- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 27
Kız ben gırdımde 92 kıloydum kılo fark etmıorkı gel gel sıkıntı yoktakıma girebilmem için 69 u görmem lazım.en son ayrıldığım kilo 69 du.o da bir yana ortam nasıl bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ben gırdımde 92 kıloydum kılo fark etmıorkı gel gel sıkıntı yoktakıma girebilmem için 69 u görmem lazım.en son ayrıldığım kilo 69 du.o da bir yana ortam nasıl bilemiyorum
Helal olsun cnm nedemek gene konuşuruz burdan hazır olunca beklıorum sizleri 6.takıma ♡cnm en iyisi o ben ilgilenemiyorum bu aralar giremiyorum ufak oğlum okula başlicak o büyük sıkıntı alışması için çok uğraşıcam zamanım gerçekten olmuyor kendimi toparlarsam gelirim bende 6.takıma
hakkınızı helal edin lütfen
ben önce başka takımdaydım orası kapandı.ordan ayrılış kilomda olmam gerek öyle bir kural varmış yani.Kız ben gırdımde 92 kıloydum kılo fark etmıorkı gel gel sıkıntı yok
Onu bılmıorum cnm yenıyım forumda 2 ay oldu dahaben önce başka takımdaydım orası kapandı.ordan ayrılış kilomda olmam gerek öyle bir kural varmış yani.
cnm en iyisi o ben ilgilenemiyorum bu aralar giremiyorum ufak oğlum okula başlicak o büyük sıkıntı alışması için çok uğraşıcam zamanım gerçekten olmuyor kendimi toparlarsam gelirim bende 6.takıma
hakkınızı helal edin lütfen
Benim düğün arifesi olduğu için sizlerle olamadım ama biri kaptanlığı üstlense bu topik devam ederdi en azındanya gurubumuz güzel. toparlanın bir an önce.ortamımız çok samimi içten.üzüldüm
Evet bencede. Suan buraya alistigim için başka yere yazasim gelmiyorBenim düğün arifesi olduğu için sizlerle olamadım ama biri kaptanlığı üstlense bu topik devam ederdi en azından