Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende seni özledim canım artık kimse yazmıyor buraya bende bakmıyorum eskisi gibi
sen napıyosun bebiş nasıl cinsiyet belli oldumu
bugün doğum günüm 25 yaşıma girdim ben
bugün doğum günüm 25 yaşıma girdim ben
Yok canım cinsiyet şubat başında belli olacak inş. Canom kuşumm inşallah yeni yaşın sana bebik getirsin
dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara ve bebişlere yarında benim dogum günüm:)
sağol canım seninde doğum günün kutlu olsun
canım 4 ay ara verdik adetlerimde düşükten sonra düzenliydi test sonucum negatif malesef ama ilişkiden sonra 10.gün bakalım ayın 25 yada 26 bat hasta olacakmıyım gec döllenme olurmu diye umutluyum bakalım.dikkat etmeye calışıyorum ama iş bitmiyorki valla dısarda calışmaktan daha zor gel yemek temizlik cocouk derken.inş olmuştur bu ay saglıklı hayırlı olsun tabide.sagol canım yaa
slm kızlar uzun zamandır giremiyorduk nasılsınız bakalım ?
Merhaba hanımlar,nasılsınız?
Müjdeeee ; bende hamişler kervanındayım artıkikti
1 gün gecikti BATım ; bugün kan verdim ve değer : 90
slm canım nsılsın ooo senin bişi kalmamışşşşşş :)))
varmı heyecan nasıl gidiyor :)
bizim biraz bu hafta tuvalet sıkıntıları basladı ama bakalım nasıl ilerleyecek sürecek
wc sıkıntısı cok zor ben bi gecede 12 kez wc gittgimi bilirim baskıdan :) evet cnm az kaldı kısmetse bekliorum sagllıkla bebegimizi sarısı başınıza inş.
Merhaba hanımlar,nasılsınız?
Müjdeeee ; bende hamişler kervanındayım artıkikti
1 gün gecikti BATım ; bugün kan verdim ve değer : 90
slm kızlar bende bat 25 ocaktı ve bugün kan verdim sanssızlık işte sabah erkenden verdigim kanı yarın öglende ancak ögrenecegim.cihazları arızalanmıs inş hayırlı haberler alırım.
canım ne güzel hayırlısı olsun rabbim tamamını erdirsin inşallah :)) darısı kalp atışını duymaya inşallah :)