Ay sadece evlat olsa yine iyi , arkadasi neden evlendin bununla diyor adam cevap vermiyor bise kalkip onunla bara gidiyorEvlat olmaktan koca olmaya geçiş yapamamış bir adam işte.
Kinaye mi yaptiniz anlamadimMuhteşem bir öneri
Aslında, sen bununla niye evlendin diyen arkadaşına sessiz kalarak kendini de koruyamadığını göstermiş kendini korumaktan aciz adamdan eşini korumasını beklemek de hata olur.Ay sadece evlat olsa yine iyi , arkadasi neden evlendin bununla diyor adam cevap vermiyor bise kalkip onunla bara gidiyor
Yani benim kocamin arkadasi eve gelip bu lafi etse , hos herhangi bi yerde de etse esim kolundan tuttugu gibi firlatir herifi ki normali bu zaten , yani sadece ailesine degil dis kapinin mandalina karsi bile korumuyor karisini
Ay sadece evlat olsa yine iyi , arkadasi neden evlendin bununla diyor adam cevap vermiyor bise kalkip onunla bara gidiyor
Yani benim kocamin arkadasi eve gelip bu lafi etse , hos herhangi bi yerde de etse esim kolundan tuttugu gibi firlatir herifi ki normali bu zaten , yani sadece ailesine degil dis kapinin mandalina karsi bile korumuyor karisini
Yok gerçekten beğendimKinaye mi yaptiniz anlamadim
Valla ben okurken cok sinirlendim buna , en cok bu cumleye , kimsin sen yahu , ne hakla evine gidip bir kadinin yaninda boyle bir laf edebilirsin , inanilmaz sinir bozucu bir durumAslında, sen bununla niye evlendin diyen arkadaşına sessiz kalarak kendini de koruyamadığını göstermiş kendini korumaktan aciz adamdan eşini korumasını beklemek de hata olur.
Benim anladigim gibi , konu sahibi teyit ettiYa onu ben kadına söylenmiş diye anladım. Yani konu sahibine "neden bu adamla evlendin, başka birini bulamadın mı" demiş gibi anladım. Bunu biz de yapıyoruz arkadaşlar arasında ya. Geçenlerde çocukluk arkadaşımın karısına dedim mesela hayatının hatasını yaptın yavrum diye, takılmaca yani. Olur öyle.
Ama senin anladığın gibiyse durum vahim.
Benim anladigim gibi , konu sahibi teyit etti