• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Kızlar bugün gittim am hiçbişicik anlamadım. Giderken gene karnım ağrıdı. Benim ağrım barsak ağrısı gibi oluyor çok afadersiniz sanki b.abdest bozacak gibi ama bişi yapamıyorum.
Doktor baktı usgde herşey iyi dedi. 3045 gr olmuş. 10 gün önce 2900idi. Çok almamış sanki. Banamı öyle geldi?
Haftaya bugün tekrar gideceğim.
Nst istedi ama giremedim 1 buçuk saat bekledik hala sıra vardı bizde çıktık.
Sorun değildmedi doktorum.
Bakalım zaman neleri gösterecek.
Sıkıldım gidip gelmekten çıkmada kurtulsam hayırlısıyla.
Bügünde sağ kaburgam mahfilde çldüm resmen.

Canım sen b U haftalarda böyle olduysan geleceğini düşünemiyorum.bünyeden bünyeye değişiyor gebelikler.
Ben senin haftalardayken çok iyiyidim hatta diyordum hamilelik böyle gitse ne iyi olur.
Ama son haftalar hiç çekişmiyor..
Oğlumun ayakları tekmeleri bana neşe veriyor yoksa hiç Halim yok. Dermanım kalmadı kuzummmmm.

kizlar selam emzirme seansindan :) benim bidik el ayak durmuyor ustunu aciyor hep napsam bilemedik battsniye sikistirioz kenarlara ama yine de aciyor. Buarada Aysenin esi bugun mu ameliyat oluyor soylemeyi unittum 1.dogum seansinda yani normal dogumda hepinize dua etmistim her sey hepimiz tum yavrular icin aaglikla olsun insallah

günaydın kızlarrr ayşemmm yazdıkların dün öle içimde kaldıki gece rüyada hep senle ugraştım kızını sana getirim diye hastane hastane seni aradım kocişine allah şifalar versin inş hemencik düzelirrr

AYSEM Allah ardimciniz olsun Rabbim sifa versin. Bu sabah ciktiginiz gibi sagsalim hayirlisiyla doneceksiniz yine evinize.
Dualarim sizinle.
Bezi esim prima almis aktif bebek bu seferki. Dun gece kullandik gayet de iyi geldi bana. Kizarikligimiz da gecmis islaklik gostergesi yok sadece premium carede varmis belki onu aliriz biz primadan devam edicez galiba.
Huggies bizim bacakmizi sıktı gevsek baglayinca da kakasi beline cikiyordu. Arasini bulamadim. Hem bu iyi buyuk buyuk bagliyorum cok rahat geldi. 3 numara bize geliyorsa size daha iyi gelir,

SULECIM bizim park yatak kraft marka. Arabamiz ve puseti perre cardin travel sistem. Buyuyen besiklerden de aldik sifonyerle berAber o da babyhope. Memnunuz suan. Hepsini internetten aldiminan.

EPACK cim suan emme duzeni olmaz ilk 3 ay agladiginda vericez ondan sonra duzene grerler. Ilk baslarda uzun uyumuyorlar biz bir saat arayla kalkardik. Emzirirdim.sonra yavas yavas uykusu artacak ama cokda uzun uyumuyorlar gazi olunca.zn.

canım acaba bu aldıklarının kodları varmı bende nette
bir bakayım en azından bilgi edinmiş olurum
tabi zahmet olmazsa:)

izelcim çok geçmiş olsun zor günler yaşamışsınız..allah bir daha yaşatmasın..

ayşecim..inşallah sizde atlatacaksınız..sürekli allahın şafi ismini zikret..geceleri kayınvaliden hastanede kalırsa kızına da yetmiş olursun..bu günlerde geçecek allahın izniyle..

dilekçim allah razı olsun canım dağıtmışsın..onlarıda listeme dahil ettim..

bana gelince aşılama aralık ayında düşünüyoruz..ilaçlarım raporlu olduğu halde 617 tuttu geriye hastaneye ödenecek para kaldı..biz elimizden geleni yapıyoruz nasibimizde varsa bebeğimiz olacak yoksada sabredeceğiz artık..

