• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Iyi pazarlar. Huggies 3 numara bizim popomuzu tahris etti. Bu bezi de degistircez. Molfix mi alsam? Can bebe sizdiriyormus:31::31:
Kuzum yaaaa senin kızın piposunda pek narin :52:
Bu kaçıncı marka ?
Çoğu kişi diyorki belli marka kullanmıyorum karışık kullanıyorum. Bence sende pişik olunca değiş markasını. Ama belli marka kullanma? Yanlışım düşünüyorum. Çünkü bende öyle yapmayı düşünüyorum Allahım nasip ederse :34:
MMasallah dilekcim hep boyledevam etsin insallah. Degisiyorlar amaa zamanla. Ee baba olmak kolay mi?
A
Evet canımmmmm yaaaa inşaallah hep böyle gider :16::16::16::16:
Kuzum benim göbüşte aşağıda. Bir abla demişti bana geçen hafta senin bebiş dönmüş herhalde.. Hareketlerini nerede hissediyorsun dedi göbek deliğimin oralarda dedim.
Kafası çok oynatmaz zaten dedi. Göğüs ile göbek aran açılmış bebiş aşağıda dedi.

Sonra doktora sordum geçen gün kafası aşağıda dedi.

Hımmmm bak sen sarı şekere herşeyinde zamanında yaparmışşşşşşş.ne zaman ne yapacaklarını Rabb'imiz ne güzelde öğretiyor miniminnacık bebelerimize.
İnşaallah ikimizde sağlıkla kucağımıza alacağız evimize bebelerle döneceğiz.
Sabah kontrolum var bakalım paşam ne alemde yemeye devam etmiştir plasentayı:52::52::52:
Duruma göre doğum belli olacak.dua et bize kuzummmmm. Sarı şekere selamımı söyle kokladım onuuuuuuuuu

Sıkıcı bir pazar :37:
Çıktık yürüyüşe eve geldik canımmmmmm sıkıldı yaaaaaa.
Giderek zaman yavaşlıyor bana sanki geçmeyekmiş gibi :31:
Bakalım yarın doktorumuz ne diyecek bize.
Onunda sabırsızlığı var :10:
Öptüm sizi kızlar.
Sizin gününüz nasıl geçiyor inş benimki gibi sıkıcı değildir :29:

kizlar selam
anneler bebeginize emzik verdiniz mi? Ben alt degsitirmede aglayinca veriyorum ama yanlis mi yapiyorum 1 haftamiz doldu yeni.
Bir de sutun yaradigini nasil anlicam?

Son düzenleme:
kizlar selam
anneler bebeginize emzik verdiniz mi? Ben alt degsitirmede aglayinca veriyorum ama yanlis mi yapiyorum 1 haftamiz doldu yeni.

Onu kilo alimindan anlarsin bir de gunde kac tane bez degistiriyorsunuz. En az 4 5 bezi kriletmesi lazim. Simdi daha sizin kakaniz siyahtir zmanla normale doner. Bizim epey surmustu.

kizlar selam
Benim kiz bazen huysuz olunca aliyor bir sure emiyor sonra tukurtukuruyor. Ben alstiramadim
Sıkıcı bir pazar :37:
Çıktık yürüyüşe eve geldik canımmmmmm sıkıldı yaaaaaa.
Giderek zaman yavaşlıyor bana sanki geçmeyekmiş gibi :31:
Bakalım yarın doktorumuz ne diyecek bize.
Onunda sabırsızlığı var :10:
Öptüm sizi kızlar.
Sizin gününüz nasıl geçiyor inş benimki gibi sıkıcı değildir :29:
Yogun bizim gun ezgiyi uyuttum toz aldim camasir attim sonra kalkti emzirdim uyudu yerleri sildim simdi oturdumanca. Bir rezene cayinihakketim dimi :-):-)
Canim dusundukce gecmez ben de seeryan oldugum gun dakikalari saymistim gecmemisti oyle usamistim ki 6 saat olmadan icemezsin dediler. Ne zor gecti dakikalar ama simdi sorsan ucuyor zaman.
Yarin doktora gidiyormusun hayirli haberler ggel inşallah.
Kuzum yaaaa senin kızın piposunda pek narin :52:
Bu kaçıncı marka ?
Çoğu kişi diyorki belli marka kullanmıyorum karışık kullanıyorum. Bence sende pişik olunca değiş markasını. Ama belli marka kullanma? Yanlışım düşünüyorum. Çünkü bende öyle yapmayı düşünüyorum Allahım nasip ederse :34:

Evet canımmmmm yaaaa inşaallah hep böyle gider :16::16::16::16:

Hımmmm bak sen sarı şekere herşeyinde zamanında yaparmışşşşşşş.ne zaman ne yapacaklarını Rabb'imiz ne güzelde öğretiyor miniminnacık bebelerimize.
Sabah kontrolum var bakalım paşam ne alemde yemeye devam etmiştir plasentayı:52::52::52:
Duruma göre doğum belli olacak.dua et bize kuzummmmm. Sarı şekere selamımı söyle kokladım onuuuuuuuuu

Biz de habire degisitiriyoruz canim esim bu sefer prima almis gelmis ama premium degil aktif bebek. Bir de buna bakalim aslinda huggiesten memnundum amakucuk gelmeye basladi bir numara buyugu dede fena kizartti kipkirmizi popomuz bebeyagi surdum pisik kremi surdum. Bu da olmadi molfix var sirada :-) hepsini deniycez herhalde :-)habire evde bez olacak ben baglarim artik:-):-):-):-)

Şöyle bir dışarı çıksam bir avm yapsam bir kaç alışveriş kıyafet, kitap alsam.. oradan geçsek bir yemek yesek... oradan eve giderken güzel bir market alışverişi.. Hayal kurmak güzel şey :) Ama ben şu anda evde beşik sallıyorum inat etti uyumuyor benim kız..

Şöyle bir dışarı çıksam bir avm yapsam bir kaç alışveriş kıyafet, kitap alsam.. oradan geçsek bir yemek yesek... oradan eve giderken güzel bir market alışverişi.. Hayal kurmak güzel şey :) Ama ben şu anda evde beşik sallıyorum inat etti uyumuyor benim kız..

Bak sen pamuk prensese. Annemgezmesin diyor dimi?:-):-):-)
Onu da alip gidin degisik gelirbakinir belki. Sonra da uyuyakalir.

Hahaaaa iyiymişşşşş :52:

Bak sen pamuk prensese. Annemgezmesin diyor dimi?:-):-):-)
Onu da alip gidin degisik gelirbakinir belki. Sonra da uyuyakalir.

Benim kızla biryere gidilmez ona güven olmaz sağlık ocağına giderken bile şüphe içinde gidiyorum:) benden süt emmeden rahat durmaz sürekli yarım saatte bir ister. yoksa bir ağlamaya başlıyor kimse durduramaz. biberon kesmiyo illa benden içecek. çok fena çookk..

Benim kızla biryere gidilmez ona güven olmaz sağlık ocağına giderken bile şüphe içinde gidiyorum:) benden süt emmeden rahat durmaz sürekli yarım saatte bir ister. yoksa bir ağlamaya başlıyor kimse durduramaz. biberon kesmiyo illa benden içecek. çok fena çookk..

Benimki de oyle canim valla yarim saatte bir meme istiyor karnini doyurmjyor ki azicik emiyor cekihor kafayi nasilsa annem birazdn yine veriri diyor.biz de hastaneye filan gidince arabada yada emzirme onluguyle emiyoruz ne yapalim. Ne zaman ogrenecekler acaba karinlarini tam doyurmayi. Neyse yalniz degilmisim bu emme konusunda. :-)

Bir de emziğe alıştıramadım kızımı. Dönence alsam belki biraz idare eder de işlerimi biraz olsun bitirebilirim. araştırıyorum inş. kullanışlı uygun birşey bulurum.

Bir de emziğe alıştıramadım kızımı. Dönence alsam belki biraz idare eder de işlerimi biraz olsun bitirebilirim. araştırıyorum inş. kullanışlı uygun birşey bulurum.

Benimkini oyaliyor donence en azindan bir sure bakiyor bazen de bakarken uyuyakalior. Bizim ark yatakta var donenceama bence al dene derim.

Benimki de oyle canim valla yarim saatte bir meme istiyor karnini doyurmjyor ki azicik emiyor cekihor kafayi nasilsa annem birazdn yine veriri diyor.biz de hastaneye filan gidince arabada yada emzirme onluguyle emiyoruz ne yapalim. Ne zaman ogrenecekler acaba karinlarini tam doyurmayi. Neyse yalniz degilmisim bu emme konusunda. :-)

İçin rahat olsun yalnız değilsin tabiki:) Bütün umudum yaza çıkınca kocaman olacak inşallah o zaman taşırım heryere. 6.aydan itibaren ek gıda da verilmeye başlanacak zaten o zaman bu kadar zor olmaz. Senin işinde zor böyle olunca eve kapanmak zorunda kalıyor insan. ister istemez o zamanda çok sıkıntı oluyor.

