• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Selamun aleyküm kızlar öncelikle iyiyki varsınız :16:
bugün daha iyiyimmm. doğuma yaklaştıkça gerildiğimi hissediyorum :31::31::31::31::31::31:
Hemde çok fena bir halde :37:
sizdede oldumu kaburga ağrısı. ablamda olmuştu hatta ablam mecburi sezeryan oldu ve kaburgalarının ağrısından dikiş ağrısı yaşamadı.
42haftada doğurmuştu. benim 37.haftadayım ve son kaç gündürrr ağrıyor hemde deli gibi ağrıyor :50::50::50:
bu acıdan dolayı başka acılarımı hatırlamıyorum.
dua edin bana :34:[/QU
doğumun yaklaşmasının işaretleri bunlar .istah azalır. ki doğum esnasında bağırsaklar boşalsın diye gergin hissedirsin ki doğumda doğumun istekle yapmak için kaburgalarıjn doğum esnasında daha cok agrır bebek dısarı kendini kaburgalardan destek alarak iter şimdi bebişin egzersiz yapıyor.ama türkiyede yada gaziantepte yada benim doğum yaptığım hastanede günü dolmamış bebek suyu bitiyor diye doğuma alıyorlar tabii bağırsaklar dolu diye lavman yaparlar doğum geçıkmesin diye kanala girmemiş bebeğin suyun patlatırlar. yani doğanın kurduğu herseyi alt üst ederle.

Kuzum nasıl bakalım.
ay ayıptır söylemesi senin linkin anlamı na kuzum ya msmesi hep aklım atakılıyordu sormak şimdiye kısmetmişşş :52:

Selamun aleyküm kızlar öncelikle iyiyki varsınız :16:
bugün daha iyiyimmm. doğuma yaklaştıkça gerildiğimi hissediyorum :31::31::31::31::31::31:
Hemde çok fena bir halde :37:
sizdede oldumu kaburga ağrısı. ablamda olmuştu hatta ablam mecburi sezeryan oldu ve kaburgalarının ağrısından dikiş ağrısı yaşamadı.
42haftada doğurmuştu. benim 37.haftadayım ve son kaç gündürrr ağrıyor hemde deli gibi ağrıyor :50::50::50:
bu acıdan dolayı başka acılarımı hatırlamıyorum.
dua edin bana :34:[/QU
doğumun yaklaşmasının işaretleri bunlar .istah azalır. ki doğum esnasında bağırsaklar boşalsın diye gergin hissedirsin ki doğumda doğumun istekle yapmak için kaburgalarıjn doğum esnasında daha cok agrır bebek dısarı kendini kaburgalardan destek alarak iter şimdi bebişin egzersiz yapıyor.ama türkiyede yada gaziantepte yada benim doğum yaptığım hastanede günü dolmamış bebek suyu bitiyor diye doğuma alıyorlar tabii bağırsaklar dolu diye lavman yaparlar doğum geçıkmesin diye kanala girmemiş bebeğin suyun patlatırlar. yani doğanın kurduğu herseyi alt üst ederle.

kuzummm korktum şimdiii :50:

Hoşgeldin kuzummm :16:

Canım iyi dlekelrin için çok teşekkürler içimi rahatlattın.
evet ya Maşaallah hediyende pek yakışıklı ve yenecek kadar tatlı bir oğlişşş :16::16::16::16::16::16::16:
Darısı bana kolay ve rahat normal doğum olsun hayırlısıyla :34:
İnşaallah hepimiz bebeklerimizi islama layık hayırlı ümmet olarak yetiştiririrz. Allah bizler o gücü versin...
Şimdiden başladım kuzum okumalara dualara...
Ve duanın kabul olmasını şartı kabul olacağına inanarak dua etmektir. bende Yüce Mevlamın beni sağlıkla hayırlısıyla kolay bir normal doğum yaşatacağına inanıyorum.... :16:
Hem doğurunca aile hakiminin hemşiresine diyeceğim Allahın izniyle KOLAY ve NORMAL DOĞURDUMM :16::16::16:
haha ne fenayım demi neyi düşüüyorummm :27::27::27::27::27::27::27:

kuzum oğlum olduğunu öğrendiğimde arkadaşlarım bana yusuf süresini oku demişlerdi yada bebeğine onu dinlet demişlerdi.onun gibi güzel ve ahlaklı olsun diye.yaptımda bana göre cok güzel ve uyku sorunu dışında çok sakin ve uslu bir çocok.uyumadığı halde öyle sakinki. kızımdan sonra cok garip geliyor. dinşallah ileride ahlakıylada böyle güzel konuştur.ur.ben çok fazla inanıyorum kemnim okurum ama bana en cok baskasının etttği hayır duaları tutyor sanıyorum.niye bilmem

kuzummm korktum şimdiii :50:

aman sakın bu benim şansıma böyleydi. beklenti yüksek olunca hayal kırıklığı kacınılmaz oluyor..senin inşallah çok kolay olacak ve hemsire söyleceksin .sen zaten hamileliği enzor dereceden yürüttün kolaymı o iğneleri hergün kendine yapmak inşalllah anlının akıyla bitireceksin kim tutar seni

