- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #20.121
Kızlar aylar sonra bebıs haberını vermek bana kısmet oldu. HAMİLEYİMMMMMM. Sevıncım bır buruk sabah test yaptım çıft çızgıyı gorunce kan verdım pozıtıf. Baska merkeze yolladılar yarın kac haftalık olacagı bellı olacak
tebrık ederım canım ınşallah bende bu haberi bi gun verebilirim batım olmadı hala beklıyorum dua edermısın bana acaba hamilellerin duası kabul oluyor bence de,
Epackcim yarin hayirli haberlerle gel inşallah.Kizlar hala benim gibi hamileler ve bebisleri kucaginda olanlar..
Herkese selam.. Okuyorum yazilarinizi, cadiozy minik prenses buyuyor masallah, aysecim seninki de masallah cok tatli, waves, feyzacim, tubish, sunbal kisacasi hepinizin bebisler isirmalik tontikler..
Hepimizin bebisleri cok tatli masallah Allah saglik versin. Gobegim asagiya inmedi benim zaten ama son anda da olur diyorlar. Dogum belirtileri de bilmiyorum bazen bebis yavasliyor hareket yer daraldi epey zor tasimak, Adet agrisi gibi altta agri var hayirlisi yarin ebe ne dicek bakalim. Allahim 42ye kadar suni yapmiolar sorun yoksa neyse hayirlisi diyorum artik.. Ebe burda uygulanana dogumu %50 sansla tetikleyen amniyon zari ayirma degil de iste serviksi elle uyarma gibi yontem varmis 41 haftada diordu ama bakalim belki de yarin yapar yapsa hemen ya da 24 saatte fln etki olabiliyormus.
Hepinizi cok opuyorummmm.. Yarin insallah sonucu yazarim..
Kızlar aylar sonra bebıs haberını vermek bana kısmet oldu. HAMİLEYİMMMMMM. Sevıncım bır buruk sabah test yaptım çıft çızgıyı gorunce kan verdım pozıtıf. Baska merkeze yolladılar yarın kac haftalık olacagı bellı olacak
selam kızlar nasılsınız bakalım?
sakin bir hayat isterken tam tersi oldu
hamd olsun Rabbime gelenim gidenim bitmiyor.
o yüzden pek gelemedim kızlar.ama hepinizi çok özledim
bizde bir sıkıntı yok hamd olsun.
karapissom cumartesi bize gelicek onun sevinci içersindeyim
eşlerimizi de tanıştırıcaz. eminim çok güzel geçicek
biz bugün gezmelerdeydik.
ve kış moduna girdik bakın bakalım teyzecikler
Eki Görüntüle 849532
Eki Görüntüle 849543
Ne mutlu ablamızaki kendi Allah yolunda çalışmış ve en zorunu başarış 3 hafız bıraktı geride.Arkadaslar çok bitkinim üzgünüm görümcemi,arkadaşımı,kardeşimi toprağa verdik. Daha 36 yaşındaydı 4 çocuğu kaldı geride en ufağı 1.5 yaşındaydı . Çok kötü oldum ama hayat alışıyorsun mekanı cennet inşallah kendisi hafız bir vakit namazını kaçırmazdı. 3 çocuğunu da hafız yaptı. Ne kadar üzüntülü olsam Ahmet'in bir gülüşü unutturuyor herşeyi.Eki Görüntüle 848521 Eki Görüntüle 848520 Eki Görüntüle 848518 Eki Görüntüle 848527
Epeck canım inş en yakın zamanda güzel haberini alırız...canim benim cok sagol sordugun icin. 40+2 yiz hala bekliyoruz bakalim nolcak. Yarin ebe raandevusu var rutin tansiyon fln bakalim konusruz insallah durum...u. karnimin yamulup top olmasi ve arada hafif adet sancisi disinda belirti yok gibi simdilik. Dualarinizi bekliyoruz..hepinizi opuyorum
kizlar cok sagolun hepiniz daha beklemedeyiz:)
Maşaallah hepsi çok kaliteli ve güzeller sağlıkla kullansın kızcennnKızlar merhaba.
