• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Benim kiz bazen huysuz olunca aliyor bir sure emiyor sonra tukurtukuruyor. Ben alstiramadim

Yogun bizim gun ezgiyi uyuttum toz aldim camasir attim sonra kalkti emzirdim uyudu yerleri sildim simdi oturdumanca. Bir rezene cayinihakketim dimi :-):-)
Canim dusundukce gecmez ben de seeryan oldugum gun dakikalari saymistim gecmemisti oyle usamistim ki 6 saat olmadan icemezsin dediler. Ne zor gecti dakikalar ama simdi sorsan ucuyor zaman.
Yarin doktora gidiyormusun hayirli haberler ggel inşallah.

Biz de habire degisitiriyoruz canim esim bu sefer prima almis gelmis ama premium degil aktif bebek. Bir de buna bakalim aslinda huggiesten memnundum amakucuk gelmeye basladi bir numara buyugu dede fena kizartti kipkirmizi popomuz bebeyagi surdum pisik kremi surdum. Bu da olmadi molfix var sirada :-) hepsini deniycez herhalde :-)habire evde bez olacak ben baglarim artik:-):-):-):-)

Benim kızla biryere gidilmez ona güven olmaz sağlık ocağına giderken bile şüphe içinde gidiyorum:) benden süt emmeden rahat durmaz sürekli yarım saatte bir ister. yoksa bir ağlamaya başlıyor kimse durduramaz. biberon kesmiyo illa benden içecek. çok fena çookk..
Bende dün içimden geçirdim dedim bebişimle dışarı çıkarım çıkmasına ama ya dışarıda meme emmek isterse ne yaparım bennnnn :52:
Rabbim ol dedi oluyor herşey kuzucum. İnşalalh sağlıcakla hayırlısıyla kucagımıza alıp evimize dönücez.
İnşalalh randevunuz güzel geçer, doğumun en hayırlı şekilde olur inşallah canım.
Benim sarı şeker seni çok seviyor. Hepinizi çok seviyor elbette. Hareketlerini hissedince benden mutlusuyok inan.

Ona bişi olmasın, hiç bişide gözüm yok inan ki... Kıymetlilerimiz onlar bizim...

Bende zeytini öpüyorum sağlıcakla gelsin kuzumuzzz.

Yaa canımm, beni niye ağlatıyorsun ki... Zaten hassasım bu aralar diken üstündeyim:5::5::5:

Annelik ne kadar kutsal birşey. Ne güzel anlatmışsın... Annemin değerini daha da anladım... anne olunca anlarsın derler ya işte anlıcam yakında bende inşallah iyice...

Allah evlatlarımızı bize bağışlasın..

Herşey bitiyor, herşey geçiyor... zaman su gibi inanın... Bi bakmışsınız emekliyor, yürüyor, okula gidiyor:16:

Ağlama kuzummmmm sen ağlarsan kuzunda ağlar.
Bende bu aralar hormonlardan dolayı bi gülüyorum bi ağlıyorum kocişte kızıyor bana:19:
Delimisinnnnn diyor h:19:

Canım yaaa işlerin bitti tabi. İnşaallah ezgide bezde bir ray oturtturur. Ayyyy canım inş güzel haberlerle gelirim. Herşey hazır 38.haftadayız inş çok beklemem. Dilerim Mevlam hayırlısıyla bu hafta iğneyi bıraktığım gibi göndeirir meleğimi.
Annem gelecek inşaallah kesinleşti. 2hafta kalırım diyor. Bilet alamadık ne gün nasıl olacağı belli değil diye. Ini yarın güzel. Bir haber alırım annem haber bekliyor,şöyle düşünüyorum normal doğum olursa doktora gidince ararım yokla çık diye. Günü belli olmuş olur en azından. 2 hafta kalacağı için bebişim Doğu'nda gelsin istiyorum. O burdayken mevlidi yapacağım. Doğumdan 2 hafta sonra yaparım inş.
Sen yapmadın yapmayacaktın demi ? Unuttum kuzum bi ara konuşmuştuk ama :52:
Cok yoruldum ama uyukluyorum?su an. En son ezgi hanimi da yikadik ohh bitti simdi biazdan sizarim ben. Gozlerimkapaniyor.
Mevlidi bizim orda 6.ayda yapiyorlar 6 aylikkinasi deniyor ozaman apariz buyuk ihtimal. Annem d bahara gelir havalar isinmis olur hem. Kayinvalidem burda emirsultanda okutup hayir dagitacakmis herhalde lohusa mevlidi icin gerci lohusalik kalmadi ama 47 gunluk olduk artik. Ben de dedim sen bilirsin. Hem annem yok gelemiyor hem de cok yorgunuz mevlidi kaldiramam dedim. Ben de senin gibi hemen yapilsin istemistim ama olmadi hoca var akrabalari esimin. O bayram telasi simdi olmaz filan demis bayramdan sonra da annem gelemem dedi ananem rahatsiz ameliyat durumj var falan filan canim iste karisik bizim durumlar. Hayirlisi olsun.
canim benimki kucuk ama 40 dk emior emerken uyuyor sonra uyaniyor bazen bastan yine emiyor.
40 dk mi emiyor maşallah biz bile suan anca 15 20ndakika en fazla. Tislamaya basliyor benimtosbaaa :-):-):-) nefes alamiyor mide sistiginden. Sut cogalinca daha kisalir o sure. Kiyamam ya minicik daha o. Yorulur tabiannesi..

