• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Eskiler ne güzel 9 ay hastana yüzü görmeden doğuruyorlarmiş.
Şimdi bizim ayaklar hastane yollarını Çürütüyor..
Bazen gitme sancın gelince gidersin diyorum. Ama benim durum farklı belkide o yüzden bıktım hastaneden.
İğneyi bırakmam söz konusu inş haftaya bugün iğnesiz bir gün olur kızlarrrr.
Allahım yolumuzu sağlıkla tamamlamayı nasip et.

canım annemde diyo ki neden zırt pırt doktora gidiyosun:26: böyle stress olursun diyo işte.

Bak ben 3 nüzdede gitmedim. Sapasağlam dogdunuz diyo.

Güzell annem, zaman öyle bi değişti ki, gitsen olmuyor, gitmesen olmazzz.:24::24:

He he yanlış değilim yani maşallah bebişlerimize.
Eşimde maşallah bu aralar iyi inş hep böyle devam deriz,dualarımız biz olsun kuzum.

Kuzum ne dmek helal olsun. Sende helal et. Eniştemizin güzel haberlerini bekliyoruz senden...

Canım çok geçmiş olsunnnnn. Bunun aynısını halamıntorunu yaşadı. Çok şükür atlstmışsınız.
Rabbim size bağışlansın kuzunuz.
Tekrar hayırlı olsun yavrunuz.

Canım inş zamnı gelince gelecek Nazlı yavrun.
Aldıklarında bayıldımmmm çok şirinler.
Sağlıkla giyer inşaallah....
Dağıtmaya devam ediyorum canım.
3 kişiye daha dağıttım eklersin ;)

Canım benim ilk bebeğim 37.haftamdayım. Erkeğimi bekliyorum bakalım nasıl bişeyyyyy.
Çok heyecanlıyım...

Canım aynennnnn artık hayırlısıyla kurtulsak çok iyi olacak.
İnş kucağımıza alalım hayırlı doğum şekli hangisinde o olsun.
Benim 36+4günlük bugün. Doktorum alttan muayene etmedi hala.
Nat istedi bugün oda çok kalabalıktı bekleyemedim.
Haftaya bugün gidip çektireceğim. Bakalım gidişat nasıl.

amin canım hayırlı doğumlarımız olsun inşallah hepimizin.haftaya yapar sanada çatı muayenesini heralde.nst'yi ihmal etme canım haftaya mutlaka çektir.

Kızlar bugün gittim am hiçbişicik anlamadım. Giderken gene karnım ağrıdı. Benim ağrım barsak ağrısı gibi oluyor çok afadersiniz sanki b.abdest bozacak gibi ama bişi yapamıyorum.
Doktor baktı usgde herşey iyi dedi. 3045 gr olmuş. 10 gün önce 2900idi. Çok almamış sanki. Banamı öyle geldi?
Haftaya bugün tekrar gideceğim.
Nst istedi ama giremedim 1 buçuk saat bekledik hala sıra vardı bizde çıktık.
Sorun değildmedi doktorum.
Bakalım zaman neleri gösterecek.
Sıkıldım gidip gelmekten çıkmada kurtulsam hayırlısıyla.
Bügünde sağ kaburgam mahfilde çldüm resmen.

maşallah zeytine, kilosu gayet iyi canım :) benim tosbalağımda öyle oluyor, 1 hafta 300 gr alırken diğer hafta 80 gr falan aldığı oluyor canım merak etme sen.canım aynı ağrılar bende de 1 hafta 10 gündür var diyebilirim, böyle sanki adet olacakmışım gibi belime ve karnıma bir anda giriyo ama çok sürmüyor,dediğin gibi bazende sanki üşütmüşüm de tuvalet ihtiyacım varmış giibi. Rabbim kurtarsın hepimizi inşallah,az kaldı korku heyecan her şey hat safhada.