ben bugün bir delilik yapıp çivile gittim olmayan bebeğime kıyafetler aldım..o kadar tatlılar ki..zıbını pijamaları çorabı şapkası yelekleri onları sevip duruyorum :16::16:

canım hakkında hayırlı olsun
ne güzel ciciler almışsın civilde zaten güzel şeyler oluyor
maalesef bizim burda yok oyüzden gidip tek yerden pahallı bir şekilde aldım
artık yapacak bir şey yok inş. bebeişin seni daha fazla bekletmez
canım sureleri okudum allah kabul etsin
hayırlı olur senin için..

Canım sen b U haftalarda böyle olduysan geleceğini düşünemiyorum.bünyeden bünyeye değişiyor gebelikler.
Ben senin haftalardayken çok iyiyidim hatta diyordum hamilelik böyle gitse ne iyi olur.
Ama son haftalar hiç çekişmiyor..
Oğlumun ayakları tekmeleri bana neşe veriyor yoksa hiç Halim yok. Dermanım kalmadı kuzummmmm.

canım hiç sorma şimdiden sırt ağrıları
,işte sanırım düzgün oturmuyrm ortopedik
yastık siparişi verdim bakalım gelsinde belki rahatlarım
Allah yardımcımız olsun seninde az kaldı
benim oğluşda buaralar iyice tekme atıyor:))
ne güzel bir duygu Rabbim herkese yaşatsın
sende kendine dikkat et annen yanına geldimi

amin canım ..çivil bana yakın bir yerde var yürüme mesafesinde.dün hava alayım derken uğradım ve dayanamayıp aldım..o kadar güzel şeyler var ki anlatamam yaa..kendimden geçtim resmen :) fiyatlarıda çok uygun..sende internetten sipariş verebilirsin aslında..kızların alıp memnun kaldıklarını öğrenip rahat edersin en azından..benim için çok dua edin lütfen..
He he yanlış değilim yani maşallah bebişlerimize.
Eşimde maşallah bu aralar iyi inş hep böyle devam deriz,dualarımız biz olsun kuzum.

Kuzum ne dmek helal olsun. Sende helal et. Eniştemizin güzel haberlerini bekliyoruz senden...

Canım çok geçmiş olsunnnnn. Bunun aynısını halamıntorunu yaşadı. Çok şükür atlstmışsınız.
Rabbim size bağışlansın kuzunuz.
Tekrar hayırlı olsun yavrunuz.

Canım inş zamnı gelince gelecek Nazlı yavrun.
Aldıklarında bayıldımmmm çok şirinler.
Sağlıkla giyer inşaallah....
Dağıtmaya devam ediyorum canım.
3 kişiye daha dağıttım eklersin ;)

Canım benim ilk bebeğim 37.haftamdayım. Erkeğimi bekliyorum bakalım nasıl bişeyyyyy.
Çok heyecanlıyım...

Canım aynennnnn artık hayırlısıyla kurtulsak çok iyi olacak.
İnş kucağımıza alalım hayırlı doğum şekli hangisinde o olsun.
Benim 36+4günlük bugün. Doktorum alttan muayene etmedi hala.
Nat istedi bugün oda çok kalabalıktı bekleyemedim.
Haftaya bugün gidip çektireceğim. Bakalım gidişat nasıl.

gelsin artık bebeğim..dün kıyafetleri sevip dayanamayıp ağladım artık..çok dua ediyorum inşallah rabbim nasip eder..dağıttıklarınıda listeye ekledim canım..allah razı olsun çok yardımcı oldun..inşallah rabbim sizlere salih evlatlar nasip eder..

izelcim çok geçmiş olsun zor günler yaşamışsınız..allah bir daha yaşatmasın..

ayşecim..inşallah sizde atlatacaksınız..sürekli allahın şafi ismini zikret..geceleri kayınvaliden hastanede kalırsa kızına da yetmiş olursun..bu günlerde geçecek allahın izniyle..