WAVES ben bunlari bir yerden taniyorum ama nerden :-):-) hah buldum bizimevden...:-):-):-):-)
Cok guzel bir yaziymis annelik istee.. gozun kapanir uykudan aa yine de kalkar nefesini dinlersin.

Hehe ahtapot giydirmek cok dogru. Ben bir taraftan giydiriyorum o bir taraftan ckariyor tekmelenirken :-):-):-):-):9:

Bende dün içimden geçirdim dedim bebişimle dışarı çıkarım çıkmasına ama ya dışarıda meme emmek isterse ne yaparım bennnnn :52:

Ağlama kuzummmmm sen ağlarsan kuzunda ağlar.
Bende bu aralar hormonlardan dolayı bi gülüyorum bi ağlıyorum kocişte kızıyor bana:19:
Delimisinnnnn diyor h:19:

Istemese bile doktora gidiyosuna asi yapiliyor basiyor yaygarayi. Tek susturucu meme. Alelacele emzirme odasi aranir ya yer yoksa hemen emzirme onlugu cikarikip tenha bir yerde susturucu verilir ya da biemedin arabaya kosulur arabada is gorulur:9: bizim cozumlerimiz. Aslinda sutu saip biberonla verebilirsin ama ben hic sutumu sagmadim. Esim pompaalmis ama annem de ddi ben sutumu saginca azaldi ne bileyim ben de korktum hic sagmadim bir de biberona alisip beni birakmasin sonra. En sagliklisi memeden emmesi.

Son düzenleme:
cadiozycim diger sorumane diosun meme onunde iken kafa sag sol cevirip memeyi kavrayama. bide sutun coklugu anlasilir pedlerdem koyuyom epey islanio mesela

Canim benim meme uclarim cok kucuk oldugundan benim kizim tutamadi o yuzden silikon uc kullaniyorum hala. Memeyi tutuyordu agzindan cikiyordu. Araniyordu veriyordum ama kavrayamiyordu.

Pedler islaniyorsa sutun cogalmis canim ne guzel. Bnim camasirama akiyor bazen pedi degistirmeyi unutunca. Heryerimiz sut oluyor.. bazen emerken ezgi sutu yutamiyor fazla geliyo agzindan cikariyor heryerimiz sut oluyor. Esim sen de sut kokuyorsu diyor dedim sut banyosu yapiyoruz hergun :-):9:

Canim benim meme uclarim cok kucuk oldugundan benim kizim tutamadi o yuzden silikon uc kullaniyorum hala. Memeyi tutuyordu agzindan cikiyordu. Araniyordu veriyordum ama kavrayamiyordu.

Pedler islaniyorsa sutun cogalmis canim ne guzel. Bnim camasirama akiyor bazen pedi degistirmeyi unutunca. Heryerimiz sut oluyor.. bazen emerken ezgi sutu yutamiyor fazla geliyo agzindan cikariyor heryerimiz sut oluyor. Esim sen de sut kokuyorsu diyor dedim sut banyosu yapiyoruz hergun :-):9:

canim pedler islanior bazen acik kslsa onume geciyor coklugu bole mi anlicaz gogusler sicak bide benim epey
bide emerken hep uyuyor bitince uyaniyor normal mi
memeyi kendi birakmiyor devam uykuya

