- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #20.661
Aha da yazdim buraya. Dediydimdiycem sana. Bak neler edecek.kuzum belki hamile kalmadığın için üzülüyor olabilirsin. ama emin ol gebe kalıp kaybetmek insanı hamile kalamamaktan daha çok yıpratıyor. helede benimki gibi 2 aylık düşük olursa. ve üst üste olursa... budamı gidecek acaba diye ilk aylarda 4,5 kiloya yakın zayıfladım. psikolojim alt üst oldu kimseyle paylaşamadım sevincimi gene giderse diye.dediğin doğru inşaallah sağlıkla kavuşurum. dilerim sende en kısa zmanda güzel haberini verirsin bize. ve sağlıkla doğurursun... bir avazda...
doğuma giderken adını yazacağım listeme. unutmayayım diye dua listesi yapacağımmm
ismen dua et bana unutma tamammı ? Rabbim bu günlerde seni unutturmuyor bana Mervanur diye adını söylüyorum. demekki Meryem sürelerini dağıtırken adım beynime kazındııııııı
Denme yaaaaaaa bende bu zorlukları göreceğim demiii
Kuzummm laf vurmak istemedim sadece özletiyorsun kendiniii
neden 35.hafatda sezeryan demiş ki ?
benimki son haftaya kadar belli olmaz dedi bana. benimki dönmüş ama bebek doğuma kadar belli olmazmış. bence sende normal için bekle ki öyle diyorsun. birde dönmesi içinnnn İNŞİKAK süresini okumak iyidir. bebek secde ayetini duyunca doğum pozisyonuna döner deniyor. sende okumaya başla ve secdelerinide yap...
Canım arkadaşın oğlu 40 günlük ve sürekli kusuyor. çok emdiği için fazlasını kusuyor obur oğlannn
etrafımda yenidoğan bebklerin 16-18 saat uyuyanı görmedim
o yüzden normal bence
Selamun aleyküm kızlar öncelikle iyiyki varsınız
bugün daha iyiyimmm. doğuma yaklaştıkça gerildiğimi hissediyorum
Hemde çok fena bir halde
sizdede oldumu kaburga ağrısı. ablamda olmuştu hatta ablam mecburi sezeryan oldu ve kaburgalarının ağrısından dikiş ağrısı yaşamadı.
42haftada doğurmuştu. benim 37.haftadayım ve son kaç gündürrr ağrıyor hemde deli gibi ağrıyor
bu acıdan dolayı başka acılarımı hatırlamıyorum.
dua edin bana
Eki Görüntüle 867632buda kızım teyzesi tabiki ederim etmezmiyim inanki burda kim ne yazıyorsa inan içime işliyor.iyi haber gelene kadar rahat edemiyorum bazen giremiyorum nete ama aklım burda kalıyor
Ayy masallah ne kadar benziyor ablasina.Allah bagislasin ikisini de.
Epey acmissin arayi. Biz de oyleyiz kardesimle biz de daha fazla fark. 15 yas var. Ben buyuttum o yuzden. Benimcocugum saniyorlardi. Kizin yardimci olur ama bakma konusunda. Ben epey deneyler yapmistim kardesim uzerinde
Bebiş düşünürken o zaman ARI SÜTÜ POLEN BAL almıştım. ama yemek kısmet olmadı 230 gr falan. bayada pahalıydı
neyse şimdi ben kullanıyorum sabah akşam bir tatlı kaşığı. netten araştırdım çok iyiymiş bebişimede yararmı ?
Kullanan veya kullananı duyan bilen varmı ?
alerji durumu olabiliyormuş ama ben daha yeni yiyorum bilemiyorum ne alerjizi oluyor.
Metapolizmayı hızlandırır bağışıklığı güçlendidir falan diyor. hepside bana ve bebişime lazım.
inşaallah şifasını bulurum ve en kısa zamanda kurtulurum...
birde doğuma 3 gün kala bitkisel bir kür uyguamayı düşünüyorum. hemşire bir ablam var şimdilerde Tecvid öğretiyorum ona. sordum bitkisel rahimi açan kürler var yesemmi acab diye bende ye dedi. onlar ilk aylarda yasak çünki rahimi açabiliyorlar dedi.
3 gün kalayı nasıl anlayacağım,doktor doğum yakın dediği zaman başalayacağım.
sizede vereyim tarifini.
