Bir başlangıç ve bir bitiş hikayesi...

Kendini öyle hissetme sen bir bosluktaymissin ve karşına o değil başka biri de çıksaydı o vaadlerde bulunsaydi öyle ilgili alakalı olsaydı seni gene kandiracaktin çünkü eksiktin mutsuzdun ve yanıldın bu gayet normal bir durum kendine bu kadar yüklenme.Yine yeniden başla her şeye o insan müsfettesiyle görüşme ve sakin ben onu seviyorum diye düşünme sevmiyorsun sen eksiğini tamamlamak adına başladın ve eksiksin yarın karşına seni tamamlayacağini düşündüğün biri cikirsa(umarım adam gibi adam olur)her şey geçecek kendine bunları söyle ve her şeyi geride bırak üzüleceğine sevin kurtuldun

Kendini öyle hissetme sen bir bosluktaymissin ve karşına o değil başka biri de çıksaydı o vaadlerde bulunsaydi öyle ilgili alakalı olsaydı seni gene kandiracaktin çünkü eksiktin mutsuzdun ve yanıldın bu gayet normal bir durum kendine bu kadar yüklenme.Yine yeniden başla her şeye o insan müsfettesiyle görüşme ve sakin ben onu seviyorum diye düşünme sevmiyorsun sen eksiğini tamamlamak adına başladın ve eksiksin yarın karşına seni tamamlayacağini düşündüğün biri cikirsa(umarım adam gibi adam olur)her şey geçecek kendine bunları söyle ve her şeyi geride bırak üzüleceğine sevin kurtuldun

Yuva yıkanın yuvası olmuyor işte, eski sevgili detayını bilmiyordum ben.
Ayrıca Altınların ona gittiğine emin olun acelesi yok diyen arkadaştan da gerekirse alın verin ona üstüne yatacak izlenimi veriyorsunuz ve çok hatanız var böyle olacağı taaa nevresimde belli imiş

Bunlarin pipisinden akitacaksin o kani aslinda

Ne demek kadini doktora goturmek, kekodaki zihniyete bak
Bakınız bu insan müsveddesidir, şeref yoksunudur. Tam söyleyemiyorum banlanmayayım. Kendi otellerde geziyor namusu olmayan herif namus bekçisi oluyor. Namusu yok haysiyeti yok. Şükür namazı kıl kızımmmm Allah sana daha ne hediye versin bu pislikten kurtardı

ilk başladığımda sadece zamanla sevebilir miyim gibi bir konu açmıştım

Altınları arkadasına vermenız buyuk yanlıs, ınsallah altınları verırde bır darbede oradan yemezsın. Veya altınları alıpta almadım derse , yıne canın sıkılacak. Onun dısında mutlu olmaya bak ,bosver.
Ama aynı ısyerınde bılmıyorum nasıl olur . Olmaz bence

o ciddi bir ilişki değildi seni denemek için öyle söyledim dedi, inandım
arkadaşları ailesi sürekli seni sayıklıyor bu dediler
etkilendim işte
harbiden keko, mahallesi esrar satanlarla dolu
onlardan birisi var konuşma dediğim halde kavga ettiğimizde inadına gider konuşurdu
ha bir de şey var bak onu anlatmadım bir kere birisini bıçaklayıp kaçmış
bunu da çook sonra öğrendim
ayrılmak istedim ayağındandı bir şey olmadı falan dedi

Diğer kızın ahı da tutmuş olabilir. Eminim o da çok mutlu günler geçirmemiştir.
ama mutluydu sürekli tatile gidip gezip eğleniyorlardı, bilmiyorum kız buna sonradan da ulaşmaya çalıştı seviyordu belki de, uzaktan akrabalarıydı bir de

Üşenmedim hepsini okudum. Sizi anlıyorum . Bazen insan olmasını istediği şeylere inanmak istiyor. Yüreğine dokunan ruhuna dokunan. Aslında siz sahiplenilmek, sevilmek , sevmek , birisinin hayatında önemli olmak istemişsiniz . Yoksa intihar ederim vs cümlelere inanmazdınız diye düşünüyorum . İnsan güzel şeyler olsun diye dua ederken karşısına böyle insanlar çıkınca duaların kabul olduğunu sanıyor. Aranızda bir şeyler yaşanmadaydı keşke. Çünkü anladığım kadarı ile bu sizde pişmanlık yaratacak. Bundan sonra umarım çok mutlu olursunuz. Ama unutmayın bu süreçte ağlamak , üzülmek olağan şey.

seni denemek için evlenmek istiyorum falan dedi ne tepki vereceksin diye dedi
daha 1 haftalık ilişki öylesine söyledim dedi inandım

yani en büyük hayali o motoru almakmış benim için sattığını söyledi durdu ben senin için büyük fedakarlık yaptım diye sürekli söylendi

Prenses ben insanın hayatına giren bir kişinin, psikolojik olarak ona zarar verse de illaki bir şeyler öğrettiğine inanıyorum.
Bence sen artık eski prenses değilsin. Artık intihar ederim diyenlere inanmazsın mesela.
Kıskançlık konusunda sen kendini düzelt ve bir daha bu yalanlara karnın tok olsun.
Keşke keşke bu yönlerini anlatsaydın da burdaki üyeler de bu kadar kalbini kırmasaydı.

Ben senin için ilerde çok güzel şeyler olacak diye hissediyorum ve genelde yanılmam. Hakkında hayırlısı

91 doğumluyum ifşa olmamak için söylememişimdir ama artık bu konuyu okuyan etraftan birisi zaten tanır
amin inşallah dilerim kimse bunları yaşamaz

yani en büyük hayali o motoru almakmış benim için sattığını söyledi durdu ben senin için büyük fedakarlık yaptım diye sürekli söylendi
Ama sen ona sat dememişsin ki. Kendi yaptığı hamlelerde bile seni suçluyor. 2 yıl boyunca da hep bunu yaptı ama farkında olmadın.

Ama sen ona sat dememişsin ki. Kendi yaptığı hamlelerde bile seni suçluyor. 2 yıl boyunca da hep bunu yaptı ama farkında olmadın.
yok hiç sat demedim sadece çok hızlı motor ve tehlikeli hareketler yapıyordu dikkat et dedim
satmış araba almış hep başıma kaktı
daha yeni almıştım hevesimi bile almadan sattım senin için yaptım sen kıymet bilmiyorsun sürekli böyle her motor gördüğünde söylenirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…