Bol bebiş topiği

canim sagol sordugun icin idare ediyoruz memede cok uzun sure kaliyoruz biraksan orda durcak paso 11 gunluguz bakalim insallah duzene gireriz. Papatya cayi ne icin? Bizde de uyku yenidogan gibi deil az gunduz toplam 2-3 saat gece 3-4 maksimum memede uyuyor bide okadar.

3 gun pek de cokmus ya.
Verem asisi kotu ya. O tarafa yatmayiz artik birkac gun. Sola yapiyorlar dimi? Digerleri bacaktan?
3 tane asi artik bir hafta huysuz olur. Yandik ki ne yandik.

Esma hanim nasil? Asidan etkilendi mi?

canım sol tarafa yapıyorlar. diğer iki si bacaklardan. bugün çok huysuz kızım. sürekli uyuyor. uyanırken de sıçrayarak uyanıyor. bu geceyi atlatsak yarına o kadar problem olmaz inşallah. ben kendime stres yapmıştım bugünü canı çok yanacak diye ama o kadar fazla ağlamadı nedense. ama aşılardan sonra sağlık ocağından çıkmadan uyuyakaldı zavallım :)

canım o düzene girer merak etme. papatya çayı uyku için sanırım ben bilmiyorum hiç çay kullanmadım çünkü. benim kızımın geceleri çok düzensizdi yarım saatte bir uyanıyordu 40 ı çıkınca düzeldi çok şükür. şimdi 3 saatte bir uyanıyor sütünü veriyorum tekrar uykuya dalıyor rahatım yani. ama gündüzleri kök söktürüyor halen:)

insallah duzene girer acikinca kendi uyaniyor mu ben stres oluom gec uyansa 2saatten cunku uyanikken saate bi olmadan emior zaten gunduz de gece de cok uyumuo. dilinde beyaz tabaka var normal sanirim ama az faxla gibi bide djnden beri meme sonrasi kusuor az peynir kesigi gibi normal mi

cadıozy canım ben anason papatya karışımı çay verdim ilk verdiğim gün 2,5 saat uyudu sonra sökmedi oda işin garibi gazı olsa anlıycam öyle gaz sorunu da yok.

canım mideyi üşütmüş olabilir biraz. dilindeki tabaka süt emdikten sonra oluyor geçiyorsa sorun değil ama hep varsa karbonatlı su ve gazlı bezle silmen gerek canım

maşallah kuzuya darısı başımza

Benim kiz fazla emince gazla beraber cikiyor oyle bazen.
Doyduklarini bilmiorlar ki emmek refleks onlada. Yorulunca mide sisince uykusu gelihor uyuyorlar fazla gelince de oylekusuyorlariste.
cadıozy canım ben anason papatya karışımı çay verdim ilk verdiğim gün 2,5 saat uyudu sonra sökmedi oda işin garibi gazı olsa anlıycam öyle gaz sorunu da yok.

Desene zamanla oana karsi da direnc kazaniyorlar. Ben ilkk papatya cayini ictigimde 4 5 saat uyudu ama sonra ona ada alisti anlasilan 4 saat tam uyumuyor.
Ben birsey tespt ettim bitter cikolata yersem uyumuyor benimki. Cay kahve filan icmiyorum ama bitterdeki cafein bile etki ediyor.

kız aşk olsun niye laf vuruyon:)inanki isteyerek girmemezlik yapmıyorum,bak şuan kendi evimdeyim ve k.valdem k.babam ve 4.eşi var:) yinede girdim bakayım dedim doğum yapan varmı diye.belli oldumu doğum tarihin?benimki 16 aralık sezeryan.p.tesi kontrole gitmiştim kızım dönmemiş o yüzden sezeryan dedi bundan sonra her hafta kontrole gidicem dönerse normal doğum istiyorum nasip kısmet.

rabbim sağlıklı sıhhatli bi şekilde kurtarsın hepimizi

canlarım ne yapıyosnuz nasılsınız,umarım herşey yolundadır.p.tesi kontrolüm vardı doğum şekli belli oldu kızımın başı hala dönmediği için şimdilik sezeryan görünüyo 16 aralıkta inşallah sezeryan olucam,o vakte kadar dönerse normal isticem.

şuan herşeyimiz normal 2.750 gr olmuş Zeynep zişanım

canım mideyi üşütmüş olabilir biraz. dilindeki tabaka süt emdikten sonra oluyor geçiyorsa sorun değil ama hep varsa karbonatlı su ve gazlı bezle silmen gerek canım
canim usutmus mu diorsun meme sonrasi kusma normal gibi biliordum heran cok deil de agizdan damla geliyor bazen az kusuyor korktum simdi. gecmior sanirim ama nekadar surede gececk cunku biz bazen 30dkya emioz hic uyuymuo gundu
canimcim korktum bende nette yazior ama emin olamadim. bide agzindaki beyaxliklar peynir gibi korktum

kizlar bez sIk degistirmeme ragmem tasiriyor beden mi kucuk 1deyiz ama anlamadim. Bide kizlar emziriyirom altini degistir gaz derkren tekrar emzir ayni rutin ve uyku yok cin gibi etrafa bakiyor bole mi oluyor bide yazmislar yenidogan gunde 16-18saat uyuyormus nerde yenidoganlar? sizde nezamam duzelme basladi

Canım inşaallah kızım olsun isterim.
evet kuzummmm arkamdan gel sağlıkla doğuralımmm
Foto beklerim canım hakkatten merak ettim.
biliyorum oğlumda üzülür ama elimde değilki kuzucum.
gücümüzü Rabbim arttırsın bizi kendi yolundan ayırmasın...
dua et bana canım.