dilekçim allah razı olsun canım dağıtmışsın..onlarıda listeme dahil ettim..

bana gelince aşılama aralık ayında düşünüyoruz..ilaçlarım raporlu olduğu halde 617 tuttu geriye hastaneye ödenecek para kaldı..biz elimizden geleni yapıyoruz nasibimizde varsa bebeğimiz olacak yoksada sabredeceğiz artık..

ben bugün bir delilik yapıp çivile gittim olmayan bebeğime kıyafetler aldım..o kadar tatlılar ki..zıbını pijamaları çorabı şapkası yelekleri onları sevip duruyorum :16::16:
Hayirlisi olsun canim insallah Allahin izniylr kavusucaksin bebisine.
Ne guzel seyler almissin. Bunlari gorup dayanamayacak ve gelecek annesine.

Canim ben sana linklerini yollayayim hem orda oellikleri de yaziyor. Hemen bakiyorum canim.
Kızlar bugün gittim am hiçbişicik anlamadım. Giderken gene karnım ağrıdı. Benim ağrım barsak ağrısı gibi oluyor çok afadersiniz sanki b.abdest bozacak gibi ama bişi yapamıyorum.
Doktor baktı usgde herşey iyi dedi. 3045 gr olmuş. 10 gün önce 2900idi. Çok almamış sanki. Banamı öyle geldi?
Haftaya bugün tekrar gideceğim.
Nst istedi ama giremedim 1 buçuk saat bekledik hala sıra vardı bizde çıktık.
Sorun değildmedi doktorum.
Bakalım zaman neleri gösterecek.
Sıkıldım gidip gelmekten çıkmada kurtulsam hayırlısıyla.
Bügünde sağ kaburgam mahfilde çldüm resmen.
Canim sancilar mi basladi acaba? Waves oyle tarif ediyordu ya ayy bilemedim?simdi.
Nst de belli olur bakalim sancin cikacak mi? Kiyamam ya ben de son gunlerde oyle diyordum doktora gitmektenbikmistim. Bir an onceonce dogsun istiyordum.
Bitecek canim hepsi gececek hepsi unutuluyor sonra tekmelerini ozluyor insan. Disarda icerdeki gibi sakin durmuyolar :-)
kizlar selam emzirme seansindan :) benim bidik el ayak durmuyor ustunu aciyor hep napsam bilemedik battsniye sikistirioz kenarlara ama yine de aciyor. Buarada Aysenin esi bugun mu ameliyat oluyor soylemeyi unittum 1.dogum seansinda yani normal dogumda hepinize dua etmistim her sey hepimiz tum yavrular icin aaglikla olsun insallah

Canim benimki de yatarken oyle tepinip duruyor ama tekmlensin barsaklari hareket eder gazi kolay cikar engellengelleme derim hatta ben kendim yaptiriyorum bazen gazgazi ciksin diye spor. Kalin giydirsen usuyor mu? Benimkide arada hapsuruyor usuyunce. Uzrini ortsem de aciyor zaten. Emziriyorum o zaman isiniyor. Uyunca guzel ortuyorum uzerini.

Allah şifa versin. Oyyı erkek adammam sen dur heleeee şimdi yumuşak yumuşak vurur ama sonra resmen içerden yırtıyor karnını.
Şimdi benim oğlişime bakınca ayaklar eller karnımdan fırlayacak gibi.
Ama yeri daraldığı için eskisi gibi sık hareketi yok.
Geceleri başlıyor.
Aldıklarının fotosuna eklesene merak ettim canımmmmm ;)
amin canım ..çivil bana yakın bir yerde var yürüme mesafesinde.dün hava alayım derken uğradım ve dayanamayıp aldım..o kadar güzel şeyler var ki anlatamam yaa..kendimden geçtim resmen :) fiyatlarıda çok uygun..sende internetten sipariş verebilirsin aslında..kızların alıp memnun kaldıklarını öğrenip rahat edersin en azından..benim için çok dua edin lütfen..

