- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #20.081
Kızlar görümcem vefat etti çok dua edin
Canım bende senin gibi düşünüyorum ama doğduğu hafta.
sen nasıl karar aldın ?
Hayırlı olsunnn
Maşaallah canım çok tatlıııı
Allah salihlerden eylesin size bağışlasın
İnşaallah canım hayırlısıyla.
Ayyyy maşaallah canımmmfıstığa bakkkk
Cok doluyum. Yaptiklarim emeklerim hep bosunaymis. Mutsuzlugu cikartanda oydu aslinda. Tek oldugu icin mutludur. cimrilik kiskanclik inat tatminsizlik hepsi onda. neyse bakqlim ne olacqk kismet
Cok doluyum. Yaptiklarim emeklerim hep bosunaymis. Mutsuzlugu cikartanda oydu aslinda. Tek oldugu icin mutludur. cimrilik kiskanclik inat tatminsizlik hepsi onda. neyse bakqlim ne olacqk kismet
Kizlar bugun benim kiz cok uyudu 6 saattir uyuyor ama 2 saatte bir mizikliyor o arada ben de hemen emziriyorum. Ben alisik degilim boyle uyumasina. Dun gece dedort bes saat deliksiz uyudu. Normal mi? Kan sekeri filan mi dusuyor acaba?
Senin kızın huyu benimkinin huyuna benziyor gibi. Dün gece ilk defa 4 saat uyudu tabi bende doğumdan beri ilk defa aralıksız o kadar uyudum. 4 saat uyuyabilmek ne büyük nimetmiş meğer:) bende mııklayınca emziriyorum sonra uykuya devam. özellikle 40 ı geçtikten 1 hafta sonra normale dönmeye başladı. düzenli 2 saat aralıklarla uyanıyor. emzirince tekrar uyuyor. bence endişe etmene gerek yok.bizde de durum aynı yani.
Duygucum belki esin yalniz kalinca senin kiymetini anlar.
Insallah her sey zamanla duzelir.
inat, kıskançlık falan belki katlanılır ama hiç bir kadın cimri bir erkeğe katlanamaz sanırım. Tutumlu olmak gerekli ama cimriliğe kayarsa gerçekten zor.
tatlım sorunun ne tam olarak bılmesemde ınsallah senın ıcın en guzelı olur esınle veya onsuz en hayırlısı neyse o olur ınsallah senın ıcın kımse ıcın uzulme allah yardımcın olsun
canlarım hala bat gelmedı beklıyorumda pek umudum yok sızce ne olabılır ?
sızden bı yorum alsam
en son 8 eylulkde adet oldum adetım her 30-40 ıcınde olur ekımde adet olmadım yanı 16 tısında esımle ılıskı oldu uzaktan geldım ıcın bı kac gun sureklı oldu hasretık yanısızde tutmus olabılır mı ? bı yorum alsam sızden canlarım
Canım Allahın işi olurmu olur neden olmasın ?
Ama hava değişimi bende geçikme yapıyor veya erken oluyorum hep. mesela burdan memleketimi gidince illa regl günlerim alt üst olur.
Çokkk geçikme yaşadığım oldu ama bebiş düşünmeden evvel.
Bebişten sonrada çok yaşadım.
Bence hamileysen geç döllenme olacak.ve geldiğin günden itibaren say 14.gün testi tekarla varsa çıkacaktır. ve bence ekim 16 da geldiysen testte çıkması lazım ????
Bugün gecikmenin 4. Günü ovulasyona gore 18 inde catladi yumurtam. Cuma gunu test yaptim negatif bakalim.
Duygucum yarin ilk idrarinla testi tekrarla derim varsa cikar. Hayirlisi olsun insallah sizin icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?