kuzum oğlum olduğunu öğrendiğimde arkadaşlarım bana yusuf süresini oku demişlerdi yada bebeğine onu dinlet demişlerdi.onun gibi güzel ve ahlaklı olsun diye.yaptımda bana göre cok güzel ve uyku sorunu dışında çok sakin ve uslu bir çocok.uyumadığı halde öyle sakinki. kızımdan sonra cok garip geliyor. dinşallah ileride ahlakıylada böyle güzel konuştur.ur.ben çok fazla inanıyorum kemnim okurum ama bana en cok baskasının etttği hayır duaları tutyor sanıyorum.niye bilmem
Canım seninde duaların kabul oluyordur eminin ama başkalrının duasıda etkilisir.
Hdis-i şerif var birbirinize günahsız dillerle dua edin. yani sen benim dilimli günah işlemedin bende senin dilinle.
o yğzden birbirimize ettiğimiz dualar daha etkili orası doğru kuzum :34:
ne ayıbı canım eşim le kızımın isimleri benim adım mine mete ve sıla onların kısaltmaları.karapissonun anlamı ne

Ay maşaallah kuzum senin bir kızınmı var bu 2.demek.
ben topikte hiç okumadım senin 2.bebeğin olduğunu ilk defa duyuyorum maşaallah Allah acılarını göstermesim.
Canım pissik bizim yöredekedi demek. bende pissi yerine karapisso dedim. kedilere bayılırım yani karakedi demek :34:

aman sakın bu benim şansıma böyleydi. beklenti yüksek olunca hayal kırıklığı kacınılmaz oluyor..senin inşallah çok kolay olacak ve hemsire söyleceksin .sen zaten hamileliği enzor dereceden yürüttün kolaymı o iğneleri hergün kendine yapmak inşalllah anlının akıyla bitireceksin kim tutar seni

Canımmm ya en çok şu iğneler bitecek hevesiyle gidiyorum doktora.
ayy ne güzel gazı verdinnn kuzuummmm inşaallah gerçek gazı Mevlam verirde bir avazda kurtulurum.
şu fena hemşire dışında beni tanıyan herkes inşaallah normal doğurursun diyor. hem moral veriyorlar hem ben nazlı değilimdir zannımca ağrı eşiğim yüksek.
hatta doktorumada dedim hemş. bana böyle dedi diye doktorum kızda ne diye öyle demiş. sen kendine ellettirmeyen biri değilsin dedi
bana moral verdi sağolsun. birdahada gitme dedi. de zaten son kontroldu.
bakalım nasipte ne şekil doğum var.
çok merak ediyorum oan nasıl gelişecek....
dilerim Mevlam kolaylaştırır güçleştirmez...
Dua ederken Dilek kardeşimize kolay bir doğum diye dua et bna ne olur ismen dua bekliyorum senden.
özellikle namazlardan sonra. sabah namazında dualr geri çevrilmez.

Canım seninde duaların kabul oluyordur eminin ama başkalrının duasıda etkilisir.
Hdis-i şerif var birbirinize günahsız dillerle dua edin. yani sen benim dilimli günah işlemedin bende senin dilinle.
o yğzden birbirimize ettiğimiz dualar daha etkili orası doğru kuzum :34:

Ay maşaallah kuzum senin bir kızınmı var bu 2.demek.
ben topikte hiç okumadım senin 2.bebeğin olduğunu ilk defa duyuyorum maşaallah Allah acılarını göstermesim.
Canım pissik bizim yöredekedi demek. bende pissi yerine karapisso dedim. kedilere bayılırım yani karakedi demek :34:

evet bu ikinci bebeğim jızım 11 yaşında canım .kızmın doğumunda 5 sene sonra ikinci bebeği ıstedik ama 2 kayıbım oldu 12 haftalık
gen rahatsızlılğım varmış heterozigotmuşum . yani bebeklerimin yaşama şansı %50 kızım iyi olan yarıdaymış.oğlumda iğne kullandık. çok kucağım sanada almayı nasip etsin inşallah

$Fotoðraf0226.webp
Canımmm ya en çok şu iğneler bitecek hevesiyle gidiyorum doktora.
ayy ne güzel gazı verdinnn kuzuummmm inşaallah gerçek gazı Mevlam verirde bir avazda kurtulurum.
şu fena hemşire dışında beni tanıyan herkes inşaallah normal doğurursun diyor. hem moral veriyorlar hem ben nazlı değilimdir zannımca ağrı eşiğim yüksek.
hatta doktorumada dedim hemş. bana böyle dedi diye doktorum kızda ne diye öyle demiş. sen kendine ellettirmeyen biri değilsin dedi
bana moral verdi sağolsun. birdahada gitme dedi. de zaten son kontroldu.
bakalım nasipte ne şekil doğum var.
çok merak ediyorum oan nasıl gelişecek....
dilerim Mevlam kolaylaştırır güçleştirmez...
Dua ederken Dilek kardeşimize kolay bir doğum diye dua et bna ne olur ismen dua bekliyorum senden.
özellikle namazlardan sonra. sabah namazında dualr geri çevrilmez.

