Bol bebiş topiği

canım annemde diyo ki neden zırt pırt doktora gidiyosun:26: böyle stress olursun diyo işte.

Bak ben 3 nüzdede gitmedim. Sapasağlam dogdunuz diyo.

Güzell annem, zaman öyle bi değişti ki, gitsen olmuyor, gitmesen olmazzz.

amin canım hayırlı doğumlarımız olsun inşallah hepimizin.haftaya yapar sanada çatı muayenesini heralde.nst'yi ihmal etme canım haftaya mutlaka çektir.

maşallah zeytine, kilosu gayet iyi canım :) benim tosbalağımda öyle oluyor, 1 hafta 300 gr alırken diğer hafta 80 gr falan aldığı oluyor canım merak etme sen.canım aynı ağrılar bende de 1 hafta 10 gündür var diyebilirim, böyle sanki adet olacakmışım gibi belime ve karnıma bir anda giriyo ama çok sürmüyor,dediğin gibi bazende sanki üşütmüşüm de tuvalet ihtiyacım varmış giibi. Rabbim kurtarsın hepimizi inşallah,az kaldı korku heyecan her şey hat safhada.

Incim?hayirli haberlerle geleceksin inallh dur daha ne dogurmasi. Oyle kucuk gobusle kurtulmakyok. Buyuyor sari seker. Daha annesinin sirtini agritacak gece rahat yatirmayacak seni.

Amiñ canim. Kiyamam ya anne,lik iste. Oiyi olsun diye ne acilara katlaniyoruz.
Haftaya insallah biraktirir canim?igneyi. O bari bitsin.
Haklisin kesinlikle benim annem benkm cinsiyetimi bilmeden dogurmus. HHatta pazara gitmis gelmis. kanamasi baslamis doktora gitmisler doguruyorsun sen demis doktor. 19 yasinda dogum yapmis cocuk daha.

Aynen canım bu U s g ölçümleri çok Can sıkıcı. Eeeee bizde ne yapalım ozaman kafaya takmayacağız..
Sana kafası küçük demiş banada koca kafalı dedi
İnşaallah kuzummmbak ne güzel moral verdin bana.
Doğsunlar hayırlısıyla herşeyimizi paylaşacağız burdannnnn
Memiklerine gelince kuzummm süt bezelerin çalışmaya başlamış demekki. O yüzden büyümüşler
Maşallah emdirmekte nasip olsun bizlere...
Aynen ya. S.ocağı hemşiresi bile aylık gitmeyince azarlıyor
Doktorda çağırınca gelde gitme yaniii. Ne iş bu.
amin canım hayırlı doğumlarımız olsun inşallah hepimizin.haftaya yapar sanada çatı muayenesini heralde.nst'yi ihmal etme canım haftaya mutlaka çektir.
Canım çatı muayenesini soracağım yapmayacakmısınız diye. N s t,ye gireceğim haftaya p,tesi.

Evet canım aynennnnnnn. Çok mercek ediyorum ne şekilde doğuracağım. Normal olursa nasıl bir his diye heyecanlanıyorum ve o an için sabırsızlanıyorummmm. Sağlıkla bitirelim bu yolculuğu. Sğlıka kavuşalım erkeklerimize
Evet canımmmmm aynen bari iğneden kurtulmuş olarak beklemeye geçerimmmm.
Dilerim herşey yolunda gide canım. Bana çok dua et.
Benimde bir kızım olacakmış :))

Oyyı maşaallah canım hayırlı saliha evlat olsun.

Kızlar bugün moralim çok bozuk halaaaa devam ediyor.
Anlamadım neden ama fenalık var üstümde.
Hormonlardandır eminim.

Epack canım benim oğluşda öyle ben uyku tulumu aldım onda rahatsın üst açma sıkıntısı olmuyor yorgan dan daha kullanışlı tavsiye ederim.

cadiozy sizinki gene iyiymiş kontrole gittim 3400 gr dedi suyu kalmamış doğuma alalım dedi saat 9 da. öğleden sonra 3 te bebek doğdu 3800 gr cıkmadan can havliyle yemiş bebek galiba usg ye cok fazla takılmayın kızlar.

canım neler yasamışsınız öyle rabbim geçirtmiş bir daha yasatmasın sizede hiçkimseye.her kul bir sınav veriyor evet en zor olanı evlatla olanı o insanın kendi canında daha fazla acıtıyor

canım karıştırmadıysam senin bebişte de uyku sorunu var değilmi gündüzleri ne kadar uyuyor.ben tükenme noktasındayım. gündüz toplam uyku 2 saati bulmuyor oda 15 dk yada 20 dk sonra enbaşa geri döüyoruz.gece 3 yada 4 kalkışımız var.en azınnda huysuz değil yani sürekli ağlamıyor ama uyumuyor da.sabah 5,5 tan sonrada tekrar uyumuyor hacı yatmazım. tek diyebildiğim allahım takatimizi artırsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…