gelsin artık bebeğim..dün kıyafetleri sevip dayanamayıp ağladım artık..çok dua ediyorum inşallah rabbim nasip eder..dağıttıklarınıda listeye ekledim canım..allah razı olsun çok yardımcı oldun..inşallah rabbim sizlere salih evlatlar nasip eder..
Aminın canım amninnnn cümlemize...
Allahu Teala zamanını bekletiyor bak ben 3 buçuk yıllık evliyam. Daha doğurmadımmmm :52:
Seninde olacak zamanı var demekti.
Ama seneki iyi cesaret ben alamadım hiçbirşeyi elim gitmedi hiç.
İnş dilerimmmm o ciciler kuzunun nazını kurutsun gelsin annesine minikin.
Okunanlarında Allah kabul ve vesile etsin.
Sana okuyanlardan biri 5yıllık evli bebeği olmuyordu aşılamada tutmada ama sonra Mevlam tedavisiz verdi meleğini.
Dilerim seninde öyle olur.
Hayirlisi olsun canim insallah Allahin izniylr kavusucaksin bebisine.
Ne guzel seyler almissin. Bunlari gorup dayanamayacak ve gelecek annesine.

Canim ben sana linklerini yollayayim hem orda oellikleri de yaziyor. Hemen bakiyorum canim.

Canim sancilar mi basladi acaba? Waves oyle tarif ediyordu ya ayy bilemedim?simdi.
Nst de belli olur bakalim sancin cikacak mi? Kiyamam ya ben de son gunlerde oyle diyordum doktora gitmektenbikmistim. Bir an onceonce dogsun istiyordum.
Bitecek canim hepsi gececek hepsi unutuluyor sonra tekmelerini ozluyor insan. Disarda icerdeki gibi sakin durmuyolar :-)

Canim benimki de yatarken oyle tepinip duruyor ama tekmlensin barsaklari hareket eder gazi kolay cikar engellengelleme derim hatta ben kendim yaptiriyorum bazen gazgazi ciksin diye spor. Kalin giydirsen usuyor mu? Benimkide arada hapsuruyor usuyunce. Uzrini ortsem de aciyor zaten. Emziriyorum o zaman isiniyor. Uyunca guzel ortuyorum uzerini.

Kuzu sancılar var ama çözemiyorum neresi ağrıyor.
Tek bildiğim arada rahim taş gibi oluyor nefesimi kesiyor doktorum artık olur dedi.
Artık her hafta geleceksin dedi.
İşin kötü tarafı ne biliyormuşsun nst için bile ayrı ücret alıyorlarrrr :37:
Sinir oldum yaaaaa.
25 tl muayene 15 tl nst anam ağladı bu bebeği bu hale getirene kadar.
İğne parasını hiç saymıyorum. Eczanyi zengin ettik oğluşumun sayesinde :52::52::52:
Bide 10 gün evvel 36+2günlük demişti. Dün 36+4 dedi.
Anlamadım. neden öyle oldu gelişimi durumu ?
Arada 2 hafta fark var gelişimi önde demişti.?
Allah sağlıkla kurtulmayı nasip etsin,dua et kuzum.

Hiççç iştahımmmm yok kızlar yaaaaa.
Eşimle yapmaya alıştım 3gün,şimdi yiyemiyorum.
:31:

Son düzenleme:
Aişem dualarımız sizinle inşaallah güzel haberlerle geleceksin.
Allahu Teala yardımcınız olsun. Kün desin feyekün hemen hallolsun eşinin tedavisi.

Allah şifa versin. Oyyı erkek adammam sen dur heleeee şimdi yumuşak yumuşak vurur ama sonra resmen içerden yırtıyor karnını.
Şimdi benim oğlişime bakınca ayaklar eller karnımdan fırlayacak gibi.
Ama yeri daraldığı için eskisi gibi sık hareketi yok.
Geceleri başlıyor.
Aldıklarının fotosuna eklesene merak ettim canımmmmm ;)

Aminın canım amninnnn cümlemize...
Allahu Teala zamanını bekletiyor bak ben 3 buçuk yıllık evliyam. Daha doğurmadımmmm :52:
Seninde olacak zamanı var demekti.
Ama seneki iyi cesaret ben alamadım hiçbirşeyi elim gitmedi hiç.
İnş dilerimmmm o ciciler kuzunun nazını kurutsun gelsin annesine minikin.
Okunanlarında Allah kabul ve vesile etsin.
Sana okuyanlardan biri 5yıllık evli bebeği olmuyordu aşılamada tutmada ama sonra Mevlam tedavisiz verdi meleğini.
Dilerim seninde öyle olur.

