• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Gozunaydin cnm. Bir prenses daha geliyor:8::8::8::8:

Çok saol canım herşeyden önce sağlık tabiki ama kız deyincede çok mutlu oldum ne yalan söyleyeyim.. :))

bukadar erken öğreneliyormu cinsiyeti ozaman bende yaklaşık 5.6hafta sonra öğrenirim inşallah offf çok merak ediyorum

Canım 12+5 tek öğrendik biz. 15-16 öğrenemeyenler var biraz bebeğin duruşuylada alakalı. Amadoktor bize direk gösterdi bacak arasını biraz edepsiz çıktı bizim kız anlayacağın :)))

Oyyı maşaallah canım hayırlı saliha evlat olsun.

Aminnn canım hepimizinki inşallahhh..

Kızlar bugün moralim çok bozuk halaaaa devam ediyor.
Anlamadım neden ama fenalık var üstümde.
Hormonlardandır eminim.
:14::14::14:
İyice sonlara doğru yaklaştın çok normal bence, heyecan,korku,merak,bekleyiş hepsi birden mutlaka etkiliyordur seni.. Hep güzel şeyler düşünmeye çalış inşallah bi an önce kurtulursun bu ruh halinden.. Yada zeytinini kucağına aldığını düşün hiç bişey kalmaz zaten :))

canım senib doğum yaklasıyor ya normal iştahın azalması duygusallık hepsi ondan son hafta olur ama erkenmi gelecek kuzu?:emir_bebek:
Canım 2 hafta önce doktor zamanını beklemez bu dedi. Plasenta yaşlanmaya başladığı için.
Ama erken geliri yoksa erkek olduğu için illa geç doğar bilmiyoruz şimdilik,
Çünkü erkekler için zamanını dolduru diyorlar.
Neyse artık bu ay sonu beklemeye geçeceğiz inş bekletmez annesini erkenden gelir.
cadiozy sizinki gene iyiymiş kontrole gittim 3400 gr dedi suyu kalmamış doğuma alalım dedi saat 9 da. öğleden sonra 3 te bebek doğdu 3800 gr cıkmadan can havliyle yemiş bebek galiba usg ye cok fazla takılmayın kızlar.
Hımmm artı eksi olayı imiş zaten. Seninki iyi artı çıkmış,çoğu kişide eksik çıkıyor,canım yaaa sen normalmi doğurdun. Öncende sormuştum ama unuttum hakkınınhelel et :(
Çok saol canım herşeyden önce sağlık tabiki ama kız deyincede çok mutlu oldum ne yalan söyleyeyim.. :))

Canım 12+5 tek öğrendik biz. 15-16 öğrenemeyenler var biraz bebeğin duruşuylada alakalı. Amadoktor bize direk gösterdi bacak arasını biraz edepsiz çıktı bizim kız anlayacağın :)))

Aminnn canım hepimizinki inşallahhh..

İyice sonlara doğru yaklaştın çok normal bence, heyecan,korku,merak,bekleyiş hepsi birden mutlaka etkiliyordur seni.. Hep güzel şeyler düşünmeye çalış inşallah bi an önce kurtulursun bu ruh halinden.. Yada zeytinini kucağına aldığını düşün hiç bişey kalmaz zaten :))

Canım yaaa benim doktor 16 haftadan evvel söylemedi cinsiyetini. Artık 16 nın içindeyken erkeğe benziyor dedi.
Ayyyy canummmm benim bende onu düşünmeye çalışıyorum ama bazen olmuyor. Çok özledim rahmetli annemi çok hemde çok. Sancısı burnumda ağrısı kalbimde ilk günkü acıyı hissettim bugün.
Dua edin bana sağ salim olan annelerinizi üzmeyin öpün koklayın sarılın. Ben hepsini yaptım ama doyamadımmm ki :14:

Son düzenleme:
Çok ağladım bu akşam artık üstüm Islandı göz yaşalrımla.
Oğlumu istiyorum gelsinde annelik duygusunu tadayım ve anne hasretimi dindirelyim,anne olursam belki acım diner.
Sırf bünüzden kızım olsun istedim ya. Mevlam biliyor kalbimi,kız olursa annemin adını koyup hasret giderecektim.
Olsun oğlişimlede hasret gideririz inşaallah birgün kızımda olur. Kız olursa anneme benzemesi için resmine bakacağım bolbol.inş ona benzer.... Herşeyin hayırlısı. Elhamdülillah çok şükür Halime şikayetçi değilim. Arada tutuyor benim duygusallığım. Hiç ağlamam içimde yaşarım herşeyi ama bazen dayanamıyorum içimde tutamıyorum :(
Anne anne seni çok ama çok özledim deliler gibi. Bir bilsen minik kıyamadığın tek göz ağrın ardından nasıl acı çekiyor bir bilsen... Rüyalarımda girmiyorsun nedenki :( oysa ben seni hiç biran unutmadım sana hediyeler gönderiyorum herdaim.
Sen şehitsin bana ihtiyacın yok biliyorum ama ne olur gel rüyalarıma sevindir beni......

Son düzenleme:
Oğlumu istiyorum gelsinde annelik duygusunu tadayım ve anne hasretimi dindirelyim,anne olursam belki acım diner.
Sırf bünüzden kızım olsun istedim ya. Mevlam biliyor kalbimi,kız olursa annemin adını koyup hasret giderecektim.
Olsun oğlişimlede hasret gideririz inşaallah birgün kızımda olur. Kız olursa anneme benzemesi için resmine bakacağım bolbol.inş ona benzer.... Herşeyin hayırlısı. Elhamdülillah çok şükür Halime şikayetçi değilim. Arada tutuyor benim duygusallığım. Hiç ağlamam içimde yaşarım herşeyi ama bazen dayanamıyorum içimde tutamıyorum :(
Anne anne seni çok ama çok özledim deliler gibi. Bir bilsen minik kıyamadığın tek göz ağrın ardından nasıl acı çekiyor bir bilsen... Rüyalarımda girmiyorsun nedenki :( oysa ben seni hiç biran unutmadım sana hediyeler gönderiyorum herdaim.
Sen şehitsin bana ihtiyacın yok biliyorum ama ne olur gel rüyalarıma sevindir beni......

Kuzum benim... Ağla ağlarken açıır ferahlarsın.. Taş değiliz ki herşeyi içimizde tutamıyoruz.

Hele hamileyken bu iş çok zor.

Merak etme yavrunu kucagına alacak, öpüp koklayacaksın... İlerdede Allah sana bir kız nasip eder. Onada anneciğinin adını koyarsın..

Çok aaz kaldı kuzum senin doğuma. Arkandanda ben geliyorum inşallahh...

Herşey çok güzel olacak... Biraz daha sabır...

amin canım ..çivil bana yakın bir yerde var yürüme mesafesinde.dün hava alayım derken uğradım ve dayanamayıp aldım..o kadar güzel şeyler var ki anlatamam yaa..kendimden geçtim resmen :) fiyatlarıda çok uygun..sende internetten sipariş verebilirsin aslında..kızların alıp memnun kaldıklarını öğrenip rahat edersin en azından..benim için çok dua edin lütfen..

gelsin artık bebeğim..dün kıyafetleri sevip dayanamayıp ağladım artık..çok dua ediyorum inşallah rabbim nasip eder..dağıttıklarınıda listeye ekledim canım..allah razı olsun çok yardımcı oldun..inşallah rabbim sizlere salih evlatlar nasip eder..

canım hayırlı olsun güzel günlerde kullansın bebişin
artık kıyafetlerinide aldığına göre bebeişin seni umarım bekletmez
bu kadar naz yeter artık:) canım internetten baktım güzel ve uygun inan ben aldıklarımla
karşılaştırıyrm iki kat daha fazla para ödemişim hatta havlu battaniyede üç kat fazla ödeme
yapmışız neyse hayırlısı olsun eşim netten almayı sevmiyor artık kendi bilir
böyle fazladan harcama yapsın:)duam seninle sende eksik etme..

canım çok sağol zahmet oldu dün gece
eşim nöbetçi olduğu için birlikte bakamadık ama ben inceledim özellikle
bebek arabası istediğim model inşallah almayı düşünüyorum yatağınızda
çok güzel hayırlı olsun buarada puset nasıl rahat oluyrmu
çocuklar içinde rahat olmuyorlar diye birşeyler duymuştum sizde nasıl
ezgi rahat ediyormu?