Dişlerimi fırçalar saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim. Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler püsler küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi... Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da... banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Anne olmadan önce...

Üzerime bu kadar işeneceğini kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim. Anne olmadan önce... Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi... Anne olmadan önce...

Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini... Düşünemezdim. Anne olmadan önce...

Bütün bir gece boyunca hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma... Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime... Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine... Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine... İnanamazdım...

Rabbim ol dedi oluyor herşey kuzucum. İnşalalh sağlıcakla hayırlısıyla kucagımıza alıp evimize dönücez.
İnşalalh randevunuz güzel geçer, doğumun en hayırlı şekilde olur inşallah canım.
Benim sarı şeker seni çok seviyor. Hepinizi çok seviyor elbette. Hareketlerini hissedince benden mutlusuyok inan.

Ona bişi olmasın, hiç bişide gözüm yok inan ki... Kıymetlilerimiz onlar bizim...

Bende zeytini öpüyorum sağlıcakla gelsin kuzumuzzz.
Dişlerimi fırçalar saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim. Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler püsler küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi... Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da... banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Anne olmadan önce...

Üzerime bu kadar işeneceğini kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim. Anne olmadan önce... Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi... Anne olmadan önce...

Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini... Düşünemezdim. Anne olmadan önce...

Bütün bir gece boyunca hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma... Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime... Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine... Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine... İnanamazdım...

Yaa canımm, beni niye ağlatıyorsun ki... Zaten hassasım bu aralar diken üstündeyim:5::5::5:

Annelik ne kadar kutsal birşey. Ne güzel anlatmışsın... Annemin değerini daha da anladım... anne olunca anlarsın derler ya işte anlıcam yakında bende inşallah iyice...

Allah evlatlarımızı bize bağışlasın..

Herşey bitiyor, herşey geçiyor... zaman su gibi inanın... Bi bakmışsınız emekliyor, yürüyor, okula gidiyor:16:

İnci canım valla ben yazmadım alıntı yaptım ama benide ağlattığı için paylaşmadan edemedim. o kadar güzel anlatmışki. Tabi sen şu sıralar biraz daha hassassın. senin yavruş dünyaya gelince bu yazıyı birdaha paylaşırız inşallah. İnanki o zaman bunları aynen yaşayınca daha çok anlayacaksın;)

Her gün bir ahtapotu giydirme mücadelesi vermektir..
:))

Son düzenleme:
Benim kiz bazen huysuz olunca aliyor bir sure emiyor sonra tukurtukuruyor. Ben alstiramadim

Yogun bizim gun ezgiyi uyuttum toz aldim camasir attim sonra kalkti emzirdim uyudu yerleri sildim simdi oturdumanca. Bir rezene cayinihakketim dimi :-):-)
Canim dusundukce gecmez ben de seeryan oldugum gun dakikalari saymistim gecmemisti oyle usamistim ki 6 saat olmadan icemezsin dediler. Ne zor gecti dakikalar ama simdi sorsan ucuyor zaman.
Yarin doktora gidiyormusun hayirli haberler ggel inşallah.

Biz de habire degisitiriyoruz canim esim bu sefer prima almis gelmis ama premium degil aktif bebek. Bir de buna bakalim aslinda huggiesten memnundum amakucuk gelmeye basladi bir numara buyugu dede fena kizartti kipkirmizi popomuz bebeyagi surdum pisik kremi surdum. Bu da olmadi molfix var sirada :-) hepsini deniycez herhalde :-)habire evde bez olacak ben baglarim artik:-):-):-):-)

Canım yaaa işlerin bitti tabi. İnşaallah ezgide bezde bir ray oturtturur. Ayyyy canım inş güzel haberlerle gelirim. Herşey hazır 38.haftadayız inş çok beklemem. Dilerim Mevlam hayırlısıyla bu hafta iğneyi bıraktığım gibi göndeirir meleğimi.
Annem gelecek inşaallah kesinleşti. 2hafta kalırım diyor. Bilet alamadık ne gün nasıl olacağı belli değil diye. Ini yarın güzel. Bir haber alırım annem haber bekliyor,şöyle düşünüyorum normal doğum olursa doktora gidince ararım yokla çık diye. Günü belli olmuş olur en azından. 2 hafta kalacağı için bebişim Doğu'nda gelsin istiyorum. O burdayken mevlidi yapacağım. Doğumdan 2 hafta sonra yaparım inş.
Sen yapmadın yapmayacaktın demi ? Unuttum kuzum bi ara konuşmuştuk ama :52:

canim benimki kucuk ama 40 dk emior emerken uyuyor sonra uyaniyor bazen bastan yine emiyor.

Back