• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımm Aallah bebeğine kavuştursunn..sağlıkla kucağuna al inş..ayy darısı bizlerinn başınaa inşşş:16::16:

çiçeğin ne zararı varkiii:44::44:

offf yaa offf yenimi kırmızılarrr:47::47:
yine geldi bu şeytanlar be isyanım:22:
adetlerin düzenli olması da bi güzellik ve arkadaşım, bi dahaki ay o zaman daha güzelini yasıcakssın herşeyin :) benim de yakın heralde yarın bı kan verıyım de..

aynen canım neyse ki fazla ümitlendirmedi bu sefer:6: hadi bakalım inşallah senden bi haber alırız :49:

yine geldi bu şeytanlar be isyanım:22:

aynen canım neyse ki fazla ümitlendirmedi bu sefer:6: hadi bakalım inşallah senden bi haber alırız :49:

uyuz oluyorumm artık şu kırmızılara peşimizi bıraksınlar yaaa:47::47::47:

ben bu ay 2 gün bhuara oturdum..normalden 4-5 gün yapılması lazımdı ama üşendim yapamadım..
bakalım gün aşırıda çalışıyoruz tutcakmı:44::44:

slm kızlar nasılsınız? ben sabah kırmızı kartı yemiş bulunmaktayım:25::25::25::25::25:

canesram hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah bi avazda inşallah:emir_bebek::nazar:

saol canım benım ınsallah en kısa surede sendende hayırlı haberler alırız doguma gırmeden hepınız ıcın dua edıcem

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: şimdiden sağlıklı doğumlar olsun ınsallahh, bi avazda yavrun sana gelsin, doğumdan sonra da madımak bulabılırsen madımak bul bırılerınden arkadaşım sütlerin maaasallah kaynar tasar Allahın ıznıyle. henüz anne olmadım ama bu bilgiyi paylasıyım dedım madımak süt yapar aşırı :) Rabbim seni ve yavrunu korusun, kolaylıklar dilerim Allaha emanet olun :) bu arada adım tuğba, dogun anında hatırlar mısınız bilmem ama işte o anda belki tugba çıkar ağzınızdan :17:

saol cnm bnm adımda cansu memnun oldum hepınız ıcın dua edecem

canımm Aallah bebeğine kavuştursunn..sağlıkla kucağuna al inş..ayy darısı bizlerinn başınaa inşşş:16::16:

saol cnm benım ınsallah en kısa surede sızde anne olursunuz hepınıze tskler

bende senin gbiydim.. 3.denememde tutturdukkk.... canım cok kfana takma keramet ilaçta değil sende.. o sadece vesile :38: Rabbim hayırlsnı versn inşallahhh... sen bolbol dua et..

amin canım dua ediyorum ama sabredemiyorum istiyorumki hemencik oluversin..
senin gibi 3. denemede olmasınada razıyım olsunda 3 ay geç olsun farketmez:9::9::9::9:

kızlar yarın doguma gıdıyorum darısı sızlere olsunnn

canım benim Allah bi seste bi avazda kurtarsın...bizide hatırla olurmu dua et..
bi bebeği dünyaya getirmek kadar güzel bi duygu varmı yaa Rabbim hepimize nasip etsin inşşş

slm kızlar nasılsınız? ben sabah kırmızı kartı yemiş bulunmaktayım:25::25::25::25::25:

canesram hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah bi avazda inşallah:emir_bebek::nazar:

aman yaa yinemi kırmızı şeytan haberi gıcık oluyorum duymak istemiyorum :47::47:
kuzum yaa takma sakın oluruna bırak belki bu ay olur..
sen bu ay dr ye gitcektin canım naptın gittinmi ?