Allah şifa versin. Oyyı erkek adammam sen dur heleeee şimdi yumuşak yumuşak vurur ama sonra resmen içerden yırtıyor karnını.
Şimdi benim oğlişime bakınca ayaklar eller karnımdan fırlayacak gibi.
Ama yeri daraldığı için eskisi gibi sık hareketi yok.
Geceleri başlıyor.
Aldıklarının fotosuna eklesene merak ettim canımmmmm ;)

Aminın canım amninnnn cümlemize...
Allahu Teala zamanını bekletiyor bak ben 3 buçuk yıllık evliyam. Daha doğurmadımmmm :52:
Seninde olacak zamanı var demekti.
Ama seneki iyi cesaret ben alamadım hiçbirşeyi elim gitmedi hiç.
İnş dilerimmmm o ciciler kuzunun nazını kurutsun gelsin annesine minikin.
Okunanlarında Allah kabul ve vesile etsin.
Sana okuyanlardan biri 5yıllık evli bebeği olmuyordu aşılamada tutmada ama sonra Mevlam tedavisiz verdi meleğini.
Dilerim seninde öyle olur.

Kuzu sancılar var ama çözemiyorum neresi ağrıyor.
Tek bildiğim arada rahim taş gibi oluyor nefesimi kesiyor doktorum artık olur dedi.
Artık her hafta geleceksin dedi.
İşin kötü tarafı ne biliyormuşsun nst için bile ayrı ücret alıyorlarrrr :37:
Sinir oldum yaaaaa.
25 tl muayene 15 tl nst anam ağladı bu bebeği bu hale getirene kadar.
İğne parasını hiç saymıyorum. Eczanyi zengin ettik oğluşumun sayesinde :52::52::52:
Bide 10 gün evvel 36+2günlük demişti. Dün 36+4 dedi.
Anlamadım. neden öyle oldu gelişimi durumu ?
Arada 2 hafta fark var gelişimi önde demişti.?
Allah sağlıkla kurtulmayı nasip etsin,dua et kuzum.

sağol canım sanada şifalar göndersin
en yakın zamanda fotolarını çeker yüklerim buaralar yoğunum iş ev derken birde
misafirlerim var:( neyse halletmeye çalışırım..

Eskiler ne güzel 9 ay hastana yüzü görmeden doğuruyorlarmiş.
Şimdi bizim ayaklar hastane yollarını Çürütüyor..
Bazen gitme sancın gelince gidersin diyorum. Ama benim durum farklı belkide o yüzden bıktım hastaneden.
İğneyi bırakmam söz konusu inş haftaya bugün iğnesiz bir gün olur kızlarrrr.
Allahım yolumuzu sağlıkla tamamlamayı nasip et.

amin canım Rabbim sağ salim
doğurmayı nasip etsin ben anacığımda derki şimdiki
herşey rezillik hakkaten öyle kadın doğurana kadar kimsenin haberi
olmazmış şimdi bizde duymayan kalmadı
az daha sabır bunlarda geçecek hayırlısıyla..

Eki Görüntüle 866288 kızlarrrr ilk picamamı aldım dagi güzelmi sizceee:nazar:

hayırlı olsun çok güzel ben beğendim ii gecelerde giyin...

