How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün doğum günüm 25 yaşıma girdim ben :-)

canım 4 ay ara verdik adetlerimde düşükten sonra düzenliydi test sonucum negatif malesef ama ilişkiden sonra 10.gün bakalım ayın 25 yada 26 bat hasta olacakmıyım gec döllenme olurmu diye umutluyum bakalım.dikkat etmeye calışıyorum ama iş bitmiyorki valla dısarda calışmaktan daha zor gel yemek temizlik cocouk derken.inş olmuştur bu ay saglıklı hayırlı olsun tabide.sagol canım yaa

az kalmıs aslında adetlerinin düzenli olması da cok cok iyi merak etme sağlıklı olsunda bu ay olmazsa diger ay olur gerisi kolay canım benım haklısın iş bitmiyor valla ama sen bir tık daha dikkat etmelisin dualarım seninle

Ilk denememizi yaptık bakalım bende merakla bekleyenlerdenim kızlar Allah nasip ederse anne olacağız inşallah :9:

herkese selamlarr
bizde yoktuk uzuuunnn zamandır.
yeni hamişler var sanırım.rabbim tamamına erdirir inşallah.

Merhaba hanımlar,nasılsınız?

Müjdeeee ; bende hamişler kervanındayım artık:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ikti
1 gün gecikti BATım ; bugün kan verdim ve değer : 90 :34:

slm kızlar bende bat 25 ocaktı ve bugün kan verdim sanssızlık işte sabah erkenden verdigim kanı yarın öglende ancak ögrenecegim.cihazları arızalanmıs inş hayırlı haberler alırım.

slm canım nsılsın ooo senin bişi kalmamışşşşşş :)))
varmı heyecan nasıl gidiyor :)
bizim biraz bu hafta tuvalet sıkıntıları basladı :( ama bakalım nasıl ilerleyecek sürecek

wc sıkıntısı cok zor ben bi gecede 12 kez wc gittgimi bilirim baskıdan :) evet cnm az kaldı kısmetse bekliorum sagllıkla bebegimizi sarısı başınıza inş.

wc sıkıntısı cok zor ben bi gecede 12 kez wc gittgimi bilirim baskıdan :) evet cnm az kaldı kısmetse bekliorum sagllıkla bebegimizi sarısı başınıza inş.

aminnn cnm amin inşallah wc sorunum düzeldi ama resmen tersim dönmüştü yani :))))
şimdi bu kdr zor geliyor dopumdan sonra nasıl olacak korkuyorum rabbim yardımcımız olsun inşallah :)

Merhaba hanımlar,nasılsınız?

Müjdeeee ; bende hamişler kervanındayım artık:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ikti
1 gün gecikti BATım ; bugün kan verdim ve değer : 90 :34:

canım ne güzel hayırlısı olsun rabbim tamamını erdirsin inşallah :)) darısı kalp atışını duymaya inşallah :)

slm kızlar bende bat 25 ocaktı ve bugün kan verdim sanssızlık işte sabah erkenden verdigim kanı yarın öglende ancak ögrenecegim.cihazları arızalanmıs inş hayırlı haberler alırım.

canım inşallah beklediğin haber tez zamanda gelir dualarım kalbim seninle gör bak oldu bu sefer dinlenmene bak kendini yorma olurmu içinide ferah tut :)

canım ne güzel hayırlısı olsun rabbim tamamını erdirsin inşallah :)) darısı kalp atışını duymaya inşallah :)

Canım çok teşekkür ederim :) Haftaya bugünde inşallah keseyi göreceğiz ; belki kalp atışı da duyulur :D Senin ki kaç haftalıkken duyulmuştu?

Back