Kuzu sancılar var ama çözemiyorum neresi ağrıyor.
Tek bildiğim arada rahim taş gibi oluyor nefesimi kesiyor doktorum artık olur dedi.
Artık her hafta geleceksin dedi.
İşin kötü tarafı ne biliyormuşsun nst için bile ayrı ücret alıyorlarrrr :37:
Sinir oldum yaaaaa.
25 tl muayene 15 tl nst anam ağladı bu bebeği bu hale getirene kadar.
İğne parasını hiç saymıyorum. Eczanyi zengin ettik oğluşumun sayesinde :52::52::52:
Bide 10 gün evvel 36+2günlük demişti. Dün 36+4 dedi.
Anlamadım. neden öyle oldu gelişimi durumu ?
Arada 2 hafta fark var gelişimi önde demişti.?
Allah sağlıkla kurtulmayı nasip etsin,dua et kuzum.

Senin yine iyiymis bizim muayene 60 tldi. Ama nstden ucret almadilar doktor bilgisayardan ayarlamis. Ben 1 kere girdim?nst ye.normal olsaydi ben de sık sık girerdim. Benim arkadasim gun asiri giriyormus.
Asil masraf dogduktan sonra :-) bez dayanmiyor. Aman iyi olsunlar da Allah veriyor rizkini.
Canim benim de oyleydi hic takilmtakilma ultrason olcumune. Ben sormustum doktora. Bazen ilerde cikiyordu baen eriliyordu. Hatta birk eresinde 2900 gr filan demisti sonraki hafta 2800 dedi kilo mu verdi bu cocuk icerde. Hele dogumdan onceki ultrasonda3400 dedi cocuk 3 kilo 40 gr dogdu. Anlis mi soyledi dedimkagida baktim hayir 3382 gr yaziyordu. Bir gunde 300gr vermedi ya. Ultrason dogru olcmuyor cunku bebek artik buyumus oluyor.

Hiççç iştahımmmm yok kızlar yaaaaa.
Eşimle yapmaya alıştım 3gün,şimdi yiyemiyorum.
:31:

Biz gelelim teyzesi ezgiyle acaip kahvalt yapiyoruz buz gibi oluyor cay. Nereme gidiyor yediklerim hic anlamiyorum
Hadi sen de azicik ye bos kalmasin miden. Zeytin acikmis annem kahvalti yapsa da ben de doysam diyor ben duyuyorum burdan..

Senin yine iyiymis bizim muayene 60 tldi. Ama nstden ucret almadilar doktor bilgisayardan ayarlamis. Ben 1 kere girdim?nst ye.normal olsaydi ben de sık sık girerdim. Benim arkadasim gun asiri giriyormus.
Asil masraf dogduktan sonra :-) bez dayanmiyor. Aman iyi olsunlar da Allah veriyor rizkini.
Canim benim de oyleydi hic takilmtakilma ultrason olcumune. Ben sormustum doktora. Bazen ilerde cikiyordu baen eriliyordu. Hatta birk eresinde 2900 gr filan demisti sonraki hafta 2800 dedi kilo mu verdi bu cocuk icerde. Hele dogumdan onceki ultrasonda3400 dedi cocuk 3 kilo 40 gr dogdu. Anlis mi soyledi dedimkagida baktim hayir 3382 gr yaziyordu. Bir gunde 300gr vermedi ya. Ultrason dogru olcmuyor cunku bebek artik buyumus oluyor.
İçimi rahatlattın. Dün bir bayanın oğluna 3800 demiş bizim doktor. Kadın ben nasıl normal doğuracak kocaman olmuş deyince 600 gr oynayabiliyor demiş doktorumuz. Eğer öyle ise benim oğlan 2500 bişey teyzesi.
Aman sağlıklı olsun inş gerisi kolay Doğunca alır kiloları.