Kızlar bugün moralim çok bozuk halaaaa devam ediyor.
Anlamadım neden ama fenalık var üstümde.
Hormonlardandır eminim.
:14::14::14:

canım hayırdır arada bayanlarda böyle duygusal anlar olabiliyor
buda bizlerin yapısında var rabbim inşirah serinliği versin yüreğine
belliki anacığını özlemişsin:((
ne diyeyim canım allah sabır versin hiçbirşey anne gibi olmuyor
ama sen güçlüsün bunların üstesinden gelirsin
dua edicem sana sende kendine dikkat et oğlunda hisseder üzülür
Allah yarddımcın olsun..

Canım 2 hafta önce doktor zamanını beklemez bu dedi. Plasenta yaşlanmaya başladığı için.
Neyse artık bu ay sonu beklemeye geçeceğiz inş bekletmez annesini erkenden gelir.

Hımmm artı eksi olayı imiş zaten. Seninki iyi artı çıkmış,çoğu kişide eksik çıkıyor,canım yaaa sen normalmi doğurdun. Öncende sormuştum ama unuttum hakkınınhelel et :(

Canım yaaa benim doktor 16 haftadan evvel söylemedi cinsiyetini. Artık 16 nın içindeyken erkeğe benziyor dedi.
Ayyyy canummmm benim bende onu düşünmeye çalışıyorum ama bazen olmuyor. Çok özledim rahmetli annemi çok hemde çok. Sancısı burnumda ağrısı kalbimde ilk günkü acıyı hissettim bugün.
Dua edin bana sağ salim olan annelerinizi üzmeyin öpün koklayın sarılın. Ben hepsini yaptım ama doyamadımmm ki :14:

helal olsun karapisso ağlama ya biliyorum çok yoruldun az kaldı .erkek günü doldurur diyede kesin birşey yok benimde gelinimizinde ikiziminde oğlanlar erken geldi. normal doğumun anormalini yaptım canım ben. ağrısız doğum istedim ben anestezi dr nun azizliğine uğradım. belime 3 kez iğne girişi var. 3 doz epidural yedim uyuşmadım son olarak spinal anestezi yaptılar .yani spinal anestezi ile normal doğum yaptım. şimdi komik geliyor ama ozaman öyle değildi.

ayse
canım seni merak ettik umarım her şey yolundadır şu an. kuzunada kavuşmuşsundur artık.

inci
yarın kontrolün vardı aklımda olduğu kadarıyla. bebişin büyümüştür inşşş..

karapisso
canım doğumun yaklaştı ya ondandır merak etme. benimde son zamanlarda hiç yiyip içesim bile gelmiyordu bir an önce olsun bitsin diye sancı bekliyordum.

özlem, seyidecim, epack, msmesi, cevodileksu, tubilosh, fmfm, duygubaby,sunbal,sule,tokoyay hatırlayamadığım arkadaşlarımda inş. iyilerdir.

bugün aşılarımız vardı tam 3 tane. kızım 5 cm uzamış ve tam 6 kilo olmuş. çok güzel kilo almış dedi ebe hanım. doktora ateş düşürücü şurup yazzdırdım her ihtimale karşı. burun spreyimizi aldık. temiz havamızıda aldık geldik kuzumla.
bu arada dönencemizide aldık projektörlü müzikli falan. biraz olsun ilgisini çekti hiç olmazsa bazı işlerimi aceleden de olsa yapabiliyorum. korkudan da mecbur kalmadıkça açmıyorum ilginçliğini kaybetmesin sonra ben naparım:)
güzel bir günde hayırlı haberler olsun hepimiz için..

Okadar iyi anlıyorum ki seni :( bende annemi küçükkken kaybettim bazen insanın içine kor gibi düşüveriyor engel olamıyorsun.. Şuan aynı şeyi babam için düşünüyorum nefes aldığı her dakika için şükrediyorum rabbime :( alışmak zorundayız sanırım Allah geride kalanlarımıza sağlık versin, kaybettiklerimize rahmet yağdırsın, mekanlarını cennet etsin inşallah.. Ama sen şimdi çok güzel bi döneme giriyorsun sende annen gibi dünyalar iyisi bir anne olacaksın. Onun hatırasını devam ettireceksin.. Ferah tut kalbini canım eminim çok güzel olacak herşey..

