• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol cnm benım darısı sıze olsunn

aminn cnm ya sana birsey soracagim 19.haftadayim ben bazen karnimda kasilma degil gibide bebek bir yerde toplanio gibi sabah minik bi sertlik oluyor doktor normal dedi ama arastirirken erken dogum belirtisi okudum korktum sende boyle oldumu bu haftalarda :/ panikledim yine ya. ayaklarimi uzatinca bariz belli oluo ellimle ovalayinca geciyo gibi kasilmada nasil oluyor bilmedigim icin adlandiramadim

iyidir kuzum senden naber?
bu test ne için canım ben bişey anlamadım:44: ama inşallah sonuçların güzel çıkar bitanem merakla bekliyorum:16::16::16:

Bi çeşit hormon testi kuzum sonuclar iyi cikti cok şükür. adet günüm belli degil ilac kullanmazsam hep geciyo haftaya kadar olmazsam beklemicez persembe yine hormon testi yapicam dr istedi sonrada klomen ins

Canom geçmiş olsun kuşum, senin iyiliğin için bunlar sabret canım, dualarımız seninle :16: :16: :16: :16: :16:[/QUOTE]

Sagol bitanem sabretmekten baska bisey gelmiyo elimden zaten...

mrb nasılsınız bızım dogum ayın 24ne ındı

Canım cok az kalmıs dogumuna saglikla dogsun ins minigin..
Dogumda günahlar dökülürmüs en saf ve temiz halinle bize dua et olurmu canının acısıyla unutmazsan tabi :-(

günaydınn hanımlar..
banlıydım mapus damlarındaydımm geldimm şükürrr..
nasılsınız..
cancaono geçmiş olsunn kuzucumm

bu gün bebeğimi beklerken geçen 11.gün.. Bilmiyorum ama içim kıpır kıpır. sanki bu ay olacak diyorum bu ay bebeim benimle olacak.. gün geçtikçe içimde bir heycan bir kıpırtı.. Rabbim uman herkese nasip ederde kucaklarımz boş kalmaz inşallahhhh.. :31:

bu gün bebeğimi beklerken geçen 11.gün.. Bilmiyorum ama içim kıpır kıpır. sanki bu ay olacak diyorum bu ay bebeim benimle olacak.. gün geçtikçe içimde bir heycan bir kıpırtı.. Rabbim uman herkese nasip ederde kucaklarımz boş kalmaz inşallahhhh.. :31:

aminn canım inş..inş hislerinde doğrudur...
ben bu ay maydanoz+süt buharına oturucam..bunu deneyeceğim..
birde bal, çörek otu, tarçın yicem bakalımm..şifanın nerden gelceği belli olmazmış

hehhehe valla sana erkek anneliği yakışır gibi düşünüyorum ama sağlıklı olsun da fark etmez yeğenimin cinsiyeti:16::16::16::16::16::16:

ay öyle mi diyorsun :21: hadi hayırlısı. sağlıklı olması öncelikli dileğim.

mrb nasılsınız bızım dogum ayın 24ne ındı

canım allah kurtarsın derler bizim buralarda. sağsalim kucağına al inşallah bebişini :) :46:

aminn cnm ya sana birsey soracagim 19.haftadayim ben bazen karnimda kasilma degil gibide bebek bir yerde toplanio gibi sabah minik bi sertlik oluyor doktor normal dedi ama arastirirken erken dogum belirtisi okudum korktum sende boyle oldumu bu haftalarda :/ panikledim yine ya. ayaklarimi uzatinca bariz belli oluo ellimle ovalayinca geciyo gibi kasilmada nasil oluyor bilmedigim icin adlandiramadim

içini ferah tut her şey iyi olur inşallah senin için.

amin inşallah güzel haberler verirsin bize. test yaptın mı? ya da ne zaman yapmayı planlıyorsun?

2 gündürleke olunca umutlanmıştım baya.inşallah canım pes etmicem ve bu karda kışta tekrar randevumu alacam gidecem hastaneye.Allahım çok zormuş ya çok zormuş bu kadar beklemek.yinede hayırlısı

üzülme kuzum bak ne güzel pes etmiyorsun Rabbim bu yolda yar ve yardımcın olsun inşallah hamilelik haberini okuduğum günlerde gelecek

aminn canım inş..inş hislerinde doğrudur...
ben bu ay maydanoz+süt buharına oturucam..bunu deneyeceğim..
birde bal, çörek otu, tarçın yicem bakalımm..şifanın nerden gelceği belli olmazmış
canımm maydonozun düşüğe sebep oldğnu duymuştum. iyi geleceğne emin misn ? iyice araştr öle yap. hakkımızda herzaman hayırlısı olsn..
amin inşallah güzel haberler verirsin bize. test yaptın mı? ya da ne zaman yapmayı planlıyorsun?

tatlımmmm çatlatma iğnesnden sonra geçen 11. günüm. doktorum 15 gün bekle 16. gün adetn gelmezse bilki hamilesin hemen kan testi yap dedi. sabırla ve duayla bekliyorum 5 gün dha.. :31:
slm kızlar, sabah test yaptım negatif :( acele ettim sabredemedim, adetime 4 gün var
canımmmm zaten adetinden 4 gün önce hamiş olsan bile belli olmazki. anca kan testnde çıkar ama sen yinede bekle. adetnden en az3-4 gün geçmeli ki idrar testinde anca görünmeli. boşuna heveslenme yada hamile değilm diye hevesnı kırma. :38: içini ferah tut.. belkide beraber hamiş kalırz ;) bnımde 5 gün war

canımm maydonozun düşüğe sebep oldğnu duymuştum. iyi geleceğne emin misn ? iyice araştr öle yap. hakkımızda herzaman hayırlısı olsn..

tatlımmmm çatlatma iğnesnden sonra geçen 11. günüm. doktorum 15 gün bekle 16. gün adetn gelmezse bilki hamilesin hemen kan testi yap dedi. sabırla ve duayla bekliyorum 5 gün dha.. :31:

canımmmm zaten adetinden 4 gün önce hamiş olsan bile belli olmazki. anca kan testnde çıkar ama sen yinede bekle. adetnden en az3-4 gün geçmeli ki idrar testinde anca görünmeli. boşuna heveslenme yada hamile değilm diye hevesnı kırma. :38: içini ferah tut.. belkide beraber hamiş kalırz ;) bnımde 5 gün war

tatlım adetin son günü yapılıo ve 3 gün devam edilio..zaten içmiyorsun buharına oturuyorsun...iltihap ve tüplerdeki sorunlara iyi geliomuş..
yumurtlama dönemine girmediğin için düşük ihtimali olmuyor kuzucumm

slm kızlar, sabah test yaptım negatif :( acele ettim sabredemedim, adetime 4 gün var
a.slm tatlım neden acele ettin yaa:20: neyse adetinin geçmesini bekle ve güzel haberler ver bize:49:
bsey yaptığm yok kuzum sen napıosn. çalışmaya devammmm son 5 gün şafak sayıyorum artık :9::9::49:

kolay gelsin tatlım oooo az kaldı hadi bakalım:23::23::23::23:
bende ne yapim kuzum ders çalışıyorum sıkıldıkça buraya bakıyorum:25::25:

bendede 2 hafta once aynı sey oldu cnım doktora gıttım erken dogum olabılır dedı ama serum fln durdurdular ama bazı hamılelerde normal oluyor korkma bende sancıda vardı gıttıgımde ınsallah hamılelıgın guzel gecer cnm bnm

Back