- Konu Sahibi semplice_signora
- #20.501
Kuzum yaaaa senin kızın piposunda pek narinIyi pazarlar. Huggies 3 numara bizim popomuzu tahris etti. Bu bezi de degistircez. Molfix mi alsam? Can bebe sizdiriyormus![]()

Bu kaçıncı marka ?
Çoğu kişi diyorki belli marka kullanmıyorum karışık kullanıyorum. Bence sende pişik olunca değiş markasını. Ama belli marka kullanma? Yanlışım düşünüyorum. Çünkü bende öyle yapmayı düşünüyorum Allahım nasip ederse

Evet canımmmmm yaaaa inşaallah hep böyle giderMMasallah dilekcim hep boyledevam etsin insallah. Degisiyorlar amaa zamanla. Ee baba olmak kolay mi?
A

Kuzum benim göbüşte aşağıda. Bir abla demişti bana geçen hafta senin bebiş dönmüş herhalde.. Hareketlerini nerede hissediyorsun dedi göbek deliğimin oralarda dedim.
Kafası çok oynatmaz zaten dedi. Göğüs ile göbek aran açılmış bebiş aşağıda dedi.
Sonra doktora sordum geçen gün kafası aşağıda dedi.
Hımmmm bak sen sarı şekere herşeyinde zamanında yaparmışşşşşşş.ne zaman ne yapacaklarını Rabb'imiz ne güzelde öğretiyor miniminnacık bebelerimize.
İnşaallah ikimizde sağlıkla kucağımıza alacağız evimize bebelerle döneceğiz.
Sabah kontrolum var bakalım paşam ne alemde yemeye devam etmiştir plasentayı

Duruma göre doğum belli olacak.dua et bize kuzummmmm. Sarı şekere selamımı söyle kokladım onuuuuuuuuu