Birlikte zayıflayalım =)

Çok sevindim geçmiş olsun sen bebisinle ilgilen gülücükler saçına kadar sonra halledersin gerseti

Adim yarisi olabilir ,yadakim ne yaparsa puanlama yapabiliriz.

Olabilir aslında, kayipdunya filan da spor yapıyor düsünülebilir. Ben de dans ediyorum bazen videolardan hareket yapiyorum. Biraz raylar otursun gruptaki herkes dönüş yapsın yapalım Veya herkesin sporu yoksa kilo yarisi da yapilabilir..

ZincirKirma tebrik ederimmm, kilo almışımdır diye beklerken kilo vermişsin, yetmişleri gördün hadi bakalım tam gaz devam. ilk sayfaya ekledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet gerçekten sasirdim belki adet doneminde bittiği için odemim gitmiştir

Günaydin kizlar ben bugün okullar tatil olunca cuma oldugunu unuttum. Yarin sabah tartilirim ,bakalim kacim
Cok sukur bugun burada hava guzel cocuklarla kahvaltidan sonra disari ciktik parka geldik.

ohbb çok iyiii, ilk sayfaya aldım, haftaya inşallah eksilerini yazacagız

suspushanimcim tamam, yarın mutlaka kilonu girelim bugün ne kadar az karbonhidrat, yarın tartida o kadar eksi

o zaman spor yarışının nasıl olacağına dair sizden fikir bekliyorum arkadaşlar, ona göre güncelleme yaparım. kilo yarışı kolay, cuma günleri en çok vermiş olanı haftanın sultanı seçeriz

bu arada size ödem attıran, tam kışlık bir tarifle geldim(solunum yollarına da pek iyi geliyormuş)
(bir diyetisyen kaçamak yaptığınız gün veya ertesi günü için diye yazmıştı)
kaynamış suya 1 tatlı kaşığı kekik attım, ağzını kapatıp on dakika demlemeye bıraktım. biraz limon ekledim, şimdi ders arası yudumluyorum.

6 Aralık 83 ile yazmışım buraya 24 gunde 3 kilo gitmis demekki zorlanıyorum ama kilo vermeye devam ediyorum demekki çok mutlu oldum kilo vermeye devam 6 ocakta daha verilmi olmayı istiyorum bakalim neler olacak

6 Aralık 83 ile yazmışım buraya 24 gunde 3 kilo gitmis demekki zorlanıyorum ama kilo vermeye devam ediyorum demekki çok mutlu oldum kilo vermeye devam 6 ocakta daha verilmi olmayı istiyorum bakalim neler olacak

kayipdunya hanımcığım sen bir de ara sıra diyetini akşamları bozuyorsun. onları erken saatten mesela öğlen filan yesen, daha çok dikkat etsen çok daha fazla vereceğine eminim.
bu hafta her gün öğünlerini buraya yazmayı dene istersen, o cok frenleyici oluyor. tebrik ederim -3 kilonu

Aynen oyle daha hızlı kilo verebilirim ama bu bile benim için büyük başarı onuda yapabilirim diye düşünüyorum hergun menü yazmak yorucu oluyor benim için denerim yinede elimden geldigince kosturmali bir hayatta sadece mesajlara cevap yazabiliyorum

Aslinda diyet günlüklerinde bazi sayfalarda sporlarin puanlamari oluyor onlardan bir tanesini secip sporlarimizi puanlayabiliriz.

suspushanimcim olur, ben hic bilmiyordum o sayfaları bakıp onlardan birine baslayalım.
ayrıca süper gidiyorsun beyin ve vücut zamanla alısıyor dogal olarak, o zaman önümüzdeki cuma güzel bir performans bekliyoruz senden inşaallah

saat 18:00 akşam öğünüm: bol yoğurt, pul biber, bir çimdik çörek otu, tavada 3 5 dk sotelenmiş 2 kabak rendesi

Bugün detoks yaptım, biliyorsunuz.
Şiştim çok büyük bir kase çıktı.
yeme içme işi bugün bitmiştir.
çok estetik durmuyor, sorry

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…