• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

CCanim ben mama vermiyorum.
Cok mu kusuor? Belki fazaligi cikiyordur. Benimki de ckaryor cok emince gazla birlikte.

Helal olsun canim olur mu hic oyle sey. Eziyi uyuttummu geliyorum. Evden pek cikamiyorum sizlerle konusuyorum iste.
Ben ..............dan almistim canim. 79.90 di sanirim.

Cok gecmis olsun Aysem Rabbim birdaha yasatmasin. Tez zamanda iyi olup ayaga kalkar insallah.

O isida ben usurum yav ben de netten baktim ideal da isisi 21 ile 24 olmaliymis. Bizim ev biraz daha sicak. Ortalama 25 26 oluyor. Gunduz 27 ye cikiyor.

canim bizimki baktim 24 fln ama cam serin

Aişem kuzum yazdım güzel dileklerimiz ama paylaşamadım net yüzünden :37:
Çok sevindim eşinin iyi olmasına herşey daha iyi olcak Mevlamın izniyle...
Allah sizi ayırmasın sağlıkla huzurla bir ömür tüketin..
Evet sona geldim bakalım nasibimiz ne zaman gelecek babasıda bende heyacanla bekliyoruz...
Eşim r:37:esman sancım var dememi :52::52::52::52: bekliyor
karışımı yiyeli 3 gün oldu bu akşam bendede acayip kaşıntı başladı bakalım bende yiyemeyeceğim galiba :50:
sule canım kendini yorma ama uykunu al iyice. misafirin yabancı değilmiş işyerinde uyuklayacak kadar yorulmana izin veermiyorummmm :20::20::20:

Bişiler yaptım bakmaya calısıyorum kendıme de bebısımede. Hayat cok zor hele dogulu bır aıleye sahıp olmak daha zor. Rabbım bebegımın yuzune baksın bır yol gostersın nefes almak ıstıyorum.
canım doğula omakla alakası yok aile kültürü ile alaklaı. bende doğuluyum ama benim ailem öyle bişeyde eşimi sorgulardı.
bana destek olurlardı emin ol. ama maalesef yapmayan kızın üstüne gidenlerde var haklısın oyzüden :(
Benım hesabıma gore 5 haftalık daha kalp atısına gıdeyım dıyorum doktora aralık gıbı gıtsem belkı gorunur.

Sen hesabına göre bilirsin ama bazı bbeişler erken dölleniyor kalp atışlarıda duyuluyor. hiçm, içinden gitmek gelmiyor inan sana moral olacak o minik pıpıtlarını duymak...
Ne mezunusun alesin iyi geçmiş senin adına sevindim. bak bebğinin kızmetine atanırsan ne iyi olur. kimselee muhtaç olmadan büyütürsün.

bebeği uyutan yerini biliyor yorucu bir günün sonunda nasılsınız.
evet canım ya allah eksikliğini vermesin. ama bugün denk gelemedik ben çok yorgundum şekerledim azıcıkkk :16:
Ben gittikçe şişiyorum kuzum. ayaklar balon gibi eller desen aynı ağrıdan başka bişi yok bakalım doğumdan sonra nasıl olacağım :19:
hemen lebriz hale hanıma haftaya cumartesiye randevu aldım, inşallah teyidinde de sorun çıkmaz da cumartesiye gidebilirim. reglim yeni bitti, yumurtlamaya yakın bir zaman olsun diye önümüzdeki hafta gideyim dedim.

