Birlikte zayıflayalım =)

Ben de bugun

sabah 9.45
bir dilim tt ekmek
salata
bir dilim peynir
bir has yum
2 tk bal

15.30da
Bir kase tavuk corbasi
5 6 yk esmer bulgur pilavi
Yesil fasulye kavurmasi
Yarim dilim tt ekmek .

Su 1 lt anca

Spor adim bayagi olmustur cocuklarla 4 saat disarda gezdik ama saatimi takmamistim adimi bilmiyorum .
Insallah daha da bisey yemem

Harika yemişsin, gece acıkırsan yoğurt kaşıkladın mı oh mis... afiyet olsun...
sevdin mi tarçınlı kahveyi ben baya alıştım

2 Ocakta finallerim başlıyor, bu gece ikiye kadar ders çalışacağım mesela ama öyle alışmışım ki ders çalışırken abur cubur yemeye, sütlü şekerli kahveler içmeye, gece on iki sandwichlerine..
saat dokuzda elim makarnaya gitti, ay iki kaşıktan bişi olmaz diyordum ki kendine gel dedim, ağzımı bile sürmedim alkisliyorum kendimi.

Iste inanmış biri kendine bravo gerçekten inanmak başarmanın yarısı diye boşuna dememişler tebrik ederim devamını diliyorum

Bende kpss sürecinde senin gibiydim. Belki fındık ceviz kahve veya bitki çayı daha sağliklı olabilir. İradeni de terik ediyorum. Şunu farkettim insan karbonhidrattan ne kadar uzak durursa hiç canı istemiyor ama gün içerisinde bir kez yediği zaman daha çoğunu istiyor ya da ben öyleyim
Tek öğün mu besleniyorsun
Aslında tek öğün yapmak için uğraşmıyorum ama acıkmadığım için yemedim. Gayet doyurucuydu öğünüm.

Saglikli beslendikten sonra sen vücuduna ve midenin isteğine göre hareket edersin zaten günlük ihtiyacın olan protein yağ karbonhidrat aldıktan sonra sıkıntın yok. Gerci ketojenik beslenme yapanlar karbonhidrat ihtiyacımızın olmadığını söylüyor bence tam olarak öyle degil durum

Kesinlikle katılıyorum kesinlikle vücudumuzun her tür besin grubuna ihtiyacı var. Aslında söylemek istediğim hamur işi, paketi ürünler gibi yiyeceklerle aldığımız glikozdu. Bunları tüketmeyince yeme ihtiyacında bulunmuyoruz vücudu birkaç gün yoksun bırakmak lazim sadece

Yeni yiliniz hepinize güzellik getirsin. Biz de bugun arkadaslarka toplandik guzelbir kahvalti yaptik salata tarzi yemeye dikkat ettim. Biraz da karbon oldu.

Daha da yemem artik.

Dun aksam misir yedim ama patlamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…