Birlikte zayıflayalım =)

Kizlar oglum havale gecirdi. Cok cok cok kotuyum . Perisan olduk aglamakdan. Bir sure gozetim altinda olucakk. Bir anne olarak o kadar zor ki anlatamam. Kendimi parcalamak istiyorum üzüntüden
Cok cok gecmis olsun, hastanede gözetim altinda kolayca atlatir insallah.
Aynen hayat bi sekilde geciyor ama bu sekilde gecmemeli. Aslinda ekmek yemesem de olur ama dedim ya amacsiz yiyorum diye.Bakalim bugun daha iyiyim sanki.
Günaydın herkese
Günaydinnnn

Benimde iyi başlayan günüm maalesef kendi ellerimle mahvoldu diyebilirim. Artik 15.30 dan sonra herhangi bir şey yememem gerekiyor.

Sabah bol su
Saat 10.00 da yeşil çay
Saat 12.00 da 3 kaşık yulaf 3 kaşık yoğurt yarım elma doğrayıp onu yedim
Saat 14.30 da çay ve yanında 5 tane yaprak sarma peynirli milföy böreği ve kuruvasan yedim
yatana kadar 2 litre su
Akşam da acıkırsam kahve içerim ya da yeşil çay
45 dakika tempolu yürüyüş hergun yapıyorum
Yani yiyip de doymadığım günü insallah bir an önce bitirmeyi istiyorum daha fazla eksiye düşmeden

Afiyet olsunnn..
Eğer üç bucuktan sonra bir sey yememeyi basarirsan yediklerinin tartıda kilo olarak döneceğini düsünmüyorum...
doktor aysegül coruhlu'yu cok beğenip takip ederim... kendisi eğer kaçamak yaptığınız gün son öğünü 5,4,3 hatta 2 gibi keserseniz hem vücudunuz için sağlıklı olur hem kilo almazsınız diyor...
pişmanlık duyma, "özlemiştim, yedim, bunlar beni kaçamak konusunda uzun süre götürür" diye düşün.
Cok acıkırsan salatalık, pul biberli yoğurt yersin...

ben de günümü yazıyorum hanımlar
sabah 1 kupa limonlu su,
bir fincan tarcinli türk kahvesi.
16:00 = 4 lahana sarması, bir tas yoğurt, baaayaaaa büyük bi tabakta kepçe kepçe çorba(çorba dediğime bakmayın bulgurlu pirincli kalorisi yüksek bi corba ),peynir, kivi

evet biraz yaramazlık yaptim bugün.
ama dans edicem ve baska bisi yemek yok bugün.

İnşallah öyle olur. Sizde mi aralikli oruç yapiyorsunuz yanlış anlamadıysam menünüzd3n oyle anladım. Birde tarçınli turk kahvesinin tadı ve dokusu nasil oluyor. Tarçın kaynayinca biraz yapısı değişiyor yapısi bana

hanımlar yarın sabah tartı günü unutmayın e mi?
sabah tartılıp yazan herkesi ilk sayfaya eklicem,
sonrasında her cuma güncelleyecegim şıkır şıkır nasıl eridiğimizi
Ben saat 14.00 gibi tartilip yazacağım bilginize tartim bozuldu henüz firsat olmadi alamadim en yakin eczanede okul sonrasi tartılıp yazabileceğim

tamamdir yazdıgında seni de eklerim,
ama en uygun zamanda tartı temin edersen senin icin daha gercekci bir sonuc olur cünkü ac karnına tartılmamız gerekiyor
benim aralıklı oruc sayılır ama didik didik değil, az az sık sık mantığı pek bana göre değil ama acikirsam atıyorum ağzıma bir sey.
genel olayım günde iki öğün genelde.
bugün tek öğün oldu o da saat geç yedim ve ağır yedim diye öyle.

tarcinli kahve meto hızlandırıyo, fazla koyunca acıtıyor kahveyi. 1 tatlı kasigi türk kahvesi, bir çay kaşığından az tarçın koyup kaynatıp içiyorum.
icerken hicbir rahatsızlığı yok, normal her zamanki kahve. öneririm
iki sene evvel otuz günde dokuz kilo verip almamıştım eğey zaman, o dönem bu kahvenin işe yaradığını düşünüyorum.

Bende bu aralar kotuyum 2023 u bekliyorum benimde kötü gidiyor

Bende yarından itibaren aren deneyeyim tarçınlı çok severim sabah aç karnına mi içiyorsun yoksa gün içinde mi

Çok kötü degil bence olur öyle dönemler sağlık olsun telafi edersin

Kizlar toplu cevap olsun evimize geldik cok sukur yavrum Iyi virus kapmis . Sanirim evimize gelen misafirden bylastigini dusunuyoruz. Bn evde hala gozetim altinda tutuyorum cok uykusuzum ve bende diyet filan kalmadi. Cubku hastane sureci evde ki surec gucum olmadigi icin hazir sandwich hazir borek oldu hastanede beslenme ve evde de disardan soyledik oglum benm kucagimda nin baska bir yerde asla durmuyor ve inanirmisiniz tuvalete kucagimda gidiyorum. Oglum iyileseje kadar pek diyet dusunemicem . Ama yine tatli asitli gida tuketmicem .

Gecmis olsun bence de sadece yavruna odaklan. Diyet sonra da yapilir.

Selamlar bugun daha iyiydim.

Sabah
Yarim dilim tt ekmek
Bikac parca tavuk
Biraz patates

Ogle
Karnibahar kisiri

Aksam en son 17.30
Bir parca tavuk
Iki dilim muzdan kek
Bir mandalina

Su 1 lt anca
Spor trampolinda 300 ziplama

yok kızlar yok. ben bugün bozdum.
cok detaylandırıp canımı iyice sıkmayacagım, aman diyeyim yaşadığım pişmanlığı yaşamayın akşam akşam.
neyse nazar boncuğu olsun, yarın artık telafi detoksu...
sanırım bugün sağlıksız karbonhidrat yediğimden olcak ki iştahım çok açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…