Canımmm bence memnun kalırsın. hem geçmişi çok iyi yaşı 55 falan. ve kadın ne yaptığını biliyor. beni çok rahatlatıyor.
güvenimi kazandı. inş seninde öyle olur. ben gidince direk muhabbete giriyoruz okadar rahatlatıyor beni. annem yaşında olmasıda var. kimi doktor iğne kullanana kulak asmaz ama bana hep moral veriyor az daha sık dişini bak bebişin büyüyür ne güzel,bu hla getirene kadar nasıl uğraştık yolu bitirdik falan. benim önerdiğim arkadaşlarımda memnun kaldı beğendiler.
Şu çok hoşuma gitti,birgün sıra beklerken bir gebişle muhabbet ettik. dediki doğumhanede arkadaşım var ve bana hale hanımı tavsiye etti. dediki riskli sıkıntılı doğumlarda hale doktoru çağırıyoruz. inş doğumumuda gönül rahatlığıyla yapar. normal doğum taraftarı.
tahliller konusunda yardımcı oluyor. illada hastanede yaptırmıyorsun. dışardan yap diyor çok tutar diyor.
başka hekime gitmedim ama hastaneden pek memnun değilim o ayrı vemzu :50:
doktorun hatrı için mecburum. ben bu hekimi 29 mayıs hastanesinden tanıyorum sonra buraya geldi.
ç.tesi çok yoğun olur bence. bende eşimle gitmek için hep c.tesileri gidiyorum. ama bu defa pazartesi gittik. tekrar p.tesi gideceğim.
aynı zamanda gitseydik iyi olurdu tanışırdık ne güzel :16:

canım doğula omakla alakası yok aile kültürü ile alaklaı. bende doğuluyum ama benim ailem öyle bişeyde eşimi sorgulardı.
bana destek olurlardı emin ol. ama maalesef yapmayan kızın üstüne gidenlerde var haklısın oyzüden :(

Sen hesabına göre bilirsin ama bazı bbeişler erken dölleniyor kalp atışlarıda duyuluyor. hiçm, içinden gitmek gelmiyor inan sana moral olacak o minik pıpıtlarını duymak...
Ne mezunusun alesin iyi geçmiş senin adına sevindim. bak bebğinin kızmetine atanırsan ne iyi olur. kimselee muhtaç olmadan büyütürsün.

tamamen bebegımın kısmetı canım farkındayım cok sukur. Edebıyat mezunuyum hayırlısıyla formasyon alayım ıns ıyı hazırlanıp atanabılırım.
hem klomen hem ovulasyon testı yaptım bebısımden once babamlara gelmeden oncekı hafta ılıskı oldu sadece doktor yasaklamıstı 4 gun ıcınde hamıle kaldım. Buyuk ıhtımalle gelmeden oncekı gun kaldım gıbı gelıyor bana. Ondan erken dollenme olmaz dıye dusunuyorum ama bakalım

Son düzenleme:
ayşecim tekrardan çok geçmiş olsun..eşinin iyi olmasına sevindim..allah kolaylık versin sana..

hamile arkadaşlardan ricam var..tefriciyeye başladım..sizlerin temiz yüreğine güvenerek 5 er tane tefriciye okumanızı istioyum..istememdeki amaçta kimin duasının kabul olacağını sadece rabbim bilir..hamileyken dualarınız kabul olur inşallah..okuyabilenler yazsın hemen listeme ekleyeyim..

Canım ben okurum. Benide listeye yaz.

Ayşeciğim çok geçmişler olsun inşallah bebişinle eşinle mutlu huzurlu sağlıklı bir yuvan olur inşallah :3:
Allah razı olsun Feyzam.Sen nasıl oldun peki?Atlattınmı gribi?

eşine senin adına cok sevindim canım.bu son olur inşallah..kızınada kavuştun maşallah size. uyku tulumları kızımdan kardeşine kaldı kızımı bir gece yatağın ayakucunda yorganın altında bulunca hemen gidip aldım kolsuz torba gibi olanlardan onlardaha iyi ozaman corapsızda yatırabiliyorsun. kolsuz aldım giydirip çıkartması rahat oluyor canım.oda ısımız 20 dereceyi geçirmiyoruz canım.kızımın doğumu yurtdışında yapmıştım eve ebe almıştım bebek bakımını öğrenmek için o bebek sıcak odada kalın yorganda yatırılmaz dedi.sıcak bebekler için zararlıymış canım allah göstermesin işte iyi değilmiş ben neolursa olsun yatak odasında kalorifer yakmıyorum.çok soğuk olursa tulumun üstüne ince battaniye öertüyorum.tulumun fotosun eklerim canım.
20 çok düşük değilmi yaa:26: Ben 24-25te tutuyıorum odayı.Üstünde de ince iki battaniye.Bugün sabah şok oldum kızımı görünce.İki battaniyede ayaklarının altındaydı,gülücükler saçıyordu bana.Tepikleriyle açmış tamamen üstünü.Zature falan olur diye korkuyorum.Üstü açık uyumayı çok seviyor.Alayım en iyisi ben o tulumdan.Olmayacak böyle.Yorgan örtmeye korkuyorum,ağzına falan tıkanır diye.Gerçi yorganları elyaf olan hazırlardan ama korkuyorum.

