Bitcoin batığı

Eşiniz 1 senedir hisse ve btc almışssa çok güzel kar etmiş olması lazımdı.
3-4 aydır çöküşte borsa ve hisseler.
Ondan önce ne yapmış ki elde ettigi karları ?

Sizinde ceremesini çekeceğiniz, çocuklarınızın standartlarını etkileyecek bir konuda, size sormadan borç alıp borsa da kaybetmiş bir adama değil ev vermek çalışıp destek olmak, yüzüne bakmam. Bakmamisligimda vardır. Hayatını kendi başına batır ama borç ödemeye hayat müşterek de. Oldu paşam. (Evet biraz sinirlendim.)

pardon dram mı dediniz
inanın içimde bir şey acıdı bu kelimeyi okuyunca
dua edin tövbe edin sizde bu drama benzer bir dram yaşamayın inşallah
lütfen cevapta yazmayın bir daha bu dramın içinde tartışacak halim yok sizinle

Arkadasim kocan 600 bin lira gibi bir parayla varlik icindeyken haberin varmiydi bu paradan?
Kocam borc icindeyken rahat edemem farkli durum.
Benimde esimin boyle meblalar degil ama borc icinde oldugu zamanlar oldu takilarim o borclara gitti, ama borc icide yuzdugu donemler biz yeni dugun yapmistik, ben acemiydim annemin evindeki sefayi burdada surdurdum o yuzden borc icinde kaldi.
Sen sefasini kendin surmedigin haberin bile olmayan bir borc icin vicdan yapiyosun.

ya bi de 1,5 senedir gizliyormuş. bence problem başka, bitcoin daha kabul edilebilir diye onu öne sürüyor.

Bu adamın sırf beni daha iyi yaşatmak için yaptığını söylemesi kendimi suçlamama sebep oluyor kendisi bana senin hiç bir suçun yok dese bile
Eşiniz bencil çok kurnaz yaptığı hataya bulduğu kılıf bunu çok açık gösteriyor.
Kolay yoldan zengin olmak isteyip borçla harçla hırs içinde böyle işlere girişince bu sonu göremedi.
Simdi de yaptığı ajitasyon her şey senin ve kızım içindi. Kendini rahatlatıp size azap yaşatıyor
Bu mecralarda gezinenler kendi aklıyla bilgisiyle değil oradan buradan duydukları internette okuduklarını girişimde bulunurlar. Gözümde kumardan farkı yok.
Birikiminiz vardır olur ama borçla yatırım mı olur?
Bu işlere giriştiği zaman size danışmadı mı?

Eşiniz 1 senedir hisse ve btc almışssa çok güzel kar etmiş olması lazımdı.
3-4 aydır çöküşte borsa ve hisseler.
Ondan önce ne yapmış ki elde ettigi karları ?

Konu sahibi bu kısımları görmezden geliyor
Bu tür yorumları cevaplamıyor
İlk sorması gereken soru kar ettiği dönemdeki paraları ne yaptığı olmalıydı

Ben olsam evi satmazdım.. Bana sordu mu zamanında borsaya bitcoine yatırınca derdim. Banka borçları maaşından 1/4 ü kesilir zaman alsa da ödenir. Borçlar için maaş haczinde sıraya girer bir dosya biter diğerine geçerler.. Kaynımın parasını ödemek içinde gerekirse işe girer çalışırdım ama evimi satmazdım. Kolay mı bu zamanda ev alabilmek ?

bir eşin diğerinden habersiz kredi çekmesi boşanma sebebi. mahkemeye gitseniz tek celse sürer bu nedenle. haberiniz var mı ?
adam sizden gizli iş çevirmiş 1,5 sene hem de çok yüklü bir meblağ ile. sonra da seni daha iyi yaşatmak için demiş hepsini kaybedince.
iyi yaşadınız mı bari peki bu sürede ? size extra şeyler sundu mu ?

Anladığım kadarıyla kaldıraçlı işlemlere ve forexe girmiş eşiniz. Bitcoine yatırdım kaybettim, borsada battım vs diye düşünmesin hiç. Çünkü kaldıraç sistemi bildiğiniz kumar, yatırımla vs alakası yok hiç. Eşiniz kolay para kazanma hırsından saçma sapan işlere girişmiş. O 600.000i alıp normal bir şekilde borsada değerlendirseydi böyle olmazdı.

varlık içinde nasıl olabiliyor ki
ben burada onu asla savunmuyorum
ama çektiği krediyi kaybedip
üstüne onu kurtarmak için tekrar borç yapıyor eşim aptalca bir şekilde
hangi ara varlıklı olabilir ki ne zaman nasıl sefa sürebilir ki

vicdana gelince o sesi daha çok duyuyorum belki başkalarından ama bende böyleyim
Allah beni pişman etmesin inşallah

Eşinizin 1.5 yıl boyunca sadece ama sadece batan hisselerle borsa oynaması size de garip gelmiyor mu?

anlattıklarımı lütfen okuyun başına ne gelmiş nasıl ilerlemiş bu süreç

ve aynı evin içinde 1,5 yıldır içilen ilaç nasıl saklanabiliyor ? bu kadar haberleri yok mu birbirlerinden.

yine olurdu borç para ile girilmez buralara

sattığınız evin parasıyla aynı hatanın lacivertini yapıp karşınıza çıkar büyük ihtimal. üzgünüm. kumar hastalığına yakalanmış eşiniz. eline geçen parayla aynı şeylere devam eder.

Mutluluki
Ben size birşey diyeyim. cevap yazmadiniz ama size örnek vereyim.Benim abim borca girdi bukadar yüksek değil ama belini büktü akilsizligi yuzunden ve eşi çalışmadi iyiki calişmadi çünkü kendini düzeltti kaç yıl borç ödedi bidaha yaptı..
Boşanin veya boşanmayin ama bu sular masum sular değil. Sizden habersizce yapması sizi müşkül duruma sokması hele ki
Ben bu şekilde hayatta borcunu kapatmazdim.
Kendinizi çok riske atmayın sonra çocuklarıniz varsa mağdur olmayın.Evi de hiç karıştırmamalisiniz kimse sırtınızı sıvazlamaz bunu yaptığınız için.
Eşiniz yol arkadasiniz ama nasil bir bilincle bu borcu yapar bumu yol arkadaşlığı kaç bin TL yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…