• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitcoin batığı

haklısınız olabilir uğraşıcam gitmesi için mutlaka inşallah ikna ederim
İnşallah.. Ama aksini bile düşünmeyin bence.. Önce siz net ve kararlı olun ki eşiniz de bunu anlayıp dediğinizi yapsın.. Ona başka bir ihtimal bırakmayın.. Diğer türlü yine kendi istediğini yapacak..

Allah yardımcınız olsun.. Eğer doktora gider ve bundan kurtulabilirse canınızı sıkmayın.. Giden para şu zaman için çok yüksek ve bunu düşünmesi bile gerçekten acı ama yapacak birşey yok.. Eşiniz için buna değer diyorsanız Para tekrar kazanılır.. Biraz zaman alır ama Allah size başka kapılar açar belki yine bir ev alırsınız belli mi olur.. 😊 Hayata eksiden başlayıp çok iyi yerlerde olan insanlar

En azından hiç ev alamasanız kiramı ödüyorum, gül gibi geçiniyorum, mutluyum der yine hayatınıza devam edersiniz..

ben bir çok kişiyle irtibat halindeyim kripto üzerine grubum var bilgiler paylaştığım vs orada da hep gerçekçi konuşuyorum ama insanlar hep 1 koyayım 10 alayım istiyor, diyorum böyle piyasa yok arkadaşlar yalan ve bu piyasa da öyle kolay ekmekte yok adamın psikolojisini bozmadan. Biz o eski ayı dönemini yaşadık kaç sene sürdü 1 tane mal satmadık, bekledik fırladı ama antidepresan kullandırırlar insana. Bakıyorum ben biraz yatırımcı psikolojisi için gruplara neler neler ne boş hayaller.

ben bu işe ilk borsa ile girdim ama 100 tl ile girdim dedim ki öğreneceğim ve inşaat sektöründeyim firmaları iyi bildiğim olanları aldım o hisselerim halen durur hepsi inanılmaz değer kazandı. Sonra kendime yatırım yaptım kazandım eğitimlere harcadım, kitaplara harcadım 3 sene emek verdim ayrıca menkul kıymetler okuyorum bu sene ekonomi üzerine de devam edeceğim. 3-4 sene sadece eğitimlere ve kendime yatırım yaptım sonra piyasa da paramla yatırım yaptım. Bedava peynir fare kapanında olur sırf böyle insanlara üzüldüğüm için anlatıyorum öğretmeye çalışıyorum saatlerce konuşuyorum yine gidiyor adam shit coin alıyor. Geçen borsa da bi firma kottan çıkarıldı bilanço açıklamış adam kasa da 19 TL’si var bu hisse alınır mı? Adam cuma günü almış pazartesi kottan çıkartıldı ağlıyor sonra borsa kötü değil aslında parayla para kazanmamız lazım ama doğru yol ile.
Ahmet Mehmet coinden zengin oldu diye duyuyorlar siz günlerce anlatsanız dahi Ahmet'in abi x coin al bak ben aldım kazandım lafı daha cazip geldiğinden onun dediğini yapıyorlar.
Bana laf anlatma bana kazandır mantığıyla yaklaşıyorlar maalesef.
Borsada da biri üflüyor x hisse kazandırıyor lafını, maksat aslında hisseden çıkarken alıcı bulmak, adam da hisseye bakıyor 1 liradan 5 liraya gelmiş daha da gidecek sanıyor çünkü gel gel yapanı bol oluyor, hooop dalıyor hisseye.
O dalıyor diğerleri mal boşaltıyor elinde hiçbir işe yaramaz hisseyle kalıyorsun.

İşte dediğiniz gibi emek vermek gerekiyor, öğrenmeniz kesinlikle şart, piyasanın olmazsa olmazı.
Uzun vadede iyi bir trader olursunuz, parayla para da kazanırsınız ama ne yapmanız gerektiğini bilirseniz yoksa kottan çıkarılan, masa sandalye şirketlerinin, değerinin çok üstüne pazarlanmış hisseleri alır kalakalırsınız.

kesinlikle aile bu demek değil zaten. benim kendi ailemde eşimin ailesi de işte bu bir aile diyebileceğiniz cinsten değiller nasibimiz bu bizimde. bende kayınımdan hibe etmesini değil ama biraz beklemesini zaman vermesini bekledim istedim çünkü ihtiyacı da yoktu ama kabul etmedi ne yazık ki

