Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa tesadüff :) evlilik tarihlerimiz de aynı cnm :) insallah bakalımm :))
kızlar sizde hoşgeldiniz aramıza umarım hemen gelirler de fazla bekletmez melekleriniz annelerini
Bebeklerimizi de beraber bekleriz inşallah:)))
İnşallahhh :))
Hoşbulduk bu arada..
8 günüm kaldı.. Hayırlısı olsun:)
maşallah canım bunu da aşabildin sonunda,rahim filminden sonra bir çok kişi bir şey yapmadan hamile kalıyor sende kafanı dağıt en azından 3_5 ay umarım bebişlenir evin şenlenir...
yani bi bahanesi kalmadı artık.sadece Rabbimin ol demesi gerekiyo
Allah seni kız hiç güleceğim yoktu aynen durmak yok yola devam.çok sağolasın tatlımzehra çok sevfimm kuzumm ohhh tüplerde açıkmış...spidermanlarrr yolaa devammm
ben şu gebelik durumunu yapamıyorummmmm :44:
Canım geçmiş olsun umarım en kısa zamanda kavuşursun bebişine.. İlerleyen zamanda benimde çektirmem gerekecek biraz bilgi verir misin nasıl oluyor?
aynen canım hemen gelir inşallah
sağol canım benim allah razı olsun nasıl gidiyor hamilelik bakalım yine zayıflıyor musun yoksa
valla gecikmem olmazsa 21 inde batıminşallah tatlım.senin bat ne zaman ya kız yeğenimiz görünmüyomu ufukta
çok şükür tatlım iyi gidiyor kilo verme durdu dün gittim doktara her şey iyi şimdilik 3 hafta sonra renkli usg gircem bakalım
geldi kırmızılar
yıne olmadı 9.ayda mutsuzlukla bitti
canım üzülme ya inşallah diğer ay gelir bebeğin beraber bekleriz ama üzülmek yok
geldi kırmızılar
yıne olmadı 9.ayda mutsuzlukla bitti
valla gecikmem olmazsa 21 inde batım
valla ben şuan gözümün önünü göremiyorum gözlerim yanıyor.. uyuyacağım biraz onra görüşürüz tatlım
hah iyi bari canım ya dikkat et kendine ooo ne güzel görüş gününde slm söyle benden
canım hemen üzülme ya karamsarlık yok anlaştık mı bu ay geleck o bebeklernapimm arrık bi sıkıntı mı var da olmuyo diye düşünmeye başladım inşallah cnm ya
canımsın tatlım söylerim :)ellerinden teyzesi
valla gecikmem olmazsa 21 inde batım
valla ben şuan gözümün önünü göremiyorum gözlerim yanıyor.. uyuyacağım biraz onra görüşürüz tatlım
hah iyi bari canım ya dikkat et kendine ooo ne güzel görüş gününde slm söyle benden