Kızlar içimi rahatlatıyorsunuz. Biliyorsunuz benim durumuda. bu usg ölçümleri beni çıldırtıyor artık. Sağlıklı olsunlar inan hiç bende takmıyorum kilosunu Dilek'cim.
Randevumuza çok az kaldı kızlar.

Bide bişi diyim mi ? Benim göbüş fazla çıkmamıştı çok küçüktü baştan beri. Ama 1 haftadır bariz bi büyüme var. İnşallah benim sarı şeker büyümüştür güzel teyzeleri.

Perşembe size haber edemezsem bilin ki doğurdum he:18::18:
Herşeye hazırladım kendimi.

Rabbim hakkımızda en hayırlısını versin. Rabbime sığındım. Ondan istiyorum birtek. Ey güzel Allah'ım sen yavrumu sağlıcakla kucagıma almamı nasip et.

Ve tabi ki bütünnn annelerin yavrularını onlara bağışla.

Çk az kaldı Dilek'cim... İnşalah dogduklarında büyütürkenki maceralarımızı paylaşacagız birlikte.... eğlenceli, heyecanlı, stresli, mutlulukla dolu anılarımız olacak inşallahhh.
Incim?hayirli haberlerle geleceksin inallh dur daha ne dogurmasi. Oyle kucuk gobusle kurtulmakyok. Buyuyor sari seker. Daha annesinin sirtini agritacak gece rahat yatirmayacak seni.

Eskiler ne güzel 9 ay hastana yüzü görmeden doğuruyorlarmiş.
Şimdi bizim ayaklar hastane yollarını Çürütüyor..
Bazen gitme sancın gelince gidersin diyorum. Ama benim durum farklı belkide o yüzden bıktım hastaneden.
İğneyi bırakmam söz konusu inş haftaya bugün iğnesiz bir gün olur kızlarrrr.
Allahım yolumuzu sağlıkla tamamlamayı nasip et.

Amiñ canim. Kiyamam ya anne,lik iste. Oiyi olsun diye ne acilara katlaniyoruz.
Haftaya insallah biraktirir canim?igneyi. O bari bitsin.
Haklisin kesinlikle benim annem benkm cinsiyetimi bilmeden dogurmus. HHatta pazara gitmis gelmis. kanamasi baslamis doktora gitmisler doguruyorsun sen demis doktor. 19 yasinda dogum yapmis cocuk daha.

$1.webp kızlarrrr ilk picamamı aldım dagi güzelmi sizceee:nazar:

Kızlar içimi rahatlatıyorsunuz. Biliyorsunuz benim durumuda. bu usg ölçümleri beni çıldırtıyor artık. Sağlıklı olsunlar inan hiç bende takmıyorum kilosunu Dilek'cim.
Randevumuza çok az kaldı kızlar.

Bide bişi diyim mi ? Benim göbüş fazla çıkmamıştı çok küçüktü baştan beri. Ama 1 haftadır bariz bi büyüme var. İnşallah benim sarı şeker büyümüştür güzel teyzeleri.

Perşembe size haber edemezsem bilin ki doğurdum he:18::18:
Herşeye hazırladım kendimi.

Rabbim hakkımızda en hayırlısını versin. Rabbime sığındım. Ondan istiyorum birtek. Ey güzel Allah'ım sen yavrumu sağlıcakla kucagıma almamı nasip et.

Ve tabi ki bütünnn annelerin yavrularını onlara bağışla.

Çk az kaldı Dilek'cim... İnşalah dogduklarında büyütürkenki maceralarımızı paylaşacagız birlikte.... eğlenceli, heyecanlı, stresli, mutlulukla dolu anılarımız olacak inşallahhh.
Aynen canım bu U s g ölçümleri çok Can sıkıcı. Eeeee bizde ne yapalım ozaman kafaya takmayacağız..
Sana kafası küçük demiş banada koca kafalı dedi :50:
İnşaallah kuzummmbak ne güzel moral verdin bana.
Doğsunlar hayırlısıyla herşeyimizi paylaşacağız burdannnnn :16:
Memiklerine gelince kuzummm süt bezelerin çalışmaya başlamış demekki. O yüzden büyümüşler :52:
Maşallah emdirmekte nasip olsun bizlere...
canım annemde diyo ki neden zırt pırt doktora gidiyosun:26: böyle stress olursun diyo işte.