Hayirlisi olsun canim insallah Allahin izniylr kavusucaksin bebisine.
Ne guzel seyler almissin. Bunlari gorup dayanamayacak ve gelecek annesine.
.

inşallah nazlanmazda gelir yoksa ben ona bir nazlanırım istesede gelemez:4::4:

Aminın canım amninnnn cümlemize...
Allahu Teala zamanını bekletiyor bak ben 3 buçuk yıllık evliyam. Daha doğurmadımmmm :52:
Seninde olacak zamanı var demekti.
Ama seneki iyi cesaret ben alamadım hiçbirşeyi elim gitmedi hiç.
İnş dilerimmmm o ciciler kuzunun nazını kurutsun gelsin annesine minikin.
Okunanlarında Allah kabul ve vesile etsin.
Sana okuyanlardan biri 5yıllık evli bebeği olmuyordu aşılamada tutmada ama sonra Mevlam tedavisiz verdi meleğini.
Dilerim seninde öyle olur.

.
canım ama senin kötü de olsa düşüklerin olmuş hamile kalmanda bir sorun yokmuş..ben de hiç gebelik olmadı...:14::14:artık senin oğluşunu kucağına alma zamanı da geldi..sarılıp koklayınca tüm stresin gidecek ve beklediğine deymiş olacak inşallah..arkadaşın adınada çok sevindim umarım rabbim beni o kadar bekletmez ve bir an evvel kuzumu bana verir..

canım ciciler almışsın inşallah giydirmek nasip olsun en kısa zamanda.
sarılı yeşilli gibi yeleklerin var ya onlardan annem bana almıştı pembe ve krem rengini. ilk 1 ay giydirebildim sadece. benim kız biraz obur hızlı kilo aldığı için öyle oldu. normalde 2 ay falan giydirilebilir aslında.çok çabuk büyüyorlar. bazı şeyleri büyük gelir daha giydiremem diye bakarken bir bakıyorum küçük bile gelmiş.

canım hayırlı olsun güzel günlerde kullansın bebişin
bu kadar naz yeter artık:) canım internetten baktım güzel ve uygun inan ben aldıklarımla
karşılaştırıyrm iki kat daha fazla para ödemişim hatta havlu battaniyede üç kat fazla ödeme
.
sağol canım benim ki bayağı nazlı çıktı :) topiğin demirbaşı oldum..cevoda var ama o bu kadar beklemedi..inşallah bizlerde güzel haberler alırız en kısa zamanda..sırf aşılama yaptığımda yorulmamak için dün evi temizledim cam kapı koltuk halı herşey elden geçti bittim resmen heryerim sızlıyor oturup kalkarken bile..umarım rabbim yüzümüzü güldürür..

benim eşimde netten alışverişi sevmiyor..daha doğrusu kartla ödeme yapmaya güvenmiyor..kapıda ödeme olasa sorun olmaz ama..bende bana az limitli kart çıkartmasını söyledim..lazım olunca ordan alırız diye..aslında en iyisi nakit harcamalar..ben de eşimde kartla kolay kolay alışveriş yapmayız..ama netten olunca mecburen gerekiyor..

benim civilden aldıklarım 3 pijama 2 yelek 1 çıtçıtlı 1 şapka 1 patik çorap 22,5 tuttu..

canım senin sütün ne durumda çoğaldımı şimdiye kadar. ilk zamanlar emzirme sıkıntısı çok oluyor sonra hiçbirşeyin kalmıyor rahat rahat emiziriyorsun. bol bol sıvı almak en önemlisi. tabi sütün kalitesi içinde güzel beslenmeye dikkat etmek lazım. ceviz çok iyiymiş bebeğin beyin gelişimi için. ben hergün birkaç atıştırıyorum aklıma geldikçe.

