- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
Fesatça olabilir ama ev parasını da sizi kandırıp bu işe yatırmaz değil mi? Yani borç için satılacağına emin olun derim
konuşuldu bunlar abisi kabul etmedi beklemek istemiyorO senin borcun değil eşinin borcu bunu bir anla lütfen .... Çalışsın ödesin işte abisine borcunu 2 yıl sonra ödemeye başlayacağım desin mesela .... Başta nasıl anlaştılar bilmiyorum hemen mi istiyor parasını ...kul hakkını sen yememissin eşin yemiş ...neden eşinin günahını ustleniyorsun ..biraz daha mantıklı davran ..o milyarlar kazansaydi senin haberin olmayacaktı belkide
açıkçası dövzile ya da altınla borçlananın aklından şüphe ederim... dövzi ve altın son 20 yıldır hep yükseliş eğiliminde...piyasayı bilmeyen düz vatandaş TL borçlanmalı bence.İyi niyeti bizi mahvetti zaten
Sonrada Döviz kuru mahvetti
İçeride hiç para yok diyor
Ben iş bakıyorum zaten inşallah Allah bir kapı açar ama ev gitmeden olmayacak gibi
haklısınız ben güven sorunu yaşıyorum artık böyle de devam eder tam emin olana kadar eşimden.Ben olsam evi asla satmaz, yediği naneyi de SENŞ DAHA İYİ YAŞATMAK İÇİN diyerek vicdan yaptıran adamı boşardım. Üzgünüm ama döviz borcu ve diğer borçlar 3 senede asla bitmez. Hayatınızı mahvetmiş resmen. Lütfen evi satmayın. Eşiniz bu borcu bitirir başka borç yapar çünkü. Sizden gizli kredi çeken adama bir daha güvenmeyin
Arkadaşım geçen yıl bu dönemler 100 bin TL paraya borsada al-sat yaparak evinin yarısını yeniden döşedi.yüzde 8 i -10 u görünce satıyordu..haftada 10 bin kazandığı oluyordu.Konu sahibi arkadaşın anlamadığı "peki bu adam kazandığı dönem o parayla ne yaptı?" Sonuçta bir haftada 50 bin 60 binler kazanmıştır o oynadığı rakamlarlaaçıkçası dövzile ya da altınla borçlananın aklından şüphe ederim... dövzi ve altın son 20 yıldır hep yükseliş eğiliminde...piyasayı bilmeyen düz vatandaş TL borçlanmalı bence.
Ben de borsayı takip ediyorum normal al sat yapıyorum, borsada batmak için kaldıraçlı işlem yapmak lazım o da kumar gibi bir şey.
başka alışkanlığı yok ben eminim tŞüpheleriniz varsa alın uygulamasını inceleyin al satlar her şey kayıtlı sanırım.Allah ferahlık versin cidden zor bir durum
Keşke böyle büyük bir miktar için danışsaydı .Eşim de 5 10 yatırdı yine de haber verdi konuyu hiç anlamasam da:/
sonuçta zarardan ikiniz de etkileneceksiniz doğal olarak.
Başka alışkanlığı olmadığından eminseniz yanında olmak gerekir sanki . herkes birbirini gaza getiriyor acayip iştahlanıyor herkes kazanacakmışçasına
Bankada baska bir hesapta duruyodur napacak, yada catir catir yedi.Arkadaşım geçen yıl bu dönemler 100 bin TL paraya borsada al-sat yaparak evinin yarısını yeniden döşedi.yüzde 8 i -10 u görünce satıyordu..haftada 10 bin kazandığı oluyordu.Konu sahibi arkadaşın anlamadığı "peki bu adam kazandığı dönem o parayla ne yaptı?" Sonuçta bir haftada 50 bin 60 binler kazanmıştır o oynadığı rakamlarla
yanlış hisse seçip her düşüşte acele edip bozmuşİçeride hiç para yoksa o işte bir iş var. Paranız kuş kadar kalır ama sıfırlanmaz. Nasıl sıfırlamış anlattı mı? Coin’den çıkıp kumara mı girdi acaba? O zaman işin rengi değişir…
ödemezsem de rahat edemeyeceğimBen evi vermezdim, parayi alirken borcu alirken verirken bana kimse sormamis, e oderken ben niye oduyorum...parayi alirken kari kismi anlamaz onami soracaz oderken utanmadan kadinin kapisina dayaniyolar kusura bakmasin kimse.
Sonra nerden biliyorum ev parasininda heba olmayacagini.
kazansaydı kesin ortaklardı ama şu durumda maalesef..İnsan kardeşine 300 bin borç verirken ne yapacaksın diye sormaz mı?Yani 5 10 bin değilki bu sorgusuz sualsiz versin.
Bence bu işte ortaklardı.Ama batınca eşiniz borcu üstüne aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?