Biz gelelim teyzesi ezgiyle acaip kahvalt yapiyoruz buz gibi oluyor cay. Nereme gidiyor yediklerim hic anlamiyorum
Hadi sen de azicik ye bos kalmasin miden. Zeytin acikmis annem kahvalti yapsa da ben de doysam diyor ben duyuyorum burdan..
Teyzesi İnan doğru duymuşsunuzdur tekmeliyiz acıkınız ama ne yapalımmmm iştah yokkkk..
Ezana az kaldı namaz kolayımda bi çare düşünürüm.
Yemem lazım biliyorummm :31:
Ezgi hanımmmmmm anneye bi müsaade et sıcak çay içsinnnn :1: tabi mümkünse :52:

Eskiler ne güzel 9 ay hastana yüzü görmeden doğuruyorlarmiş.
Şimdi bizim ayaklar hastane yollarını Çürütüyor..
Bazen gitme sancın gelince gidersin diyorum. Ama benim durum farklı belkide o yüzden bıktım hastaneden.
İğneyi bırakmam söz konusu inş haftaya bugün iğnesiz bir gün olur kızlarrrr.
Allahım yolumuzu sağlıkla tamamlamayı nasip et.

İçimi rahatlattın. Dün bir bayanın oğluna 3800 demiş bizim doktor. Kadın ben nasıl normal doğuracak kocaman olmuş deyince 600 gr oynayabiliyor demiş doktorumuz. Eğer öyle ise benim oğlan 2500 bişey teyzesi.
Aman sağlıklı olsun inş gerisi kolay Doğunca alır kiloları.

Teyzesi İnan doğru duymuşsunuzdur tekmeliyiz acıkınız ama ne yapalımmmm iştah yokkkk..
Ezana az kaldı namaz kolayımda bi çare düşünürüm.
Yemem lazım biliyorummm :31:
Ezgi hanımmmmmm anneye bi müsaade et sıcak çay içsinnnn :1: tabi mümkünse :52:

Eskiler ne güzel 9 ay hastana yüzü görmeden doğuruyorlarmiş.
Şimdi bizim ayaklar hastane yollarını Çürütüyor..
Bazen gitme sancın gelince gidersin diyorum. Ama benim durum farklı belkide o yüzden bıktım hastaneden.
İğneyi bırakmam söz konusu inş haftaya bugün iğnesiz bir gün olur kızlarrrr.
Allahım yolumuzu sağlıkla tamamlamayı nasip et.

Kızlar içimi rahatlatıyorsunuz. Biliyorsunuz benim durumuda. bu usg ölçümleri beni çıldırtıyor artık. Sağlıklı olsunlar inan hiç bende takmıyorum kilosunu Dilek'cim.
Randevumuza çok az kaldı kızlar.

Bide bişi diyim mi ? Benim göbüş fazla çıkmamıştı çok küçüktü baştan beri. Ama 1 haftadır bariz bi büyüme var. İnşallah benim sarı şeker büyümüştür güzel teyzeleri.

Perşembe size haber edemezsem bilin ki doğurdum he:18::18:
Herşeye hazırladım kendimi.

Rabbim hakkımızda en hayırlısını versin. Rabbime sığındım. Ondan istiyorum birtek. Ey güzel Allah'ım sen yavrumu sağlıcakla kucagıma almamı nasip et.

Ve tabi ki bütünnn annelerin yavrularını onlara bağışla.

Çk az kaldı Dilek'cim... İnşalah dogduklarında büyütürkenki maceralarımızı paylaşacagız birlikte.... eğlenceli, heyecanlı, stresli, mutlulukla dolu anılarımız olacak inşallahhh.

Son düzenleme:
Back