- 29 Aralık 2020
- 1.017
- 2.080
-
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Teşekkür ederim. Bazı günlerde insan birseyler yemeye vakit bulamıyor. Yarın daha iyi olur inşallahharika gidiyorsun tebrik ederimben sabahtan beri çay ve kırmızı elmayla ayaktayım okuldaydım su da iki üç bardak anca.
bi saate evdeyim ne yaptığımı yazıp atıcam
Vok sevindim.dqha iyi.olum inşallah. BekliyoruzKizlar selamm nasilsiniz ? Diyetler yerinde masallah. Bizim oglanda bnde iyilesme surecindeyiz Tabiki Bnde diyet yapmadim . Ama cuma dan sonra kilomu guncelleyip sizinle yoluma devam edicem .hepinizi ozledim
Bakalim kilomu Cok merak ediyorumVok sevindim.dqha iyi.olum inşallah. Bekliyoruz
Basarilar busisskızlarrr hepiniz harikasınız ben de bir iki gündür sabaha doğru uyuyorum sınav için, diyetim sakat.
çok girip yazamıyorum kusura bakmayın.
bir iki gün beni mazur görün, cuma güncelleme yapacagım
Başarılar dilerimkızlarrr hepiniz harikasınız ben de bir iki gündür sabaha doğru uyuyorum sınav için, diyetim sakat.
çok girip yazamıyorum kusura bakmayın.
bir iki gün beni mazur görün, cuma güncelleme yapacagım
İnsan kendini kısıtlamayinca hep erteliyor. Ama bazı yiyecekleri birkac gün yemeyince isteğin de olmuyor. Yapabileceğine inanmalısın. Bende evde spor yapamiyorum ama yürüyüş yapmaya çalışıyorum en az 30 dk. Olmak istediğin bedeni düşün ve yapabileceğine inan.Akşama kofte patates var valla ben bir türlü normale dönemiyorum 80 de kalakaldım ilerleyemiyorum diye motivasyonum düştü herhalde spor da yapamıyorum spor için motivasyon lazim
1 portakal 2 greyfurt ağır gelmez mi 1 gündeBenim menüm de şöyleydi. Biraz kaçamaklı oldu ama neyse ki akşamı kurtaracağım.
Sabah yarım limonlu büyuk bir bardak su
10.30 da türk kahvesi
13.30 da 2 yumurtalı sucuk ve 3 dilim ekmek çok az peynir ve salatalık
17.30 da 1 portakal 2 tane gofret
Akşam yeşil çay
2.5 lt su
45 dk yürüyüş
Evet bence bende 30dk ile baslamaliyim gercekten bir yerden başlamalıyım tekrardan.İnsan kendini kısıtlamayinca hep erteliyor. Ama bazı yiyecekleri birkac gün yemeyince isteğin de olmuyor. Yapabileceğine inanmalısın. Bende evde spor yapamiyorum ama yürüyüş yapmaya çalışıyorum en az 30 dk. Olmak istediğin bedeni düşün ve yapabileceğine inan.
2 tane gofret. Greyfurt değil yiyemem zaten hem portakal hem greyfurt hem de 2 tane mümkün değil1 portakal 2 greyfurt ağır gelmez mi 1 günde