Feyzacım, görümcen için üzüldüm. Rabbim mekanını cennet eylesin. Allah sizlere sabır versin.
Benim kızımın yeni cicilerini gördünüz mü teyzeleri?
Eki Görüntüle 849021 Eki Görüntüle 849022 Eki Görüntüle 849023 Eki Görüntüle 849024 Eki Görüntüle 849025
Canım ben lohusa takımı almadım normal pijama takımı aldım. kırık beyaz dantelli falan çok şık. birde gecelik ce sabahlığım var mavili çok hoş. bir takımda pembe pijamam var yeterince oldu benceKızlar, dogum yaklaştıkta içim kıpır kıpır oluyor. korku yok şükür. Heyecan var. O küçük miniği çok merak ediyoruz eşimle. Süt kokulu ağzını yerim ben onun.
Ben harıl harıl son hazırlıklarımı yapmaya çalışıyorum.
Yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Hareket ediyorum. İnşallah normal dogum olur da kolayca yapı veririm sarı şekerimi
Lohusa takımları var özdilek te baktım geçenlerde. Polar sabahlıgı olanlar var. Çok şık ve güzel. Benim için iyi olur. Sıcacık tutar. Ama azcık tuzlu. 150- 180 TL arasında değişiyor. Eşim al dedi ama karar veremedim. Perşembe günü bi bakıcam tekrar. Gözümü karartıp alabilirim.
Canımmminanamıyorumm bu nasıl bit haber sevineyimmi üzüleyimmi bilemedimmm.Kızlar aylar sonra bebıs haberını vermek bana kısmet oldu. HAMİLEYİMMMMMM. Sevıncım bır buruk sabah test yaptım çıft çızgıyı gorunce kan verdım pozıtıf. Baska merkeze yolladılar yarın kac haftalık olacagı bellı olacak
İnşaallah anı şekilde bende heyacanlıyım kuzuuuummmmselam kızlar nasılsınız bakalım?
Eki Görüntüle 849532
Eki Görüntüle 849543
Ederım tabı. Ins en kısa zamanda saglıkla hamıle olur bebısını kucagına alırsın canım benım
esıme annem haber verdı. daha bırsey yapmadı umarım aklı basına gelır. Babasıyla abısı geldı bugun. Hakkımda hayırlısı yarın deger sonuclarını ogrenıcem ıns
Ben nerdeyse doğuracağım bildiğiniz üzere
Gebeliğimden bu yana eşimi annesi hariç hiçkimse ne arar ne sorar nede başka br hayırlarını gördüm.
Ben kaç kez aileden birirni (isim vermiyorummmmm) aradım sana geleceğim diye işim var falan filen dedi beni kabul etmedi.
Bir kez herkesi çağırmıştı bizide çağırdı okadar
Sonrasında yine aynı iş güç vs. bende çok kişiye gitmiyorum açıkçası.Neden derseniz ben gidince millette gelecek,bazılarında bu huy var hemde aynı haftada gelir sanki karşılıklı gidip gelmek.bende ozaman bu halimle ağırlayamayacağım. eşim kıyamıyor kendisine hizmet etmeme. birde biliyorsunuz benim durumum normal gebeler gibi değil. biraz yorulsam başıma bi iş gelecek diye korkuyorum. ama inanın kimsenin umrunda değiliz.
Her neyse geçen gün hastalanmıştı bizde gidelim dedik. evde değillerdi bizi çaya beklediler.
bizde gittik.
Bugün aradı beni evdeysen sana geleceğim. kızıda giripmiş.
orucum dedi falan. eşim evde yok dedim kabul etmedim. başka arkadaşlarda çaya gelecekti velhasıl sesi bozuldu.
neden kabul etmemişim der gibi... ama o beni kaç kez kabul etmedi ve sonra geri dönüp çağırmadıda :44:
kızlar haksızmıyımmmmm. ben nerdeyse doğuracağım nefesim kıçımdan çıkıyor. kadın resmen iftarlık hazırla geliyorum diyor. eşimde oruçluydu. inanın bir makarna saata yapana kadar belim koptu.
eşimin arkadaşı var mesela ben hamile olalı hep çağırırlar. bende artık çağırdım ama inanın severek.
onlar bizi düşünüyorlar. ama bu başka mevzu. beni düşünmediği için ben deli oldum.
