Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaarr ben de varımm beklemedeyimmmm :18: Ama bebnim ilk denemem :) yumrtlama zamanımda 2 kere oldu ilişki bakalım nolucakkk:26:suan bel agrım ve sol kasık agrım var kızlar reglie de 9 gün var bu belirtiler hemen oluyor mu ya ?
aa tesadüff :) evlilik tarihlerimiz de aynı cnm :) insallah bakalımm :))Tamamıyla durumlarımız aynı:)
Benim de adetime 9 gün var ve bu ay ilk kez denedik:)
İnşallah senin de benim de olmuştur bebeklerimiz:)))
Bende hiçbir belirti yok.
Bu kadar erken de belirti olmaz herhalde..
Şuanda benim hesaplarıma göre (eğer yumurta ve sperm döllendiyse) rahime bu hafta sonuna doğru yerleşecek..
Onda da bazı kadınlarda kahverengi ya da pembe akıntı oluyormuş..
Bakalım bekliyorum..
Seninle beraber bekleyelim:)
Zamanlarımız aynı:)))
sağol bitanem ya inşallahhhhgördügün Ruya habere çıkar cnm mutlu güzel bi haberle müjdeleneceksin Allahın izniyle ....
Rabbim gönlün muradına erdirsin inş.
hastayım bebeğim ya sen nasılsın?:2:Kuzum nasılsın ya sendende şöyle güzel bir haber alırız inşallah
kızlar bugün rahimfilmimiçektirdim çok şükür tüplerim açıkmış.sadece rahim ağzım darmış biraz.ama narkoz mahvetti ya
kızlaaarr ben de varımm beklemedeyimmmm :18: Ama bebnim ilk denemem :) yumrtlama zamanımda 2 kere oldu ilişki bakalım nolucakkk:26:suan bel agrım ve sol kasık agrım var kızlar reglie de 9 gün var bu belirtiler hemen oluyor mu ya ?
Tamamıyla durumlarımız aynı:)
Benim de adetime 9 gün var ve bu ay ilk kez denedik:)
İnşallah senin de benim de olmuştur bebeklerimiz:)))
Bende hiçbir belirti yok.
Bu kadar erken de belirti olmaz herhalde..
Şuanda benim hesaplarıma göre (eğer yumurta ve sperm döllendiyse) rahime bu hafta sonuna doğru yerleşecek..
Onda da bazı kadınlarda kahverengi ya da pembe akıntı oluyormuş..
Bakalım bekliyorum..
Seninle beraber bekleyelim:)
Zamanlarımız aynı:)))
sağol bitanem ya inşallahhhh
sen nasılsın bakalım bebeğin büyüyor hızla ismine karar verdiniz mi
hastayım bebeğim ya sen nasılsın?:2:
amin kuzucum dualarınızı esirgemeyin hoş bilirim esirgemezsiniz
ohhh çok şükür herşey normalmiş canım benim çok sevindim.. şu yeğenime söyleyelimde gelsin artık
kızlar bugün rahimfilmimiçektirdim çok şükür tüplerim açıkmış.sadece rahim ağzım darmış biraz.ama narkoz mahvetti ya
günaydınn hanımlarrr..
beyazincimm bebekk büyümüşş yaa... maşallahhh
sağol canım benim allah razı olsun nasıl gidiyor hamilelik bakalım yine zayıflıyor musun yoksageçmiş olsun kuzum dikkat et kendine dualarım hep seninle ve diğer arkadaşlarla tatlım
günaydın / tünaydın...
hala yok :44:
Gunaydıııınnn kızlarrrr giremiyorum bayadırrr
Hamişler varmıs hayırlı olsun bereketli bi ay : ))))
Sinemcim detaylı usg vardı nasıl gecti bnde haftaya gırecegım detaylıya :))
Birde kızlar gogus kafesımde bi agrı var 2 gundur uzanırken cok rahatsız edıyo sag tarafta ;(
Voltaren sureyım yada ıceyım dedım ama bilemedim
Varmı boyle agrısı olan üşütme degılde ıncıtme gibi
Garip bişi