Bak ben 3 nüzdede gitmedim. Sapasağlam dogdunuz diyo.

Güzell annem, zaman öyle bi değişti ki, gitsen olmuyor, gitmesen olmazzz.:24::24:
Aynen ya. S.ocağı hemşiresi bile aylık gitmeyince azarlıyor :31:
Doktorda çağırınca gelde gitme yaniii. Ne iş bu.
amin canım hayırlı doğumlarımız olsun inşallah hepimizin.haftaya yapar sanada çatı muayenesini heralde.nst'yi ihmal etme canım haftaya mutlaka çektir.
Canım çatı muayenesini soracağım yapmayacakmısınız diye. N s t,ye gireceğim haftaya p,tesi.

maşallah zeytine, kilosu gayet iyi canım :) benim tosbalağımda öyle oluyor, 1 hafta 300 gr alırken diğer hafta 80 gr falan aldığı oluyor canım merak etme sen.canım aynı ağrılar bende de 1 hafta 10 gündür var diyebilirim, böyle sanki adet olacakmışım gibi belime ve karnıma bir anda giriyo ama çok sürmüyor,dediğin gibi bazende sanki üşütmüşüm de tuvalet ihtiyacım varmış giibi. Rabbim kurtarsın hepimizi inşallah,az kaldı korku heyecan her şey hat safhada.
Evet canım aynennnnnnn. Çok mercek ediyorum ne şekilde doğuracağım. Normal olursa nasıl bir his diye heyecanlanıyorum ve o an için sabırsızlanıyorummmm. Sağlıkla bitirelim bu yolculuğu. Sğlıka kavuşalım erkeklerimize ;)
Incim?hayirli haberlerle geleceksin inallh dur daha ne dogurmasi. Oyle kucuk gobusle kurtulmakyok. Buyuyor sari seker. Daha annesinin sirtini agritacak gece rahat yatirmayacak seni.

Amiñ canim. Kiyamam ya anne,lik iste. Oiyi olsun diye ne acilara katlaniyoruz.
Haftaya insallah biraktirir canim?igneyi. O bari bitsin.
Haklisin kesinlikle benim annem benkm cinsiyetimi bilmeden dogurmus. HHatta pazara gitmis gelmis. kanamasi baslamis doktora gitmisler doguruyorsun sen demis doktor. 19 yasinda dogum yapmis cocuk daha.
Evet canımmmmm aynen bari iğneden kurtulmuş olarak beklemeye geçerimmmm.
Dilerim herşey yolunda gide canım. Bana çok dua et.
Benimde bir kızım olacakmış :))

Oyyı maşaallah canım hayırlı saliha evlat olsun.

Kızlar bugün moralim çok bozuk halaaaa devam ediyor.
Anlamadım neden ama fenalık var üstümde.
Hormonlardandır eminim.
:14::14::14:

kizlar selam emzirme seansindan :) benim bidik el ayak durmuyor ustunu aciyor hep napsam bilemedik battsniye sikistirioz kenarlara ama yine de aciyor. Buarada Aysenin esi bugun mu ameliyat oluyor soylemeyi unittum 1.dogum seansinda yani normal dogumda hepinize dua etmistim her sey hepimiz tum yavrular icin aaglikla olsun insallah

Epack canım benim oğluşda öyle ben uyku tulumu aldım onda rahatsın üst açma sıkıntısı olmuyor yorgan dan daha kullanışlı tavsiye ederim.

