oooo süperrrmiş valla![]()
![]()
umutsuz olma kuzum ya sürpriz yapar belki de senin inatçı bebeğin![]()
inatçı ki sorma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooo süperrrmiş valla![]()
![]()
umutsuz olma kuzum ya sürpriz yapar belki de senin inatçı bebeğin![]()
inatçı ki sormakız mı olacak ne kendini naza çekiyo
![]()
mrb nasılsınız bızım dogum ayın 24ne ındı
aa cok az kalmiss hayirlisi olsun cnm sagsalim gelsin insallah guzel haberlerle gel :)
saol cnm benım darısı sıze olsunn
iyidir kuzum senden naber?
bu test ne için canım ben bişey anlamadım:44: ama inşallah sonuçların güzel çıkar bitanem merakla bekliyorum![]()
bu gün bebeğimi beklerken geçen 11.gün.. Bilmiyorum ama içim kıpır kıpır. sanki bu ay olacak diyorum bu ay bebeim benimle olacak.. gün geçtikçe içimde bir heycan bir kıpırtı.. Rabbim uman herkese nasip ederde kucaklarımz boş kalmaz inşallahhhh..![]()
hehhehe valla sana erkek anneliği yakışır gibi düşünüyorum ama sağlıklı olsun da fark etmez yeğenimin cinsiyeti![]()
aminn cnm ya sana birsey soracagim 19.haftadayim ben bazen karnimda kasilma degil gibide bebek bir yerde toplanio gibi sabah minik bi sertlik oluyor doktor normal dedi ama arastirirken erken dogum belirtisi okudum korktum sende boyle oldumu bu haftalarda :/ panikledim yine ya. ayaklarimi uzatinca bariz belli oluo ellimle ovalayinca geciyo gibi kasilmada nasil oluyor bilmedigim icin adlandiramadim
bu gün bebeğimi beklerken geçen 11.gün.. Bilmiyorum ama içim kıpır kıpır. sanki bu ay olacak diyorum bu ay bebeim benimle olacak.. gün geçtikçe içimde bir heycan bir kıpırtı.. Rabbim uman herkese nasip ederde kucaklarımz boş kalmaz inşallahhhh..![]()
2 gündürleke olunca umutlanmıştım baya.inşallah canım pes etmicem ve bu karda kışta tekrar randevumu alacam gidecem hastaneye.Allahım çok zormuş ya çok zormuş bu kadar beklemek.yinede hayırlısı
canımm maydonozun düşüğe sebep oldğnu duymuştum. iyi geleceğne emin misn ? iyice araştr öle yap. hakkımızda herzaman hayırlısı olsn..aminn canım inş..inş hislerinde doğrudur...
ben bu ay maydanoz+süt buharına oturucam..bunu deneyeceğim..
birde bal, çörek otu, tarçın yicem bakalımm..şifanın nerden gelceği belli olmazmış
amin inşallah güzel haberler verirsin bize. test yaptın mı? ya da ne zaman yapmayı planlıyorsun?
canımmmm zaten adetinden 4 gün önce hamiş olsan bile belli olmazki. anca kan testnde çıkar ama sen yinede bekle. adetnden en az3-4 gün geçmeli ki idrar testinde anca görünmeli. boşuna heveslenme yada hamile değilm diye hevesnı kırma.slm kızlar, sabah test yaptım negatifacele ettim sabredemedim, adetime 4 gün var
bsey yaptığm yok kuzum sen napıosn. çalışmaya devammmm son 5 gün şafak sayıyorum artıkslm kızlar ne yapıyosunuz![]()
canımm maydonozun düşüğe sebep oldğnu duymuştum. iyi geleceğne emin misn ? iyice araştr öle yap. hakkımızda herzaman hayırlısı olsn..
tatlımmmm çatlatma iğnesnden sonra geçen 11. günüm. doktorum 15 gün bekle 16. gün adetn gelmezse bilki hamilesin hemen kan testi yap dedi. sabırla ve duayla bekliyorum 5 gün dha..
canımmmm zaten adetinden 4 gün önce hamiş olsan bile belli olmazki. anca kan testnde çıkar ama sen yinede bekle. adetnden en az3-4 gün geçmeli ki idrar testinde anca görünmeli. boşuna heveslenme yada hamile değilm diye hevesnı kırma.içini ferah tut.. belkide beraber hamiş kalırz
bnımde 5 gün war
a.slm tatlım neden acele ettin yaaslm kızlar, sabah test yaptım negatifacele ettim sabredemedim, adetime 4 gün var
bsey yaptığm yok kuzum sen napıosn. çalışmaya devammmm son 5 gün şafak sayıyorum artık![]()
aminn cnm ya sana birsey soracagim 19.haftadayim ben bazen karnimda kasilma degil gibide bebek bir yerde toplanio gibi sabah minik bi sertlik oluyor doktor normal dedi ama arastirirken erken dogum belirtisi okudum korktum sende boyle oldumu bu haftalarda :/ panikledim yine ya. ayaklarimi uzatinca bariz belli oluo ellimle ovalayinca geciyo gibi kasilmada nasil oluyor bilmedigim icin adlandiramadim