Siz 9.ayındaki bir gebeye dermisiniz akşam gelecem oruçluyum ?????
MEsela geçen arkadaşımla konuştum yemek yapıyordum o arada aklım ageldi sizde gelin dedim. çok ısrar ettim onlarda geldiler.
Ama oda bizi hep çağırıyor 9 ayda kaçkez görüştük.
Velhasılı sinirim bozuldu kızdım. Allah beni iyi etsinnn
3 gündür gelemiyorm aranıza.
1 Kasımda ayağının üzerindeki şişliğin kemik iltihaplanması olması sonucunda annem lokal anesteziyle ufak bi operasyon geçirdi annem.Ağrı sızı var tabiki ama durumu iyi çok şükür.Evde herkes çalıştığı için ben gidiyorum sabah 7de eşim bırakıyor oraya.Akşam 9da eve geliyoruz.Net olmadığından gelemedim buraya.Pazar günü de gezme,alışveriş,düğün derken bitti.Biraz sonra almaya gelecekler annemle babam bizi.Kontrolü vardı annemin.
Sizler nasılsınız bakıyım?
Epack doğurmamış daha.Ağrılar hafif hafif başlamış sanki.Allahım bi avazda kurtarsın inşallah.
Cadiozynin tospaası rekora koşuyor uykuda
Msmesi sünnetler yaptırmış
Wavesin minik Esma sultanını güzellik uykusundan uyanınca poz vermiş teyzoşlarına.
Feyzam Allahım sabır versin sizlere.Evlatlarına uzun ömür versin Rabbim
duygubaby yazdıklarını okudum canım.Huzur elbette insanı ayakta tutan en önemli şey.Adet de gelmemiş.En iyisinin Rabbim bilir,biz aciz kullar olacak sadece hayırlısını dileyebiliriz.Dualarım seninle canım.Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallahh
cevodileksu...Yine gecikmeli batmı olacak yoksa Allahım size bir melekmi gönderiyor bilemiyorum.Test yap derken bile çekiniyorum.Çünkü çok etkileniyorsun sonuçtan.İnşallah nur topu gibi bi melek geliyordur hayatınıza
Arkadaslar çok bitkinim üzgünüm görümcemi,arkadaşımı,kardeşimi toprağa verdik. Daha 36 yaşındaydı 4 çocuğu kaldı geride en ufağı 1.5 yaşındaydı . Çok kötü oldum ama hayat alışıyorsun mekanı cennet inşallah kendisi hafız bir vakit namazını kaçırmazdı. 3 çocuğunu da hafız yaptı. Ne kadar üzüntülü olsam Ahmet'in bir gülüşü unutturuyor herşeyi.Eki Görüntüle 848521 Eki Görüntüle 848520 Eki Görüntüle 848518 Eki Görüntüle 848527
selam kızlar nasılsınız bakalım?
Eki Görüntüle 849532
Eki Görüntüle 849543
test yaptım negatıf cıktı anlamadım noldumu moralım bozuldu ıster ıstemez neden ben hamile kalamıyorum bi turlu ?
AboovvvvvBu türlerden heryerde var maalesef. Bana 38. haftamda 7 kişi birden ev oturmasına geldiler canları sıkılmış gidecek başka yer bulamamışlar. Allah akıl fikir versin ne diyelim. Sende canını sıkma kırılırlarsa kırılsınlar. Hiçbir şey senle içindeki candan daha önemli değil. Biraz anlayışlı olmasını öğrensinler tafra yapacaklarına. Boşver salla gitsin ne diye moralini bozuyorsunki hiç yoktan.
Canlar herkese selam...Nasılsınız ,glikozu da içtik şeker de çıkmadı çok şükür herşey yolunda bizde.. Fazla giremiyorum hepiniz aklımdasınız yeni doğum yapacak olan arkadaşlara da kolay doğumlar diliyorum...
