Günaydın herkese.
Eşim işe gitmeyince pazar sanıyorum bugünü ben

Uyuyor içerde şimdi.Kızımı da doyurdum o da uyudu.
Dün odasını değiştirdik annemlerle kuzumun.Pencereden soğuk geliyor diye yatağını duvar kenarına aldık.Daha ferah oldu odası.Size bugün bikaç kare göndereyim odamızdan.
Hastanemiz ünv.kampüsü içinde olduğu için çok güzel bişey denk geldi.İlya yayınevinin kampanyasıyla her biri 12-15 kitaplık 6 set kitap aldım.Ayda 41 tl taksitle.Dünya Klasikleri 1-2-3,Türk Klasikleri 1-2 ve Yakın Tarih Seti.Çocukluğumdan beri hayalimdir zengin bir kitaplık sahibi olmak.Ve özellikle klasiklerin baş köşede durduğunu hayal ederdim.Kuzum için de çok güzel bi arşiv oldu.O kadarki Kitaplar daha salonda kolilerde ve biz eşimle birer tane seçip okumaya başladık bile

Evimde kitaplık,tv ünitesi gibi bişey yok maalesef.Eşim çok ısrar ediyor alalım bi tv ünitesi diye.Yanlarına sıralarım bende kitaplarımı.Kolilerin içinde duruyor 3 yıldır garipler.Alırsak tabi

İş konusunda kararsızız o yüzden gelirimizi idare etmek zorundayız.Ben zaten 800tl borca imza attım kitaplar için.Ödenir nasılsa.40tl çok fazla bi miktar değil.Bu fırsatı bir daha ele geçiremeyebilirdim.Çok mutluyum kitapları gördükçe.Bekarken harçlıklarımı,maaşlarımı hep kitaplara yatırırdım.Aç gezerdim ama kitap alırdım her ay mutlaka.İnşallah kızımda benim gibi bi kitap kurdu olur

Kızım uyanmadan öğlen ve akşam yemeklerini ayarlayım şimdiden.Uyanıkken bişey yapamıyorum.Ağlarsa eşimin başı ağrır diye başından ayrılamıyorum.Ne yemek yapsamki

Neyse dolabı açınca bişey gözkırpar nasılsa