Bebiş düşünürken o zaman ARI SÜTÜ POLEN BAL almıştım. ama yemek kısmet olmadı 230 gr falan. bayada pahalıydı

neyse şimdi ben kullanıyorum sabah akşam bir tatlı kaşığı. netten araştırdım çok iyiymiş bebişimede yararmı ?
Kullanan veya kullananı duyan bilen varmı ?
alerji durumu olabiliyormuş ama ben daha yeni yiyorum bilemiyorum ne alerjizi oluyor.
Metapolizmayı hızlandırır bağışıklığı güçlendidir falan diyor. hepside bana ve bebişime lazım.
inşaallah şifasını bulurum ve en kısa zamanda kurtulurum...
birde doğuma 3 gün kala bitkisel bir kür uyguamayı düşünüyorum. hemşire bir ablam var şimdilerde Tecvid öğretiyorum ona. sordum bitkisel rahimi açan kürler var yesemmi acab diye bende ye dedi. onlar ilk aylarda yasak çünki rahimi açabiliyorlar dedi.
3 gün kalayı nasıl anlayacağım,doktor doğum yakın dediği zaman başalayacağım.
sizede vereyim tarifini.
ADACAYI
SENAMEKİ
DEFNE TOHUMU
BALA KATILIR
Doğuma 3 gün kala günde 3 tatlı kaşığı yenir. rahimin açılmasına ve kolay doğum yapmaya vesile olur.
birde çok afedersiniz

doğuma 1 hafta kala vajinaya z.yağı sürülür hatta pamukla tampon yapılırki yırtılma olmasın ve kolayca doğum olsun...
Şimdi ben bunları yapacağım. inşaallah sebep olur ve sağlıkla kucağımz alırım..
Bizim bir arkadaşın sancısı geceden sabaha kadar srmüş hemde kendi sancıaı ama maalesef bebeğin kalp atışları sancıyı kaldırmamaış doktor suni verelim belki açılır doğum olur demiş ama 30 lara kadar düşünce mecburi sezeryan oldu...
Allah korusun meleklerimizi.
demem o ki eğer bebek dayanıksız ise kendi sancına bile dayanmıyor.
Halbuki çevremde suni sancı ile doğum yapan çok bayan var.
ablam bile 1 hafta kendi sancısını çekti kaç günde sunş sancı bebek dayandı hiç sorun yoktu ama açılma olmayınca sezery. oldu.
Allah korusun bizleri...
Bir yanım muhakkak ye diyor zaten kontrollere gideceğim yemeye başladığımda dilerim gerek kalmadan bebişimi kucağıma alaırım.
Çevremde çok bayan var suni sanc almadan kolayca doğuran ne diyelim darısı bana ve benim gibi bekleyenlere...
ay ne çok yazdımmm