Bir başlangıç ve bir bitiş hikayesi...

Aynen prenses çok alttan alıyor.

ben bu cocuga önceki konunda da kiro demistim. hala ayni fikirdeyim.
kurnaz kiro. birdaha, kendimi öldürürüm ayrilirsan benden diyene geber diyeceksin canim. nasilolsa yasantisina devam eder böyleleri. acidigin an da seni yavastan öldürmeye calisir yoksa.

bencillik kötü birsey degil. saglikli bir bencillik gelistirmen lazim.

Valla oturdum hepsini okudum.yaptığın masraflar için bir bardak su iç.kurtulduğun için git yetim sevindir.ben şuan ki eşimle düğüne bi hafta kala kavga ettim ama öyle böyle değil tamam bitti ya bizden olmuyo olmaz dedim neyse yalvar yakar tamam dedim ailesi geldi falan barıştık evlendik.15 günlük gelinken tokat yedim.bir iki sindirdim sonra eşya kırmalar başladı küfürler başladı artık benim psikolojim bozuldu ben kendimi hatalı görmeye başladım.şimdi ayrılıyorum.balık baştan kokar tatlım.bundan sonra karşına çıkan insanı iyice ölç tart hoşuna gitmiyorsa bye bye de.2 nişan attım diye üzülme 10 nişan da atsan 5 koca da boşasan hayat senin hayatın nasıl mutluysan öyle yaşa elalemide dert etme b.k yesin elalem susmaz.çalıştığım hastanede bi doktor hanım vardı 3. Kocayı almıştı e hocam bunla da olmazsa demiştim amaann 4. Yü alırım demişti.hayat senin kimse için üzülme kimseye de kendinden çok değer verme.

usuyenprenses Son iki konunuzu okudum. Lütfen 27 yaşında değil 17 yaşında gibi davranmayı bırakın. Ne demek babam tatile gitmeme izin vermiyor? Aynı şehirdeymişiz, nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama atlayın bir tramvaya/otobüse gidin Konyaaltı’na ya da Lara’ya ister tek başınıza ister arkadaşlarınızla denize girin, sahilde oturun kitap okuyun, çıplak ayakla yürüyün. Kaleiçi’nde küçük kafeler var oturun bir türk kahvesi için yine Kaleiçi’nde havuzlu güvenilir pansiyonlar butik oteller var, Çallı’da Belek’e Meltem’de Olympos’a Kemer’e giden otobüsler oluyor yapın bir rezervasyon atlayın o otobüslere gidin aynı gün içinde geri dönebileceğiniz şeyler bunların hepsi. Sizin durumunuzda çok daha kolay aslında. Bunalıyorum intihar etsem daha mı iyi deyin duygu sömürüsü yapın. Babanız annenizi dinlerse önce onu ikna edin. İhtiyacınız olduğuna inandırın. Hiç oluru yoksa çıkın bir çarşıya falezlere bakan bi kafede oturun çayınızı kahvenizi için. Bir fikir daha size, yakın illerde şehir dışında bir akrabanız varsa onlara gidin. Hem mekan değişikliği olur hem de tüm bunlardan uzaklaşmış olursunuz. Seçenek çok kafa dağıtmak, toparlanmak için illa ki tatile çıkmak zorunda değilsiniz. Hiç biri olmuyorsa gelin bize havuzlu sitedeyim yüzecek sohbet edecek arkadaş arıyorum

Bir şeyde aşırılık varsa yalan dolan ve garip şeyler muhakkak vardır. Birinden ayrıldıktan sonra başka bir ilişkiye başlayabiliriz bu çok doğal ama iki gün önce evlenmeyi düşünüyoruz diye bahsettiği eski sevgilisini bırakıp size yazmış üstelik karşılık alamayınca kendimi keserim yok ölürüm biterim..hiç mantıklı değil. Bir kere eski ilişkisinde yaşanmışlıkları ne ara unutmuş da başka biri için ölme moduna geçmiş? Ayran gönüllülük ve falso bir hareket. İkincisi adam keko ya keko. Doktor meselesi mide bulandırıcı. Ergenlikten çıkamamış boş adamın teki. Allah adamın eski sevgilisini de sizi de korumuş kollamış.

Ne olmuşsa olmuş bence artık geride bırakın, arkadaşlara katılıyorum uç tepkiler var yazınızda bu adam iyiyken de normal değil, ne münasebet ölürüm yok giderim, s.ktir ol git yani. Çok üzüldüm inşallah tez vakitte Allah ferahlık versin çok zor bir durum

++++++++++++++

Sen bu konuyu sadece nevresim olayını anlatarak açmıştın....Zaten üzerinden zaman da geçti..Konu tekrarı yine...Neden bu tipleri takıntı yapıyorsunuz...
Baştan beri sana uygun olmadığını kendin de biliyorsun...sen de sevmiyorsun....bırak hırs yapma kendi hayatına gitsin....Bi insan senin hayatından çıkıyorsa zorlama akışa bırak...

Adam sevgilisinden ayrılınca hiç sormadınız mı kız üzülmedi mi diye ya da neden ayrıldın diye yoksa buraya mı yazmadınız. Eski sevgilisiyle de ciddi düşünüyorum diyip ayrılır ayrılmaz size yazmış. Ben işin o kısmına takıldım

İs yerin aynı olursa, cocuk sana iki bakış atar barisalim derse barisabilirsin.
Yada onu gördükçe kendini yiyeceksin. Ayni iş yeri olmaz

Yalniz dikkat ettim hep bir mal varlığı konusu. Misal detay olarak
Hız motoru vardı satip araba aldı ben ona sat demedim motor hayaliydi sonuçta
Kisminda hiz moturunu satıp daha sevgili bile degilken araba almasının detayı ne mana?

Bütün konularınızı okudum şimdiye kadar . Yorum yazmamıştım . Şuan bu konuyu açtığınıza çok sevindim . Şahsen kafamda bütün taşlar yerli yerine oturdu şuan . Tek diyebileceğim Allah kurtarmış sizi . Kekonun hevesi elde edene kadarmış demekki . Sizde hatalarınızın farkındasınız zaten . Direkten döndünüz ama neticede döndünüz . Tebrik ediyorum bu yüzden. Umarım sağlam karakterli hayırlı biri çıkar karşınıza bundan sonrası için . İnşallah çok mutlu olursunuz

Valla üşenmedim eski konularının bir çoğunu okudum. Nerdeyse 2017 senesine bile geldim ve hep dikkatimi çeken maddiyat üzerine olan konuşmalarınız oldu. Birde 2018 senesinde ilk 28 yaşındayım demişsiniz sonra biraz zaman geçince 27 bu senede 27 yaşında nasıl oldunuz oda gözden kaçmadı. Bu zamana kadar yazdıklarınız ayrıl demeyin diye hepsini anlatmadım demeniz anlamsız bu zamana kadar hangi konuyu açtıysanız genel yorum hep ayrıl olmuş. O zaman ayrıldınız mı? Hayır. Bunları anlatıp yine ayrıl denilseydi yine farklı olmayacaktı bu raddeye gelmeden siz ayrılamayacaktınız. Hakkınızda bundan sonrası için hayırlısı olsun. Dilerim sizi gerçekten hakedecek insanı bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…