:9::9: evet canin aynen. Uyudu şükür. Ben de uyumak jzereyim cok yordu beni yine. Bugun bir kaka fiskiyesi yapti ki sorma. Nasil?kizdim hem soylendim hem temizledim. Hayir bekletmiyorum da hizlica aliyorum altini ama acinca ferahlihor mu bilemedim aninda pirtlatiyor. Bezi gevsek de bagliyorum anlamadim gittim.
Sen nasilsin? Kucuk beyfendi nasil? Uyumuyor mu yine?
O fışkırtmaların çaresini nasıl budlum ben biliyormusun?Kakasını yaptıktan sonra yarım saat değiştirmiyorum.Eviriyorum çeviriyorum biraz daha yapsın diye.Artık fışkırtmaları üstüme değil bezine oluyor :))

kizlar emzirirken terden oluom bebisim de ole normal mi
Olur canım.Hele ilk 20 gün berbat olur.Bi yandan terlerdim bi yandan üşürdüm bende.Lohusa teri.O terinle elini,yüzünü boynunu sil hep.Cilt lekerini giderir.

ben de bir kez gittim medipole, ama rastgele randevu aldım, pek ilgi göremedim açıkçası.. bir de senin doktoruna gideyim, inşallah ben de aradığımı bulurum. çok sağol canım.. senin de az kalmış doğuma, hayırlısıyla kavuşursun inşallah..

ayşecim geçmiş olsun canım.. detayları kaçırdım ama eşinin durumunun iyi olmasına sevindim. inşallah grip de ilerlemez de çabucak iyileşir topkekimizin babası:1:
Eşim beyin ameliyatı oldu canım.Gribi de ekstrası oldu.İnşallah canım.

Aişem kuzum yazdım güzel dileklerimiz ama paylaşamadım net yüzünden :37:
Çok sevindim eşinin iyi olmasına herşey daha iyi olcak Mevlamın izniyle...
Allah sizi ayırmasın sağlıkla huzurla bir ömür tüketin..
Evet sona geldim bakalım nasibimiz ne zaman gelecek babasıda bende heyacanla bekliyoruz...
Eşim r:37:esman sancım var dememi :52::52::52::52: bekliyor
karışımı yiyeli 3 gün oldu bu akşam bendede acayip kaşıntı başladı bakalım bende yiyemeyeceğim galiba :50:
sule canım kendini yorma ama uykunu al iyice. misafirin yabancı değilmiş işyerinde uyuklayacak kadar yorulmana izin veermiyorummmm :20::20::20:
Çok sağol Dilekcim.İnşallah dualarınız gibi olsun herşey.Heyecan dorukta sizde şimdi :)) Kime benzeyecek kaç kilo doğacak vsvs. Kolayca pırtlat gel inşallah Waves gibi :))