Karapisso canım bu tür ruhsal bunalımlar doğumdan sonra da oluyor sağlıklısın bebeğinde sağlıklı neler var okuyoruz canım benim bak keyfine kimse için tadını kaçırma gez dolaş gül eğlen kaç kez hamilelik yaşıyor ki insan?
Canim benim hic bozms moralink bosver gitsin kabul etmemekle iyi yapmissin ben de etmedim. Bir de hastalik bulastirsin tam olsun. Gelmeyivrrsin bosver.. Suan sen ve zeytinin sagligi daha onemli.Ben nerdeyse doğuracağım bildiğiniz üzere
Gebeliğimden bu yana eşimi annesi hariç hiçkimse ne arar ne sorar nede başka br hayırlarını gördüm.
Ben kaç kez aileden birirni (isim vermiyorummmmm) aradım sana geleceğim diye işim var falan filen dedi beni kabul etmedi.
Bir kez herkesi çağırmıştı bizide çağırdı okadar
Sonrasında yine aynı iş güç vs. bende çok kişiye gitmiyorum açıkçası.Neden derseniz ben gidince millette gelecek,bazılarında bu huy var hemde aynı haftada gelir sanki karşılıklı gidip gelmek.bende ozaman bu halimle ağırlayamayacağım. eşim kıyamıyor kendisine hizmet etmeme. birde biliyorsunuz benim durumum normal gebeler gibi değil. biraz yorulsam başıma bi iş gelecek diye korkuyorum. ama inanın kimsenin umrunda değiliz.
Her neyse geçen gün hastalanmıştı bizde gidelim dedik. evde değillerdi bizi çaya beklediler.
bizde gittik.
Bugün aradı beni evdeysen sana geleceğim. kızıda giripmiş.
orucum dedi falan. eşim evde yok dedim kabul etmedim. başka arkadaşlarda çaya gelecekti velhasıl sesi bozuldu.
neden kabul etmemişim der gibi... ama o beni kaç kez kabul etmedi ve sonra geri dönüp çağırmadıda :44:
kızlar haksızmıyımmmmm. ben nerdeyse doğuracağım nefesim kıçımdan çıkıyor. kadın resmen iftarlık hazırla geliyorum diyor. eşimde oruçluydu. inanın bir makarna saata yapana kadar belim koptu.
eşimin arkadaşı var mesela ben hamile olalı hep çağırırlar. bende artık çağırdım ama inanın severek.
onlar bizi düşünüyorlar. ama bu başka mevzu. beni düşünmediği için ben deli oldum.
Siz 9.ayındaki bir gebeye dermisiniz akşam gelecem oruçluyum ?????
MEsela geçen arkadaşımla konuştum yemek yapıyordum o arada aklım ageldi sizde gelin dedim. çok ısrar ettim onlarda geldiler.
Ama oda bizi hep çağırıyor 9 ayda kaçkez görüştük.
Velhasılı sinirim bozuldu kızdım. Allah beni iyi etsinnn
test yaptım negatıf cıktı anlamadım noldumu moralım bozuldu ıster ıstemez neden ben hamile kalamıyorum bi turlu ?
nasılsınız hanımlar ben çok şükür iyiyim
dün doktorumuza gittik ayrıntılı ultrasyona girdim çok şükür
bir sıkıntımız yok cinsiyetimizde erkek kesinleşti yani
doktorumuz pek hareketli dedi muayenede iki dk durmadı
şimdiden korkmaya başladım zıpır bir çocuk olursa ne yaparım eşimde
halim selim bir isim koyalımda ismiyle müsemma olsun diyo:)))
Rabbim herkese hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin
bu aralar sırt ağrılarım var ayrıca reflümde iyice azdı:)
tavsiyeleriniz var mı? ayrıca bende nihayet bebeişime kıyafet almaya başladım
hastane çıkışı ve 5 li zıbın takımı aldım
bir kaç uzun ve kısa kollu badi aldım
yalnız aldıklarım hep yenidoğan kaçar adet almalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?