• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

ozim işi arsızlığa vuruyorum artık konuşurken bile saçmalamaya başladım .dilim dolanıyo.unutkanlık hat safhada öyleki çocuk için kayıt actırıyorum babasının ismini soruyorlar ve ben bir türlü hatırlayamadım sonunda kıza unnuttum dedim sekreter şaka yaptığımı sandı oderece.zavallı kızımda anne babamın adını nasıl unutursun diye bana çıkışıyor yaşlılık napim .

Ayy canim ya yaslilik degil yorgunluk uykusuzluk.
Ne zormus cocuk buyutmek.
Kizinda bunlari yasadin mi? Kime cekti bu yakisikli acaba?

Moralim sifir. Su sekilde babaevinde olmak babaevine donmek ne zormus. Universiteden beri zaten babaevinden ayriydim simdi gelince tamamen zor oldu. Cok uzuluyorum kimse ablamiyor beni ne yasadigimi ne hissettigimi. Bebegime birsey olacak diye korkuyorum.

Allah yardimvin olsun duygucum. Insallah bebisin uguruyla gelir sana yepyeni bir hayata baslarsin.

Moralim sifir. Su sekilde babaevinde olmak babaevine donmek ne zormus. Universiteden beri zaten babaevinden ayriydim simdi gelince tamamen zor oldu. Cok uzuluyorum kimse ablamiyor beni ne yasadigimi ne hissettigimi. Bebegime birsey olacak diye korkuyorum.

canım benim ya ne hisettiğini az cok anlıyorum .böyle bir durum olamadan bile tatile geldiğimde son günleri zoruma giderdi evimi isterdim öyle yada böyle bir düzen kuruyorsun çünkü rabbim sana sabır versin yol göstersin kurulu düzenini bozdurmasın.onlar yeri geldiğinde öyle güçlü oluyorlarki annelerine bile güç veriyorlar. oda sana verecek annesi.

Ayy canim ya yaslilik degil yorgunluk uykusuzluk.
Ne zormus cocuk buyutmek.
Kizinda bunlari yasadin mi? Kime cekti bu yakisikli acaba?

yok canım benim ya kızda ben uykusuzluk nedir bilmedim 40 çıktıktan sonra 12de son kez emmer saat 6 ya kadar 6 da tekrar emer 9 kadar.onun için bu kadar zorlanıyorum ya.uyanıkkende sürekli birlikte olalım göz göze dizdize.

epack ne yaptın sevdimi tulumu canım

Bebegi yikiyorrsaniz gec duser canim. Oryi kuru tutmata calis. Alt degistirdikten sonra steril gazli bezle kurula hep.

canım ben uyutmadan önce giydiriyorum hep aynı saatte böylece hem gece uykusunun basladığını anlıyor hemde uyacakdiye sıkıntı olmuyor.

canim dusmeden yikamadik burda bekleyin dediler yazik kirlos yavrum

ah msmesi nezaman uyucak ben de bilcem mi acep emerken dalio koyunca pirtlak gibi bakiyor. Derin uyku yok paso meme dalio koyduk uyandi yine meme

ah msmesi nezaman uyucak ben de bilcem mi acep emerken dalio koyunca pirtlak gibi bakiyor. Derin uyku yok paso meme dalio koyduk uyandi yine meme

sütün nasıl epack biraz sağ öyle ver bakalım ne kadar uyayacak cabuk yoruluyorsa emmeyi bırakıyordur dinlenince tekrar baslıyordur oyüzden tam doymuyordur.

yok canım benim ya kızda ben uykusuzluk nedir bilmedim 40 çıktıktan sonra 12de son kez emmer saat 6 ya kadar 6 da tekrar emer 9 kadar.onun için bu kadar zorlanıyorum ya.uyanıkkende sürekli birlikte olalım göz göze dizdize.
Azcik abalasina cekseymis.
Ne akilli kizin varmis bir de benkmkine bak. Suanda uyuyo numarasi yapiyor. Cok fena cokk..
Ne zamana duzene gireriz acaba? Sp

Ayni benim kiz. Numara yapiyor simdi bile. Gozler yarim acik. Birazdan kalkacak..

Azcik abalasina cekseymis.
Ne akilli kizin varmis bir de benkmkine bak. Suanda uyuyo numarasi yapiyor. Cok fena cokk..
Ne zamana duzene gireriz acaba? Sp

Ayni benim kiz. Numara yapiyor simdi bile. Gozler yarim acik. Birazdan kalkacak..

ay allahım gözümün önüde örneği var ama çoooooook tatlılar dimi ama yok sa bu işkenceye katlanılırmı ya allahım hiçbirini acısını gösterme yarabbim bekleyen herkese bu mutluluğuda yaşatsın inşallah.kimsenin kucağını boş bırakmasın yaradanım

Kızlar geçen sefer hamile kaldığımda ilk hafta belim çok ağrımıştı şimdi yine 2 gün geçti ve aynı ağrı bi de hissediyorum yine .. Bel ağrısı yaşadınız mı siz ? İlki düştü ya acaba bel ağrısı bende hamişlik belirtisi mi yoksa gebelik mi ? Ama düşük olduğunda belimin ağrısı tamamen geçmişti .. Bi de sanki turulmuş gibi bi ağrı eğilemiyorum bile adet sancısı gibi değil yani

sütün nasıl epack biraz sağ öyle ver bakalım ne kadar uyayacak cabuk yoruluyorsa emmeyi bırakıyordur dinlenince tekrar baslıyordur oyüzden tam doymuyordur.