Benim kardeşimle de öyle sıkı fıkı bağlarımız yoktur ama benden para istese nasıl mantıksız adımlar atacağını ben çok iyi bilirim nerede saçma sapan şey var para yatırır ve batırır bilmez öğretmeye çalışırız kafasının dikine gider. Madem yardım etmiyor parayı isterken kardeşini tanıyordur sen ne yapacak bu parayı dememiş müdahale edebilirdi uyarabilirdi illa ki sormuştur neye lazım diye. Olsun herşey bi sınav hayatta kardeşim merak etme bu günler geçer gün döner sana sırt dönenler de sana muhtaç olur.
Biz de eşimin arkadaşı yüzünden yüklü miktarda para kaybettik zamanında onu ödeyene kadar bittim resmen, saçım da çıkan beyazlar o günlerin anısı. Bitti mi bitti, çalıştım, ek iş yaptım herçeyden kıstım oradan al oraya ver, çantamda defterim vardı kuruş kuruş muhasebe tutup ödedim. Sağlık olsun bir şekilde ödenir şimdi zor geliyor ama başlayınca da bitiyor bi şekilde eşin de öyle yapsın ek iş yapsın en güzeli taksi gece taksiye çıksın gündüz işe gitsin yıpransın öderken ki aynı hataları yapmasın.

Asla anlamadığım, asla güvenmeyeceğim bir şey bitcoin. Ne olduğunu bilmediğim bir şeye neden geleceğimi bağlayayım? Daha çok para kazanmak için mi?
Benim risk alma limitim en fazla dolar/altındır. hele ki 600 bin tl. Bitcoin’e yatırmak. Aklım almıyor.
eşinize acıyormuşsunuz ama “Acıma, acınacak hale gelirsin” demişler. Sizin, çocuğunuzun rızkını kaybetmiş. Ha kumar oynamış, ha borsa, ha bitcoin.
Evlilik karşılıklı dürüstlüğe dayanır. O sizin arkanızdan iş çevirerek zaten bu dürüstlük ilkesini kırmış. Eğer borçlanırını ödeyemeyecekse ben olsam ayrılırdım.

Öncelikle geçmiş olsun.
Benim eşimde 2 defa sağlam battı. Ev, araba ne varsa gitti. Hala da borç ödüyoruz daha da var ödenecek borç. Allah sağlık versin.
Yerinizde olsam satardım evi , girerdim bir işe . Destek olurdum ki zamanında çok oldum.
Neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum.
Bu dönemler çok zor 😞
Destek olursanız birbirinize daha çabuk atlatırsınız.

ilk öğrendiğimde kendisi dedi boşanmak istersen anlarım haklısın dedi
bende evi satmadığın sürece boşanmam dedim
abisi ama bana hiç hak tanımadı parası eşimde olunca
kötü gününde arkasında değilsen eşinin boşanın zaten dedi
Kötü gününde derken bu adam iş yapıp batmamış yalnız herkes bunun farkında değil mi? Resmen seni manipüle ediyorlar hepsi birden bu konuda tek masum kişi sensin aldatılmışsın resmen aldatmak sadece ilişkiye başkalarını dahil etmek değildir eşinden gizli saklı boyle şeyler yapmakta bir aldatmadır bana göre çokiyi düşün kararını ona göre ver bence ben olsam asla satmazdım evi çalışarak destek ol ama evini satma eşin çocuk degil sonucta bu parayi kaybedersem ihtimalini dusunmus olmalıydı

İnşallah.. Ama aksini bile düşünmeyin bence.. Önce siz net ve kararlı olun ki eşiniz de bunu anlayıp dediğinizi yapsın.. Ona başka bir ihtimal bırakmayın.. Diğer türlü yine kendi istediğini yapacak..

Allah yardımcınız olsun.. Eğer doktora gider ve bundan kurtulabilirse canınızı sıkmayın.. Giden para şu zaman için çok yüksek ve bunu düşünmesi bile gerçekten acı ama yapacak birşey yok.. Eşiniz için buna değer diyorsanız Para tekrar kazanılır.. Biraz zaman alır ama Allah size başka kapılar açar belki yine bir ev alırsınız belli mi olur.. 😊 Hayata eksiden başlayıp çok iyi yerlerde olan insanlar

En azından hiç ev alamasanız kiramı ödüyorum, gül gibi geçiniyorum, mutluyum der yine hayatınıza devam edersiniz..
şu son cümlen var ya bu hayatta bu cümleyi yaşamayı istiyorum evim olmasa da mutluyum demek tek dileğim çünkü sevgi ve beraberlik her şeyin yerini doldurur hayat zor olur ama fazla hissetmezsin inşallah biz bunu yakalayabiliriz bu kadar şeyden sonra...........

