Bol bebiş topiği

Aha da yazdim buraya. Dediydimdiycem sana. Bak neler edecek.
Ben de senin gibi ciksin artik diyordum zor geliyordu gece uyuyamiyrdum yemek yiyesim gelmiyordu simdi daha mi iyi sanki. Bjz gibi corba iciyorum aceleyle. Nereme gidiyor anlamiyor. Uykuyu zeten hic sorma. O zaman ben pasalar gibi uyuyormusum.

Allahim yardim etsin canim cok zor biliyorum benim de agrirdi son zamanlarda. Hatta tekmeleyince sizlardi.
Cok az kaldi canim. Normal yoldan gelecek zeytin. Kanala dogru ilerliyor demek ki kaburgalardan dstek alarak. Rabbim hayirlisini eylesin ikiniz icin.

karapisso cum zeytin yağına yada egzersiz yapmaya sözüm yokda. bitki çayları bence yapma. meyve olgunlaşınca dalından cabucak kopar.ama olgunlasmayan yada dısardan ilaçla büyütülen o zor kopar. bebek günü geldiğinde hepsini yapar canım. doğumun kolaylığı yada zorluğu senin ağrı eşiğin ve kalça yapınla alakalı canım .bal ve polene gelince sen kendin yiyeceksin değilmi?
çünkü bal polen 2 yas a kadar yasak yiyeceklerden.rabbim yüreğindeki korkuları sildirsin canım benim .içine ferahlık doldursun inşallah.

kizlar bugun bebisim ilk jez 3.5 saat uyudu ve normalde 30dk da enen bebis nasil dayandi uyandirmata calistim uyanmadi goz kapali memeyi dayadim bukadar uzun 4saate yakin yemeen nasil durdu bide ben uyandirmasam duruor ve mene dayayinca aldi acsa bile aglamadi mi simdi? uzun sure emmezse stres yapiom cunku bugune kadar hep memedeydi 12gunluguz bugun

kizlar bugun bebisim ilk jez 3.5 saat uyudu ve normalde 30dk da enen bebis nasil dayandi uyandirmata calistim uyanmadi goz kapali memeyi dayadim bukadar uzun 4saate yakin yemeen nasil durdu bide ben uyandirmasam duruor ve mene dayayinca aldi acsa bile aglamadi mi simdi? uzun sure emmezse stres yapiom cunku bugune kadar hep memedeydi 12gunluguz bugun

epack canım günaydın.. Ayı şeyi ben de yaşamıştım yıllar önce eşimin teyzesi ailesiyle bebeği görmeye gelmişti.. Yavrum 3 saat uyumuştu... Çok kıskandırıcıydı ilk defa ama bir kez yaşadım böyle bir uykuyu... Karyolada yüzünü görmüşlerdi onlar gelip gittiler ama hala uyuyordu... Doktorum bana tok olursa 3 saat uyur demişti ama bir daha görmedim

İnci canım işin gücün rast gitsin inşallah aklım sende sağlıkla mutlulukla dön doktordan inşalllah...

epack canım günaydın.. Ayı şeyi ben de yaşamıştım yıllar önce eşimin teyzesi ailesiyle bebeği görmeye gelmişti.. Yavrum 3 saat uyumuştu... Çok kıskandırıcıydı ilk defa ama bir kez yaşadım böyle bir uykuyu... Karyolada yüzünü görmüşlerdi onlar gelip gittiler ama hala uyuyordu... Doktorum bana tok olursa 3 saat uyur demişti ama bir daha görmedim

İnci canım işin gücün rast gitsin inşallah aklım sende sağlıkla mutlulukla dön doktordan inşalllah...

Son düzenleme:
Doktor randevumuz 3:20 de kızlar. Bize dua edin olur mu?

Küçük sarı şekerim kocaman bi kız olmuş olsun gittiğimde.

Beklemek çok zor oldu. Fakat bende bir dinginlik var... Çok sakinim. Heyecan yok.. İçimden bi ses herşey yolunda diyor..

İnşllah öyledir. Kuzumu göreceğim için çok mutluyum. Allah'ım yavrum sağlıklı olsun, kilocuklar almış olsun. Sana emanet kuzum...

Kızıma sabah alışveriş yaptım netten. Bakın güzel teyzeleri sarı şekerimin cicilerine.

hayırlı olsun canım valla ben sadece bir yeleğe 22 tl verdim diğerlerini
söylemiyorum bile:) desene biz baya bi kazıklanmışız
hayırlısı artık yapabilecek bir şey buarada kendini çok yorma
bende ameliyat öncesi evi heryeri temizledim sonraki gün hastane yatırıldım tabi gebe olduğum
ortaya çıkınca iptal edildi bakarsın seninde olur:)

canım bende çok kişiden duydum o yüzden kararsızım buarada
fotoda ikisinin resmi var acaba verilen fiyat hem araba hem puset için mi?

tamam cnm en yakın zamnda yüklerim
dua ediyorum canım sende duanı eksik etme..

günaydın kızlarr ayşeden haber varmı bakamadım geçmişe

günaydın bende ayşeyi merak ettim haber alan var mı?

INCIM canim hayirli haberlerle gel inşallah dualarim sizinle. Allahim sizi korusun.
Ayyy yerim ben onun cicilerini. Gule gule kullansin sariseker.

SULE25 canim fiyat ikisinin fiyati.
Puset cok agir oluyor bebekle birlikte. Bilmiyorum diger markalarda da oyle mi? Amaraba cok rahat 4 tekerinin de donuyor olmasi cok iyi. Cift yonlu olmasi da oyle. Ayrica araba cok agir degil.

senin yaşadıklarında kolay değil kardeşim..dün bir komşum geldi 2 ay önce eşini kaybetti..ve kendisi 7 aylık hamile ve 2 tane daha oğlu var..kayınvalidesiyle kalıyor..oturup bir ağlayıp bir konuştuk..ve halime hamdettim..rabbim eşimi bana bağışlasın o benim herşeyim evim yuvam..allah hepimize hayırlı ömür versin..Meryem surelerinide bitirdim..destek olduğunuz için allah razı olsun..tefriciyeye başlayacağım şimdi de..doğumdada dua edersin nasibimizdede varsa gelecektir meleğim..düşündüğün için allah razı olsun..

üzülerek söylemeliyim ki evet galiba kazıklanmışsınız :) amaaaannn bebişler gelsinde ben servet harcamaya razıyım..temizliğim bitti şimdi sefa sürüyorumyumurtlama dönemimdeyim..bir bakacakmışım aşılamaya gerek kalmamış süper olur..aldıklarının resminide ekleyebilirsen bakarız..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…