- 29 Nisan 2015
- 26.566
- 91.298
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
Babam bana zarar verebilir onu çiğnersem
Iste kafasina gore adam yuceltiyor yada yeriyor,tam bir manipülator ve senin bunu fark etmemen kötü olmuşHerkes o senden büyük ve yanına yakışmıyor derdi ilk başlarda seninle sevgili olduğum için gurur duyuyorum derdi daha sonra yaşlandın sen benden yaşlısın bu ayakkabı ne demeye başladı
O zaman işinden olma.Mecbur değilim ama iyi bir iş patronlarıö çok seviyor çıkma diyorlar ailem çıkma diyor sadece servis beklerken görücem onda da saklanırım artık
Iste kafasina gore adam yuceltiyor yada yeriyor,tam bir manipülator ve senin bunu fark etmemen kötü olmuş
Tecrube deyip yola devam yapacak bisey yok artik
Daha önce evden gittik öldürmekle tehdit etti alkol alıp gelip üzerimize yürüdü korktuk geldik eveNasıl zarar verebilir?
Daha önce evden gittik öldürmekle tehdit etti alkol alıp gelip üzerimize yürüdü korktuk geldik eve
Bu aileler zaten çoğu kızın sorunu, şuan karşınıza alıp konuşsanız zor bir süreçten geçiyorum kafamı dağıtmam lazım,psikolog da tatile çıkmamı önerdi diye. Maddi durumunuzu bilmiyorum suan ama anneniz yada kız kardeşinizle falan çıkmanıza izin verir belki. Biraz değişiklik iyi gelir, işyerinde de görünce görmezden gelin. İyi görünmeye çalışmayın. En güzeli yok saymaktır.Babam akşam çıkmama izin vermiyor tatile gitmeme de izin vermedi izin verse destek olsa daha kolay atlatırdım
Babam şuan annemi aldatıyor ispatla dava açıcaz annemle ondna sonra gidicez ama anneme de tam güvenemiyorum daha önce dava açtık geri çektiBilemedim şimdi adam ne kadar ciddidir sen bilirsin babanı da gerçekten yapar mı böyle bir şey?
Bu durumda evden çık git diye ısrar edemem, memlekette olmayan şeyler değil bunlar sonuçta ama planın ne peki, ömrünün sonuna kadar onun himayesinde kalamazsın, nasıl bir çıkış yolu bulabilirsin mesela ortamı germeden?
Böyle beni istemezsen intlhar ederim diyen, bu psikolojide olan biriyle bir yola çıkmayı bırakın, böyle arkadaşım bile olsa kaçarım yani. Hatayı en başta yapmışsınız. İlk başta buraya yazsanız, koşarak kaç derdik. Bilmiyorum yazdınız mı? Şu an bir şeye üzülmenin faydası yok. Unutursunuz zamanlaBilmiyorum canım ben ne yazdığımı biliyor muyum vallahi çok karışık oldu ama okuyun lütfen psikoloğa da başladım zaten
Daha önce evden gittik öldürmekle tehdit etti alkol alıp gelip üzerimize yürüdü korktuk geldik eve
Mesela bu kişiden neden özür diledin? Bence en büyük hatan fazla alttan alıyor oluşun.Çok uzun oldu özür dilerim