Bitcoin batığı

Varant ile çok kolay sıfırlanır para… borsada olmaz demiş de bazıları… olur

satmaktan başka çare yok gibi görünüyor. Umarım eşiniz sizin gibi bir eşi hakediyordur.

Bitcoin vs uzun vadede ihtiyaç olmayan parayla düşerken alınır çıkarken satılır. Krediyle borçla bu işler yapılmaz. 600bin çok büyük bir rakam. Ben karısından gizli böyle şeylere karışıpta batırınca ağlama moduna giren adamlara hiç acımıyorum. Sonuçta abisinden borç almış aile biliyor ve sizin haberiniz yok. Belki zamaninda sizin haberiniz olsa en azindan abiden alınan para batmadan iade edilirdi. Ben olsam evi satar yarısını verirdim hakkı o kadar zaten.

Hemen ev satmaya karar vermeyin.Bugun bir postta okudum ,bu aralar dolandırıcılara dikkat edin ve batma olayları yaşanabilir diye yazıyordu.Yanlis anlamayın kesin bu parayı kaybetti mi elinde delil var mı acaba gözünüzle gördünüz mü?Bakın ikisi birden ev sat diye söylenip aceleye alıyorlar, ben şüphe duyarım.Ev yani bu kolayca söylenecek bir şey değil ayrıca kayninizin da yok kötü günde yanında olmuyorsa boşanin demesi yani sizi manipüle etmeye çalışıyor o da aklıma yatmadı.O ev parası da gitmesin.Dimyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın.

Öncelikle ben senin yerinde olsam net bosanirdim. 600binden bahsediyorsun!!! Bosanirsan bu yarı yolda bırakmak sayılmaz. Eşin seni yarı yolda bırakmış zaten. He diyorsan bosanmam kesinlikle diye ozaman mecbur satacaksin evi. Yada satmayip sende çalışıp o 3bucuk senede borcu daha hızlı kapatmaya bakacaksiniz. Boşanmayacaksan çalış

O senin borcun değil eşinin borcu bunu bir anla lütfen .... Çalışsın ödesin işte abisine borcunu 2 yıl sonra ödemeye başlayacağım desin mesela .... Başta nasıl anlaştılar bilmiyorum hemen mi istiyor parasını ...kul hakkını sen yememissin eşin yemiş ...neden eşinin günahını ustleniyorsun ..biraz daha mantıklı davran ..o milyarlar kazansaydi senin haberin olmayacaktı belkide

evet çok büyük bir hata ve çok büyük bir kayıp ama bu borçla ben de rahat edemem kaynımı ödeyip kredisini ödememe kararı aldım kendi ödesin böylelikle tekrar oynamaya şansı da olmaz inşallah
Kesinlikle böyle yapın, kaynınızın borcunu ödeyip kalanla daha küçük bir ev alın. Kredi borcu kalsın, eşiniz onu ödemek zorunda olduğunu anlasın, borçsuz kalmasın ki yeniden bu işlere bulaşmasın

Evi satar oncelikle abinin borcunu kapatırdım. Veya abi kabul ediyorsa evin yarısını abisinin üstüne yapardım. Kredi borcunu da aydan aya öderdim. Feraha çıkın inşallah

yatırımı beraber yapıp batsalar beraber öderlerdi ama kadının haberi yokmuş.bu durumda ben olsam nasıl öderse ödesin derdim
Bu da haklı bir düşünce tabi, ama niyeti kazanmaktı diyip çok da zorlamazdım sanırım. Sadece mal satmak bana çok ters geldiği için evi satmamak için herşeyi yapardım.

İyi niyeti bizi mahvetti zaten
Sonrada Döviz kuru mahvetti
İçeride hiç para yok diyor
Ben iş bakıyorum zaten inşallah Allah bir kapı açar ama ev gitmeden olmayacak gibi
İçeride hiç para yoksa o işte bir iş var. Paranız kuş kadar kalır ama sıfırlanmaz. Nasıl sıfırlamış anlattı mı? Coin’den çıkıp kumara mı girdi acaba? O zaman işin rengi değişir…

Kaldıraçlı islemler var ve sansiniz varsa paraniz 3e 5e katlayabildigi gibi saniyeler içinde sifirlanabiliyor da. Bu durumu yasayan cok insan var. Ben de daha az miktarla yasamistim. Hirs ve acgozluluk sebep oluyor. Kumar gibi. Ama bu bitcoin için gecerli tabi. Borsada para sifirlanmaz, hele ki uzerinden 1 yil gectiyse dusen hisse tekrar deger kazanirdi.