Günaydın herkese.
Eşim işe gitmeyince pazar sanıyorum bugünü ben:27:Uyuyor içerde şimdi.Kızımı da doyurdum o da uyudu.
Dün odasını değiştirdik annemlerle kuzumun.Pencereden soğuk geliyor diye yatağını duvar kenarına aldık.Daha ferah oldu odası.Size bugün bikaç kare göndereyim odamızdan.
Hastanemiz ünv.kampüsü içinde olduğu için çok güzel bişey denk geldi.İlya yayınevinin kampanyasıyla her biri 12-15 kitaplık 6 set kitap aldım.Ayda 41 tl taksitle.Dünya Klasikleri 1-2-3,Türk Klasikleri 1-2 ve Yakın Tarih Seti.Çocukluğumdan beri hayalimdir zengin bir kitaplık sahibi olmak.Ve özellikle klasiklerin baş köşede durduğunu hayal ederdim.Kuzum için de çok güzel bi arşiv oldu.O kadarki Kitaplar daha salonda kolilerde ve biz eşimle birer tane seçip okumaya başladık bile:46: Evimde kitaplık,tv ünitesi gibi bişey yok maalesef.Eşim çok ısrar ediyor alalım bi tv ünitesi diye.Yanlarına sıralarım bende kitaplarımı.Kolilerin içinde duruyor 3 yıldır garipler.Alırsak tabi :32: İş konusunda kararsızız o yüzden gelirimizi idare etmek zorundayız.Ben zaten 800tl borca imza attım kitaplar için.Ödenir nasılsa.40tl çok fazla bi miktar değil.Bu fırsatı bir daha ele geçiremeyebilirdim.Çok mutluyum kitapları gördükçe.Bekarken harçlıklarımı,maaşlarımı hep kitaplara yatırırdım.Aç gezerdim ama kitap alırdım her ay mutlaka.İnşallah kızımda benim gibi bi kitap kurdu olur:31::31::31:
Kızım uyanmadan öğlen ve akşam yemeklerini ayarlayım şimdiden.Uyanıkken bişey yapamıyorum.Ağlarsa eşimin başı ağrır diye başından ayrılamıyorum.Ne yemek yapsamki:32:Neyse dolabı açınca bişey gözkırpar nasılsa:34:

ya ben bu topiği çok seviyorum yaa... hala girip ara ara bakıyorum. ama çok farklı zamanlara denk geldik ben daha yeni yeni hamilelik denemeleri yapmaya başladım sizler çocuklarınızı kucağınıza aldınız. hepimiz için hayırlısı ama iyiydi burası yaaa...

Günaydın herkese.
Eşim işe gitmeyince pazar sanıyorum bugünü ben:27:Uyuyor içerde şimdi.Kızımı da doyurdum o da uyudu.
Dün odasını değiştirdik annemlerle kuzumun.Pencereden soğuk geliyor diye yatağını duvar kenarına aldık.Daha ferah oldu odası.Size bugün bikaç kare göndereyim odamızdan.
Hastanemiz ünv.kampüsü içinde olduğu için çok güzel bişey denk geldi.İlya yayınevinin kampanyasıyla her biri 12-15 kitaplık 6 set kitap aldım.Ayda 41 tl taksitle.Dünya Klasikleri 1-2-3,Türk Klasikleri 1-2 ve Yakın Tarih Seti.Çocukluğumdan beri hayalimdir zengin bir kitaplık sahibi olmak.Ve özellikle klasiklerin baş köşede durduğunu hayal ederdim.Kuzum için de çok güzel bi arşiv oldu.O kadarki Kitaplar daha salonda kolilerde ve biz eşimle birer tane seçip okumaya başladık bile:46: Evimde kitaplık,tv ünitesi gibi bişey yok maalesef.Eşim çok ısrar ediyor alalım bi tv ünitesi diye.Yanlarına sıralarım bende kitaplarımı.Kolilerin içinde duruyor 3 yıldır garipler.Alırsak tabi :32: İş konusunda kararsızız o yüzden gelirimizi idare etmek zorundayız.Ben zaten 800tl borca imza attım kitaplar için.Ödenir nasılsa.40tl çok fazla bi miktar değil.Bu fırsatı bir daha ele geçiremeyebilirdim.Çok mutluyum kitapları gördükçe.Bekarken harçlıklarımı,maaşlarımı hep kitaplara yatırırdım.Aç gezerdim ama kitap alırdım her ay mutlaka.İnşallah kızımda benim gibi bi kitap kurdu olur:31::31::31:
Kızım uyanmadan öğlen ve akşam yemeklerini ayarlayım şimdiden.Uyanıkken bişey yapamıyorum.Ağlarsa eşimin başı ağrır diye başından ayrılamıyorum.Ne yemek yapsamki:32:Neyse dolabı açınca bişey gözkırpar nasılsa:34:

Ayşe iyi bir okur olduğuna şaşmamalı..:nazar::nazar::nazar: ifadelerin ve anlatımın öyle düzgünki..öyle bir anlatıyorsunki günlük hayatını uzun uzun ayrıntılı ve ilgi çekici... bence yazmayıda denemelisin mutlaka. hakikaten yazarlığa dair yeteneğin olabilir.. şahsen girip senin yazıları okuyup çıkıyorum burdan:27::1:

canım benim allah kolaylık versin .acaba zeytin yağımı böyle yapır çünkü kabızlıkta zeytin yağı önerilir ya. bir de sık emiyorsa ozaman cok çıkıyor. ben çook yorgunum ozii.gündüz toplam 1.5 saat uyudu oda bölük bolük.8 de yattı 3kere emmek için kalktı.2.5 a kadar uyursa osatten sonra ayaktayım. 7 kadar ksein.ymek yaparken ellerim titriyor. gözlerim artık uykusuzluktan net görmüyor anlarsın sen beni napcamı bilmiyorum
Olabilir canim yagdan.
Kiyamam ya seni cok iyi anliyorum bazen aglayasim geliyor yorgunluktan.
Bir sıkıntısı mi var acaba? Bebek dedigin uyur gerci sanki bnimki cok uyuyor da. Dun uyudu ama arabada sanirim sallantidan. Gezmeye gittik o hicbirsey gormedi hep uyudu.simdi de 1 saattir ugrasiyorum. Kucagimda uyuyor yatirinca kalkiyor.
kizlar emzirirken terden oluom bebisim de ole normal mi

Ben artik usumuyorum. Dogumdan midir emzirmeden midir bilmem hep terliyorum. Ezginin de kafasini ter oluyor. Doktora sordum ben. Kafasi cok terliyor dedim. Normal dedi.

kizlar selam
bu gece bidik yine 10dk 2kez emdi ve sizdi gece cok uykuda. ilgilenemedim cok. Ugrastim epey ama acmadi agzini ilgim eksik oldu Az yedi die cok uzuldum yorgunluga yenik dustum

Olabilir canim yagdan.
Bir sıkıntısı mi var acaba? Bebek dedigin uyur gerci sanki bnimki cok uyuyor da. Dun uyudu ama arabada sanirim sallantidan. Gezmeye gittik o hicbirsey gormedi hep uyudu.simdi de 1 saattir ugrasiyorum. Kucagimda uyuyor yatirinca kalkiyor.

Ben artik usumuyorum. Dogumdan midir emzirmeden midir bilmem hep terliyorum. Ezginin de kafasini ter oluyor. Doktora sordum ben. Kafasi cok terliyor dedim. Normal dedi.

evt hep ter canim. bu gece olu gibiydim bebisini besleyemedim ac die de moralim bozuk uyandiranadim o uyansa ben kalkammadim tum gece / kez 10dk emmeyle nasi durulur acikinca aglamio ya da acikmadi anlanadim ki

Kılzar görümcem bir çocukla görşüyordu bu haftalarda istemeye geleceklerdi :14::14::14::14:
32 yaşında gencecik adam dün gece kalp krizinden vefat etmişş :14::14::14::14:
Allah ailesini görümceme sabır versin ne diyelim mekanı cennet olsun :14:

Günaydın herkese.

hayırlı osun kitapların canım uyku tulumunun fotosunu ekliyeyim dedim $Fotoðraf0285.webpben uyku tulumundan memnunum canım kızım bununla büyüdü şimdi oğlumda. biraz yazmıştım ben üstünü açtığı için değilde. gecenin bir yarısında inlemelere kalkdım 2.5 aylık kızımın sesi ,yaatağa bakıyorum yok karanlıkta babası aldı sandım orda yok yoraganı birkaldırdım beşiğinin ayak ucunda yorgan hertarafını kapatmış havasızlıktan uyanmasaydım düşünemiyorum bile allah korudu yavrumu ben o yüzden kullanmaya başladım ama üst açması olayıda ortadan kalktı.memnun kalırsın canım .20derce valla bizim oda tulumla yatıyor daha hastalanmadık çok şükür.evde de öyle kalın giydirmem. elmanyadaki ebenin tavsiyesi bende uydum bebek ne kadar sıcak tutulursa terleyeceği için okadar cok hasta olurmuş canım