Son düzenleme:
kizlar bebek bezinin onunde burda pampers marka sanirim prima oluo yesil serit var ebe cis yaparsa o sari renge donuyor demisti sizde de bezler ole mi yeterli sivi aldigini anlamak icin bide her emme sonucu kaka oluor sizde de ole mu kaka ve cis beslenmeye isaret midir

canim pedler islanior bazen acik kslsa onume geciyor coklugu bole mi anlicaz gogusler sicak bide benim epey
bide emerken hep uyuyor bitince uyaniyor normal mi
memeyi kendi birakmiyor devam uykuya

Emmeyince hele sertlesiyor benimkiler. Emzirmeye son verdigim memeden basliyorum kaliteli sut derindeymis. -
Benimki memede uyuyakalmiyor hic. Doyar karni gozu kapatir gaz gcikarirken acar tekrar. baris kucuk ya yoruluyordur canim ondan jyuyakaliyordur. Kyif yapiyor memede bak sen birakmiyor da..

Cok yoruldum ama uyukluyorum?su an. En son ezgi hanimi da yikadik ohh bitti simdi biazdan sizarim ben. Gozlerimkapaniyor.
Mevlidi bizim orda 6.ayda yapiyorlar 6 aylikkinasi deniyor ozaman apariz buyuk ihtimal. Annem d bahara gelir havalar isinmis olur hem. Kayinvalidem burda emirsultanda okutup hayir dagitacakmis herhalde lohusa mevlidi icin gerci lohusalik kalmadi ama 47 gunluk olduk artik. Ben de dedim sen bilirsin. Hem annem yok gelemiyor hem de cok yorgunuz mevlidi kaldiramam dedim. Ben de senin gibi hemen yapilsin istemistim ama olmadi hoca var akrabalari esimin. O bayram telasi simdi olmaz filan demis bayramdan sonra da annem gelemem dedi ananem rahatsiz ameliyat durumj var falan filan canim iste karisik bizim durumlar. Hayirlisi olsun.

40 dk mi emiyor maşallah biz bile suan anca 15 20ndakika en fazla. Tislamaya basliyor benimtosbaaa :-):-):-) nefes alamiyor mide sistiginden. Sut cogalinca daha kisalir o sure. Kiyamam ya minicik daha o. Yorulur tabiannesi..
Hımmmm 6 aylıkken iyiymişşşşş kuzum. Benim iş karışık yaaa bi yanım diyor lohusa iken yap bitir :44:
Bi yanımda zor olacak diyor. Ama annem gitmeden olsun bitsin istiyorum. Kimse tanımıyor annemi görsünler istiyorum. Allah razı olsun kadın gelecek yanıma canıda sıkılmamış olur iki insan yüzü görür ??? Sence nasıl fikir kuzum.
Istemese bile doktora gidiyosuna asi yapiliyor basiyor yaygarayi. Tek susturucu meme. Alelacele emzirme odasi aranir ya yer yoksa hemen emzirme onlugu cikarikip tenha bir yerde susturucu verilir ya da biemedin arabaya kosulur arabada is gorulur:9: bizim cozumlerimiz. Aslinda sutu saip biberonla verebilirsin ama ben hic sutumu sagmadim. Esim pompaalmis ama annem de ddi ben sutumu saginca azaldi ne bileyim ben de korktum hic sagmadim bir de biberona alisip beni birakmasin sonra. En sagliklisi memeden emmesi.
Çok güzel yazmışsın kuzummmmmm maşallah yani burkadar net anlatılır pessss yaniiii :1:
Bakalım erkekler daha düşkün olur diyorlar ama ezgi hanım hiç geri kalmamış anlaşılan ?
cadiozycim diger sorumane diosun meme onunde iken kafa sag sol cevirip memeyi kavrayama. bide sutun coklugu nasi anlasilir pedlerdem koyuyom epey islanio mesela
Canım maşallah demek iyi emiyor.
Canım bence bebek ancak almışacak memeye ondan dolayı aranıyor olabilir..
Herhalde sen arandığında memeyi vereceksin oda alışacak. Ben öyle anladım. Yoksa niye aransın.

Son düzenleme:
Hımmmm 6 aylıkken iyiymişşşşş kuzum. Benim iş karışık yaaa bi yanım diyor lohusa iken yap bitir :44:
Bi yanımda zor olacak diyor. Ama annem gitmeden olsun bitsin istiyorum. Kimse tanımıyor annemi görsünler istiyorum. Allah razı olsun kadın gelecek yanıma canıda sıkılmamış olur iki insan yüzü görür ??? Sence nasıl fikir kuzum.