buda kızım teyzesi tabiki ederim etmezmiyim inanki burda kim ne yazıyorsa inan içime işliyor.iyi haber gelene kadar rahat edemiyorum bazen giremiyorum nete ama aklım burda kalıyor

Kızlar ben gitiim işlerim var okumalrımı yapmam lazım.
dualarınızdayım bilyorum. MSMESİ demek sende benim gibisin. içime işliyor dua isteyen arkadaşlar...
Öptüm hepiniziii

Eki Görüntüle 867632

Ayy maşaallah kızına benziyor oğlun.
Allahım ne tatlılar darısı bize. ben 4 tane istiyorum Allahımdan. tabi en az 4 tane :52::52::52::52:
Ben yanlız kalmasınlar diye ekndimi feda edeceğim :52:

inşallah canım aman beni gibi yapmada aralarını cok açmadan doğur inşallah ben ilkini26 yaşında doğurdum hep doğururm sandım 2.sini 37 de güç bela .her şey kulun istediği zamanda veşekilde olmuyor. rabbim biliyor zamanı neyazık ki ben bunu unutmusum ne verirse hayrıyla versin inşallah

inşallah canım aman beni gibi yapmada aralarını cok açmadan doğur inşallah ben ilkini26 yaşında doğurdum hep doğururm sandım 2.sini 37 de güç bela .her şey kulun istediği zamanda veşekilde olmuyor. rabbim biliyor zamanı neyazık ki ben bunu unutmusum ne verirse hayrıyla versin inşallah
Ovvv baya açmışsın arayı canım.
bende açmak istemiyorum ama kısmet nasıl olur bilemiyor insan.
Dediğin gibi herşeyin hayırlısı...
allahım kabul etsin canım benim sirende beni çağıryor iyigeceler hepinize
Amin canımmm. yyy yerim ben o siren sesinii kolay gelsin canım allah emdiği sütü şifa etsin sanada güç kuvvet versin...
canım cok sağol sanada rabbim bol şekerler versin canım sende bebişin öp iyi geceler

Hepimize bol şekerler versin canlarım..

Bebiş düşünürken o zaman ARI SÜTÜ POLEN BAL almıştım. ama yemek kısmet olmadı 230 gr falan. bayada pahalıydı :27::27::27::27:
neyse şimdi ben kullanıyorum sabah akşam bir tatlı kaşığı. netten araştırdım çok iyiymiş bebişimede yararmı ?
Kullanan veya kullananı duyan bilen varmı ?
alerji durumu olabiliyormuş ama ben daha yeni yiyorum bilemiyorum ne alerjizi oluyor.
Metapolizmayı hızlandırır bağışıklığı güçlendidir falan diyor. hepside bana ve bebişime lazım.
inşaallah şifasını bulurum ve en kısa zamanda kurtulurum...
birde doğuma 3 gün kala bitkisel bir kür uyguamayı düşünüyorum. hemşire bir ablam var şimdilerde Tecvid öğretiyorum ona. sordum bitkisel rahimi açan kürler var yesemmi acab diye bende ye dedi. onlar ilk aylarda yasak çünki rahimi açabiliyorlar dedi.
3 gün kalayı nasıl anlayacağım,doktor doğum yakın dediği zaman başalayacağım.
sizede vereyim tarifini.
ADACAYI
SENAMEKİ
DEFNE TOHUMU
BALA KATILIR
Doğuma 3 gün kala günde 3 tatlı kaşığı yenir. rahimin açılmasına ve kolay doğum yapmaya vesile olur.
birde çok afedersiniz :17: doğuma 1 hafta kala vajinaya z.yağı sürülür hatta pamukla tampon yapılırki yırtılma olmasın ve kolayca doğum olsun...
Şimdi ben bunları yapacağım. inşaallah sebep olur ve sağlıkla kucağımz alırım..
Bizim bir arkadaşın sancısı geceden sabaha kadar srmüş hemde kendi sancıaı ama maalesef bebeğin kalp atışları sancıyı kaldırmamaış doktor suni verelim belki açılır doğum olur demiş ama 30 lara kadar düşünce mecburi sezeryan oldu...
Allah korusun meleklerimizi.
demem o ki eğer bebek dayanıksız ise kendi sancına bile dayanmıyor.
Halbuki çevremde suni sancı ile doğum yapan çok bayan var.
ablam bile 1 hafta kendi sancısını çekti kaç günde sunş sancı bebek dayandı hiç sorun yoktu ama açılma olmayınca sezery. oldu.
Allah korusun bizleri...
Bir yanım muhakkak ye diyor zaten kontrollere gideceğim yemeye başladığımda dilerim gerek kalmadan bebişimi kucağıma alaırım.
Çevremde çok bayan var suni sanc almadan kolayca doğuran ne diyelim darısı bana ve benim gibi bekleyenlere...
ay ne çok yazdımmm :52::52::52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
Back