ADACAYI
SENAMEKİ
DEFNE TOHUMU
BALA KATILIR
Doğuma 3 gün kala günde 3 tatlı kaşığı yenir. rahimin açılmasına ve kolay doğum yapmaya vesile olur.
birde çok afedersinizdoğuma 1 hafta kala vajinaya z.yağı sürülür hatta pamukla tampon yapılırki yırtılma olmasın ve kolayca doğum olsun...
Şimdi ben bunları yapacağım. inşaallah sebep olur ve sağlıkla kucağımz alırım..
Bizim bir arkadaşın sancısı geceden sabaha kadar srmüş hemde kendi sancıaı ama maalesef bebeğin kalp atışları sancıyı kaldırmamaış doktor suni verelim belki açılır doğum olur demiş ama 30 lara kadar düşünce mecburi sezeryan oldu...
Allah korusun meleklerimizi.
demem o ki eğer bebek dayanıksız ise kendi sancına bile dayanmıyor.
Halbuki çevremde suni sancı ile doğum yapan çok bayan var.
ablam bile 1 hafta kendi sancısını çekti kaç günde sunş sancı bebek dayandı hiç sorun yoktu ama açılma olmayınca sezery. oldu.
Allah korusun bizleri...
Bir yanım muhakkak ye diyor zaten kontrollere gideceğim yemeye başladığımda dilerim gerek kalmadan bebişimi kucağıma alaırım.
Çevremde çok bayan var suni sanc almadan kolayca doğuran ne diyelim darısı bana ve benim gibi bekleyenlere...
ay ne çok yazdımmm
Eki Görüntüle 867632
Ayy masallah ne kadar benziyor ablasina.Allah bagislasin ikisini de.
Epey acmissin arayi. Biz de oyleyiz kardesimle biz de daha fazla fark. 15 yas var. Ben buyuttum o yuzden. Benimcocugum saniyorlardi. Kizin yardimci olur ama bakma konusunda. Ben epey deneyler yapmistim kardesim uzerinde
aman cadıozy ne deneyi ben yanlız bırakıyorum onları iş yapıyorum içime şüphe düşürme şimdi. ama zarar verecek deneyler değildir demiçünkü kızım elim kolum o olmasa yemek bile yapamayacak durumdayım .beyzade yeterli süre vermiyoriş için
YYok canim skotu anlamda degil. Tecrube oludu benim icin. O yuzden kizimi cok rahat kucakladim hic korkmadim ellemeye. Kardesim deogrenmistim tutmayi. Ama tabi yaamazlik da ogretiyordumaman cadıozy ne deneyi ben yanlız bırakıyorum onları iş yapıyorum içime şüphe düşürme şimdi. ama zarar verecek deneyler değildir demiçünkü kızım elim kolum o olmasa yemek bile yapamayacak durumdayım .beyzade yeterli süre vermiyoriş içinsennc cok sanslisin. Ne guzel sana yardum eden bir kizin var.
kizlar bugun bebisim ilk jez 3.5 saat uyudu ve normalde 30dk da enen bebis nasil dayandi uyandirmata calistim uyanmadi goz kapali memeyi dayadim bukadar uzun 4saate yakin yemeen nasil durdu bide ben uyandirmasam duruor ve mene dayayinca aldi acsa bile aglamadi mi simdi? uzun sure emmezse stres yapiom cunku bugune kadar hep memedeydi 12gunluguz bugun
Canim ben hala uzunuyuyunca korkuyorum uyandirip memeyi veriyorum agzina. Uzun uyursa kan sekeri duser demisti doktor. En fazla 3 saat. 3 saati gecirme uyandir demisti. Dun biz d banyo yaptik. Uzunca uyudu 3 saati gecti ellelledim zorla emzirdim az emdi yine uyudu ama midesine gitti birseyler.
sağol canım benim ki bayağı nazlı çıktı :) topiğin demirbaşı oldum..cevoda var ama o bu kadar beklemedi..inşallah bizlerde güzel haberler alırız en kısa zamanda..sırf aşılama yaptığımda yorulmamak için dün evi temizledim cam kapı koltuk halı herşey elden geçti bittim resmen heryerim sızlıyor oturup kalkarken bile..umarım rabbim yüzümüzü güldürür..
benim eşimde netten alışverişi sevmiyor..daha doğrusu kartla ödeme yapmaya güvenmiyor..kapıda ödeme olasa sorun olmaz ama..bende bana az limitli kart çıkartmasını söyledim..lazım olunca ordan alırız diye..aslında en iyisi nakit harcamalar..ben de eşimde kartla kolay kolay alışveriş yapmayız..ama netten olunca mecburen gerekiyor..
benim civilden aldıklarım 3 pijama 2 yelek 1 çıtçıtlı 1 şapka 1 patik çorap 22,5 tuttu..
