Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkeseee selaaaammm :)) benim bebek cokk zorlamaya basladi beni neyseki kocaman olmus subat sonu bekle bebegi dedi doktorum normal dogum yapicam cok korkuyorummmm (
canım hayırlısı olsun korkma korkma unutma korktukca daha sancılar agrılı gecıyormus bız egıtımde öğrendik :)
o yuzden ona kavusacağın an'a odaklan nefes egzersizleri yap yap bolbol ne güzel rabbim banada inşallah normal doğum nasip etsin cok ıstıyorum cunku :)
zorlamasını anlıyorum ben bile zorlanıyorum artık cok ilginç :s bizide habersiz bırakma :) tekrardan su gibi doğum diliyorum
Aminn canim saoll darisi sana olsunn.Pzt nst ye giricem bakalim sanci durumum ne cikacakk ayy cok heycanladim yine :))
merhaba kızlar 38s ne oldu haberi olan varmı
Selam kizlar nasilsiniz bakalim..
Dün catlatma ignemi vuruldum dua edinde bebisim tutunsun inss..
Bebek varmı naptı onu merak ettim canım evet kimse katılmıyor burayacanım neti yok onun, ancak telefondan face ye falan giriyor bende ordan görüşüyorum, topiğe giremiyor eskisi gibi
ama o yok diye de boşlamayın topiği ya, çok sessiz burası aylardır..
inşaallah canımmm iyi haberler ver bize
canım neti yok onun, ancak telefondan face ye falan giriyor bende ordan görüşüyorum, topiğe giremiyor eskisi gibi
ama o yok diye de boşlamayın topiği ya, çok sessiz burası aylardır..
inşaallah canımmm iyi haberler ver bize
Bebek varmı naptı onu merak ettim canım evet kimse katılmıyor buraya
Sen nasilsin tatlim bebis nasil cinsiyet hala belli olmadimi merak ediyorum valla
Kızlar merhaba, yeni katıldım umarım aranıza alırsınız. 6 ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim. Sonra bi dolu test vs. 2 aydır denemeler başladı yalnız geçen ay 20. Günümde hastalandım oysa düşükten sonra hep 30 günün üzerinde seyrediyordu. 5 mart olmam gereken tarih ancak yine adet sancısı gibi ağrılar ve batmalar var. Normalde 1 gün sürerdi şimdiyse 4 gündür devam ediyor. Çok sık tuvalete çıkıyor deli gibi uyukluyorum. Herşeye ağlıyor ve normalden fazla yemek yiyorum. Bir yandan hamile miyim diye düşünsem de bir yandan üzülmekten korkuyorum...
hala bekliyorum. 13 gün gecikti. idrar testi sonuçları negatif...
günaydın kızlar.
kan testi yaptırdım dün. onun sonuçları da negatif. bu sefer çok gecikti ve bana doktor yolu gözüktü.
inş. iyi haberlerle gelir topiğe canım
teyzesiiiii pazartesi öğrenicez inş. göstermedi benim utangaç bebişim
korkma canım, Allah nasip edecek inş. daha 2 aydır denemelere başlamışsınız, adet düzensizliklerinin olması normal bence, hele ki düşükten sonra, sen bebeğine sağlıkla hamile kalabilmek için vücudunu hazırla bebişe iyi beslen, folik asit almaya başla veee bize güzel haberler ver
Hep böyle gecikiyomuydu canımm? :44: doktora git belki söktürecek bişeyler verir..