Birlikte zayıflayalım =)

Selam kizlar , biz hala hastayiz. Bizim oglandan banada gecti . Ikimizde per perisan olduk. Bol ilacli bol aglamal durumdayiz. Oglum iyilesinceye kadar kendimi ona adadim. Yapisik ikiz gibi geziyoruz. Hepinize Iyi yillar diliyorum. Guzel saglikli ve huzurlu senelere

Umarım kendinize gelirsiniz biran önce dikkat edin burnunu sık sık acin aynı şekilde sizde kendinize iyi bakın gerekirse serum alın çabuk toparliyor

Ben de menümu yazayım.
Sabah bol su
Saat 10.00 da yeşil çay
2 saat sonra türk kahvesi
Saat 13.30 da 1 haşlanmış yumurta
1 tane peynirli gözleme
Salatalık domates
Az tereyağ ve bal
Ara öğün 1 portakal
Son öğünüm saat 17.30 da 1 kase çorba
2 çatal tavuk şinitzel ve 1 kaşık patates püresi
Salata
Akşam yeşil çay
2.5 litre su
Bugün yürüyüş yapamadım

kızlar
ben de bugün on iki bucukta tabaktakileri yedim ama sonra gittim iki bucukta salcalı makarna yedim cok fazla...
beş gibi yine azcık yiyip peynir filan da attım ağzıma.
şimdi mutfakta annem şahaneler yaratıyo ama ağzıma sürmeyeceğim amin. eskiden bir öğün diyetimi bozsam o gün tüm günümü yakıyordum geceye kadar, battı balık yan gider misali. allah'tan o huyumu aştım.

su 2 litreyi tamamlar bugün. birazdan bir kupa yeşil çay hüpleteceğim. öyle. 30 dk da dans ettim.

ohbb hanım nerelerde acaba, tatili pürüzsüz geçmiştir umarim
Merhaba 2 gündur girip yazamadı. Kusura bakmayın bütün aile evde olunca vakit bulamadım.
Ben kaçamaksız geçirdim diyebilirim. Mutluyum bu yüzden artık sürekli yeme isteğinden kurtuldum sanki canım çok isterse 1-2 çatal alıyorum sonra dur yeter tadına baktın diyorum, inşallah böyle devam eder. Ama özel günlerim başlıyor hem ödem hem de tatlı isteğim olacak inşallah rahat aşabilirim bu haftayı
Bugun sabah kalktım bol su içtim şimdi yeşil çay içiyorum. 12.00 gibi kahvaltı yaparım.

Günün menüsü
Sabal bol su
10.00 da yeşil çay
11.30 da türk kahvesi
13.30 da klasik kahvaltı ekmeksiz
17.00 da haşlanmış brokoli 1 kaşık döner 1 kase yoğurt yarım greyfurt
2.5 lt su
Akşam yeşil çay içerim 45 dk tempolu yürüyüş yapacağım

harika gidiyorsun tebrik ederim ben sabahtan beri çay ve kırmızı elmayla ayaktayım okuldaydım su da iki üç bardak anca.
bi saate evdeyim ne yaptığımı yazıp atıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…