Aynen canim sabah aglayacaktim artik. Gozlerim aciyor suan. Benimkiz saat 4 te kalkiyor sabaha karsi ondan sonra yarim saat en fazla 45 dk uyuyor uyaniyor. Emziriyorum altini aciyorum gazi varsa ciksin diye. Zorla uyutuyorum yarim saate kalkyor yine. Bugun sabahi oyle ettik. Gunduz de oyle uzun uykusu olmuyor en fazla 2 saat. 3 ten 5 e kadar. Aksam uyuyor 3 saar filan sonra bir de 2 saat uyuyor ondan sonrasi 30 dk 45 dk uyku. Saatlerce ugrasiyorum uyutmak icin. Ne yapicaz bu cocuklari ya. Papatya cayi da iciyorum ben direk kendisine vercem yakindan anasonla beraber.
Canim benim cok az kaldi bak kac haftayi geride biraktin. Kavusacaksin oglusuna.
Sonra ben gibi dersin icerdeykendaha iyiydi
Uzulme nolur zeytonde uzulur sonra annem uzuluyor die.
Canim puset rahatsiz geliyor suan iki buklum oluyoruz icinde. Altina battaniyeyi katlayip koydum ama henuz kucuk oldugumuzdan rahat degil ben onu fazla kulanmiyorum. Evde diger ana kucagimiz va. Bir kere hastaneye giderken kullandik. Arabada zorunlu oldugu icin aldik.
Siz de oldunuz asiyi. Sira bizde. 4 aralikta gidicez. Cani yanacak yavrumun. Surup istiyeyim ben de. Artik birkac gun hincini cikarir asinin benden.
Ben de cok acmiyor bikmasin diyeAllahim bu cocuklar ne hale koydular bizi daha neler yasiycam kimbilir.
Canım inşaallah kızım olsun isterim.
evet kuzummmm arkamdan gel sağlıkla doğuralımmm
Foto beklerim canım hakkatten merak ettim.
biliyorum oğlumda üzülür ama elimde değilki kuzucum.
gücümüzü Rabbim arttırsın bizi kendi yolundan ayırmasın...
dua et bana canım.
uyyy canım zor geçmiş doğumun. ama Elhamdülillah normal olmuş.
Mevlam bana normali nasip edrse ben iğnesiz uyuşmadan doğurmak istiyorum.
hımmm bak oğlanalr zamnını beklememiş yani illa 40 veya 42.haftaları.
dilerim Mevlam sağlıkla banada verir oğlumu. hep diledim Allahımdan 38.haftamda doğurayım.
doktor zamanını doldurmaz dedğidinde dli gibi mutlu oldum ma bu hafta gidince sanki zmaan dahada uzyacakmış gibi geldi.
bilirsin tabi yorulduğumu sende geçtin bitirdin bu yolları maşaallah size darısı bize
Maşaallah oğluna bayılıyorum ne güzel kara kaşlı kara saçlı bir erkekkkk
Ayy canım birde benim kabızlık sorunum var. arada iştahım kapanıyor normalde gayet iyi.
kabızlıkla mücadelem devam ediyor
Canımmmm
Aynen canım inşaallah bizde onlar gibi hayırlı anne oluruz...
Allah rahmet eylesin...
İnşaallah sağlıkla kurtuluruz olarda bu güzellikleri hissederler...
günaydın kızlarr ayşeden haber varmı bakamadım geçmişe
senin yaşadıklarında kolay değil kardeşim..dün bir komşum geldi 2 ay önce eşini kaybetti..ve kendisi 7 aylık hamile ve 2 tane daha oğlu var..kayınvalidesiyle kalıyor..oturup bir ağlayıp bir konuştuk..ve halime hamdettim..rabbim eşimi bana bağışlasın o benim herşeyim evim yuvam..allah hepimize hayırlı ömür versin..Meryem surelerinide bitirdim..destek olduğunuz için allah razı olsun..tefriciyeye başlayacağım şimdi de..doğumdada dua edersin nasibimizdede varsa gelecektir meleğim..düşündüğün için allah razı olsun..kuzum belki hamile kalmadığın için üzülüyor olabilirsin. ama emin ol gebe kalıp kaybetmek insanı hamile kalamamaktan daha çok yıpratıyor. helede benimki gibi 2 aylık düşük olursa. ve üst üste olursa... budamı gidecek acaba diye ilk aylarda 4,5 kiloya yakın zayıfladım. psikolojim alt üst oldu kimseyle paylaşamadım sevincimi gene giderse diye.dediğin doğru inşaallah sağlıkla kavuşurum. dilerim sende en kısa zmanda güzel haberini verirsin bize. ve sağlıkla doğurursun... bir avazda...