canım ciciler almışsın inşallah giydirmek nasip olsun en kısa zamanda.
sarılı yeşilli gibi yeleklerin var ya onlardan annem bana almıştı pembe ve krem rengini. ilk 1 ay giydirebildim sadece. benim kız biraz obur hızlı kilo aldığı için öyle oldu. normalde 2 ay falan giydirilebilir aslında.çok çabuk büyüyorlar. bazı şeyleri büyük gelir daha giydiremem diye bakarken bir bakıyorum küçük bile gelmiş.

amin inşallah canım..ben kıyafetleri sırf sevip hasretimi dindirmek için aldığım için aylarına hiç dikkat etmeden almışım yeleklerin..bu yüzden ilk aylar büyük gelir bir karış yelek ama 1 yaş yazıyor :) ayy canım benim yaa nasıl da büyüyormuş prenses..hamile kalmayı bekle sonra cinsiyet alışveriş doğum derken şimdide hızla büyüyorlar..özellikle ilk aylarda büyümeler daha hızlı oluyor yeğenlerimden biliyorum..ilk 3 ay yanında kalmıştım..öyle bir şey ki kendi çocuğum olsa bu kadar sevemem diyordum..şimdi de benim meleğim annesine nazlanıp gelmiyor..

küçülenlerini artık kardeşine giydirsin..arada fotolarını ekleyinde gönlümüz açılsın..:16::16:

canım karıştırmadıysam senin bebişte de uyku sorunu var değilmi gündüzleri ne kadar uyuyor.ben tükenme noktasındayım. gündüz toplam uyku 2 saati bulmuyor oda 15 dk yada 20 dk sonra enbaşa geri döüyoruz.gece 3 yada 4 kalkışımız var.en azınnda huysuz değil yani sürekli ağlamıyor ama uyumuyor da.sabah 5,5 tan sonrada tekrar uyumuyor hacı yatmazım. tek diyebildiğim allahım takatimizi artırsın
Aynen canim sabah aglayacaktim artik. Gozlerim aciyor suan. Benimkiz saat 4 te kalkiyor sabaha karsi ondan sonra yarim saat en fazla 45 dk uyuyor uyaniyor. Emziriyorum altini aciyorum gazi varsa ciksin diye. Zorla uyutuyorum yarim saate kalkyor yine. Bugun sabahi oyle ettik. Gunduz de oyle uzun uykusu olmuyor en fazla 2 saat. 3 ten 5 e kadar. Aksam uyuyor 3 saar filan sonra bir de 2 saat uyuyor ondan sonrasi 30 dk 45 dk uyku. Saatlerce ugrasiyorum uyutmak icin. Ne yapicaz bu cocuklari ya. Papatya cayi da iciyorum ben direk kendisine vercem yakindan anasonla beraber.
Canim benim cok az kaldi bak kac haftayi geride biraktin. Kavusacaksin oglusuna.
Sonra ben gibi dersin icerdeykendaha iyiydi :-):-)
Uzulme nolur zeytonde uzulur sonra annem uzuluyor die.
canım hayırlı olsun güzel günlerde kullansın bebişin,k

canım çok sağol zahmet oldu dün gece
eşim nöbetçi olduğu için birlikte bakamadık ama ben inceledim özellikle
bebek arabası istediğim model inşallah almayı düşünüyorum yatağınızda
çok güzel hayırlı olsun buarada puset nasıl rahat oluyrmu
çocuklar içinde rahat olmuyorlar diye birşeyler duymuştum sizde nasıl
ezgi rahat ediyormu?

sağol canım sanada şifalar göndersin
en yakın zamanda fotolarını çeker yüklerim buaralar yoğunum iş ev derken birde
misafirlerim var:( neyse halletmeye çalışırım..

amin canım Rabbim sağ salim
doğurmayı nasip etsin ben anacığımda derki şimdiki
herşey rezillik hakkaten öyle kadın doğurana kadar kimsenin haberi
olmazmış şimdi bizde duymayan kalmadı
az daha sabır bunlarda geçecek hayırlısıyla..

hayırlı olsun çok güzel ben beğendim ii gecelerde giyin...

