-
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Selam kizlar , biz hala hastayiz. Bizim oglandan banada gecti . Ikimizde per perisan olduk. Bol ilacli bol aglamal durumdayiz. Oglum iyilesinceye kadar kendimi ona adadim. Yapisik ikiz gibi geziyoruz. Hepinize Iyi yillar diliyorum. Guzel saglikli ve huzurlu senelerebugün yilbasi, bakalim en az yaramazlığı kim yapacak
yeni yılınızı kutluyorum hepinizin, sağlıklı musmutlu bol kazancli sürprizlerle dolu ve zayiflamis incecik olduğunuz yılların başlangıcı olsun 2023.
suspushanimcim M mavi_ylmz ohbb ZincirKirma
Umarım kendinize gelirsiniz biran önce dikkat edin burnunu sık sık acin aynı şekilde sizde kendinize iyi bakın gerekirse serum alın çabuk toparliyorSelam kizlar , biz hala hastayiz. Bizim oglandan banada gecti . Ikimizde per perisan olduk. Bol ilacli bol aglamal durumdayiz. Oglum iyilesinceye kadar kendimi ona adadim. Yapisik ikiz gibi geziyoruz. Hepinize Iyi yillar diliyorum. Guzel saglikli ve huzurlu senelere
Uyumadın mı neden sınavlar mikızlar ben hala uyumadım
napıcam bugün hic bilmiyorum
gece kahveyi fazla kaçırdım bir damla uyuyamadım.Uyumadın mı neden sınavlar mi
Ooo gerçekten zor bir gün olmalı bencede erken uyumalıyım uykusuzlukta kilo aldirirgece kahveyi fazla kaçırdım bir damla uyuyamadım.
hala uyanıgım cünkü bu gece erken uyumam lazım
biraz ödem tutmuşsundur yılbaşının üstünden cok gecmeden geri diyete basladigin için hallolur o yediklerin...Bende bugün normale döndüm kaldığım yerden devam yılbaşı dolayısıyla kesin aldim hafta bitimine kadar telafi etmeliyim
Merhaba 2 gündur girip yazamadı. Kusura bakmayın bütün aile evde olunca vakit bulamadım.ohbb hanım nerelerde acaba, tatili pürüzsüz geçmiştir umarim
Umarım öyledir bu hafta bol su içeceğim belki qtarim odemimibiraz ödem tutmuşsundur yılbaşının üstünden cok gecmeden geri diyete basladigin için hallolur o yediklerin...
Günün menüsü
Sabal bol su
10.00 da yeşil çay
11.30 da türk kahvesi
13.30 da klasik kahvaltı ekmeksiz
17.00 da haşlanmış brokoli 1 kaşık döner 1 kase yoğurt yarım greyfurt
2.5 lt su
Akşam yeşil çay içerim 45 dk tempolu yürüyüş yapacağım
Zor bir gün geçmiş olmalı yarına toparlarsinharika gidiyorsun tebrik ederimben sabahtan beri çay ve kırmızı elmayla ayaktayım okuldaydım su da iki üç bardak anca.
bi saate evdeyim ne yaptığımı yazıp atıcam