Ahmet Mehmet coinden zengin oldu diye duyuyorlar siz günlerce anlatsanız dahi Ahmet'in abi x coin al bak ben aldım kazandım lafı daha cazip geldiğinden onun dediğini yapıyorlar.
Bana laf anlatma bana kazandır mantığıyla yaklaşıyorlar maalesef.
Borsada da biri üflüyor x hisse kazandırıyor lafını, maksat aslında hisseden çıkarken alıcı bulmak, adam da hisseye bakıyor 1 liradan 5 liraya gelmiş daha da gidecek sanıyor çünkü gel gel yapanı bol oluyor, hooop dalıyor hisseye.
O dalıyor diğerleri mal boşaltıyor elinde hiçbir işe yaramaz hisseyle kalıyorsun.

İşte dediğiniz gibi emek vermek gerekiyor, öğrenmeniz kesinlikle şart, piyasanın olmazsa olmazı.
Uzun vadede iyi bir trader olursunuz, parayla para da kazanırsınız ama ne yapmanız gerektiğini bilirseniz yoksa kottan çıkarılan, masa sandalye şirketlerinin, değerinin çok üstüne pazarlanmış hisseleri alır kalakalırsınız.

kesinlikle haklısınız insanlar hayal seviyor öyle olmasa ponzi sistemi halen iş yapmaz örneğin tosuncuk, jet fadıl daha niceleri halen iş yapıyorlar. Bana çok diyorlar YouTube kanalı aç diye bugün açsam bir sürü abonem olur, anlaşılırım mal da çakarım ikna kabiliyetim de çok iyidir eski proje satış uzmanıyım ve büyük inşaat işlerinde çalıştım ama vicdanım var. Cidden çok üzülüyorum bazıları var hele sadece zarar ettirmek için yapıyor eline geçen bir şey de yok. Bana ne teklifler geliyor paramı göndereyim sen çalıştır diyen mi, kimseye para göndermeyin diyorum gidiyor başkasına gönderiyor, pump grupları yöneticileri grubuna mal satalım x tutarında para vs vs hiç bir şeyi kabul etmedim para değil itibar önemli bence ve bu ağlayan insanların vebalini nasıl ödeyecekler. Ben zaten al sat ile kazanıyorum şu an buraya yazarken bile alarmım çaldı 2 coin biri %33 biri %26 kazandırdı. Borsa da çok adamın borsa hesabı yok milletin malını satıyor ve 50M para kazandığı söyleniyor ki kazanmıştır.
Bu işlere girmek isteyenler umarım okurlar da örnek olur kötü değil ama öğrenmeden ve bilinçsiz yapılan her iş gibi o zaman kötü.

Öncelikle geçmiş olsun.
Benim eşimde 2 defa sağlam battı. Ev, araba ne varsa gitti. Hala da borç ödüyoruz daha da var ödenecek borç. Allah sağlık versin.
Yerinizde olsam satardım evi , girerdim bir işe . Destek olurdum ki zamanında çok oldum.
Neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum.
Bu dönemler çok zor 😞
Destek olursanız birbirinize daha çabuk atlatırsınız.
size de çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun
bende bunu yapıcam ev müşteri bekliyor inşallah satılır hayırlısıyla
sizde çocuk var mı
iş batırmakta kötü ama ben birazda kandırıldım maalesef
ne yapalım dediğiniz gibi destek olucaz birbirimize çabuk atlatabilmek için

size de çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun
bende bunu yapıcam ev müşteri bekliyor inşallah satılır hayırlısıyla
sizde çocuk var mı
iş batırmakta kötü ama ben birazda kandırıldım maalesef
ne yapalım dediğiniz gibi destek olucaz birbirimize çabuk atlatabilmek için
Sağolun 🙏
Evet var suan 6 yaşında , eşim ilk battığında 1 buçuk yaşındaydı oğlum daha sonra ki batısında 3 yaşındaydı. Batmak da değil aslında kandırıldı. En yakın arkadaşları kandırdı. Elimizde avucumuzda ne varsa gitti.
Başka bir şehre taşındık , sıfırdan başladık.
Biliyorum suan ki hayal kırıklığınızı anlıyorum.
Boşverin kaynınıza, ona buna boyun, ağız egmektense satın. En azından borcunuz olmaz.
Neler cektim o dönemde bir Allah bir ben bilirim. Rabbim kimseye yaşatmasın.

Adam iyi niyetli oynamış, batmış, kocana destek ol diyenlere katılmıyorum.
Kime sordu da oynadı?
Evli, çocuk sahibi biri için çok büyük sorumsuzluk yaptığı.
İş kurar yürütemez o ayrı.
Benim eşim de bu durumda kaldı, İstanbul’da iyi bir dalre parası kaybetti tek kelime etmedim.
Ortaklık kurbanı oldu çünkü.

