- Konu Sahibi semplice_signora
- #20.541
duygubaby seni böyle umut dolu görmek çok güzel canım benim.Biz sebebini işledikten sonra takdiri ilahiye boyun eymekten başka elimizden ne gelirki.Allah yolunu açık etsin bundan sonra..
O kaplumbağa hızındaki zaman bi bakıyorsun bitivermiş oluyor Duygucum.Onu uyurken izlerken gebelik testin,kalp atışı,cinsiyeti,kontroller geçiyor gözünün önünden.Hamiş gördüğünde içini çekiyorsun derinn derinn.Ne çabuk geçti benimki yoksa 9ay değilmiydi benim yaşadığım diyorsun:)
Kabızlığa iyi gelen şeylerle ishale iyi gelen şeyleri dengeli yemeye çalış.Ben öyle yapardım hamileyken.1,5 lt yeterli şimdilik.Bulantıları arttırdığı için ben ilk 3 ay hemen hemen hiç içmemiştim.Dr sorun yok demişti.Yinede drunun tavsiyesine göre gidersin.Su içme tavsiyelerini ayrıca konuşuruz
cadiozy.Biz hugies 2 kullanıyorum.3 büyük gelir diye düşündüm.Yanaklarının tombişliği dışında tombik değil benim kızım.Bende canbebe aldım.Kullanmaya başlayınca sonucu yazarım sanada.Al al sende molfixe başla.Bizim sırada o var :)
Waves bende sen gibi hepsini deneyeceğim uygununu buluncaya kadar.Biz beze karar verinceye kadar çocuklar tuvaleti öğrenecek sanırım :)
Zaten canım burnumda anne olmak yazını okuyunca daha kötü oldum..
cevodileksu Allahım sana da nasip etsin böyle kuzucuklar inşallah.Dualarım seninle inşallah güzel haberlerle başlarsın haftaya.
inci61inci.Harikasın sen.Bak ne güzel toparlamışsın kendini.Konuş kuzucuğunla kocamannn olsun inşallah.Allah hayır getirsin rüyan için.
karapisso.Benimde evsahibim bilmiyor daha bebeğimizin olduğunu.Hamileyken de görüşememiştik.Kadın şok olacak :)) Bayramda falan gittik denk gelmedi.Öğrenir artık bi ara :))
Kuzum ayakların için tuzlu soğuk su öneririm sana.Hatta deniz tuzu bul marketten.Çok çok iyi geliyor şişliklere ve ağrılara.Doğumdan sonra 1 hafta içinde gözle görülür şekilde inecek şişlikler merak etme :)
Anam bee kocaya bak.Hastaneden girsin diye tablet almış.Maşallahhh tu tu tu.Allah nazarlardan saklasın.Yokmu enişteye bi alkışş
epackim tazecik annecim.Ben ilk günden beri veriyorum emziği canım.Parmağını emmesindense emzik daha iyi dedi dr.Gazını arttırır biraz dedi.Rezene sağolsunSüt yaradıkça bebeğin cildinde fısır fısır isilikler oluşuyor.Eğer çok sıcak tutmuyorsan sütün yaramasındandır.Kilo alacak olan bebek fısırdıyor.Benim kızın göbüşünde bacaklarında bile var hala.Bir de kustuğunda peynir gibi çıkıyorsa sütün yarıyor diyorlar.İnşallah yarıyordur kuzucuğuna.Alt değiştirmeden önce bebeğini sakinleştir.Kısık sesle konuş onunla.Seni dinlerken rahatça işini yapabiliyorsun.
Memedeyken o hareketi benimki de yapar.Hala :))
Bezdeki yeşil şerit hugieste de var canım.Sadece anne sütü aldığı için kakası çok cıvık olur ilk 6 ay.Ve her bezde kaka olması çok normal.3-5 hafta sonra daha seyrekleşiyor kaka sayısı.
canim emerken uyuyor bidik bide bu gece 2kez ust degistirfik anlamiom alt bel kismi islaniyor bezi siki mi yapmiyorum ondan mi nasi tasacak yoksa yazik islanmis 2kez . Sit konusunda kusunca sut cikior ya da sarimsi cikiyor memede birsksan epey duruyor hepsini emmiyor ama biri bs a desin uyku ve emme nezaman duzrne oturuor genelde