Bir başlangıç ve bir bitiş hikayesi...

Sağolun teşekkür ederim toparlayamıyorum kendime çok kızıyorum iyi kurtuldun şükret diyorum sonra kendimi keşke mutlu olsaydık derken buluyorum kafayı yicem

Okuyan olursa özet geçsin arkadaslar.

Aşktan yana kırık bir kalp.
Bu hassas dönemde ille de benimle ol, bir şans diye yalvaran bir oğlan.

Yaralı kalp bu oğlana zamanla kapılır.
Bir şans verir. İş ciddiye binene kadar her şey yolundadır.
Başta ayıya dayı diyen eleman yüzük takıldıktan sonra şirret yüzünü göstermeye başlar..
Ve düğüne günler kala atılan 2. nişan yüzünden kızımız üzgündür..

Böyle birini nasıl sevdimin pişmanlığı var bu konuda.

Sağolun teşekkür ederim toparlayamıyorum kendime çok kızıyorum iyi kurtuldun şükret diyorum sonra kendimi keşke mutlu olsaydık derken buluyorum kafayı yicem
Henüz çok yeni. Normal böyle düşünmen.
Lütfen ama lütfen bir dahaki sefere aynı hataları yapma, sana yapılanlara da göz yumma.

Üzülüyorsun belki ama çok sevindiğim ayrılıklardan biri oldu. Bir kadın daha geleceğini göz göre göre yakmamış oldu.

Konularınızı biliyorum birkaç tanesine yorum yapmışlığım var hatta. Eski nişanlınız evlenecek olgunlukta değilmiş evet ama siz de değilsiniz. Bu şekildeyken değil 2, 5. nişanı bile atarsınız çünkü kafa yapınız olgun değil. Sorun sizdedir karşı taraftadır mesele o değil burda size hep yazdılar evlenme diye siz her seferinde barıştınız. Kesinlikle psikolojik yardım almanız lazım

Allah yardımcın olsun.

Konu sahibi sen hatalısın. Kendine aile yaşayış Tarzı olarak uygun birini seçememişsin. Biraz da aşk Gözünü kör etmiş onu iyi değerlendirmemişsin.
Biri sana yalan söylüyorsa söylüyordur bunun azı çok u olmaz. Kimse kimse için namaz kılmaz sigarayı bırakmaz. Hele hele eğer beni reddedersen intihar ederim demesi tam bir psikolojik olarak hasta olduğunu gösteriyor. Istersen doktoruna sor bunu.
O işte devam etmeye mecbur musun şimdi hep yüzyüze Görüşmek zor olmaz mı ?

Şurada sadece 25 bin lira masraf yaptığın için otur ağla , o adamdan kurtulduğun için iki rekat şükür namazı kıl

Artık bırak düşünmeyi yazık günah canına. Adam resmen oynamış sana. Seni başta isteyen oymuş ve o seni unutup tatiline gidip gülüp eğleniyorsa senin çok daha kolay hayatına dönmen lazım.

Ve en önemlisi tatile çık, kızlı erkekli akşamları dışarı çıkıp eğlen, yapamadığın içinde kalan ne varsa onları yaşa, evlencem illa diye birini bulmaya çalışmak samanlıkta iğne aramak gibi bir şey. Seni gerçekten seven biri çıkar yada çıkmaz garantisi yok ama kendine değer ver , sana kendini değersiz hissettiren herkesten uzak dur.

Mecbur değilim ama iyi bir iş patronlarıö çok seviyor çıkma diyorlar ailem çıkma diyor sadece servis beklerken görücem onda da saklanırım artık

Babam akşam çıkmama izin vermiyor tatile gitmeme de izin vermedi izin verse destek olsa daha kolay atlatırdım

Normalde sümüğünu atamayacağın adam seni cok guzel manipule etmiş farkindamisin
Zorla sevgilin yapti kendisini
En iyisi benimi empoze etti sana...yani bastan koktu balık
Herkes o senden büyük ve yanına yakışmıyor derdi ilk başlarda seninle sevgili olduğum için gurur duyuyorum derdi daha sonra yaşlandın sen benden yaşlısın bu ayakkabı ne demeye başladı

Çok iyi yapmışsın 1 gün kala vazgeçilen düğünler biliyorum. Hiç bi duygunu içine atma üzül ağla sonra toparlan ve hayatına bak. Çok önceden bitirmen gerekiyordu ama zararın neresinden dönsen kâr. O kanama olayında bitirecektin o nasıl düşük nasıl aşağlık bir insan ki senin ilk heyecanında seni bu kadar incitip onurunu kırabiliyor. At ağızlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…