- 12 Aralık 2009
- 58
- 8
- 34
amin Rabbim hepimizi sevindirsin ...
Bende 5 aylık evliym canım benimde canım sıkılmaya başladı inşallh yüzümüz güler11 ay 7 gün :) yeniyimmde 9 aydır dene dene olmayınca bunaldmm artkk :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin Rabbim hepimizi sevindirsin ...
Bende 5 aylık evliym canım benimde canım sıkılmaya başladı inşallh yüzümüz güler11 ay 7 gün :) yeniyimmde 9 aydır dene dene olmayınca bunaldmm artkk :)
canlarım nasılsınız hepinizi çok özledim ya. burda heyecanını paylaşan arkadaşlarım yavrularınızı kucaklarınıza aldınız. rabbim analı babalı büyütsün umarım hayırlı evlat olurlar. hamile olanlarda sag salim bi avazda doğururlar inşallah teyzesinin yeğenlerini. we hamile olmayı dileyen tüm güzel anne adayları rabbim en kısa zamanda müjdenizi werir inşallah. amin
Kııızzlllaaarrrr
Ayyy bugünleride mi görecektiiimmm sonunda bende hamişiiimmm tam 1 sene
Allah isteyen herkese nasip ederr inşallaahhhhhh
hayırlı olsun anne adayı:) ya benimde 15haziranda adet olmam gerekiyordu ama olmadım .normalde düzensizdir ama bu ay kasıklarımda batmalar belimde ağrı falan oluyor.acaba adet belirtisi midir yoksa hamiş miyimdir sizce? ilk ilişkimi 1 haziranda yapmıştım oda yumurtlama günümdü
kızlar merhaba
10 haziranda hamile olduğumu öğrendim fakat 8. haftamda boş gebelik olduğunu öğrendik maalesef. temmuzun 8 inde kürtaj oldum
doktorum ilk adetten sonra tekrar çalışmalara başlayabileceğimi söyledi. fakat etrafımda 6 ay beklemem gerektiği konusunda çok şey duydum.
aranızda daha önce kürtaj olup hamile kalanlar varmı. bekleme süreniz ne kadar oldu öğrenmek istiyodum
canm bende temmuzun 15nde kürtaş oldum kalbi durduğu için.. bana 3 ay dedi ama ben korunmayı bıraktım kanamam bittiği gibi..
onceden burasi ne guzeldi artik kimse yazmiyorcanım dr 3 ay dediyse bence bekle daha çok sıkıntı yaşamamak adına
Bnde temmuz annesi olcam insallahKızlar merhaba galiba bende temmuz annesiyim ama galiba
38 s hamilesin demek yanlış okumadıysam bni hatırlarmısın bilmem beraber bekledik brda benim kızım oldu Allaha şükürler olsn 20 aylık şimdi darısı sana ve isteyen herkese burayı hiç unutmadım :)Bnde temmuz annesi olcam insallah
Yok cnm hatrlamiyrum. Ve bn 12 haftlk hamileyim daha . ama sevindim senin adina maşallah Rabbim sana bağışlasın evladini insallah bizde saglikla kucagimiza almayi nasip eder Rabbim. ..38 s hamilesin demek yanlış okumadıysam bni hatırlarmısın bilmem beraber bekledik brda benim kızım oldu Allaha şükürler olsn 20 aylık şimdi darısı sana ve isteyen herkese burayı hiç unutmadım :)