canım hayırdır arada bayanlarda böyle duygusal anlar olabiliyor
buda bizlerin yapısında var rabbim inşirah serinliği versin yüreğine
belliki anacığını özlemişsin:((
ne diyeyim canım allah sabır versin hiçbirşey anne gibi olmuyor
ama sen güçlüsün bunların üstesinden gelirsin
dua edicem sana sende kendine dikkat et oğlunda hisseder üzülür
Allah yarddımcın olsun..
Canim puset rahatsiz geliyor suan iki buklum oluyoruz icinde. Altina battaniyeyi katlayip koydum ama henuz kucuk oldugumuzdan rahat degil ben onu fazla kulanmiyorum. Evde diger ana kucagimiz va. Bir kere hastaneye giderken kullandik. Arabada zorunlu oldugu icin aldik.
ayse
canım seni merak ettik umarım her şey yolundadır şu an. kuzunada kavuşmuşsundur artık.

inci
yarın kontrolün vardı aklımda olduğu kadarıyla. bebişin büyümüştür inşşş..

karapisso
canım doğumun yaklaştı ya ondandır merak etme. benimde son zamanlarda hiç yiyip içesim bile gelmiyordu bir an önce olsun bitsin diye sancı bekliyordum.

özlem, seyidecim, epack, msmesi, cevodileksu, tubilosh, fmfm, duygubaby,sunbal,sule,tokoyay hatırlayamadığım arkadaşlarımda inş. iyilerdir.

bugün aşılarımız vardı tam 3 tane. kızım 5 cm uzamış ve tam 6 kilo olmuş. çok güzel kilo almış dedi ebe hanım. doktora ateş düşürücü şurup yazzdırdım her ihtimale karşı. burun spreyimizi aldık. temiz havamızıda aldık geldik kuzumla.
bu arada dönencemizide aldık projektörlü müzikli falan. biraz olsun ilgisini çekti hiç olmazsa bazı işlerimi aceleden de olsa yapabiliyorum. korkudan da mecbur kalmadıkça açmıyorum ilginçliğini kaybetmesin sonra ben naparım:)
güzel bir günde hayırlı haberler olsun hepimiz için..

Siz de oldunuz asiyi. Sira bizde. 4 aralikta gidicez. Cani yanacak yavrumun. Surup istiyeyim ben de. Artik birkac gun hincini cikarir asinin benden.
Ben de cok acmiyor bikmasin diye :-):-):-) Allahim bu cocuklar ne hale koydular bizi :-):-)daha neler yasiycam kimbilir.

Son düzenleme:
inanırmısın gece herkes uyurken ben düşünüyorum bıkarsa başka şeyler asarım diye falan:) çok komik halimiz çookk. maskara olduk bu bebişlerin elinde.

calpol şurup yarım ölçek ver dedi doktor ateşinin fazla çıkmasını engeller diye. eğer yinede çok çıkarsa yarım ölçek daha ver dedi akşama. bebişini götürmeden önce akşam yıka çünkü 3 gün banyo yaptırmak yok aşıdan sonra.

calpol şurup yarım ölçek ver dedi doktor ateşinin fazla çıkmasını engeller diye. eğer yinede çok çıkarsa yarım ölçek daha ver dedi akşama. bebişini götürmeden önce akşam yıka çünkü 3 gün banyo yaptırmak yok aşıdan sonra.

3 gun pek de cokmus ya.
Verem asisi kotu ya. O tarafa yatmayiz artik birkac gun. Sola yapiyorlar dimi? Digerleri bacaktan?
3 tane asi artik bir hafta huysuz olur. Yandik ki ne yandik.

Esma hanim nasil? Asidan etkilendi mi?

kizlar selam umarim herkes iyidir gecmisi cok okuyamadim ama Allah hepimize sabir saglik ve huzur versin diyorum. Bebegini bekleyenlere ekstra sabir. Anneler dunden beri bebis emince beyaz peynirimsi gibi cikarior bir miktar normal yaziyor ama yine de sorayim dedim cok tedirgin oluom yutar diye stres oluyorum. Sizde de var mi emme sonu kusmuk

Back