış peygamber efendimizin 1 harf için4o yıl köle olacağını söylediği Kuran ı kerim i öğretiyorsun öğretmenler günün kutlu olsun

Back