Son düzenleme:
kızlar klomen kullanıyorum ama hiç bişey hisetmiyorum ne ağrı ne sancı nede hassasiyet...
kullananlar ağır bi ilaç olduğunu ve biçok etki yaptığını söylüyolar bende niye bişey yapmıyo işe yaramıyomu yoksa

canım benım boynumda karanfil lekesi var.. çiçek koklanmaz hamileyken. bebeğe leke geçer... ama benimki dha çok küçükkk neyseki.. inş bsy cıkmaz

kızlar klomen kullanıyorum ama hiç bişey hisetmiyorum ne ağrı ne sancı nede hassasiyet...
kullananlar ağır bi ilaç olduğunu ve biçok etki yaptığını söylüyolar bende niye bişey yapmıyo işe yaramıyomu yoksa
walla ben sabah 1 akşam 2 tablet içiyordum yani 150mg. doktorum yumurtam gelişmediği için dozu arttırmıştı. acıkcası bende bi ağrı ve sızı hissetmedm canım. sadece braz duygusallaşabilrsn yada duygu değişimi olabilr sinirlilik gergnlik flan ama öyle ağrım sızım olmadı benim.. çatlatma iğnesnden sonra olmuştu..

kızlar bebeğimin kesesini görmeye gdicemmmmm :) inşallah görebilirm. bolbol su içiyorum şuan.. ayyy çok heycanlıymmm :52:

canım benım boynumda karanfil lekesi var.. çiçek koklanmaz hamileyken. bebeğe leke geçer... ama benimki dha çok küçükkk neyseki.. inş bsy cıkmaz

walla ben sabah 1 akşam 2 tablet içiyordum yani 150mg. doktorum yumurtam gelişmediği için dozu arttırmıştı. acıkcası bende bi ağrı ve sızı hissetmedm canım. sadece braz duygusallaşabilrsn yada duygu değişimi olabilr sinirlilik gergnlik flan ama öyle ağrım sızım olmadı benim.. çatlatma iğnesnden sonra olmuştu..

Günaydın fındığımm..
biriside bana gül koklatmak istemişti ama benim hemen aklıma gelmişti ve geri çekilmiştim :)

Rabbiyesir vela tuassır Rabbi temim Bil hayr.

Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır

kızlar canesra arkadaşımız için bu kısa duayı okur musunuz..
bugün doğuma giriyor..
bugün ona, yarın hepimize nasip olur inşallah bi avazda meleğimizi kucağımıza almak:emir_bebek::nazar:

sılacım bende okudum rabbim sağlıkla kucagına almasını nasip etsin
darısı hepimizin başına
senin kırmızı gelmiş :( kuzum doktora git bak beni dinle soğan suyu falan oyle degıl bu işler git takibini yaptır rabbim yardımcın olur
önce ilim dinimizde hersey sükürler olsunki ilime dayalı senin içinde dua edicem bol bol olurmu üzülme
bende aşı oldum bu ne ya ağrıyo resmen insanın kolu :D bide yeni oldum eyvah eyvah

sılacım bende okudum rabbim sağlıkla kucagına almasını nasip etsin
darısı hepimizin başına
senin kırmızı gelmiş :( kuzum doktora git bak beni dinle soğan suyu falan oyle degıl bu işler git takibini yaptır rabbim yardımcın olur
önce ilim dinimizde hersey sükürler olsunki ilime dayalı senin içinde dua edicem bol bol olurmu üzülme
bende aşı oldum bu ne ya ağrıyo resmen insanın kolu :D bide yeni oldum eyvah eyvah

amin canım benim ağzına sağlık:16::16::16:
evet geldi canım ama ben soğan suyu filan yapmıyorum ki.. eşim beni tek başıma göndermez canım tek başıma da dr ye gitmeyi bende istemem..sonuçta her anımda yanımda olmasını isterim.. bu yüzden bu ay devamlı izin alamz.. hem kayınvalidemlerde bizde dikkat çekeriz kimse bilsin istemiyoruz çünkü.. o yüzden de diğer ay yıllık iznimize çıkıyoruz.. o ara dr ye rahat rahat gideriz diyoruz.. en mantıklısı da bu canım.. bu kadar bekledim bi ayda beklerim bişeycik olmaz hem sınavlarımda aradan çıkmş olur..:54:

geçmiş olsun canım ya o çok ağrır ben hamile kalınca bana da yapacaklar nasıl dayanaksam:18::18::18::18:

ayy ne güzel ne heyecanlı yaa :)
güzel haberlerle gelirsin inşallah bitanem :52::52:
inşallahhh canım benım yaa.. walla göründüm işte. cok küçük belli belirsiz dedi ama rahmim 20mm kalınlaşmış çok iyi dedi. zten cts kendi doktorcuğum görecek kesemizi :31:ben dayaanamadm da öle gitmiştim ama içim rhatladı en azından yaa :32:

Back