doğuma giderken adını yazacağım listeme. unutmayayım diye dua listesi yapacağımmm
ismen dua et bana unutma tamammı ? Rabbim bu günlerde seni unutturmuyor bana Mervanur diye adını söylüyorum. demekki Meryem sürelerini dağıtırken adım beynime kazındııııııı
üzülerek söylemeliyim ki evet galiba kazıklanmışsınız :) amaaaannn bebişler gelsinde ben servet harcamaya razıyım..temizliğim bitti şimdi sefa sürüyorumyumurtlama dönemimdeyim..bir bakacakmışım aşılamaya gerek kalmamış süper olur..aldıklarının resminide ekleyebilirsen bakarız..hayırlı olsun canım valla ben sadece bir yeleğe 22 tl verdim diğerlerini
söylemiyorum bile:) desene biz baya bi kazıklanmışız
hayırlısı artık yapabilecek bir şey buarada kendini çok yorma
bende ameliyat öncesi evi heryeri temizledim sonraki gün hastane yatırıldım tabi gebe olduğum
ortaya çıkınca iptal edildi bakarsın seninde olur:)
epack canım günaydın.. Ayı şeyi ben de yaşamıştım yıllar önce eşimin teyzesi ailesiyle bebeği görmeye gelmişti.. Yavrum 3 saat uyumuştu... Çok kıskandırıcıydı ilk defa ama bir kez yaşadım böyle bir uykuyu... Karyolada yüzünü görmüşlerdi onlar gelip gittiler ama hala uyuyordu... Doktorum bana tok olursa 3 saat uyur demişti ama bir daha görmedim
İnci canım işin gücün rast gitsin inşallah aklım sende sağlıkla mutlulukla dön doktordan inşalllah...
YYok canim skotu anlamda degil. Tecrube oludu benim icin. O yuzden kizimi cok rahat kucakladim hic korkmadim ellemeye. Kardesim deogrenmistim tutmayi. Ama tabi yaamazlik da ogretiyordumsennc cok sanslisin. Ne guzel sana yardum eden bir kizin var.
Canim ben hala uzunuyuyunca korkuyorum uyandirip memeyi veriyorum agzina. Uzun uyursa kan sekeri duser demisti doktor. En fazla 3 saat. 3 saati gecirme uyandir demisti. Dun biz d banyo yaptik. Uzunca uyudu 3 saati gecti ellelledim zorla emzirdim az emdi yine uyudu ama midesine gitti birseyler.
canim aman keske uyusa gunduz uyumuor normmalde 30dk anca gece de ilk kez 3.5saat oldu.
cadiozyim uyandiriom ben de goz kapali tiktim memeyi 10dk emdi bitti aluskin degilim benimki 1-2saat emio yani goguste kaliordu. Hergun degisir sanirim bakalim ama 10sk emince icime sinmior
canim aman keske uyusa gunduz uyumuor normmalde 30dk anca gece de ilk kez 3.5saat oldu.
cadiozyim uyandiriom ben de goz kapali tiktim memeyi 10dk emdi bitti aluskin degilim benimki 1-2saat emio yani goguste kaliordu. Hergun degisir sanirim bakalim ama 10sk emince icime sinmior
Zamanla cenesi kuvvetlene cek canim benim. Daha cabuk bosaltacak memeyi. Hic takma akafana. Benimki de yapiyor oylr bir sure sonra miziklayip uyaniyor o zaman uzun uzun emiyor.
Zamanla cenesi kuvvetlene cek canim benim. Daha cabuk bosaltacak memeyi. Hic takma akafana. Benimki de yapiyor oylr bir sure sonra miziklayip uyaniyor o zaman uzun uzun emiyor.
sagol canim sizler olmasaniz napicam canlar. 1gunde bole degisim olunca sasirdim belki ogunluktu bir de stres oluom uzun sure emmezse
emme suresi nekadar ozlemcim genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?