- 21 Aralık 2016
- 8.875
- 40.739
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Adim yarisi olabilir ,yadakim ne yaparsa puanlama yapabiliriz.nasil bir sey var aklinda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adim yarisi olabilir ,yadakim ne yaparsa puanlama yapabiliriz.nasil bir sey var aklinda
Çok sevindim geçmiş olsun sen bebisinle ilgilen gülücükler saçına kadar sonra halledersin gersetiKizlar toplu cevap olsun evimize geldik cok sukur yavrum Iyi virus kapmis . Sanirim evimize gelen misafirden bylastigini dusunuyoruz. Bn evde hala gozetim altinda tutuyorum cok uykusuzum ve bende diyet filan kalmadi. Cubku hastane sureci evde ki surec gucum olmadigi icin hazir sandwich hazir borek oldu hastanede beslenme ve evde de disardan soyledik oglum benm kucagimda nin baska bir yerde asla durmuyor ve inanirmisiniz tuvalete kucagimda gidiyorum. Oglum iyileseje kadar pek diyet dusunemicem . Ama yine tatli asitli gida tuketmicem .
Sabah tavuk mu yedinSelamlar bugun daha iyiydim.
Sabah
Yarim dilim tt ekmek
Bikac parca tavuk
Biraz patates
Ogle
Karnibahar kisiri
Aksam en son 17.30
Bir parca tavuk
Iki dilim muzdan kek
Bir mandalina
Su 1 lt anca
Spor trampolinda 300 ziplama
Bende koca bir tabak dolma yedim ama kilomda artış yok allahtan 80.15 ama kilo vermeme engel tabiki bugün ac karnına bol bol hareket edecemsanırım bugün sağlıksız karbonhidrat yediğimden olcak ki iştahım çok açık
79.90 olmuşum bugün çok mutlu oldum gerçekten spora dönünce tekrar kilo vermeye basladimBende koca bir tabak dolma yedim ama kilomda artış yok allahtan 80.15 ama kilo vermeme engel tabiki bugün ac karnına bol bol hareket edecem
Adim yarisi olabilir ,yadakim ne yaparsa puanlama yapabiliriz.
Evet gerçekten sasirdim belki adet doneminde bittiği için odemim gitmiştirOlabilir aslında, kayipdunya filan da spor yapıyor düsünülebilir. Ben de dans ediyorum bazen videolardan hareket yapiyorum. Biraz raylar otursun gruptaki herkes dönüş yapsın yapalım Veya herkesin sporu yoksa kilo yarisi da yapilabilir..
ZincirKirma tebrik ederimmm, kilo almışımdır diye beklerken kilo vermişsin, yetmişleri gördün hadi bakalım tam gaz devam. ilk sayfaya ekledim.
6 Aralık 83 ile yazmışım buraya 24 gunde 3 kilo gitmis demekki zorlanıyorum ama kilo vermeye devam ediyorum demekki çok mutlu oldum kilo vermeye devam 6 ocakta daha verilmi olmayı istiyorum bakalim neler olacakohbb çok iyiii, ilk sayfaya aldım, haftaya inşallah eksilerini yazacagız
suspushanimcim tamam, yarın mutlaka kilonu girelim bugün ne kadar az karbonhidrat, yarın tartida o kadar eksi
o zaman spor yarışının nasıl olacağına dair sizden fikir bekliyorum arkadaşlar, ona göre güncelleme yaparım. kilo yarışı kolay, cuma günleri en çok vermiş olanı haftanın sultanı seçeriz
bu arada size ödem attıran, tam kışlık bir tarifle geldim(solunum yollarına da pek iyi geliyormuş)
(bir diyetisyen kaçamak yaptığınız gün veya ertesi günü için diye yazmıştı)
kaynamış suya 1 tatlı kaşığı kekik attım, ağzını kapatıp on dakika demlemeye bıraktım. biraz limon ekledim, şimdi ders arası yudumluyorum.
6 Aralık 83 ile yazmışım buraya 24 gunde 3 kilo gitmis demekki zorlanıyorum ama kilo vermeye devam ediyorum demekki çok mutlu oldum kilo vermeye devam 6 ocakta daha verilmi olmayı istiyorum bakalim neler olacak
Aynen oyle daha hızlı kilo verebilirim ama bu bile benim için büyük başarı onuda yapabilirim diye düşünüyorum hergun menü yazmak yorucu oluyor benim için denerim yinede elimden geldigince kosturmali bir hayatta sadece mesajlara cevap yazabiliyorumkayipdunya hanımcığım sen bir de ara sıra diyetini akşamları bozuyorsun. onları erken saatten mesela öğlen filan yesen, daha çok dikkat etsen çok daha fazla vereceğine eminim.
bu hafta her gün öğünlerini buraya yazmayı dene istersen, o cok frenleyici oluyor. tebrik ederim -3 kilonu
Aslinda diyet günlüklerinde bazi sayfalarda sporlarin puanlamari oluyor onlardan bir tanesini secip sporlarimizi puanlayabiliriz.ohbb çok iyiii, ilk sayfaya aldım, haftaya inşallah eksilerini yazacagız
suspushanimcim tamam, yarın mutlaka kilonu girelim bugün ne kadar az karbonhidrat, yarın tartida o kadar eksi
o zaman spor yarışının nasıl olacağına dair sizden fikir bekliyorum arkadaşlar, ona göre güncelleme yaparım. kilo yarışı kolay, cuma günleri en çok vermiş olanı haftanın sultanı seçeriz
bu arada size ödem attıran, tam kışlık bir tarifle geldim(solunum yollarına da pek iyi geliyormuş)
(bir diyetisyen kaçamak yaptığınız gün veya ertesi günü için diye yazmıştı)
kaynamış suya 1 tatlı kaşığı kekik attım, ağzını kapatıp on dakika demlemeye bıraktım. biraz limon ekledim, şimdi ders arası yudumluyorum.