Olabilir canim yagdan.

hayırlı osun kitapların canım uyku tulumunun fotosunu ekliyeyim dedimEki Görüntüle 870006 ben uyku tulumundan memnunum canım kızım bununla büyüdü şimdi oğlumda. biraz yazmıştım ben üstünü açtığı için değilde. gecenin bir yarısında inlemelere kalkdım 2.5 aylık kızımın sesi ,yaatağa bakıyorum yok karanlıkta babası aldı sandım orda yok yoraganı birkaldırdım beşiğinin ayak ucunda yorgan hertarafını kapatmış havasızlıktan uyanmasaydım düşünemiyorum bile allah korudu yavrumu ben o yüzden kullanmaya başladım ama üst açması olayıda ortadan kalktı.memnun kalırsın canım .20derce valla bizim oda tulumla yatıyor daha hastalanmadık çok şükür.evde de öyle kalın giydirmem. elmanyadaki ebenin tavsiyesi bende uydum bebek ne kadar sıcak tutulursa terleyeceği için okadar cok hasta olurmuş canım

canim biz de tulum aldik uzun kollu kollar usumesin diye bakalim bu gece denicez insallah sever ayaklar eller fikirdak. Bu gece az besledim kalkamadin die epey uzgunum zaten o bari moral olur begenip giyerse

tamamen bebegımın kısmetı canım farkındayım cok sukur. Edebıyat mezunuyum hayırlısıyla formasyon alayım ıns ıyı hazırlanıp atanabılırım.
hem klomen hem ovulasyon testı yaptım bebısımden once babamlara gelmeden oncekı hafta ılıskı oldu sadece doktor yasaklamıstı 4 gun ıcınde hamıle kaldım. Buyuk ıhtımalle gelmeden oncekı gun kaldım gıbı gelıyor bana. Ondan erken dollenme olmaz dıye dusunuyorum ama bakalım
allahım hakkınd ahyırsını versin canım. senide bebeğinide kimseye muhtaç etmesin
Olabilir canim yagdan.
allah yardımcın olsun canım .doğuyorlar emsin ler aç kalmasınlar diye bizonları uyutmuyoruz büyüyorlar uyumalarını istiyoruz bu seferde onlar uyutmuyorlar intikam alıyorlar galiba. ben acaba diyorum doğumdan sonra kafein yüklemesi yapıldı .kahve cola kafein tabletleri kova kova serum yedim acaba ondanmı diyorum çocuk aşırı uyarıcıya maruz kaldı. ama etkisi kalmazki bilmiyorum vallahi sonuna kadar böyle gitmez değişirler elbet.demi

kizlar selam
bu gece bidik yine 10dk 2kez emdi ve sizdi gece cok uykuda. ilgilenemedim cok. Ugrastim epey ama acmadi agzini ilgim eksik oldu Az yedi die cok uzuldum yorgunluga yenik dustum
yorgunluktan oluyor bazen canım çok suçlama kendini
Kılzar görümcem bir çocukla görşüyordu bu haftalarda istemeye geleceklerdi :14::14::14::14:
32 yaşında gencecik adam dün gece kalp krizinden vefat etmişş :14::14::14::14:
Allah ailesini görümceme sabır versin ne diyelim mekanı cennet olsun :14:
ay allahım rabbim sabırlar versin başı sağolsun.

canim biz de tulum aldik uzun kollu kollar usumesin diye bakalim bu gece denicez insallah sever ayaklar eller fikirdak. Bu gece az besledim kalkamadin die epey uzgunum zaten o bari moral olur begenip giyerse

canım benim besleniyordur bebek hasta falan değilse inan açlığa dayanamazlar. sabah aksamın etkisiyle daha güçlü yapışmıtır memeye. benim kuzuda memeyi acana kadar parmaklarını sokuyor ağzına sabrı .emmeyi sevecek diyordu annem aynen de öyle oldu

Back