Konu sahibi için soyluyorum. Isteseniz borc yaparken bana sormadin, oderken de kendin ode diyebilirsiniz. Ama bosanmak sizin için uygun degilse bu yol yanlis olur. Madem hayatinizi paylasmaya devam edeceksiniz, esinize destek olmaniz en dogrusu. Evsizlikten bu kadar korkmayin. Kirada yasayan oyle cok insan var ki... Yani dunyanin sonu degil. Insallah sizin için kotu gunler bitsin, guzel gunler gelsin. Yazinizdan da belli, cok naifsniz. Ailenizle, evlatlarinizla saglikli, mutlu bir hayatiniz olsun insallah.

Ben olsam evi asla satmaz, yediği naneyi de SENŞ DAHA İYİ YAŞATMAK İÇİN diyerek vicdan yaptıran adamı boşardım. Üzgünüm ama döviz borcu ve diğer borçlar 3 senede asla bitmez. Hayatınızı mahvetmiş resmen. Lütfen evi satmayın. Eşiniz bu borcu bitirir başka borç yapar çünkü. Sizden gizli kredi çeken adama bir daha güvenmeyin

Borsada da varant işlem ile sifirlanirmis

anlattığınız hikayeyi çok yakın bir aile dostumuz eşi ile yaşadı senelerce. o zamanlar bitcoin yok tabi sadece borsa var.
kocası her seferinde bir daha oynamam derdi, borçları ev satılarak, araba satılarak ödenirdi sonra gene aynı batağa düşerdi.
adamın tek es'i ev satıldıktan sonra harç borç yenisi alınana dek geçen süre olurdu. yeni ev alınınca hemen etraftan borç toplar, kazanıcam diye borsaya yatırır sonra gene kaybeder ve evi sattırırdı.
sizin bu ev satılınca kazanıp borcumu öder kalanıyle ev alırım havasına girebilir. çünkü böyle büyük paralarla bu tip yatırımlar yapan insanlar bence bir süre sonra kumar gibi bu hastalığa yakalanıyorlar.
lütfen evi satmak için acele etmeyin.

eğer ortada kul hakkı varsa, bu gizlice kredi çekip borç alıp şu an sizin hayatınızı alt üst eden eşinize ait bir sorumluluk.
ayrıca eşten gizli kredi çekilmesi de boşanma sebebidir.

Abisine borcu döviz ödeyeceksiniz değil mi? Aklınızda bulunsun, döviz için tahminler Eylül’e kadar stabil sonrasında artış olacağı yönünde. (Böyle olacak demiyorum teknik analiz ve beklenti bu yönde) o yüzden abisine borcu ev satılır satılmaz, kur yeni bir atağa geçmeden ödemekte fayda var. Allah yardımcınız olsun. Ev satışından abisine ola borç düştükten sonra elinize ne kalır? Belki başka muhitte daha az odalı daha küçük de olsa bir ev alabilir misiniz?

Fesatça olabilir ama ev parasını da sizi kandırıp bu işe yatırmaz değil mi? Yani borç için satılacağına emin olun derim
Fesatca değil aslında. Çünkü bu bir kumar ve kumar bağımlılarindan bu konuda herşey beklenir donunu bile ortaya koyar.

Yazdıklarınız çok doğru bende bitcoini 4 senedir takip ediyorum ve daha 2 aya kadar en üst tepedeydi en son 500 lü rakamlardaydı 1 yıldır uykularının kaçması normal değil işin içinde başka şeyler olabilir bu sene inanılmaz arttı kışın 36 binlerdeydi düşer diye almadım 500 binlere çıktı bu aradaki farkla inanılmaz paralar kazanabilirdim sizin 600 bin olurdu 3 trilyon. Şuan düşüşte 290 binlerde yine de 600 binin hepsi bitmezdi diye düşünüyorum satmadığı müddetçe zararınız yok aslında eşiniz satmış mı bunu öğrenin ve size dürüst olmasını isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…