Konu sahibinin eşinin yaşadıkları farklı.
Onun aptallığının, iş bilmezliğinin sonuçlarına niye konu sahibi katlanıyor?
Eşi diye mi?
Adam eşine hiç sormadan, danışmadan iş yaparken iyiydi.
Şimdi de sonuçlarına katlansın bir zahmet.

Konu sahibini bilemem ama bu benim için boşanma sebebi.
Ailenin rızkını saçmış savurmuş.
Buna takılmayacak kadar çok paramız olsaydı bile bu kadar aptal, iş bilmez bir adamla evliliğe devam etsem mi? Diye düşünürdüm.
Ayrıca koca kişisinin yansıttığı kadar masum olduğunu düşünmüyorum başka işler olabilir bu batışın altında.
Aynısını düşünüyorum 👍🏻 Bu kadar parayı borsaya ve bitcoin’e yatırırken kime sordu? Faturasını niye ben çekeyim.
Benim eşim bunu yapsa bırak acımayı boşanırdım. Kolay mı kazanılıyor para bu kadar kolay çar cur edilsin.

Sağolun 🙏
Evet var suan 6 yaşında , eşim ilk battığında 1 buçuk yaşındaydı oğlum daha sonra ki batısında 3 yaşındaydı. Batmak da değil aslında kandırıldı. En yakın arkadaşları kandırdı. Elimizde avucumuzda ne varsa gitti.
Başka bir şehre taşındık , sıfırdan başladık.
Biliyorum suan ki hayal kırıklığınızı anlıyorum.
Boşverin kaynınıza, ona buna boyun, ağız egmektense satın. En azından borcunuz olmaz.
Neler cektim o dönemde bir Allah bir ben bilirim. Rabbim kimseye yaşatmasın.
amin hiç kimseye yaşatmasın inşallah
Allah evlatlarımızı bağışlasın
sizin gibi yaşamış birileri yazınca kendime daha çok geçecek bu günler diyorum

kesinlikle haklısınız insanlar hayal seviyor öyle olmasa ponzi sistemi halen iş yapmaz örneğin tosuncuk, jet fadıl daha niceleri halen iş yapıyorlar. Bana çok diyorlar YouTube kanalı aç diye bugün açsam bir sürü abonem olur, anlaşılırım mal da çakarım ikna kabiliyetim de çok iyidir eski proje satış uzmanıyım ve büyük inşaat işlerinde çalıştım ama vicdanım var. Cidden çok üzülüyorum bazıları var hele sadece zarar ettirmek için yapıyor eline geçen bir şey de yok. Bana ne teklifler geliyor paramı göndereyim sen çalıştır diyen mi, kimseye para göndermeyin diyorum gidiyor başkasına gönderiyor, pump grupları yöneticileri grubuna mal satalım x tutarında para vs vs hiç bir şeyi kabul etmedim para değil itibar önemli bence ve bu ağlayan insanların vebalini nasıl ödeyecekler. Ben zaten al sat ile kazanıyorum şu an buraya yazarken bile alarmım çaldı 2 coin biri %33 biri %26 kazandırdı. Borsa da çok adamın borsa hesabı yok milletin malını satıyor ve 50M para kazandığı söyleniyor ki kazanmıştır.
Bu işlere girmek isteyenler umarım okurlar da örnek olur kötü değil ama öğrenmeden ve bilinçsiz yapılan her iş gibi o zaman kötü.
Herkes kendi parasının yöneticisi olmayı öğrenmeli, taşıma suyla değirmen dönmez.
Bugün al paramı beni zengin et der yarın terse düştünüz mü parasını almak için dolandırıldım deyip şikayetçi olur zira hepsi olmasa da bir kısmı etraftan duyduğu pembe hayallerle milyoner olacağını sanarak para yatırıyor, sabır da yok akşamdan sabaha sağlam kar alır sanıyorlar, ki örnek verdiğiniz kişiler hayal sattı.
Çok zengin olmak isteğiyle oturduğunuz yerden paralar kazanacağım fikri çok cazip geliyor, ama aslında oturduğunuz yerden kazanmıyorsunuz, temel ve teknik analiz bilmeniz, önünüze bir grafik geldiğinde destek direnç noktalarına hakim olmanız, en azından grafik okuyabilmeniz lazım, adam kazanıyorsa ekran başında da gözleri kanayana kadar grafik analizi yapıyor, yeri geliyor yatırım aracı için program alıp kuruyor, piyasa takibi yapıyor.

