Kimin yaşı 44 onu anlamadım.
Tamamını okumayı başardım.
Okuma aşkı başka şey
Özet:
Evlenmiş, çocuklanmış ama ailesine hatta akrabalarına bile bağımlı yaşayan bir koca.
Onlara bir şey demek yerine karısını kusurlu göstererek sorun çözme becerisinden yoksun bir adam..
Her şeye rağmen de
Yuvasını yuva yapmak isteyen bir kadın var.
Bu kadına ne önerirsiniz?
Benden öneri çıkmaz bu çıkmaz konuya ayy!
Alkışlamak istiyorumKimin yaşı 44 onu anlamadım.
Tamamını okumayı başardım.
Okuma aşkı başka şey
Özet:
Evlenmiş, çocuklanmış ama ailesine hatta akrabalarına bile bağımlı yaşayan bir koca.
Onlara bir şey demek yerine karısını kusurlu göstererek sorun çözme becerisinden yoksun bir adam..
Her şeye rağmen de
Yuvasını yuva yapmak isteyen bir kadın var.
Bu kadına ne önerirsiniz?
Benden öneri çıkmaz bu çıkmaz konuya ayy!
Ve esiniz cevap vermedi mi bu soze? Ustune bununla disari cikti , yanlis anlamayin lutfen ama ise baslamissiniz ayrilmissiniz demek ki bir mesleginiz var , iyice dusunun , kurtarmak icin cabaladiginiz sey buna deger mi?Okuyana bin teşekkür demiştim başında, kırpılacak bi özet çıkaramadım açık olmak adına, teşekkür ederim yoruldu gözleriniz. Evet cümlesi eksiksiz buydu arkadaşının. Boşanmayı neden düşünmüyorum çünkü henüz pes etmiş değilim kurtarmak için çabalıyorum sevdiğim insan hala.
Uzun yahu.
görümcenin yaşı 44.
Bence de duzgun yazilmis , uzundu ama kolay okunuyoralla alla gayet akıcı ve hatasız bir yazı.
nesini okuyamadınız yahu..
Aslinda anlattigi tum ornekler ve olaylar tek bir konuya cikiyor , koca kisisi esini sevmiyor , onu korumuyor , kollamiyor , cekirdek ailesine sahip cikmiyorAzmettim hepsini okudum.
Çok fazla ve ayrıntılı o kadar farklı konulara değinmişsiniz ki insan neye yorum yapacağını kestiremiyor. Sonuna gelince başını unuttum zaten.
İşin özeti eşinizden memnun değilsiniz, kötü giden bir evliliğiniz var, eşiniz ailesine karşı sizi ezdiriyor ama aldatmadığı sürece boşanmayacakmışsınız. Ne diyelim o zaman sabredin düzelir.
Muhteşem bir öneriBen okudum yazim tarzı duzgun cumleleri yormadi beni gayet akıcıydı..
Esinizi tanimlamissiniz zaten öyle bir insan bu saatten sonra değişmez bi laf var ya el iyisi dedikleri tam eşinize uygun ( agir olduysa affınıza siginirim) ama tam tabir edecek kelime buydu malesef başkalarına ailesinden daha cok onem veriyor daha cok kiymetli hele ablasiyla konusurken sizi yermesi tam bir fiyasko ki siz yaptığıniz konuşmada gayet haklısınız ve cok sakin davranmissiniz tebrik ederim ben öyle sakin kalamazdim.
Neyse kisaca son sozlerimi soyleyeyim bu evlilik daha dogrusu esiniz ve ailesi yuzunden kendinizden cok ödün veriyorsunuz yazik ediyorsunuz kendinize kim icin ne için esinizle iki yabanci gibi olmussunuz zaten...
Aldatma siddet olmadığı icin bosanmam demissiniz de böyle bir evlilikte ne sizin psikolojiniz saglam kalır ne de cocugunuz saglikli bir aile ortaminda buyumus olur kopuk ilişkiler ortasinda kalir oylece..
Biraz zaman verin kendinize çocuğunuz biraz buyuyene kadar ve onunuze bakmaya calisin derim
Halbuki insta gibi bol görsel iki cümle olsa ne kadar güzel olur.alla alla gayet akıcı ve hatasız bir yazı.
nesini okuyamadınız yahu..
Aslinda anlattigi tum ornekler ve olaylar tek bir konuya cikiyor , koca kisisi esini sevmiyor , onu korumuyor , kollamiyor , cekirdek ailesine sahip cikmiyor
Hepiniz ayrı ayrı çok tatlısınız ya valla gülme geldi hakikaten baya baya uzun olmuş ben bile okuyunca başı kaçtı