canımmm bende pcos hastasıym ve doğuştan gelen bsey bu. kendmi bildim bileli adetlerm hic gelmezdi. bi gelirdi mesela sonrasında 6 ay sonra 9 ay sonra geldiği bile olurdu.. anne babamda şeker hastalığı olduğu için genetik olarak benım yumurtalıklarıma vuruyor. şu yaşıma kadar hep ilaclarla adet oldum.. evlendiğimden beri hiç korunmadık.en sonunda 3 ay adetm gelmeynce dr a gittim ve yumurtalarımın gelişmediğini ne kadar istersen iste cocuğn bu şekilde olmaz dedi. anca ilac kullanman lazm dedi ve klomen tedavisine başladık. ilk ay klomen kullandığm halde yumurtam gelişmedi sadece 13mm oldu.2.ay 17mm-18mm 2 yumurtam oluştu ama tutmadı.3.ayımda da 27mm 21mm yumurtayla hamile kaldım canım bnce aksatma doktora görün derim ben. normal spontan yollada hamile kalan war tabiki ama yumurtan gelişmiyorsa çatlama olmadığı için adet olamıyor olabilirsin. yada yumurtaların geç çatladığı için bence doktoruna göster..ilahi karamel olursa benden bi hatıra gönderirim sana, küçük bi hediye...
ama yok. gecikti işte yine. kan testi vermeye gitmem için en az 1 hafta daha geçmesi lazım bence. bat'ım geçen pazardı normal şartlarda. daha 4 gün oldu gecikeli. dün de 3-4 tane test aldım 5 gün arayla yaparım diye.
adetlerim düzensiz normalde. bu ay bi ilacımı da kestim (hamileliği zorlaştırıyormuş diye). o yüzden şaşırdı gününü.
aynen PCOS hastasıyım ben de. adetler düzensiz yumurtalar tam gelişemiyor.
bu ay reglden sonra çörekotu-bal-tarçın'a başlıycam. bi deneyeyim bakalım.