amin hiç kimseye yaşatmasın inşallah
Allah evlatlarımızı bağışlasın
sizin gibi yaşamış birileri yazınca kendime daha çok geçecek bu günler diyorum
Emin ol geçecek.
Biz sıfırdan başladık. Yiyecek ekmeğimiz bile yoktu. Eşim önce kendi geldi buraya. İki üç ay çalıştı. Ev tutmak için para biriktirdi. Ben de ailemle kaldım eşyalarım falan depoda bekledi. Ben de çalıştım. Para biriktirdik. Sonra biz geldik oğlumla. Çok şükür şimdi yine kendi işini yapıyor. Kısmen toparlandık sayılır.
Siz de en kısa zamanda feraha çıkarsınız inşallah 🙏

Kötü gününde derken bu adam iş yapıp batmamış yalnız herkes bunun farkında değil mi? Resmen seni manipüle ediyorlar hepsi birden bu konuda tek masum kişi sensin aldatılmışsın resmen aldatmak sadece ilişkiye başkalarını dahil etmek değildir eşinden gizli saklı boyle şeyler yapmakta bir aldatmadır bana göre çokiyi düşün kararını ona göre ver bence ben olsam asla satmazdım evi çalışarak destek ol ama evini satma eşin çocuk degil sonucta bu parayi kaybedersem ihtimalini dusunmus olmalıydı
evet farkındalar ama önemi yok onlar için
eşimin ödeme imkanı olsa başka şekilde bende düşündüm satmamayı ama başka çaresi yok
ben evi satmazsam huzurum zaten olmayacak belki bu son şansını iyi değerlendirir evsiz ama daha güçlü çıkarsak bu sınavdan üzüntüm gitgide azalır belki
belki işte kendimi kandırmıyorsam geçer inşallah

Emin ol geçecek.
Biz sıfırdan başladık. Yiyecek ekmeğimiz bile yoktu. Eşim önce kendi geldi buraya. İki üç ay çalıştı. Ev tutmak için para biriktirdi. Ben de ailemle kaldım eşyalarım falan depoda bekledi. Ben de çalıştım. Para biriktirdik. Sonra biz geldik oğlumla. Çok şükür şimdi yine kendi işini yapıyor. Kısmen toparlandık sayılır.
Siz de en kısa zamanda feraha çıkarsınız inşallah 🙏
amin inşallah canım çok sağol

Adam iyi niyetli oynamış, batmış, kocana destek ol diyenlere katılmıyorum.
Kime sordu da oynadı?
Evli, çocuk sahibi biri için çok büyük sorumsuzluk yaptığı.
İş kurar yürütemez o ayrı.
Benim eşim de bu durumda kaldı, İstanbul’da iyi bir dalre parası kaybetti tek kelime etmedim.
Ortaklık kurbanı oldu çünkü.

Konu sahibinin eşinin yaşadıkları farklı.
Onun aptallığının, iş bilmezliğinin sonuçlarına niye konu sahibi katlanıyor?
Eşi diye mi?
Adam eşine hiç sormadan, danışmadan iş yaparken iyiydi.
Şimdi de sonuçlarına katlansın bir zahmet.

Konu sahibini bilemem ama bu benim için boşanma sebebi.
Ailenin rızkını saçmış savurmuş.
Buna takılmayacak kadar çok paramız olsaydı bile bu kadar aptal, iş bilmez bir adamla evliliğe devam etsem mi? Diye düşünürdüm.
Ayrıca koca kişisinin yansıttığı kadar masum olduğunu düşünmüyorum başka işler olabilir bu batışın altında.
+100000000 👏🏻

evet farkındalar ama önemi yok onlar için
eşimin ödeme imkanı olsa başka şekilde bende düşündüm satmamayı ama başka çaresi yok
ben evi satmazsam huzurum zaten olmayacak belki bu son şansını iyi değerlendirir evsiz ama daha güçlü çıkarsak bu sınavdan üzüntüm gitgide azalır belki
belki işte kendimi kandırmıyorsam geçer inşallah
Ya kendini kandırıyorsan o zaman ne olacak bunu da dusun lutfen hic istemem senin ve kizinin zor durumda kalmasini o yuzden enine boyuna iyi dusun ölç tart

Boec 600 bin olana kadar akli nerdeymis bana pek masum gelmedi ben olsam evi sattirmazdim calissin odesin salak olmasaymia borc oarayla borsa oynayanda ilk kez goruyorum eminim degalarca kaybedip oynamaya devam etmistir evin parasını bile yatirabilir herseyi beklerim

Back