uyyy canım zor geçmiş doğumun. ama Elhamdülillah normal olmuş.
Mevlam bana normali nasip edrse ben iğnesiz uyuşmadan doğurmak istiyorum.
hımmm bak oğlanalr zamnını beklememiş yani illa 40 veya 42.haftaları.
dilerim Mevlam sağlıkla banada verir oğlumu. hep diledim Allahımdan 38.haftamda doğurayım.
doktor zamanını doldurmaz dedğidinde dli gibi mutlu oldum ma bu hafta gidince sanki zmaan dahada uzyacakmış gibi geldi.
bilirsin tabi yorulduğumu sende geçtin bitirdin bu yolları maşaallah size darısı bize
Maşaallah oğluna bayılıyorum ne güzel kara kaşlı kara saçlı bir erkekkkk
Ayy canım birde benim kabızlık sorunum var. arada iştahım kapanıyor normalde gayet iyi.
kabızlıkla mücadelem devam ediyor

Canımmmm
Aynen canım inşaallah bizde onlar gibi hayırlı anne oluruz...
Allah rahmet eylesin...
İnşaallah sağlıkla kurtuluruz olarda bu güzellikleri hissederler...

epack cım kusması kesik kesik ve ekşi ise bebek midesini üşütmüş yada sen sütünü üşütmüşsün der bizikiler korkmana gerek yok kendiliğinden geçiyor .uyku ve süt olayına gelince benimkide öyleydi uykusu hala berbat ama süt alması günden güne gelişiyor canım o yarım saate 30 cc bile çıkartamıyordur çok küçük daha. çenesi kuvvetlendikçe memede daha kısa kalıyor.

kuzum belki hamile kalmadığın için üzülüyor olabilirsin. ama emin ol gebe kalıp kaybetmek insanı hamile kalamamaktan daha çok yıpratıyor. helede benimki gibi 2 aylık düşük olursa. ve üst üste olursa... budamı gidecek acaba diye ilk aylarda 4,5 kiloya yakın zayıfladım. psikolojim alt üst oldu kimseyle paylaşamadım sevincimi gene giderse diye.dediğin doğru inşaallah sağlıkla kavuşurum. dilerim sende en kısa zmanda güzel haberini verirsin bize. ve sağlıkla doğurursun... bir avazda...
doğuma giderken adını yazacağım listeme. unutmayayım diye dua listesi yapacağımmm
ismen dua et bana unutma tamammı ? Rabbim bu günlerde seni unutturmuyor bana Mervanur diye adını söylüyorum. demekki Meryem sürelerini dağıtırken adım beynime kazındııııııı
Denme yaaaaaaa bende bu zorlukları göreceğim demiii
Kuzummm laf vurmak istemedim sadece özletiyorsun kendiniii
neden 35.hafatda sezeryan demiş ki ?
benimki son haftaya kadar belli olmaz dedi bana. benimki dönmüş ama bebek doğuma kadar belli olmazmış. bence sende normal için bekle ki öyle diyorsun. birde dönmesi içinnnn İNŞİKAK süresini okumak iyidir. bebek secde ayetini duyunca doğum pozisyonuna döner deniyor. sende okumaya başla ve secdelerinide yap...

Canım arkadaşın oğlu 40 günlük ve sürekli kusuyor. çok emdiği için fazlasını kusuyor obur oğlannn
etrafımda yenidoğan bebklerin 16-18 saat uyuyanı görmedim
o yüzden normal bence

inşallah canım benim rabbim size en kolay doğumları nasip etsin inşallah.zor doğum geçirdim ama ben diyorum ki ettiğim ve edilen dualar beni daha kötüsünden korudu rabbime o odadan yanlız çıkmadığım için binlerce kere şükr ediyorum. benim ödülüm oğluşum.rabbim sanada gönlündeki muradı nasip etsin canıminşallah vakti geldiğinde senin bebişinide burdan sever dualar ederiz az kaldı canım. sen cok cok iyi bir anne olacaksın nedeni ise bizim normalde fark edemdiklerimizi için de kalan ukdeleri sen evlatlarına bilerek vereceksin ne şanslı obebiş.

Selamun aleyküm kızlar öncelikle iyiyki varsınız
bugün daha iyiyimmm. doğuma yaklaştıkça gerildiğimi hissediyorum
Hemde çok fena bir halde
sizdede oldumu kaburga ağrısı. ablamda olmuştu hatta ablam mecburi sezeryan oldu ve kaburgalarının ağrısından dikiş ağrısı yaşamadı.
42haftada doğurmuştu. benim 37.haftadayım ve son kaç gündürrr ağrıyor hemde deli gibi ağrıyor
bu acıdan dolayı başka acılarımı hatırlamıyorum.
dua edin bana

maşallah size az kalmış sizinde ne güzel imi varmiş kızımızın allahım bahtınıda güzel eylesin inşallah

kızlar nasılsınız ben geldım
Hoşgeldin kuzummm

Canım iyi dlekelrin için çok teşekkürler içimi rahatlattın.
evet ya Maşaallah hediyende pek yakışıklı ve yenecek kadar tatlı bir oğlişşş
Darısı bana kolay ve rahat normal doğum olsun hayırlısıyla
İnşaallah hepimiz bebeklerimizi islama layık hayırlı ümmet olarak yetiştiririrz. Allah bizler o gücü versin...
Şimdiden başladım kuzum okumalara dualara...
Ve duanın kabul olmasını şartı kabul olacağına inanarak dua etmektir. bende Yüce Mevlamın beni sağlıkla hayırlısıyla kolay bir normal doğum yaşatacağına inanıyorum....
Hem doğurunca aile hakiminin hemşiresine diyeceğim Allahın izniyle KOLAY ve NORMAL DOĞURDUMM
haha ne fenayım demi neyi düşüüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…