Ben nerdeyse doğuracağım bildiğiniz üzere

Gebeliğimden bu yana eşimi annesi hariç hiçkimse ne arar ne sorar nede başka br hayırlarını gördüm.
Ben kaç kez aileden birirni (isim vermiyorummmmm) aradım sana geleceğim diye işim var falan filen dedi beni kabul etmedi.
Bir kez herkesi çağırmıştı bizide çağırdı okadar

Sonrasında yine aynı iş güç vs. bende çok kişiye gitmiyorum açıkçası.Neden derseniz ben gidince millette gelecek,bazılarında bu huy var hemde aynı haftada gelir sanki karşılıklı gidip gelmek.bende ozaman bu halimle ağırlayamayacağım. eşim kıyamıyor kendisine hizmet etmeme. birde biliyorsunuz benim durumum normal gebeler gibi değil. biraz yorulsam başıma bi iş gelecek diye korkuyorum. ama inanın kimsenin umrunda değiliz.
Her neyse geçen gün hastalanmıştı bizde gidelim dedik. evde değillerdi bizi çaya beklediler.
bizde gittik.
Bugün aradı beni evdeysen sana geleceğim. kızıda giripmiş.
orucum dedi falan. eşim evde yok dedim kabul etmedim. başka arkadaşlarda çaya gelecekti velhasıl sesi bozuldu.
neden kabul etmemişim der gibi... ama o beni kaç kez kabul etmedi ve sonra geri dönüp çağırmadıda :44:
kızlar haksızmıyımmmmm. ben nerdeyse doğuracağım nefesim kıçımdan çıkıyor. kadın resmen iftarlık hazırla geliyorum diyor. eşimde oruçluydu. inanın bir makarna saata yapana kadar belim koptu.
eşimin arkadaşı var mesela ben hamile olalı hep çağırırlar. bende artık çağırdım ama inanın severek.
onlar bizi düşünüyorlar. ama bu başka mevzu. beni düşünmediği için ben deli oldum.
Siz 9.ayındaki bir gebeye dermisiniz akşam gelecem oruçluyum ?????
MEsela geçen arkadaşımla konuştum yemek yapıyordum o arada aklım ageldi sizde gelin dedim. çok ısrar ettim onlarda geldiler.
Ama oda bizi hep çağırıyor 9 ayda kaçkez görüştük.
Velhasılı sinirim bozuldu kızdım. Allah beni iyi etsinnn