canim iyi gibi sanirim idrar ve kaka yerinde ii olmasa az olur sanirim demi? sagayim bakalim ne cikcak benimki kedi gibi kivrilio sanirim sicaklik istio zaten gogsumuzde uyuyo kucak olsa rezil halde de olsa uyuyo emerken terden oluom o da terlio 1saat memede kalinca ister istemez bunaltio aciyorum da sonra yine gelio memeye

Aaa evet ya ben onu tamamen unuttum bugün kafam bende değilki canım... :14::14::14:
Dilerim Rabbim bizlere ev:14:lat eş acısı göstermez :14:
gelsin bakalım senin minik paşa benimki yukarı çıktıkça çıkıyor normalmi bilmiyorum.

Canım inanırmısın bugün mesaj kutumu boşaltırken san yazdığım mesajlarıda siliyordum,dedi acaba nasıl oldu neler yapıyor :34:
İnşaallah canım bi gelse meraktan öldük bizde :52:

Merak etme hiç bişey olmaz.
demek ikigün geçtiii dilerimm bu defa sağlıkla kucağına alırsın kardeşim.

Dilekçim sanırım hamileyim öyle hissediyorum ama testi hemen yapmıcam 1 hafta geçsin

Canim benim uzme kendini. Allah sabir versin. Takdiri ilahi iste ne yaparsin vadedi dolan gidiyor. Allah taksiratini affetsin.
Amin canım elden başka bişey gemiyor...
canım benim ya annemlerdeydik yeni geldik eve geç kalmışım sohbete.canımın içi nasıl teselli edeceğimi bilmiyorum seni tanımadığın insana bukadar üzülen birine ne söylenebilir.rabbim beklenmedik acılar vermesin sana inşallah.
Canımmm Allah razı olsun bende böyleyim işte,aslında ölen birini duyunca yada görünce kendi ölümüm aklıma geliyor ne yapacağım ben diye korkuyorumm :50: Annemdede öyle olmuştu ben nasıl hesap vereceğim korkusundan yemek yiyemiyordum. tabi arsızlık var zaman geçtikçe unutuyor alılıyor insan...

sana moral vermek isterdim ama sonuuz ne olacak çok merak ediyorum. bir yanda yuvası için mücadele eden gebe bir hanım bir yanda yıkmakta kararlı bebeğini bile düşünmeyen bir idiot :14:
Bak gencecik adam gitti 32 yaşında evlenememiş şimdiye kadar. hasta olduğu için :14:
senin kocan azıcık bunları düşünse Allah eş vermiş iş vermiş sağlık vermiş ama adam kıymaet bilmiyor. sizi hak etmediğini düşünüyorum. üzülme diyeceğim ama ne kadar teselli olursun bilmiyorum arkadaşım...

ay allahım gözümün önüde örneği var ama çoooooook tatlılar dimi ama yok sa bu işkenceye katlanılırmı ya allahım hiçbirini acısını gösterme yarabbim bekleyen herkese bu mutluluğuda yaşatsın inşallah.kimsenin kucağını boş bırakmasın yaradanım
Aminnn canim. Kesinlikle. Iskence hem de ne iskence valla. Hem?kiziyorum bazen hem de seviyorum deli deli :-)
Kızlar geçen sefer hamile kaldığımda ilk hafta belim çok ağrımıştı şimdi yine 2 gün geçti ve aynı ağrı bi de hissediyorum yine .. Bel ağrısı yaşadınız mı siz ? İlki düştü ya acaba bel ağrısı bende hamişlik belirtisi mi yoksa gebelik mi ? Ama düşük olduğunda belimin ağrısı tamamen geçmişti .. Bi de sanki turulmuş gibi bi ağrı eğilemiyorum bile adet sancısı gibi değil yani

Olabilir canim. Kisiden kisiye degisir. Benim bel agrim?olmustu ama hamilelgimi ogrendikten sonra.
Daha once de olmus. Hadi inşallah. Test yapsan?

canim iyi gibi sanirim idrar ve kaka yerinde ii olmasa az olur sanirim demi? sagayim bakalim ne cikcak benimki kedi gibi kivrilio sanirim sicaklik istio zaten gogsumuzde uyuyo kucak olsa rezil halde de olsa uyuyo emerken terden oluom o da terlio 1saat memede kalinca ister istemez bunaltio aciyorum da sonra yine gelio memeye
oy kıyamam ben ona o öyle mutlu demekkii annesi.lohusa teriyle allahım yardımcım olsun canım .ben o teri gaziantepte ağustosta yaşadım çekilir gibi değili ama çekiyoruz
Dilekçim sanırım hamileyim öyle hissediyorum ama testi hemen yapmıcam 1 hafta geçsin

ay hadi inşallah ya topiğin lıstesine hep birileri yazılsın.rabbim hislerini boşa çıkarmasın

bir kere yaşadın gebeliği vucudunu tanırsın artık. sanırım diyorsan öyledir kardeşim umarım bu defa benim gibi güzel sonuç alırsın ve oğlişin sana sımsıkı tutunur :34:
Anladın sen onu :34:

Back