Senin yine iyiymis bizim muayene 60 tldi. Ama nstden ucret almadilar doktor bilgisayardan ayarlamis. Ben 1 kere girdim?nst ye.normal olsaydi ben de sık sık girerdim. Benim arkadasim gun asiri giriyormus.
Asil masraf dogduktan sonra :-) bez dayanmiyor. Aman iyi olsunlar da Allah veriyor rizkini.
Canim benim de oyleydi hic takilmtakilma ultrason olcumune. Ben sormustum doktora. Bazen ilerde cikiyordu baen eriliyordu. Hatta birk eresinde 2900 gr filan demisti sonraki hafta 2800 dedi kilo mu verdi bu cocuk icerde. Hele dogumdan onceki ultrasonda3400 dedi cocuk 3 kilo 40 gr dogdu. Anlis mi soyledi dedimkagida baktim hayir 3382 gr yaziyordu. Bir gunde 300gr vermedi ya. Ultrason dogru olcmuyor cunku bebek artik buyumus oluyor.

cadiozy sizinki gene iyiymiş kontrole gittim 3400 gr dedi suyu kalmamış doğuma alalım dedi saat 9 da. öğleden sonra 3 te bebek doğdu 3800 gr cıkmadan can havliyle yemiş bebek galiba usg ye cok fazla takılmayın kızlar.

Mrb kizlar. Dogumdan beri yazamadim.cok seyler yasadim.oncelikle dogumum cok rahat gecti spinal anestezi oldum.hemen ilk gece cok rahat kalktim bebegimle ilgilendim.emzirdim.ama bebegim her beslenme sonrasi kusuyordu.ilkgece 2 kere midesini yikadilar.1gun sonra taburcu olduk.kusmalarimiz evdede devam etti.2 gun bile kalamadik evde 3400 dogan kizim 2900 e dustu evde.sarilik oldu.yatis verdiler yenidogan yogun bakima aldilar.kaninda mikrop cikti tam 12 gun kaldi orda.ama kusmalarina care bulamadilar.filimler tahliller.emziremedim bile.serumla beslendi hep.sonra baska bir doktor bulduk cocuk cerrahi o hastaneden alip oraya yatirdik.ordaki yapilan tahlillerde 12 parmak bagirsaginin cikisinda kısmi darlik bulundu.sut mideden gecip bagirsaga inince gecis olmayinca oldugu gibi kusuyordu ameliyat dediler.14 gunlukken ameliyat oldu kizim.bagirsagi kesip darligi actilar 4 saat surdu.tam 20 gun beslemediler.ic dikislerin iyi olmasi icin.damar yoluyla beslendi.agzinda burnunda hortumlar elleri delik desik ignelerden.kahroldum.aglamaktan.yavrumu oyle gordukce eridim.20 gunun sonunda bagirsaklarina ilac verip film cektiler.sonuc iyi cikti.dikilen bagirsaklar Kaynamisti.15 cc le beslemeye basladilar.yavas yavas yukselttiler.sonunda cuma gunu taburcu oldu kuzum.sutumu hep sagdim sakladim.hem kesilmemiste oldu.allaha sukur artik kusmuyor.doyasiya emziriyorum.evimizdeyiz artik.allahim bidaha gostermesin. Kimseyi evladiyla imtihan etmesin.

canım neler yasamışsınız öyle rabbim geçirtmiş bir daha yasatmasın sizede hiçkimseye.her kul bir sınav veriyor evet en zor olanı evlatla olanı o insanın kendi canında daha fazla acıtıyor

canım karıştırmadıysam senin bebişte de uyku sorunu var değilmi gündüzleri ne kadar uyuyor.ben tükenme noktasındayım. gündüz toplam uyku 2 saati bulmuyor oda 15 dk yada 20 dk sonra enbaşa geri döüyoruz.gece 3 yada 4 kalkışımız var.en azınnda huysuz değil yani sürekli ağlamıyor ama uyumuyor da.sabah 5,5 tan sonrada tekrar uyumuyor hacı yatmazım. tek diyebildiğim allahım takatimizi artırsın

Son düzenleme:
Back