Bol bebiş topiği

canım ben hamileyken kız kardeşim oğlunu sünnet ettirdi ve resmen kadıncağzı tüketti .aylarca koca cocuk tuvalete tek gitmedi korkudan.bende drumuzla konuştum muayene etti ve sorun olmaz dedi daha sonra cocuk cerrahına muyne yaptıdım odatapabiliriz dedi. gerçekten cocuğun psikolojisi için en iyisi hiç br sey hatırlamayacak en erken olanı dedi ve inan o kadar güzel geçtiki

kizlar 40+0 dan selamlar herkese. Dun gece az kasik agrim vardi bir de karnim yamulup top gibi oluyor onun disinda bakalim beklemeye devam.. hepinizi optum
feyzacim basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin insallah..

Kizlar bugun benim kiz cok uyudu 6 saattir uyuyor ama 2 saatte bir mizikliyor o arada ben de hemen emziriyorum. Ben alisik degilim boyle uyumasina. Dun gece dedort bes saat deliksiz uyudu. Normal mi? Kan sekeri filan mi dusuyor acaba?

Cok doluyum. Yaptiklarim emeklerim hep bosunaymis. Mutsuzlugu cikartanda oydu aslinda. Tek oldugu icin mutludur. cimrilik kiskanclik inat tatminsizlik hepsi onda. neyse bakqlim ne olacqk kismet

inat, kıskançlık falan belki katlanılır ama hiç bir kadın cimri bir erkeğe katlanamaz sanırım. Tutumlu olmak gerekli ama cimriliğe kayarsa gerçekten zor.

Kizlar bugun benim kiz cok uyudu 6 saattir uyuyor ama 2 saatte bir mizikliyor o arada ben de hemen emziriyorum. Ben alisik degilim boyle uyumasina. Dun gece dedort bes saat deliksiz uyudu. Normal mi? Kan sekeri filan mi dusuyor acaba?

Senin kızın huyu benimkinin huyuna benziyor gibi. Dün gece ilk defa 4 saat uyudu tabi bende doğumdan beri ilk defa aralıksız o kadar uyudum. 4 saat uyuyabilmek ne büyük nimetmiş meğer:) bende mııklayınca emziriyorum sonra uykuya devam. özellikle 40 ı geçtikten 1 hafta sonra normale dönmeye başladı. düzenli 2 saat aralıklarla uyanıyor. emzirince tekrar uyuyor. bence endişe etmene gerek yok.bizde de durum aynı yani.

Uykusu normale donmeye basliyor o zaman. Ne bileyim hic uyumazdi boyle. 2 saat uyurdu kalkardi emzirsem bile uyumazdi. Demekki gazddan oyle yapiyordu. Gunduz iyi uyudu gece ne yapicaz bakalim.

inat, kıskançlık falan belki katlanılır ama hiç bir kadın cimri bir erkeğe katlanamaz sanırım. Tutumlu olmak gerekli ama cimriliğe kayarsa gerçekten zor.

Hangi huyu daha kotu inan bilmiyorum artik. evden disari cikarmazdi. Bir yanim ins hamileyimdir diyor anne olmak icin can atiyor onu dusununce ne isteyecegimi bilemiyorum.

tatlım sorunun ne tam olarak bılmesemde ınsallah senın ıcın en guzelı olur esınle veya onsuz en hayırlısı neyse o olur ınsallah senın ıcın kımse ıcın uzulme allah yardımcın olsun

canlarım hala bat gelmedı beklıyorumda pek umudum yok sızce ne olabılır ?
sızden bı yorum alsam
en son 8 eylulkde adet oldum adetım her 30-40 ıcınde olur ekımde adet olmadım yanı 16 tısında esımle ılıskı oldu uzaktan geldım ıcın bı kac gun sureklı oldu hasretık yanı sızde tutmus olabılır mı ? bı yorum alsam sızden canlarım

Canım Allahın işi olurmu olur neden olmasın ?
Ama hava değişimi bende geçikme yapıyor veya erken oluyorum hep. mesela burdan memleketimi gidince illa regl günlerim alt üst olur.
Çokkk geçikme yaşadığım oldu ama bebiş düşünmeden evvel.
Bebişten sonrada çok yaşadım.
Bence hamileysen geç döllenme olacak.ve geldiğin günden itibaren say 14.gün testi tekarla varsa çıkacaktır. ve bence ekim 16 da geldiysen testte çıkması lazım ????

Bılmıyorum canım bendede fark ederdı gıtıp gelınce ama 1 hafta 10 gun yanı ben ek kotu ıhtımalle 14 ekımde falan adet olmam gerektı derken 16tısında burda oldum 17 sınde bırlesme o gun oldu da bende dıyorum kı gec yumurtadıysam da son gune denk geldıyse eyer yanı 16+14 yapsam 30 u eder ben testı 28zınde yaptım cıkmadı bı sey. Şimdi hala beklıyorum da gelen gıden yok , nerdeyse 5 gun sonra falan 2 kez adet olmam gerektı ama hayata boyle olmadı bu kadar gec bı ılk gıttımde 3 haftada adet oldum ondan sonra 45 gunde ama bu cok oldu anlam veremıyorum yarın bırgun testı yenılıycem bat gelmezse sonrada doktora gıderım olmazsa bakalım dıyorumda hıc bı sey hıssetmıyorum yanı hamıle olsam hıssederdım heralde ?

Kızlar günaydın..
Epack den ses soluk var mı onu merak ettim..
Ayşe den 2 gündür haber yok inş. bir problemi yoktur..
inci de kaç gündür gözükmedi..
leylamızda uzun zamandır yok buralarda..
duygubaby nin testi hayırlısı neyse o şekilde sonuçlanır umarım..
adaşım da ben gibi erkenci malum bebişler..
geri kalanımızda şimdilik bir değişiklik yok gibi. güzel bir gün olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…