- Konu Sahibi semplice_signora
- #20.661
Aha da yazdim buraya. Dediydimdiycem sana. Bak neler edecek.kuzum belki hamile kalmadığın için üzülüyor olabilirsin. ama emin ol gebe kalıp kaybetmek insanı hamile kalamamaktan daha çok yıpratıyor. helede benimki gibi 2 aylık düşük olursa. ve üst üste olursa... budamı gidecek acaba diye ilk aylarda 4,5 kiloya yakın zayıfladım. psikolojim alt üst oldu kimseyle paylaşamadım sevincimi gene giderse diye.dediğin doğru inşaallah sağlıkla kavuşurum. dilerim sende en kısa zmanda güzel haberini verirsin bize. ve sağlıkla doğurursun... bir avazda...
doğuma giderken adını yazacağım listeme. unutmayayım diye dua listesi yapacağımmm
ismen dua et bana unutma tamammı ? Rabbim bu günlerde seni unutturmuyor bana Mervanur diye adını söylüyorum. demekki Meryem sürelerini dağıtırken adım beynime kazındııııııı
Denme yaaaaaaa bende bu zorlukları göreceğim demiii
Kuzummm laf vurmak istemedim sadece özletiyorsun kendiniii
neden 35.hafatda sezeryan demiş ki ?
benimki son haftaya kadar belli olmaz dedi bana. benimki dönmüş ama bebek doğuma kadar belli olmazmış. bence sende normal için bekle ki öyle diyorsun. birde dönmesi içinnnn İNŞİKAK süresini okumak iyidir. bebek secde ayetini duyunca doğum pozisyonuna döner deniyor. sende okumaya başla ve secdelerinide yap...
Canım arkadaşın oğlu 40 günlük ve sürekli kusuyor. çok emdiği için fazlasını kusuyor obur oğlannn
etrafımda yenidoğan bebklerin 16-18 saat uyuyanı görmedim
o yüzden normal bence![]()
Ben de senin gibi ciksin artik diyordum zor geliyordu gece uyuyamiyrdum yemek yiyesim gelmiyordu simdi daha mi iyi sanki. Bjz gibi corba iciyorum aceleyle. Nereme gidiyor anlamiyor. Uykuyu zeten hic sorma. O zaman ben pasalar gibi uyuyormusum.

Selamun aleyküm kızlar öncelikle iyiyki varsınız
bugün daha iyiyimmm. doğuma yaklaştıkça gerildiğimi hissediyorum
Hemde çok fena bir halde
sizdede oldumu kaburga ağrısı. ablamda olmuştu hatta ablam mecburi sezeryan oldu ve kaburgalarının ağrısından dikiş ağrısı yaşamadı.
42haftada doğurmuştu. benim 37.haftadayım ve son kaç gündürrr ağrıyor hemde deli gibi ağrıyor
bu acıdan dolayı başka acılarımı hatırlamıyorum.
dua edin bana![]()
Allahim yardim etsin canim cok zor biliyorum benim de agrirdi son zamanlarda. Hatta tekmeleyince sizlardi.
Cok az kaldi canim. Normal yoldan gelecek zeytin. Kanala dogru ilerliyor demek ki kaburgalardan dstek alarak. Rabbim hayirlisini eylesin ikiniz icin.