Çok güzel yazmışsın kuzummmmmm maşallah yani burkadar net anlatılır pessss yaniiii :1:
Bakalım erkekler daha düşkün olur diyorlar ama ezgi hanım hiç geri kalmamış anlaşılan ?

Herhalde sen arandığında memeyi vereceksin oda alışacak. Ben öyle anladım. Yoksa niye aransın.[/QUOTE
Cok guzel fikir ben de aynen oyle dusunuyordum. Bence en mantiklisi da bu. Zor olur tabi ama bir an once aradan cikmis olur. Buranin adetlerine gore mevlidde bebek kucaktan kucaga gezermisherkese gosterilirmis ben buna izin vermicektim tabi. HHastalik kapar filan kucucuk bebek. Bursadkiler gosterise cok merakli dolayisiylakayinvalidemde oyle. Hayir yapmaktan cok gosteris ben de sevmiyorum gosterisi. O yuzden hep ters dusuyoruz.
inanamıyorummmm prima mama kabı yollamadımıııı ozaman hiççç yollamasınlar yaa lazım degill hıhh herkez cimrileşti arkadaş nolurdu yollasalardı sanki :)

Eve canim yok cikmadi 2 tane yenidoganbez var neremize baglicaksak onu. 1.5 aylik olduk biz....

Herhalde sen arandığında memeyi vereceksin oda alışacak. Ben öyle anladım. Yoksa niye aransın.[/QUOTE
Cok guzel fikir ben de aynen oyle dusunuyordum. Bence en mantiklisi da bu. Zor olur tabi ama bir an once aradan cikmis olur. Buranin adetlerine gore mevlidde bebek kucaktan kucaga gezermisherkese gosterilirmis ben buna izin vermicektim tabi. HHastalik kapar filan kucucuk bebek. Bursadkiler gosterise cok merakli dolayisiylakayinvalidemde oyle. Hayir yapmaktan cok gosteris ben de sevmiyorum gosterisi. O yuzden hep ters dusuyoruz.

Eve canim yok cikmadi 2 tane yenidoganbez var neremize baglicaksak onu. 1.5 aylik olduk biz....

Yok kuzummmmm burda öyle değil. Bebek uyuyorsa veya anne çıkartmazsa kimse bişicik demez. Hepi topu 15 günlük olmuş olacak. Belkide 10 günlük iken.
Primi geçen benide aradı bakalım kısmette ne var ?
Mama kabı iyiymişşşşşş :52: de bakalım bize nasip olacakmı ???

2adet yeni doğan bez. Neremize bağlayacaksakkkkkkkk ha haaaaaaaaaaa kuzu çok alemsin be yaaaaaaaaa çokkkk hemde çokkkk :9:

duygubaby seni böyle umut dolu görmek çok güzel canım benim.Biz sebebini işledikten sonra takdiri ilahiye boyun eymekten başka elimizden ne gelirki.Allah yolunu açık etsin bundan sonra..
O kaplumbağa hızındaki zaman bi bakıyorsun bitivermiş oluyor Duygucum.Onu uyurken izlerken gebelik testin,kalp atışı,cinsiyeti,kontroller geçiyor gözünün önünden.Hamiş gördüğünde içini çekiyorsun derinn derinn.Ne çabuk geçti benimki yoksa 9ay değilmiydi benim yaşadığım diyorsun:)
Kabızlığa iyi gelen şeylerle ishale iyi gelen şeyleri dengeli yemeye çalış.Ben öyle yapardım hamileyken.1,5 lt yeterli şimdilik.Bulantıları arttırdığı için ben ilk 3 ay hemen hemen hiç içmemiştim.Dr sorun yok demişti.Yinede drunun tavsiyesine göre gidersin.Su içme tavsiyelerini ayrıca konuşuruz ;)

cadiozy.Biz hugies 2 kullanıyorum.3 büyük gelir diye düşündüm.Yanaklarının tombişliği dışında tombik değil benim kızım.Bende canbebe aldım.Kullanmaya başlayınca sonucu yazarım sanada.Al al sende molfixe başla.Bizim sırada o var :)

Waves bende sen gibi hepsini deneyeceğim uygununu buluncaya kadar.Biz beze karar verinceye kadar çocuklar tuvaleti öğrenecek sanırım :)
Zaten canım burnumda anne olmak yazını okuyunca daha kötü oldum..:14::14::14::14:

cevodileksu Allahım sana da nasip etsin böyle kuzucuklar inşallah.Dualarım seninle inşallah güzel haberlerle başlarsın haftaya.
inci61inci.Harikasın sen.Bak ne güzel toparlamışsın kendini.Konuş kuzucuğunla kocamannn olsun inşallah.Allah hayır getirsin rüyan için.

