• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar cok sağolun ya inşallah sılacım bu ay sendende bekliyorum bi performans. rüyalarım cıktı resmen bana ipucu vermiş bebeğim . ayyy ben şimdi annemi olcam :49::emir_bebek::emir_bebek::1:

Cannıımm hayırlı uğurlu olsunnn :16::16::16: Allah kucağına almayıda nasip etsin darısı başımıza:16::16::16:

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr günaydınnnn... heeeeyyy beni dinleyin... dayanamadım gittim idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördümmmmm :52::52::52::52: hala kırmızılar gelmedi. bu gün 15. gün çok ağrım war 3 gündür.. tık yok. gelmesiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn gelmesiiiiiiiiinnnnnnn :47::47::47::47:

beta verdimmmm şimdi.. öğleden sonra çıkıcaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk

canım karemelim gözün aydın sağlıkla doğsun meleğin çok sevindim inanki

slm canlarım nasılsınız karamelcım gozunaydın sagsalım kucagına almakta nasıp olsunn bu arada buschy dogum yapmıs

nasıl geçti acaba doğumu canım yaa ama şimdi çok mutludur miniğiyle...

karamel_sosuuuuuuuuuu canım benim allahım ne güzel bi haber bu. ağlayasım geldi. o kadar çok sevindim ki canım. allah tamamına erdirsin nazarlardan korusun. çooooooooooook dikkat et kendine. benim kırmızılardan sonra o kadar moral oldun ki şimdi sen bana :)))

slm canlarım nasılsınız karamelcım gozunaydın sagsalım kucagına almakta nasıp olsunn bu arada buschy dogum yapmıs

canım benim gözün aydın.çok sevindim senin adına.inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.biz fos çıktık bu ay :27: ne güzel bebeğin çok bekletmedi seni annesi :16:

Cannıımm hayırlı uğurlu olsunnn :16::16::16: Allah kucağına almayıda nasip etsin darısı başımıza:16::16::16:

canım karemelim gözün aydın sağlıkla doğsun meleğin çok sevindim inanki

nasıl geçti acaba doğumu canım yaa ama şimdi çok mutludur miniğiyle...

hepiciğinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlarım. gerçekten mutluluğma mutluluk kattınız. iyiki varsınız. herşey gönlümüzce olur inşallahh... darısı tüm isteyenlerin başınaaaa :32::49:

gelmedi valla. ama düzensizlikten gelmediğini düşünüyorum.

ayrıca ben de bu ara çoook değişik rüyalar görüyorum. bi de bebek emziriyorum çoğunlukla. hayır olsun :44::44::44::44::44:

inşallah o yüzden değildir canım ya:38:
hayırdır inşallah canım ya bende bugün gördüm hatta iki gündür görüyorum..
bugün rüyamda doğum yapmışım dünya tatlısı bi oğlum olmuştu ama nasıl tatlı teyzesi anlatamam.. hiç inanamıyorduk ya eşimle bu bizim mi diyorduk resmen :16::16::16:

Son düzenleme:
inşallah o yüzden değildir canım ya:38:
hayırdır inşallah canım ya bende bugün gördüm hatta iki gündür görüyorum..
bugün rüyamda doğum yapmışım dünya tatlısı bi oğlum olmuştu ama nasıl tatlı teyzesi anlatamam.. hiç inanamıyorduk ya eşimle bu bizim mi diyorduk resmen :16::16::16:

bizimki biraz psikolojik rüya. uğraşıyoruz ya o yüzden bence. :1:

hayır olsun rüyan inşallah müjdendir :)

canım o zaman kendine bi hafta zaman ver ve her sabah aynı anda ölç ateşini.. inşallah hasta filan olmazsın.. adetine daha varmış gibi düşün sabredemezsen de 2 gün sonra test yap olur mu:54:

bu sabah 7de ölçtüm 36.1 :43:

Back