Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleykumselam afıet olsunselam
kahvaltım 1 haş yum az peynir 4 zeytin salatalık çay
öğle 3 kaşık kısır ve salata. misafirlikteydim yeni geldim.yarın detoks yapıcam 3 günlük. kabızlıktan ölücem
slm kızlar kız bu ne ya inanılır gibi değil hiç normal değil buKilo bildirimi
Geçen cuma : 77.400
Bugün: 70.700
Pazartesi : 74.400
Fark: cumadan cumaya -6.500
Fark: pazartesiden cumaya _3.700
Canım ben cuma takımındayım gırdım 6.takıma oraya gelin isterseniz güzel sohbet var ilgililer ♡ben bi türlü toparlayamadım biraz kendimi serbest bırakıcam burayıda ihmal ediyorum size destek olamıyorum o yuzden sizde cuma takımlarına girin bence
bende toparlayınca oraya giricem en iyisi bu olacak motivasyonumu kaybettim çünkü
As cnmslm kızlar kız bu ne ya inanılır gibi değil hiç normal değil bu
eliptik aşırı kalori yaktırıyor ve 100 dk üstü yapıyor yaptığı spora göre normal canımslm kızlar kız bu ne ya inanılır gibi değil hiç normal değil bu
kapanıyor mu burasıben bi türlü toparlayamadım biraz kendimi serbest bırakıcam burayıda ihmal ediyorum size destek olamıyorum o yuzden sizde cuma takımlarına girin bence
bende toparlayınca oraya giricem en iyisi bu olacak motivasyonumu kaybettim çünkü
ben biraz kendimi toparlayım öyle cnmCanım ben cuma takımındayım gırdım 6.takıma oraya gelin isterseniz güzel sohbet var ilgililer ♡
ewet cnm ilgilenemiyorum vaktim yok sizede destek olamıyorumki bi anlamı kalmıyor oyüzdenkapanıyor mu burası
tamam cnm ben ım ♡ben biraz kendimi toparlayım öyle cnm
CANIM istersen 6.takıma gel cuma yarısmasıben detoksa başladım bugün tartılmadım hiç
Kendini toparlayınca mutlaka gel canım ♡ beklıorum 6.takmdaewet cnm ilgilenemiyorum vaktim yok sizede destek olamıyorumki bi anlamı kalmıyor oyüzden
Aynen cnm 130 145 arası yapıorum günde bencede normal baska sporlarda yapıorum zateneliptik aşırı kalori yaktırıyor ve 100 dk üstü yapıyor yaptığı spora göre normal canım
ya gurubumuz güzel. toparlanın bir an önce.ortamımız çok samimi içten.üzüldümben biraz kendimi toparlayım öyle cnm
bir an önce düzenini oturtursun inşallahewet cnm ilgilenemiyorum vaktim yok sizede destek olamıyorumki bi anlamı kalmıyor oyüzden
takıma girebilmem için 69 u görmem lazım.en son ayrıldığım kilo 69 du.o da bir yana ortam nasıl bilemiyorumCANIM istersen 6.takıma gel cuma yarısması