karapisso.Benimde evsahibim bilmiyor daha bebeğimizin olduğunu.Hamileyken de görüşememiştik.Kadın şok olacak :)) Bayramda falan gittik denk gelmedi.Öğrenir artık bi ara :))
Kuzum ayakların için tuzlu soğuk su öneririm sana.Hatta deniz tuzu bul marketten.Çok çok iyi geliyor şişliklere ve ağrılara.Doğumdan sonra 1 hafta içinde gözle görülür şekilde inecek şişlikler merak etme :)
Anam bee kocaya bak.Hastaneden girsin diye tablet almış.Maşallahhh tu tu tu.Allah nazarlardan saklasın.Yokmu enişteye bi alkışş:46::46::46:

epackim tazecik annecim.Ben ilk günden beri veriyorum emziği canım.Parmağını emmesindense emzik daha iyi dedi dr.Gazını arttırır biraz dedi.Rezene sağolsun:54: Süt yaradıkça bebeğin cildinde fısır fısır isilikler oluşuyor.Eğer çok sıcak tutmuyorsan sütün yaramasındandır.Kilo alacak olan bebek fısırdıyor.Benim kızın göbüşünde bacaklarında bile var hala.Bir de kustuğunda peynir gibi çıkıyorsa sütün yarıyor diyorlar.İnşallah yarıyordur kuzucuğuna.Alt değiştirmeden önce bebeğini sakinleştir.Kısık sesle konuş onunla.Seni dinlerken rahatça işini yapabiliyorsun.
Memedeyken o hareketi benimki de yapar.Hala :))
Bezdeki yeşil şerit hugieste de var canım.Sadece anne sütü aldığı için kakası çok cıvık olur ilk 6 ay.Ve her bezde kaka olması çok normal.3-5 hafta sonra daha seyrekleşiyor kaka sayısı.

Sabahın bu kör saatinde sanmayınki kızım yüzünden ayaktayım.Mışıl mışıl uyuyor kuzum yatağında.
Bi babasına bi ona bakmaktan 2,5tan beri sabahı sabah ettim.Zaten 1de yatmıştım.Yarın hastane koşturmacası var biraz uyuyum dedikçe uyku kaçtı gitti.Ağladım,güldüm,anıları tazeledim,kuzumu özledim,eşimi özledim vs vs.
Allahım kimseyi yavrusundan ayrı koymasın.Ciğerim parça parça 2 gündür.Burnumun direği sızlıyor.3 saat sonra kuzucuğumu anneme teslim edeceğim.Ve salı akşamına kadar göremeyeceğim.Ciğerim paramparça.Nefesim taştan ağır.Dün akşam eşyalarını topladım.4-5 gün annemde kalacak.Tüm giysileri,maması,biberonları,bezleri,yastığı,minik pijamaları,şapkaları,elcikleri,rezenesi,yağları herşeyini topladım.Öyle içime oturduki.Eşimin yanında ağlamak da istemedim.Sıktım da sıktım kendimi.Şapkasının birini cüzdanıma sıkıştırdım.Kimse görmeden.Onu koklarım hastanede diye.Kuzucumun kokusu var her yerde sanki.Özlemim dağlar oldu üstüme yıkılıyor sanki.
Allahım kimseyi sevdiği iki varlık arasında seçim yapmaya bırakmasın.Biri canım canı eşim,diğeri dünyalara bedel kuzum.
Allahım kimseyi kuzusundan 1 dk olsun ayırmasın..
Wınımız olmadığından eve geçinceye kadar size bilgi veremeyebilirim.Dualarınızda unutmayın bizleri.Allahım eşimi 69 günlük kuzucuğumuza bağışlasın.Son kez ameliyat olduktan sonra taburcu olup evimizde sağlıkla uzun ömürler yaşamayı nasip etsin Rabbim eşime.Allahım bu acı günleri bir daha yaşatmasın.Kolayca atlatmayı nasip etsin üçümüzede.
Allah'a emanet olun.Bize dua etmeyi unutmayın hamişler ve lohusalar.Lütfen :((((

Hakkınızı helal edin sizleri de üzüyorum yaşadıklarımla..

