• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla gecikmem olmazsa 21 inde batım:23:
valla ben şuan gözümün önünü göremiyorum gözlerim yanıyor.. uyuyacağım biraz onra görüşürüz tatlım:54:

hah iyi bari canım ya dikkat et kendine:49: ooo ne güzel görüş gününde slm söyle benden :emir_bebek:

Bat kardeeşşşiimmm bennimmmm :16::16::16::16: yakaladım seni :52::52:

Günaydın canım..
karnım tok tatlı yemiş bi şekilde gittim idrarı boşalt gel dediler ok dedim gittim hallettim işimi girdim odaya..
10 dk kadar uğraştı radyolog ama bebişim dönmedi yüzüstü yatmış keyif yapıyodu..
tekrar tatlı ye merdivenleri in in çık tempolu yürü dedi radyolog..onada ok dedim ve hastanede deli dana gibi dolandım hele merdivenleri iniş çıkışım tam komediydi :)
beni gören ne dedi hakkımda ne düşündü çok merk ettim gerçekten
neyse yarım saatlik bi yürüme sonunda çağırıldım..yattım ve çok şükür dönmüş prensesim..
uzun süre ölçüm ve inceleme yaptı radyolog teyzemiz..
ama biz yine görüntü almak için uygun bi pozisyonda değildik..
en son çare hafta içi bi gün tekrar gel annesi ben öğle yemeğimden 15 dk mı sizin için ayırayımda bebişinin görüntülerini vereyim dedi ve benim kızım utandı görüntü için uygun pozisyona geçti burnunu ağzını gözlerini her bişeyini gördüm :)
ve tabi ki babanne anneanne de bizimleydi onlarda rahat bi 10 dk gördüler torunlarını
10-15 dk ile olacak bişey değilmiş kızlar bu ayrıntıılı usg benimle toplamda rahat 45 dk uğraştılar..
bu arada 460 gr ve 27 cm miş bizim cimcime..

Canım cok sevındım :) bıraz maceralı olmus ben perınatologa gıdıcem detaylıda oyle karar verdık beyın kalp omurılık vs bakılacak 1 saat surer dedı :/ zaten bunlar yarım saat surse gerısı pozisyon yakalamakla gecıyormus :D
Ne guzel ya bende gormek ıcın coook sabırsızlanıyorum rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin kuzum
Bende yarın ası olucam cuma teanoz olucam bakalım yarında kan tahlilleri var saglık ocagı ıstedı
Yeni yıla güzel girelim inşallah hepimiz
Bişiler aldınmı guzel kızına ? ben bebek arabasını aldım bebek fuarı vardı burda indirimde vardı gercı cok bı sey değil indirim ama olsun mavi otokoltugumuzu arabamızı aldık :)))

canım nasılsın? geçmiş olsun bi dr yi arasaydın ya bu konuda hiç bi bilgim yok:26:

Bıtanem ya face de gıremedım konusamadık su internetim gelsin konusalım ozledım ya
Genel anlamda ıyız gezıyoruz keyıf yapıyoruz ama 2 gundur su agrı canımı sıktı yarında kan verıcem sonra ası olucam of olmazsa yarın gıdeyım dıyorum yatarken cok agrı yapıyor gecen sene de kış olmuştum kas gevsetıcı voltaren ile duzeldım ama sımdı suremıyorum bakalım arıcam doktoru muayene derse off gıtmem lazım
Senın bata az kalmıs coooook sevındım ya rabbim inşşallah evlat sahibi yapsın seni dualarım seninle

Canım cok sevındım :) bıraz maceralı olmus ben perınatologa gıdıcem detaylıda oyle karar verdık beyın kalp omurılık vs bakılacak 1 saat surer dedı :/ zaten bunlar yarım saat surse gerısı pozisyon yakalamakla gecıyormus :D
Ne guzel ya bende gormek ıcın coook sabırsızlanıyorum rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin kuzum
Bende yarın ası olucam cuma teanoz olucam bakalım yarında kan tahlilleri var saglık ocagı ıstedı
Yeni yıla güzel girelim inşallah hepimiz
Bişiler aldınmı guzel kızına ? ben bebek arabasını aldım bebek fuarı vardı burda indirimde vardı gercı cok bı sey değil indirim ama olsun mavi otokoltugumuzu arabamızı aldık :)))

Benim gittiğim doktorum radyologa yönlendirdi..çoğu konuştuğum hemşire akraba arkadaşlar renkli 4 boyutlu usg ye gerek olmadığını söyledi.
Evet tatlım ciciler aldık cimcimemize ama daha gelmedi hiç biri yarından itibaren gelmeye başlar kargolar..
Ohhh valla sen benden hızlı çıktın hee..Güle güle iyi günlerde kullansın inşallah bebişin..
Hangi marka model ve kaç liraya aldınız tatlım? ben daha araştırma aşamasındayımda..
Tetanoz oldum ben geçenlerde o gün eşim rahatsızdiona bakmaktan kendime bakamadım kolum gece uyutmadi beni inşallah sen rahat atlatirsin kuzum..

sanırım sonunda hamilelik takvimini yapmayı becerdimmmmmmmm günaydın canlarımmmm.. dilerim ki hepinz için mutlu bir gün olurrrr :16:

Bat kardeeşşşiimmm bennimmmm :16::16::16::16: yakaladım seni :52::52:
evet kuzum valla yetiştin ama inşallah batlarımız beraber batmaz:13::13::13::13:
Bıtanem ya face de gıremedım konusamadık su internetim gelsin konusalım ozledım ya
Genel anlamda ıyız gezıyoruz keyıf yapıyoruz ama 2 gundur su agrı canımı sıktı yarında kan verıcem sonra ası olucam of olmazsa yarın gıdeyım dıyorum yatarken cok agrı yapıyor gecen sene de kış olmuştum kas gevsetıcı voltaren ile duzeldım ama sımdı suremıyorum bakalım arıcam doktoru muayene derse off gıtmem lazım
Senın bata az kalmıs coooook sevındım ya rabbim inşşallah evlat sahibi yapsın seni dualarım seninle
slm canım nasılsın? he ya görüşemiyoruz hiç bende özledim valla seni? çok geçmiş olsun canım aşı çok zor diyolar inşallah fazla etkilemez seni:38:

he ya az kaldı ama gün saymıyorum niyeyse pek bi rahatım:21::21::21:

sanırım sonunda hamilelik takvimini yapmayı becerdimmmmmmmm günaydın canlarımmmm.. dilerim ki hepinz için mutlu bir gün olurrrr :16:

hayırlı olsun canım darısı bize olsun takvimin:46::46::46::46: valla sınav sorularım yayınlandı ama sistem çöktüğü için bakamıyorum bi türlü sen ne yapıyosun tazecik anne:49::nazar:

hayırlı olsun canım darısı bize olsun takvimin:46::46::46::46: valla sınav sorularım yayınlandı ama sistem çöktüğü için bakamıyorum bi türlü sen ne yapıyosun tazecik anne:49::nazar:

amin canımmm darısı hepinizn başınaaa... iyidir ya ne olsun hasta muayenesi flan aynı işte.. cok yoruldm bu gun neyseki öğleden sonra boşum. tekrar beta verdim bugn bakalm yükselmişmi sonucm diye.. onu bekliorrmm bi an önceee cıksaaaaa

amin canımmm darısı hepinizn başınaaa... iyidir ya ne olsun hasta muayenesi flan aynı işte.. cok yoruldm bu gun neyseki öğleden sonra boşum. tekrar beta verdim bugn bakalm yükselmişmi sonucm diye.. onu bekliorrmm bi an önceee cıksaaaaa

hadi bakalım bol değerler görürüz inşallah sonucunu yaz mutlaka:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

belkide sana idrar testnde gstermek istemiyordur kendni (: olamaaz mııı olaaaaabiliiiiiiirrrrrr :9: ne zaman kan testi vermeye gdiceksın canımm... hep düzensiz mi böle adetin ? pcos dediğimz hastalıktan mı var yoksam ?

ilahi karamel :1::1: olursa benden bi hatıra gönderirim sana, küçük bi hediye...:34:

ama yok. gecikti işte yine. kan testi vermeye gitmem için en az 1 hafta daha geçmesi lazım bence. bat'ım geçen pazardı normal şartlarda. daha 4 gün oldu gecikeli. dün de 3-4 tane test aldım 5 gün arayla yaparım diye.
adetlerim düzensiz normalde. bu ay bi ilacımı da kestim (hamileliği zorlaştırıyormuş diye). o yüzden şaşırdı gününü.
aynen PCOS hastasıyım ben de. adetler düzensiz yumurtalar tam gelişemiyor.
bu ay reglden sonra çörekotu-bal-tarçın'a başlıycam. bi deneyeyim bakalım.:31::31::31::31::31::31:

Benim gittiğim doktorum radyologa yönlendirdi..çoğu konuştuğum hemşire akraba arkadaşlar renkli 4 boyutlu usg ye gerek olmadığını söyledi.
Evet tatlım ciciler aldık cimcimemize ama daha gelmedi hiç biri yarından itibaren gelmeye başlar kargolar..
Ohhh valla sen benden hızlı çıktın hee..Güle güle iyi günlerde kullansın inşallah bebişin..
Hangi marka model ve kaç liraya aldınız tatlım? ben daha araştırma aşamasındayımda..
Tetanoz oldum ben geçenlerde o gün eşim rahatsızdiona bakmaktan kendime bakamadım kolum gece uyutmadi beni inşallah sen rahat atlatirsin kuzum..

hadı ya kıyamam cnm benım sende azıcık kendine dikkat et tamammı valla büyüdüler artık annesi birazcık kendimizi düşünmek lazım :)
canım ben römer marka aldım alman markası ve güvenlik son derece önemli fuar fiyatı 1050 tl sanırım fuar dısında 1400 1500 cıvarı olması lazım jokerler de vardı
inan bebek arabası ilk günden beri ilk araştırdığım şey cokta önem veriyordum 3 ürün arasında kaldım quinny stokke ve römer ben tercihimi römerden yana yaptım fiyatları aynı asagı yukarı aynı stokke bir tık daha pahalı ..römeri fuarda uyguna yakalayınca maviş maviş aldık
güle güle kullansınlar inşallah hepsi
kızın cicilerini güzel günlerde giysin inşallah :)

Kuzum senin doğumada az kalmış rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğurup kucağına almayı nasib etsin inşallah

Back