- 25 Kasım 2022
- 818
- 1.387
- 28
-
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Ac karnına bir kahve tarçınlı,1 bardak su
Sabah 2 yumurta kırdım 2 parça helva çay 1 dilim ekmek
Öğlen dolma yoğurt
İkindi 1 Türk kahvesi daha
Akşam yesilcay hurma 4 badem
11.300 adim
2lt su
Yarın bayağı yiyeceğim için bu akşam bisey yemedim öğlen yedim onun yerine
Ne yazık ki sevemedim o yüzden suya alacam tarçınlı ona karar verdimHarika yemişsin, gece acıkırsan yoğurt kaşıkladın mı oh mis... afiyet olsun...
sevdin mi tarçınlı kahveyi ben baya alıştım
Ne yazık ki sevemedim o yüzden suya alacam tarçınlı ona karar verdim
Acikirsam ac yatacam
Çok kararlıyım bakalim ne kadar dayanacamhelal kız
Tek öğün mu besleniyorsunBugünün menüsü
Sabah bol su
Saat 11.00 gibi kahve
Saat 14.00 gibi bol sebzeli 2 yumurtalı omlet yanında 2 dilim peynir 2 dilim ekmek
1 portakal
2.5 lt su
45 dakika yürüyüş
Akşam öğünü yok acıkırsam yoğurt yerim
Iste inanmış biri kendine bravo gerçekten inanmak başarmanın yarısı diye boşuna dememişler2 Ocakta finallerim başlıyor, bu gece ikiye kadar ders çalışacağım mesela ama öyle alışmışım ki ders çalışırken abur cubur yemeye, sütlü şekerli kahveler içmeye, gece on iki sandwichlerine..
saat dokuzda elim makarnaya gitti, ay iki kaşıktan bişi olmaz diyordum ki kendine gel dedim, ağzımı bile sürmedimalkisliyorum kendimi.
Bende kpss sürecinde senin gibiydim. Belki fındık ceviz kahve veya bitki çayı daha sağliklı olabilir. İradeni de terik ediyorum. Şunu farkettim insan karbonhidrattan ne kadar uzak durursa hiç canı istemiyor ama gün içerisinde bir kez yediği zaman daha çoğunu istiyor ya da ben öyleyim2 Ocakta finallerim başlıyor, bu gece ikiye kadar ders çalışacağım mesela ama öyle alışmışım ki ders çalışırken abur cubur yemeye, sütlü şekerli kahveler içmeye, gece on iki sandwichlerine..
saat dokuzda elim makarnaya gitti, ay iki kaşıktan bişi olmaz diyordum ki kendine gel dedim, ağzımı bile sürmedimalkisliyorum kendimi.
Aslında tek öğün yapmak için uğraşmıyorum ama acıkmadığım için yemedim. Gayet doyurucuydu öğünüm.Tek öğün mu besleniyorsun
Saglikli beslendikten sonra sen vücuduna ve midenin isteğine göre hareket edersin zaten günlük ihtiyacın olan protein yağ karbonhidrat aldıktan sonra sıkıntın yok. Gerci ketojenik beslenme yapanlar karbonhidrat ihtiyacımızın olmadığını söylüyor bence tam olarak öyle degil durumBende kpss sürecinde senin gibiydim. Belki fındık ceviz kahve veya bitki çayı daha sağliklı olabilir. İradeni de terik ediyorum. Şunu farkettim insan karbonhidrattan ne kadar uzak durursa hiç canı istemiyor ama gün içerisinde bir kez yediği zaman daha çoğunu istiyor ya da ben öyleyim
Aslında tek öğün yapmak için uğraşmıyorum ama acıkmadığım için yemedim. Gayet doyurucuydu öğünüm.
Kesinlikle katılıyorum kesinlikle vücudumuzun her tür besin grubuna ihtiyacı var. Aslında söylemek istediğim hamur işi, paketi ürünler gibi yiyeceklerle aldığımız glikozdu. Bunları tüketmeyince yeme ihtiyacında bulunmuyoruz vücudu birkaç gün yoksun bırakmak lazim sadeceSaglikli beslendikten sonra sen vücuduna ve midenin isteğine göre hareket edersin zaten günlük ihtiyacın olan protein yağ karbonhidrat aldıktan sonra sıkıntın yok. Gerci ketojenik beslenme yapanlar karbonhidrat ihtiyacımızın olmadığını söylüyor bence tam olarak öyle degil durum
Yeni yiliniz hepinize güzellik getirsin. Biz de bugun arkadaslarka toplandik guzelbir kahvalti yaptik salata tarzi yemeye dikkat ettim. Biraz da karbon oldu.bugün yilbasi, bakalim en az yaramazlığı kim yapacak
yeni yılınızı kutluyorum hepinizin, sağlıklı musmutlu bol kazancli sürprizlerle dolu ve zayiflamis incecik olduğunuz yılların başlangıcı olsun 2023.
suspushanimcim M mavi_ylmz ohbb ZincirKirma