Kızlar ben çok acayip ağırlaştım yaaaaaaa :49::49::49::49:
Nasıl şişmiş elim ayağım anlatamam. Geceleri saymıyorum bile. Yatakla kavga ediyorum resmen,demem oki acaba doğumdan ne kadar sonra bu şişlikler geçecek. Ne olur bana güzel haberler verin :23:
Karnım sığmıyor içimeeeeee nasıl bir cümle oldu bilemiyorum ama hakikaten öyle.
Çatlağımdan var :50:
Hemde çok farklı bir çatlak. Belime yakın 4 tane falan:50:
Yeni gördümd. Bakalım daha nasıl çatlayacağım. Dua edin artık doğursamda kurtulsam diyorum. Ayaklarımmmmmm ağrıyorrrr :50:
Ben en çok akşamları fark ediyorum Şişliği. Öptümmmmmmm sizi :54:

canım allah kolaylık versin çatlaklar için
krem kullanıyormuydun ? şimdiden bende korkmaya başladım:(
ayyy rabbim yardım etsin bir yerde okumuştum gece sağ tarafa yatmak
vücutta ödeme şişliklere neden oluyor
sola doğru yatmak lazım tabi ben sürekli konum değiştirdiğim için
solda uyuyamıyorum hayırlısıyla doğurursun Rabbim elbet yardım edeceke sanırım
bugun dr gidiyorsun hayırlı haberlerle gel canım..

Sabahın bu kör saatinde sanmayınki kızım yüzünden ayaktayım.Mışıl mışıl uyuyor kuzum yatağında.
Bi babasına bi ona bakmaktan 2,5tan beri sabahı sabah ettim.Zaten 1de yatmıştım.Yarın hastane koşturmacası var biraz uyuyum dedikçe uyku kaçtı gitti.Ağladım,güldüm,anıları tazeledim,kuzumu özledim,eşimi özledim vs vs.
Allahım kimseyi yavrusundan ayrı koymasın.Ciğerim parça parça 2 gündür.Burnumun direği sızlıyor.3 saat sonra kuzucuğumu anneme teslim edeceğim.Ve salı akşamına kadar göremeyeceğim.Ciğerim paramparça.Nefesim taştan ağır.Dün akşam eşyalarını topladım.4-5 gün annemde kalacak.Tüm giysileri,maması,biberonları,bezleri,yastığı,minik pijamaları,şapkaları,elcikleri,rezenesi,yağları herşeyini topladım.Öyle içime oturduki.Eşimin yanında ağlamak da istemedim.Sıktım da sıktım kendimi.Şapkasının birini cüzdanıma sıkıştırdım.Kimse görmeden.Onu koklarım hastanede diye.Kuzucumun kokusu var her yerde sanki.Özlemim dağlar oldu üstüme yıkılıyor sanki.
Allahım kimseyi sevdiği iki varlık arasında seçim yapmaya bırakmasın.Biri canım canı eşim,diğeri dünyalara bedel kuzum.
Allahım kimseyi kuzusundan 1 dk olsun ayırmasın..
Wınımız olmadığından eve geçinceye kadar size bilgi veremeyebilirim.Dualarınızda unutmayın bizleri.Allahım eşimi 69 günlük kuzucuğumuza bağışlasın.Son kez ameliyat olduktan sonra taburcu olup evimizde sağlıkla uzun ömürler yaşamayı nasip etsin Rabbim eşime.Allahım bu acı günleri bir daha yaşatmasın.Kolayca atlatmayı nasip etsin üçümüzede.
Allah'a emanet olun.Bize dua etmeyi unutmayın hamişler ve lohusalar.Lütfen :((((

Hakkınızı helal edin sizleri de üzüyorum yaşadıklarımla..

canım Allah şifa göndersin bolca sabır versin yüreğine
inşallah bu günlerde geçecek
dualarım seninle sende duanı eksik etme
habersiz bırakma hayırla kal..

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız?
yine bugun iş başı halen uyukluyorum
sırt ağrılarımda başladı yine:(
dün bebeişimin bir çok kıyafetini çok şükür aldım
burdaki tavsiyelerle gerekenleri şimdilik aldım
sırada beşiğimiz pusetimiz var onda da karar kılamadık yine
sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var
ana kucağı alan varmıydı eşim park yatağa sıcak bakmadı bizde büyüyen
beşiklerden almayı düşündük nasıll olucak bilmiyorum burda çok seçenek yok
netten güvenemiyorum kızlar sizler ne aldınız
beşik oto koltuğu çocuk arabası hangi markalar aldınız?

Back