Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

Ilk buraya yazmistim hamile oldugumu 2.3 haftalik biseydi kaybetmekten korkuyorum demistim destekcim olmustunuz dun aksam 8 de 12 saatlik sanci sonrasi oglumu sag saglim kucagima aldim.normal dogum yaptim ama bebegim iri oldugu icin baya hasar vererek cikti bana hala hastanedeyim :KK43: darisi tum anne adaylarimiza anne olmak isteyenlerimize olsun insallahhhh:)

Ilk buraya yazmistim hamile oldugumu 2.3 haftalik biseydi kaybetmekten korkuyorum demistim destekcim olmustunuz dun aksam 8 de 12 saatlik sanci sonrasi oglumu sag saglim kucagima aldim.normal dogum yaptim ama bebegim iri oldugu icin baya hasar vererek cikti bana hala hastanedeyim :KK43: darisi tum anne adaylarimiza anne olmak isteyenlerimize olsun insallahhhh:)

Hayırlı olsun naz_naz Allah sağlıkla uzun analı babalı ömür versin bebişine,sana da geçmiş olsun

Naz, canımm benim maşaallah sana normal doğurmuşsun çok şükür diyelim, eminim çok zor olmuştur bi de bebek iriyse.. Allah mükafatını vermiş sağ salim doğmuş oğluşun çokkk seviindimm :KK71: :KK71: :KK71:
Sen nasilsin tatlim bebis nasil cinsiyet hala belli olmadimi merak ediyorum valla :-)

ayyyyşşş teyzesi yesin onu:KK52::KK52::KK52:
pazartesi yaz mutlaka tatlım sabırsızlıkla bekliyorum çok merak ettim valla :KK52::KK52:

Kuşummm Oğluşumuz geliyyoooor :KK55: :KK55: :KK55: :KK55: :KK55: :KK55: :KK55:

Allah tüm isteyenlere versin, başta size :103:

Allah analı babalı büyütsün tatlım uzun ömrü olsun inşş çok sevindim :nazar::nazar:

Naz, canımm benim maşaallah sana normal doğurmuşsun çok şükür diyelim, eminim çok zor olmuştur bi de bebek iriyse.. Allah mükafatını vermiş sağ salim doğmuş oğluşun çokkk seviindimm :KK71: :KK71: :KK71:

Kuşummm Oğluşumuz geliyyoooor :KK55: :KK55: :KK55: :KK55: :KK55: :KK55: :KK55:

Allah tüm isteyenlere versin, başta size :103:

mandalinamm canımmmmmmmm çok sevindim prens geliyo desene sağlıkla doğsun inş Allah kucağına almayıda nasip etsin darısı başıma tatlım

birkaç zaman önce adetim gecikti, gelmedi, gelmedi gibi mesajlar yazıyordum.
Benim adet 2 aydır yok. en son çörekotu, bal, tarçın uygulamıştım sanırım o bana iyi gelmedi. ve zaten bozuk olan düzenimi daha da bozdu diye düşünüyorum.
Doktor randevumun gününü bekliyorum, bakalım bilmeden kendimize ne kötülük ettik.:44::44::44::44:

Kızlar Merhaba;

Size 38s Sılanın Selamını getirdim.... Hepinizi çok özlemiş :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: Sadece facebook paketi var buraya giremiyor ama en kısa zamanda aranıza dönecekmiş..

Bugün Topik 1 Yaşına girmiş :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

merhaba kızlar nasılsınız :) uzun zamandır giremiyorum kk ye :S çünkü iş yerinde kapattılar sayfayı engel koymuşlar sanki btün waktimizi burda harcıyormuşuz gbi bilgi işlem tarafndan kapatıldı :KK43: evimde de netim yok anca böyle arada sırada girip takıp etmeye calışıyorum. hamileliğim cok güzel gidiyor. göbişimiz az ckmaya başladı :):KK49: cinsiyetmizi halen öğrenemedik sıpamız maşallah çok hareketli bi türlü uslu durmuyor :) sabrszlkla doğacağı gunu bekliyoruz. sizde ne war ne yok. hepinizi çokkk özledmmm :KK43:

slm kzlar bende uzun zaman ugramıyordum benım oglusum baza buyudu teyzelerı darısı sızleere olsun ınsallah:nazar:

canlarım nasılsınız hepinizi çok özledim ya. burda heyecanını paylaşan arkadaşlarım yavrularınızı kucaklarınıza aldınız. rabbim analı babalı büyütsün umarım hayırlı evlat olurlar. hamile olanlarda sag salim bi avazda doğururlar inşallah teyzesinin yeğenlerini. we hamile olmayı dileyen tüm güzel anne adayları rabbim en kısa zamanda müjdenizi werir inşallah. amin

canlarım nasılsınız hepinizi çok özledim ya. burda heyecanını paylaşan arkadaşlarım yavrularınızı kucaklarınıza aldınız. rabbim analı babalı büyütsün umarım hayırlı evlat olurlar. hamile olanlarda sag salim bi avazda doğururlar inşallah teyzesinin yeğenlerini. we hamile olmayı dileyen tüm güzel anne adayları rabbim en kısa zamanda müjdenizi werir inşallah. amin

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kızçeler. ben de soğan kürüne başladım bu ay ilk defa, cuma günü bitecek kürüm. haftasonu dr randevum var bakalım azalma olmuş mu kistlerde, görücez.

slm kzlar bende uzun zaman ugramıyordum benım oglusum baza buyudu teyzelerı darısı sızleere olsun ınsallah:nazar:
Aminn Allah saglik sihhat vrsin oglunyza :KK66:

Cok sagolun ya ben haber beklynletdenm insallah nisan ayi ugurlu gelir..

X