- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Ya demi 10 kilo deyince gercekden cok . Icimden Iki bebek daha cikmis gibiyimİdeal kilona yakin oldugun icin de daha yavas veriyir olabilirsin.
Tebrik ederim. -10 çok iyi. Az kaldi biraz daha sabir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya demi 10 kilo deyince gercekden cok . Icimden Iki bebek daha cikmis gibiyimİdeal kilona yakin oldugun icin de daha yavas veriyir olabilirsin.
Tebrik ederim. -10 çok iyi. Az kaldi biraz daha sabir.
Wallahi supersin . Biz basaricaz galiba bu isi cok az kaldi . En iyisi ne biliyor musun it hafta vermesek bile salivermeden devam etmemiz ikimizde gercekden cok buyuk alkisi hak ediyoruz. Zaten her hafta mukemmel kilolar veremeyiz onemli olan az az da versem de irademize sahip cikiyoruz . Bn eski kiyafetlerimin bazilarina girmeye basladim. Bu beni asiri mutlu ediyor.Ben de güncelleme yapayım. Hic verdigimi düşünmüyordum hatta aldim diyordum. Ama -1 gitmiş
Güncel kilo: 65.3
Kesinlikle katılıyorum. Hele ki hic beklemedigim bir zamanda vermek beni çok mutlu etti. Çünkü sıfir hareket ve sporla eksiyi görmek guzel. Ama asıl vermem geteken bölge icin de spor şart çünkü basenlerim zaten problem ama kv gitsin de orayi da verecem insallah tabiki sen deWallahi supersin . Biz basaricaz galiba bu isi cok az kaldi . En iyisi ne biliyor musun it hafta vermesek bile salivermeden devam etmemiz ikimizde gercekden cok buyuk alkisi hak ediyoruz. Zaten her hafta mukemmel kilolar veremeyiz onemli olan az az da versem de irademize sahip cikiyoruz . Bn eski kiyafetlerimin bazilarina girmeye basladim. Bu beni asiri mutlu ediyor.
Demek ki stresden istahin kesilince gitti kilo bakalim onumuzdeki hafta nasil olucak yeni hedef koyalim Bn bu sefer fazla ucmadan 62.8 diyorum 600 gram sende koyKesinlikle katılıyorum. Hele ki hic beklemedigim bir zamanda vermek beni çok mutlu etti. Çünkü sıfir hareket ve sporla eksiyi görmek guzel. Ama asıl vermem geteken bölge icin de spor şart çünkü basenlerim zaten problem ama kv gitsin de orayi da verecem insallah tabiki sen de
Benim haftaya regl zamanima denk geliyor ama yine de hedef koyayım 64.8 benim de -500 olsun bakalım haftaya okulda başlıyor belki bir nebze iyi olabilir benim içinDemek ki stresden istahin kesilince gitti kilo bakalim onumuzdeki hafta nasil olucak yeni hedef koyalim Bn bu sefer fazla ucmadan 62.8 diyorum 600 gram sende koy
Regl donemi heo zorlar odem tutarsin belki olmazsada skma caniniBenim haftaya regl zamanima denk geliyor ama yine de hedef koyayım 64.8 benim de -500 olsun bakalım haftaya okulda başlıyor belki bir nebze iyi olabilir benim için
Merhabalar. Dün yine misairim vardı yoğun geçirdim. Şükür kv de gitti o yüzden pazartesi güzel bir şekilde başkıyorum inşallah sporuma da dönüyorum inşallah iyi olacak.Kizlar nolcak bu grubun hali bu sekilde kimse yazmiyacaksa motive olamayiz neden boyle oluyor lutfen biraz kendimizi zorlayalim. Hep birlikte olursak basarabilirz
Hadi gozun Aydin diyorum sana . Pazartsi guzel baslangiclar olsun . Gercekden sanirim diger kizlar birakti diyeti . Bnde klasik pazar kahvamtimi yaptim diyetsiz olanindan. Pazarlari esimle oldugum icin yiyorum acikcasi. Oglen ogununu meyve ile gecistirip aksam yemegi yerim . Onumuzdeki hafta Cok yogun olucam bakalim nasil olcakMerhabalar. Dün yine misairim vardı yoğun geçirdim. Şükür kv de gitti o yüzden pazartesi güzel bir şekilde başkıyorum inşallah sporuma da dönüyorum inşallah iyi olacak.
Grupta da bir ikimiz kadık kimse yazmıyor çabuk pes ettiler sanırım. Olsun bakalım yarından itibaren menü ve spor bildirimleriyle ben burada olacağım.
Selam kizlar hepimize cok gecmis olsun . Allah depremzedelerin yaninda olsun yardimci olsun insallah. Umarim hepniz iyisinizdir Cok aile uyelerimiziArkadaşlar nerelerde yaşıyorsunuz bilemiyorum ama inşallah depremin yaşandığı bölgelerden birinde değilsinizdir.
Tüm Türkiye'ye baş sağlığı ve gecmiş olsun diliyorum
Bende bir okdqrda aldim yani bencede biraz böyle motivasyonlu daha guzeldiMerhaba, bu grupla birlikte güzel gidiyorduk sonrasında hepimiz dağıldık. Bilmiyorum sizde durum nedir ama ben yaz tatili derken baya bir saldım ve 6 kilo aldım. Çok canım sıkkın aslında grubu tekrar mı canlandırsak ne dersiniz